×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Klystír, análne sprchy

Položky 33 až 64 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Enema Bag Sterile 1750ml

    Zdravotnícka pomôcka, ktorú oceníte nielen pri čistení análu. Umožní vám zavedenie tekutiny do hrubého čreva cez análny otvor. Pomôže vám teda odstrániť fekálie a dopomôže na čistenie. Alebo po tejto sade pozeráte ako po doplnku pre svoje obľúbené hry na doktora? To už je na vás!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Anal Douche Kit Black

    Pohodlný a viacúčelový, taký je tento Anal Douche Kit slúžiaci na čistenie análku a nevyhnutný pre všetkých análnych milovníkov. Sada obsahuje 3 rôzne vymeniteľné nadstavce a ich použitie je veľmi jednoduché. Vyrobené z gumy a plastu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Classic Enema

    Dokonalo čistý análik je jedným zo základných predpokladov, aby ste si svoje análne vzrušenie mohli užiť naplno. Tento klasický klystír je úplne vhodný pre všetky, ocenia ho začiatočníci i pokročilí, muži aj ženy. Jeho použitie je veľmi ľahké, je príjemne mäkký a vyrobený z kvalitného silikónu. Nepodceňujte hygienu a užite si análne hry naplno.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Locker Room Hose 15cm Modrá

    Análna sprcha z vysoko flexibilného materiálu od obľúbenej značky Sport Fucker.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Deep Clean Dietary Supplement 30 caps

    Premýšľate, ako na čisté zadné dvierka? Nemusí to vždy byť len o klystíre, pomôcť vám môžu aj správne zvolené doplnky stravy. Tieto tabletky vám ušetria veľa času a zároveň vám pomôžu zlepšiť celkové zdravie tráviaceho traktu. Radujte sa z plynulého chodu vášho tráviaceho systému.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Douche Small

    Chcete mať čistý a nachystaný análik? S týmto klystírom to bude jednoduché a príjemné zároveň. Tvoria ho totiž dve guľôčky, ktorých zavádzanie je extrémne a vďaka závitu sa pohodlne upevňujú k balóniku. Vhod príde i flexibilita a hebký silikónový materiál bezpečný pre telo. Tak spojte príjemné s užitočným!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Ultimate Nozzle Intimate Shower Attachment

    Hľadáte pomôcku pre efektné čistenie? The Ultimate Nozzle sa naskrutkuje na sprchovú hadicu a je ideálny pre análne aj vaginálne čistenie. Má praktickú zaoblenú špičku, 5 otvorov na vodu a pýši sa ľahkosťou pre pohodlné používanie, ale aj pevným plastovým materiálom tvarovaným do vzrušujúcich guľôčok. Nechajte svoj anál žiariť čistotou.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Drizzle Anal Douche 15cm Blue

    Každý, kto premýšľa nad tým, že sa oddá vášnivým hrátkam za zadnými vrátkami, iste tuší, že bez spŕšky tam vzadu to veľmi mňam a voňavý zážitok nebude. Čo s tým? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte! Takto análna spŕška vám dopraje dôkladný výplach a nachystá vás na noc plnú vzrušujúcich análnych radovánok. Zažite luxus hlbokého čistenia a vychutnajte si následnú sviežosť.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Anal Cleansing Deep 40cm

    Naozaj hlboké sprchovaní je neoddeliteľnou súčasťou všetkých análnych hier. Tento nadstavec na sprchu je vďaka mäkkému materiálu, z ktorého je vyrobený, absolútne flexibilný doplnok, ktorý sa prispôsobí anatómii vášho tela.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Discrete Douche Shower

    Sprchová sada 2 v 1 obsahuje šikovnú sprchovú hlavicu s 3 rôznymi možnosťami prúdu vody a tiež špeciálny prútik určený na análne sprchovanie, ktorý možno priamo pripevniť na túto hlavicu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Regular

