×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky pre mužov silikón dobíjacie

Položky 129 až 160 z celkom 237

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Shaking Plug

    Chcete zažiť pulzujúcu búrku vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne trasúci sa análny kolík má 7 pulzačných režimov, ktoré sú tvorené záťažou vo vnútri kolíka, ktorá sa pohybuje hore a dole. Úroveň zemetrasenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Zatraste vzrušením!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series P-Spot Plugger Anal Plug with Harness & Remote Control

    Chcete si dopriať úžasnú dlho stimuláciu? S týmto stimulátorom prostaty na praktickom postroji si budete môcť vychutnávať škádlení zadných vrátok pokojne celé dni! Stimulátor ako taký je vyrobený z prémiového silikónu a hodí sa aj pre úplných začiatočníkov. Zakrivený tvar príjemne dosiahne na prostatu a bude na nej vyvíjať vzrušujúci tlak. Vďaka tenkému hrotu sa navyše ľahko zavádza a keď pridáte kvapku lubrikačného gélu, pôjde to ako po masle.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Strapped & Tapped Black

    Nie je nič tak sexi ako súčasná stimulácia penisu a prostaty. A presne to vám prinesie aj táto hračka! Tešiť vás bude kombináciou vibrácií a tepla a jej tvar je navrhnutý tak, aby úplne presne dosiahol na vašu prostatu a vyhrievaným hrotom stimuloval P-bod. Vibrácie si užije i penis skrz textúrovaný krúžok a vy to celé budete ovládať cez ovládač. Alebo ho zveríte svojmu náprotivku?

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black XL

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel RC Butt Plug with 3 Functions Black

    Naplňujúce análne potešenie! Tento šikovný stimulátor vie poklepávať, pulzovať aj vibrovať v 10 režimoch, a ešte k tomu má úplne dokonalý tvar a vie sa nafúknuť. Jeho 3 výkonné motory sa o vašu zábavu jednoducho postarajú!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Aquamarine

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Chcete zažiť dychberúce rotácie vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne akčne rotujúci análny kolík má 7 rotačných režimov pohybov početných malých guľôčok umiestnených v krku kolíku. Úroveň točenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Roztočte sa vzrušením!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Auto Inflate Anal Plug Black

    Túžite po poriadnom naplnení vašich zadných navijakov? Tento pôvabný análny kolík vás poteší vibráciami aj nafukovacou funkciou. Vibračných režimov má hneď 10 a režimov nafukovania 7. Vyberajte si pomocou diaľkového ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a hrajte sa s kolíkom v páre.

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream 3Some Wall Banger P-Spot Blue

    Análna zábava osamote i s partnerom! Tento vibračný análny stimulátor vás očarí svojím tvarom, ktorý dokonale zamieri na citlivú prostatu, a tiež odnímateľnou silnou prísavkou. Pomocou diaľkového ovládača si vyberiete z 10 vibračných režimov a užívajte si ich kdekoľvek budete chcieť, pokojne aj vo vani alebo v sprche, Wall Banger P-Spot je totiž vodotesný.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Anal Stimulator with Rolling Beads Black

    Niekedy obyčajné vibrácie nestačia! Pre náročné a zvedavé análiky tu je tento stimulátor s rotujúcimi guľôčkami pre tých najslastnejšie pôžitky. Nenechajte sa prehovárať a potešte svoju prostatu vibráciami a svoj ritný otvor lahodnými rotáciami.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Thrusting Massager with Vibration Black

    Chcete okúsiť strhujúce potešenie v análnej oblasti? Tento RC kolík vie nielen vibrovať, ale aj prirážať! Objavíte s ním intenzívnu análnu stimuláciu a jeho mäkká a zúžená špička bude neustále narážať na prostaty vďaka funkcii ťahov. Vibrácie pocítite aj na hrádzi a vaše potešenie nebude poznať medzí!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Vice 2

    Chcete pre svoju prostatu to najlepšie a ešte vibrácie k tomu? Celosvetovo obľúbená značka stimulátorov prostaty Aneros teraz prichádza s vibračnou novinkou. Vice 2 má dokonalý anatomický tvar, ktorý bude rozumieť a počúvať vaše telo, naplní vás a 2 motory vás dostanú do intenzívnej extázy. Vyrazte si s ním, alebo zostaňte doma, oboje bude skvelé!

