×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Mister B Deep Clean Dietary Supplement 30 caps

    Premýšľate, ako na čisté zadné dvierka? Nemusí to vždy byť len o klystíre, pomôcť vám môžu aj správne zvolené doplnky stravy. Tieto tabletky vám ušetria veľa času a zároveň vám pomôžu zlepšiť celkové zdravie tráviaceho traktu. Radujte sa z plynulého chodu vášho tráviaceho systému.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB40 análny kolík 17cm

    Kvalitný, čierny, vinylový análny kolík od obľúbenej značky All Black.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zizi Tetrad ZZT26C Transparentná

    Análny kolík od celosvetovo uznávanej značky Zizi, ktora sa špecializuje nielen na análne hračky.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Backdoor Friend Large - Análny kolík so stimulačnou guľôčkou

    Čierny análny kolík v rotujúcej vnútornej guľočke, ktorá vás svojou ohromujúcou stimuláciou dovedie až na vrchol hory vzrušenia.

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Heavy Beads

    Niečo pre vaše zadné vrátka? Áno! Doprajte im 145 gramov vášne! Tento kolík v tvare troch spojených korálikov je ideálny pre začiatočníkov a vďaka svojej robustnej základni sľubuje bezpečnosť. Jeho hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk, rovnako ako ten pocit pri prenikaní korálikov.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Viete, čo je extatické potešenie? Nie? Tak vyskúšajte tento jedinečný krúžok! Koncová časť zaklope na vaše zadné vrátka a následne sa uvelebí vo vašom análku v tesnej blízkosti prostaty. Nasleduje most cez hrádzu a druhá časť, ktorá zovrie váš penis pri koreni, tým podporí vzrušenie a nezabudne ani na nenásytné semenníky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík, je to do detailov premyslený stimátor prostaty, ktorý vás svojim špeciálnym tvarom bude dráždiť presne tam, kde je to najviac potrebné. Zaoblená špička a materiály najvyššej kvality sú to pravé na pohodlné zavádzanie a tiež nosenie. Doprajte si perfektnú stimuláciu s každým pohybom a nechajte Rellise nech sa stane vašou súčasťou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Black

    Klasika, ktorá by nemala chýbať v žiadnej základnej erotickej výbave! Tento čierny análny kolík je vyrobený z gumy a zakončený silnou a praktickou prísavkou. Má hladký povrch, je zakončený bezpečnostnou základňou a vďaka úzkej špičke sa ľahko zavádza. Niet nad klasiku!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • O-Products Bunny Tail Black

    Chcete šukať ako zajace? Dotvorte si autentickú atmosféru zvieracieho vyvádzania s týmto super nežným chvostíkom. Sexi čierna farba, hebký kožúštek a príjemne vzrušujúci pocit vo vašom análiku, to všetko s kolíkom Bunny Tail od O-Products získate za veľmi priaznivú cenu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.49 Small Hollow Tunnel Butt Plug 3 Inch Čierna

    Tento análny kolík (tunel) vás úplne ohromí novými možnosťami, ktoré do vášho sexuálneho života prinesie. Skladá sa z troch rôznych krúžkov.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Silicone Anal Beads Large Black

    Extra dlhá dĺžka a dokonalé vzrušenie pri zavádzaní i vyberaní, také sú tieto análne guľôčky od značky Blush. Vyrobené sú z hodvábne hladkého Ultrasilk silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Pohrajte sa s nimi a objavte nové pocity prameniace zo zväčšujúcej sa veľkosti jednotlivých guľôčok!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Poďte sa hrať! Táto dvojica análnych kolíkov bude baviť vás oboch! Kolíky majú príjemný textúrovaný povrch a sú zakončené bezpečnostnou základňou s prísavkou. Objavujte s nimi svet za zadnými vrátkami osamote alebo so svojím milovaným náprotivkom, tak či tak to bude super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Medium

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer medium je vhodný ako pre odvážne začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bfilled Basic Plus Wave Seafoam

    Vedeli ste, že análna oblasť obsahuje vysokú koncentráciu nervových zakončení a zavedenie análneho kolíka môže spôsobiť naozaj úžasné pocity? Tento kolík Bfilled Basic rozumie vášmu telu, má stimulačnú zvlnenú textúru a odborne navrhnuté kontúry. Objavte s ním svet análnej slasti a vďaka pohyblivej vnútornej časti si vychutnajte ešte viac vzrušenia!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Douche Small

