×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masáž prostaty vibračné

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Rechargeable Prostate Stimulator 590002

    Očarujúci stimulátor prostaty s maximálne premysleným tvarom. Nebojte sa zveriť mu to najcitlivejšie miestečko na vašom tele a nechajte sa vziať do toho najintenzívnejšieho orgazmického neba. Vyberte si jeden z 9 režimov vibrácií a dobíjajte svoju hračku pohodlne cez USB kábel. Rebel stimulátor je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu a ABS, neobsahuje ftaláty, spĺňa nariadenia EU REACH a je tak úplne bezpečný pre telo.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Bruno Čierna

    Bruno je určený špeciálne mužom, ktorí túžia objavovať nové rozmery rozkoše prostredníctvom dráždenia svojej prostaty. Je vyrobený z lekárskeho silikónu a dokonale anatomicky tvarovaný tak, aby stimuloval prostatu, aj hrádzu medzi análnym otvorom a semenníkmi.

    199 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Helix Syn V

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Helix Syn vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom, rovnako ako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a vibráciami, ktoré vám vezmú dych. Model Helix je vhodný ako pre análnych začiatočníkov, tak pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Remote Controlled Silicone Prostate Plug with Vibrating, Rotating & Warming Function

    Hľadáte niečo naozaj šikovného, čo by sa zahralo s vašou prostatou? Našli ste to! Tento stimulátor má funkciu zahrievania, vie sa otáčať (rotovať) a samozrejme tiež vibruje. Okrem toho svojou textúrovanou časťou bude dráždiť aj hrádzu, je vodotesný, nabíjateľný cez USB, vyrobený z kvalitného hebkého silikónu a ovláda sa cez diaľkový ovládač.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Intro To Prostate Kit Black

    Odhaľte tajomstvo, ktoré ukrýva stimulácia prostaty, a preskúmajte s touto sadou nové možnosti vzrušenia. Jej súčasťou sú 4 sametové hladké hračky z luxusného silikónu a každá z nich je iná. Použite na svojej ceste za objavením nových a intenzívnych orgazmov moderné a kvalitné produkty, ktoré sú vodotesné, účinné a bezpečné pre telo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Vibrátor pre mužov Rocks-Off Rude-Boy je tvarovaný na súčasné dráždenie mužskej prostaty a semenníkov. Zaistí silnejšiu podporu erekcie a intenzívnejší orgazmus u mužov.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy AssGasm Pro P-Spot Milker Black

    Šikovný potešiteľ pre pánov, ktorý sa postará o penis aj prostatu. Tento análny vibrátor z kolesa Anal Fantasy Elite poteší všetky citlivé miesta. Jeho efektívne zakrivená špička svojou funkciou pohybu dômyselne poklepe na prostatu a erekčný krúžok tento zážitok ešte navýši. 2 motory s 10 vibračnými režimami sú tu len pre vás a vašu spokojnosť!

    109 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Modrá

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Large - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    129 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Rechargeable Booty Beads Black

    Predstavujeme Booty Beads - pružné a zábavné análne koráliky, ktoré si zamilujete! Disponujú silným motorom PowerBullet a poskytnú vám tak intenzívne vibrácie po celej svojej dĺžke. Vyberte si zo 7 neuveriteľných funkcií a flexibilné koráliky si natočte tak, aby vám dopriali maximálnu stimuláciu.

    72,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Black Jamba Anal Vibrator Black

    Hrejivý elegán pre G-bod alebo prostatu, takže pre neho aj pre ňu! Jemu bude stimulovať prostatu a hrádzu zároveň a jej G-bod a klitoris. Má totiž vo svojom hebkom tele ukryté dva výkonné motory, ktoré vás jednoznačne potešia! Nechajte sa potešiť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-GYRO Silicone Prostate Stimulator with Gyrating Shaft

    Chcete niečo viac? Niečo dvojnásobného? Chcite 7x P-Gyro! Svojimi vibráciami bude dômyselne dráždiť vašu hrádzu a ešte lepšie budú jedinečné krúživé pohyby, ktoré ani ľudský prst nezvládne. Tvar stimulátora je premyslený a materiál príjemný a kvalitný. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Special Anal Massager Black

    Robí vám dobre dráždenie prostaty a chceli by ste vyskúšať niečo lepšie, než je váš prst? Tento stimulátor prostaty vám vďaka vibráciám dopraje neuveriteľné vzrušenie! Má na tieto hry ideálny tvar, ktorý vás dostane do raja. Vyskúšajte všetkých 12 vibračných funkcií!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Silicone Prostate Vibe with Remote

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Mega Maverick 10X Rotating Vibrating Prostate Stimulator Black

    Chcete skúsiť ešte intenzívnejšie orgazmy prameniace zo stimulácie prostaty? Pre Mega Maverick bude vaše prianie rozkazom! Je to mocný análny nástroj so schopnosťou krúženia a tiež vibrovania. Ukrýva v sebe 2 motory a slasť bude zažívať nielen vaša prostata, ale tiež hrádza, na ktorú sú cielené vibrácie. Objavte 3 silné vibračné režimy a 4 zábavné vzory a predovšetkým 3 režimy rotácií.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-MILKER Silicone Prostate Stimulator with Milking Bead

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prosta intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? S Pre 7x P MILKER si na svoje príde aj vaša hrádza a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantný čierny análny vibrátor od obľúbenej značky EasyToys vás dostane fantastickou stimuláciou prostaty.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote P-Pleaser Black

    Precíťte vzrušenie všade, kde len môžete s týmto stimulátorom od Dream Toys, ktorý bude nielen vibrovať na váš citlivý p-bod, ale tiež sa zachytí za penis a semenníky. Zvýši tým erekciu na maximum a na vás bude si už len vziať do ruky ovládač a nadiktovať si takú silu vibrácií, po ktorej práve túžite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Swirling P-Pleaser Black

    Keď sa tento stimulátor pozdraví s vašou prostatou, ťažko uveríte, že nohami ste ešte na zemi. Jeho dokonalo navrhnutý tvar do vás totiž padne ako uliaty a dotkne sa presne tých miest, ktoré po jeho rotačných a vibračných schopnostiach neuveriteľne prahnú. Nechajte sa zlákať a vzlietnite vzrušením!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Nafukovací silikónový vibrátor, ktorý vám ukáže nové výšiny potešenia! Prispôsobíte si ho svojim fantáziám a pomocou diaľkového ovládača budete prepínať medzi 7 režimami nafukovania a vibrácií. Naplňte svoju vagínu alebo konečník potešením a nechajte Ultimate Expand, aby sa venoval aj klitorisu alebo hrádzi.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 137

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.