    Veľmi pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Gusher Anal Douche 45cm Blue

    Každý, kto premýšľa nad tým, že sa oddá vášnivým hrátkam za zadnými vrátkami, iste tuší, že bez spŕšky tam vzadu to veľmi mňam a voňavý zážitok nebude. Čo s tímom? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte! Takto dlhá análna spŕška vám dopraje dôkladný, a hlavne hlboký výplach a nachystá vás na noc plnú vzrušujúcich análnych radovánok. Zažite bezkonkurenčnú úroveň hlbokej čistoty!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Shower Diverter Switch

    Praktická rozdvojka na sprchu na jednoduché prepínanie medzi klasickou a análnou sprchou.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Flexible Intimate Douche Black

    Flexibilná intímna sprcha pre dokonale čistý anál! Môžete ju ľahko a rýchlo pripevniť na akúkoľvek sprchovú hadicu. Je vhodná pre vaginálne aj análne použitie a zakončená je praktickou skrutkou. Kombinácia plastového a silikónového materiálu zaručuje kvalitu, ktorá dlho vydrží!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Cleaner Shower Set 15cm Blue

    Každý, kto premýšľa nad tým, že sa oddá vášnivým hrátkam za zadnými vrátkami, iste tuší, že bez spŕšky tam vzadu to veľmi mňam a voňavý zážitok nebude. Čo s tým? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte! Takto análna spŕška vám dopraje dôkladný výplach a nachystá vás na noc plnú vzrušujúcich análnych radovánok. Navyše je súčasťou balenia aj 185 cm dlhá sprchová hadica, na ktorú spŕška na 100% padne!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Anal Douche L

    Dokonalá análna čistota je nevyhnutným predpokladom k dokonalým análnym hrám! Tento klystír vám k nej dopomôže – ľahko a rýchlo. Stačí ho naplniť vodou, zasunúť do análika a prepláchnuť. Tak jednoduché a zároveň efektné. Splňte si svoje análne sny bez obáv a starostí!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Plastic Shower Nozzle Black

    Pripravte sa na úžasný análny sex! Ako je známe, prípravy nie je dobré podceňovať a tým najlepším pomocníkom vám pri nich bude táto sprchová tryska z vysoko kvalitného ABS plastu. Hodí sa pre hĺbkové intímne análne alebo vaginálne čistenie a vďaka textúre v spodnej časti sa s ňou bude ľahko manipulovať aj s mokrými rukami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Freshen Pump Ripple 5" Black

    Ako na perfektnú čistotu za zadnými vrátkami? Predstavujeme vám Freshen Pump! Je to skvelý nástroj určený na análne čistenie. Jeho použitie je jednoduché a efektívne a vyrobený je z kvalitného hygienického silikónu. Naplňte ho max 275 ml tekutiny a nachystajte sa na análne dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Enema Kit 1500ml

    Zdravotnícka pomôcka, ktorú oceníte nielen pri čistení análu. Umožní vám zavedenie tekutiny do hrubého streva cez análny otvor. Pomôže vám teda odstrániť fekálie a dopomôže na čistenie. Alebo po tejto sade pozeráte ako po doplnku pre svoje obľúbené hry na doktora? To už je na vás!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Anal Cleansing Installation Kit

    Pokladáte sa za análneho začiatočníka? V tom prípade si práve prezeráte produkt, ktorý by vám pri vašich začiatkoch nemal chýbať.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dansex WaterClean Hose 250cm

    Extra dlhá hadica na dôkladné vyčistenie vášho análu a pripravenie na akciu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Geyser Anal Douche 15cm Blue

    Každý, kto premýšľa nad tým, že sa oddá vášnivým hrátkam za zadnými vrátkami, iste tuší, že bez spŕšky tam vzadu to veľmi mňam a voňavý zážitok nebude. Čo s tímom? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte! Takto análna spŕška vám dopraje dôkladný výplach a nachystá vás na noc plnú vzrušujúcich análnych radovánok. Zažite bezkonkurenčnú úroveň čistoty!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Nebula Bulb Anal Douche