    Chcete mať čistý a nachystaný análik? S týmto klystírom to bude jednoduché a príjemné zároveň. Tvoria ho totiž dve guľôčky, ktorých zavádzanie je extrémne a vďaka závitu sa pohodlne upevňujú k balóniku. Vhod príde i flexibilita a hebký silikónový materiál bezpečný pre telo. Tak spojte príjemné s užitočným!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Anal Adventures Platinum Beaded Plug Black

    Milujete análnu stimuláciu a chcete skúsiť niečo trochu iné? Tento kolík je tvorený 3 rôzne veľkými guľôčkami pre intenzívne pôžitky. Vzrušujúce bude nielen jeho nosenie, ale predovšetkým zavádzanie a vyberanie. Vzrušuje vás už tá predstava? Skúste ho na vlastnom análi!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Expandable and Vibrating Butt Plug Flesh

    Chcete objaviť neuveriteľnú análnu rozkoš? Skúste to s tou hračkou! Je to nafukovací análny kolík, na nafukovanie ktorého slúži praktický balónik a nemenej praktickým drôtovým ovládačom si budete vyberať rýchlosť vibrácií. Nafúknite ho v sebe na maximum a doprajte si totálnu plnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB11 Dildo 22cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 22 cm.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Bubble Butt Player Advanced Čierna

    Príjemne hladký a veľmi kvalitný análny kolík od obľúbenej značky ToyJoy Classics vás zaujme predovšetkým svojím elegantným dizajnom.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 L Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a možno ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne. Tak nečakajte a poďte si hrať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Sensitive Prostate Plug Black

    Hľadáte príjemný análny kolík za super cenu? Tento od Pretty Love vás rozhodne nesklame! Jeho tvar si zamiluje predovšetkým vaša citlivá prostata a bude len na vás, či sa s ním budete pohrávať len tak osamote, v páre alebo si ho necháte v sebe pri sexe. Vyrobený je z kvalitného a na dotyk hebkého silikónu a jeho pevný a zároveň pružný tvar sa pohodlný na zavádzanie. Vychutnajte si maximálne uspokojenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Plugz Butt Plug Black Nr. 4

    Chcete pre svoj análik len to najlepšie? Plugz je kolekcia krásnych análnych kolíkov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitného lekárskeho silikónu a sú tiež nielen veľmi príjemné na dotyk, ale tiež bezpečné pre telo. Všetky Plugz kolíky majú zaoblenú základňu, ktorá zaisťuje maximálnu úroveň análneho vzrušenia a budú vás dráždiť pri každom pohybe. Vychutnajte si s nimi každú sekundu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a je zakončený ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si jeho jedinečný kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Regular Diamond Butt Plug Čierna

    Užite si stimuláciu, ktorú vám poskytne tento análny kolík klasického tvaru. Je vyrobený zo 100% lekárskeho silikónu, má flexibilný krk a jeho základňu zdobí nádherný diamant.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Gem Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Large

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer large je vhodný ako pre pokročilé začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Plug & Play Butt Plug Basic 3 Inch Glass

    Viete, aká je najväčšia výhoda sklenených análnych kolíkov? Dajú sa ľahko zahriať alebo ochladiť a vy si s nimi môžete užívať úžasne intenzívne pocity! Takýto kolík má hladký povrch, je zakončený bezpečnostnou základňou a vďaka úzkej špičke sa ľahko zavádza. Objavte nové možnosti análnych hier.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Butt Plug 12cm

    Klasický análny kolík, ktorý si zaslúži každý zadoček. Vďaka zúženej špičke sa pohodlne zavádza a vďaka koncovej základni si môžete byť istí bezpečím, že sa nedostane nikam, kam by nemal. Je vyrobený z príjemného silikónu a nemôže sa dočkať, až zaklope na vaše zadné vrátka.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Spectra Gels Anal Stuffer Tool

    Tento análny kolík je na pokraji dokonalosti. Vyrobený je zo špeciálneho antibakteriálneho materiálu Sil-A-Gel, ktorý je veľmi príjemný a, samozrejme, bezpečný pre telo. Jeho veľkosť je pre čo najväčšie potešenie z análnej stimulácie premenlivá a je vybavený prísavkou, vďaka ktorej si môžete užívať báječné hands-free hrátky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 165

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.