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug with Remote Black

    Priestor za vašimi zadnými dvierkami už máte úplne preskúmaný a chcete skúsiť niečo viac? Tento kolík vám doprajeme elektrizujúce vzrušenie, a to doslova! Kombinuje klasické vibrácie s brnením, klepaním a nárazmi spôsobenými vzrušujúcou elektrinou. Poďte to všetko objaviť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Prostate Butt Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si slastné zážitky prameniace z vášho análu a predovšetkým prostaty. Tento ľahko použiteľný, malý a kompaktný stimulátor prostaty vás ohromí svojim dokonalým tvarom a vibráciami v spodnej ohybnej časti. Potešte prostatu a hrádzu zároveň!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Iker Black

    Lákajú vás nové slastné výšiny a hľadáte kvalitnú a modernú hračku, ktorá by poláskala vašu prostatu? Iker od prestížnej značky Svakom rozhodne stojí za vašu pozornosť! Ponúkne vám 7 vibračných režimov, možnosť ovládanie cez aplikáciu, 2 motory a revolučné orgazmy. Na túto ponuku sa nedá povedať nie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Butt Plug Purple

    Čistý análny zážitok pre začiatočníkov aj pokročilých! Tento skvele tvarovaný análny vibrátor od značky Sweet Smile úplne presne vie, čo si vaše zadné dvierka vyžadujú. Má hebučký silikónový povrch, na ktorý je radosť siahať, a ponúkne vám hneď 10 vibračných režimov , medzi ktorými budete prepínať pomocou ovládača . Navyše je tiež vodotesný , takže si ho pokojne vezmite so sebou do vane alebo do sprchy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Lolli Plug 2 Plug Vibrator Green

    Vďaka 2 motorčekom a silným vibráciám je model Lolli-Plug 2 absolútnu hviezdou. Guľôčková štruktúra je vyrobená z mäkkého silikónu a pre bezpečné používanie je zakončená širokou základňou.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Backdoor Banger Magnetic Pulsing Thrusting Anal Vibrator Black

    Šikovná hračka pre váš anál! Poteší vás vzrušujúcou funkciou magnetických pulzných ťahov hneď v 7 rýchlostiach. K dispozícii je tiež diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a užívať si tak s hračkou aj v páre. Objavte zmyselne intenzívne vzrušenie za vašimi zadnými vrátkami!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Secret M Black

    Užite si vibrácie a hlboké pocity, ktoré vám prinesie Deep Secret análny vibrátor od značky Dorcel. Je to mäkký guličkovitý stimulátor z prvotriedneho silikónu a je vybavený diaľkovým ovládačom s dosahom až 10 metrov, ktorý môžete zveriť do rúk vášho partnera. Odvážte sa prekročiť hranice vášho chtíču a zažite ohromujúce potešenie.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Boost Prostate Massager with Inflatable Tip

    Obyčajné stimulátory prostaty vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Boost s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe hneď dva výkonné motory so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií na stimuláciu prostaty i hrádze. Chopte sa diaľkového ovládača a poďte na to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bolster Butt Plug with Inflatable Tip

    Obyčajné kolíky vám už dávno nestačia? Je na čase objaviť, čo všetko dokáže Nexus Bolster s nafukovacou špičkou, vďaka ktorej si prispôsobíte tlak na prostatu počas hrania. Ukrýva v sebe výkonný motor so 6 rôznymi nastaveniami vibrácií. Chopte sa diaľkového ovládaču a poďte na to!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Butt Plug Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie análnej rozkoše či skúšanie análneho strečingu. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete k súčasnej stimulácii prostaty a hrádze, ktorú bude príjemne dráždiť svojou textúrou. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti. Pridajte k tomu aj vibrácie o 7 režimoch a zbláznite sa slasťou.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Base Blue

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostate Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Túži vaša prostata po šikovnom a elegantnom stimulátore? Nalone bude tým pravým! Je vyrobený z mäkkého silikónu a má textúrovaný povrch, ktorý si zamilujete pre jeho stimulačné schopnosti. A čo ďalej? Tiež masáž hrádze vďaka dolnému ramienku, 2 motorom, 7 vibračným nastaveniam a diaľkovému ovládaču.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Tap It Black

    Čo sa stane, až táto pomôcka začne klopkať na váš P-bod alebo prostatu? Začnete sa vznášať na vlnách neuveriteľného orgazmu. Tap It je pevný vibrátor na prostatu s vyskakujúcim tlačidlom vo svojej špičke, ktorý bol navrhnutý tak, aby simuloval klopkanie prstom. A to nie je všetko! Okrem vzrušujúceho klopania na prostatu vie tap It tiež vibrovať a to dokonca pod vodou, pretože je vodotesný.

    103,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Slender Beads Black

    S týmito flexibilnými análnymi korálkami budete zažívať báječne vzrušujúce análne potešenie. Ponúknu vám 12 výkonných vibračných funkcií! Vyrobené sú z veľmi príjemného silikónu, ktorý sa dá ľahko ohýbať, takže hračku môžete ľubovoľne polohovať a prispôsobiť ju svojim aktuálnym potrebám.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Backdoor Lover Red

    Silikónový model Satisfyer Backdoor Lover je vďaka okrúhlemu tvaru a silným vibráciám ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov. Široká základňa je zárukou bezpečných hrátok.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 237

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.