    Chcete si spríjemniť svoje análne hrátky? Tak nepodceňujte nevyhnutnú prípravu, vďaka ktorej budú všetky pôžitky ešte lepšie! Nebula je pomôcka v tvare žiarovky, ktorá vám umožní ľahko a rýchlo vyčistiť anál, čím váš pripraví na bezpečný a hygienický análny sex. Stačí ju naplniť vodou, zaviesť trysku do análu, stlačiť a je to!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Total Splash

    Análne potešenie začína pri análnom čistení, ak si k nemu prizvete túto perfektnú análnu sprchu s 5 otvormi na hornej strane. Disponuje štandardným skrutkovacím závitom pre hadice a má aj špeciálny ventil, ktorý znižuje prietok a tlak vody.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Advanced Shower Shot

    Ste už pokročilý análny milovník a hľadáte dokonalú sadu pre hygienickú čistotu za vašimi zadnými vrátkami a trochu vzrušenia k tomu? Tak tu ju máte! Obsahuje 3 rôzne nadstavce, univerzálny adaptér so šikovným ventilom, aj sprchovú hadicu. Nič lepšie už nehľadajte, táto sada má všetko!

    129 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Syringe with Tube 300ml

    Koľko tekutiny zvládnete? Tento klystír pojme až 300 ml, takže dokonale vyčistí vaše zadné dvierka, aby ste sa na svoje hrátky cítili úplne svieži. Túto polypropylénovú maxi striekačku môžete naplniť ľubovoľnou tekutinou a vďaka skosenej špičke ju veľmi ľahko zavediete. Priložená silikónová hadička vám pomôže s nasávaním. Zahrajte sa na doktora a užite si sexi domáce vyšetrenie!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Buttocks The Reservoir Anal Bulb Douche Blue

    Každý, kto premýšľa nad tým, že sa oddá vášnivým hrátkam za zadnými vrátkami, iste tuší, že bez spŕšky tam vzadu to veľmi mňam a voňavý zážitok nebude. Čo s tým? Riešenie je jednoduchšie, než si myslíte! Takto análna spŕška vám dopraje dôkladný výplach a nachystá vás na noc plnú vzrušujúcich análnych radovánok.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Aluminum Sprinkler Nozzle Black

    Tá najdivokejšia análna sprcha, akú ste kedy videli! Má pôsobivý tvar, veľa otvorov na vodu a vyrobená je z kvalitného hliníka. Ak chcete, aby vaše čistenie zadných vrátok bolo sexi zároveň aj dôkladné, tento nadstavec je jasná voľba!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Freshen Pump 5" Black

    Plánujete večer plný análnych hier? Radíme nepodceniť prípravu a poriadne si vyčistiť priestor za zadnými dvierkami, nech vás nič neprekvapí. Perfektne vám na to poslúži táto účinná a šikovná pomôcka z hygienického silikónového materiálu. Jej použitie je veľmi jednoduché a dosť možno vám bude aj príjemné.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Trainer

    Báječne pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Enema Syringe 200cc

    Strieknite si lubrikant presne tam, kam potrebujete! Táto praktická striekačka vám umožní dokonale presné zacielenie. Navyše môžete použiť ako vodný, tak silikónový gél. Dostaňte lubrikant aj hlboko dovnútra.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream Enema Nozzle with Quick Shut Off/On Valve

    Jedine s dokonale čistým análom si naplno vychutnáte všetky svoje obľúbené hrátky! Na čistenie vám pomôže táto klystírová tryska s ventilom. Vyrobená je z kvalitnej nerezovej ocele a je teda neporézna a kompatibilná so všetkými lubrikantmi. Na špičke je 5 rozprašovacích otvorov na rozptýlenie vody do jemnej rozstreku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 94

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.