×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky silikón prostata

Položky 65 až 96 z celkom 169

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Bswish bfilled Basic Plus Prostate Plug Slate

    Viete, že análna oblasť obsahuje skutočne vysokú koncentráciu nervových zakončení a ich stimuláciou si doprajete skutočne príjemné pocity? Poslúži vám na to tento jednoduchý análny kolík dômyselného tvaru obsahujúci v sebe závažie, ktoré bude narážať do stien a jemne vás vzrušovať. Roztočte to vo svojom análiku silikónovým kolíkom.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Silicone Prostate Vibrator

    Elegantný čierny análny vibrátor od obľúbenej značky EasyToys vás dostane fantastickou stimuláciou prostaty.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Obzeráte sa po pomocníkovi pre intenzívne zadné potešenie? Rebel P-Spot rozumie potrebám mužov a je navrhnutý tak, aby pohodlne dosiahol na vašu prostatu a zmyselne ju dráždil a stimuloval. Má ideálny tvar, je zvlnený a jeho špička je dômyselne zakrivená. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a jednoduché ovládanie. Pozvite ho ďalej a nebudete ľutovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swell 10x Inflatable and Vibrating Missile Silicone Remote Anal Plug Black

    Chcete vo svojom zadočku zažiť orgazmický výbuch vášne? Tento dofukovací kolík vo vašom análiku narastie do požadovanej veľkosti a ešte vás bude tešiť zmyselnými vibráciami. Je z hodvábne hladkého silikónu a svojím zväčšovaním vám dopraje lahodný pocit plnosti. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a zažite plnú análnu slasť!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? Alpha-Pro 7X P-STRAP premasíruje aj vašu hrádzu a váš penis a semenníky zovrie v príslušných otvoroch. Užite si silnejšiu a dlhšiu erekciu, zmyselné vibrácie, a hlavne presný pohyb v špičke pomôcky cieliacej na vašu prostatu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Chcete pre seba len to najlepšie? Takúto masáž prostaty len tak nezažijete! Digger 7x totiž disponuje inovatívnou technológiou, ktorá vám predvedie skutočnú blaženosť, silné vibrácie mieriace na prostatu i na hrádzu a zo všetkého najlepší je pohyblivý korálik pre to najpresnejšie pohladenie. Oddajte sa svojim vášniam a svoje potešenie zverte jedinečnému Diggeru!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Bad-Boy je silikónový vibrátor na dráždenie v análnej oblasti, je špeciálne tvarovaný, aby dráždil análnu hrádzu a aby u mužov dosiahol aj na ich citlivý bod na zadnej strane prostaty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Yale Purple

    Chcete si spríjemňovať pokojne aj každý deň vibráciami vo vašom análiku? Yale bude váš obľúbený pomocník! Jeho pružné telo s hladkým silikónovým povrchom poteší ako začiatočníkov, tak skúsených milovníkov. Vyberte si z 12 vibračných nastavení a vydajte sa po vzrušujúcej ceste k maximálnemu análnemu potešeniu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Už ste niekedy vyskúšali prepojenie análnej hry s erekčným krúžkom? Ak áno, tak iste viete, ako veľmi toto spojenie dokáže byť omamné. Ak nie, je čas to zmeniť! S touto hračku bude prepojenie vašich citlivých miest nielen skvele vzrušujúce, ale aj elektrizujúce! Nechajte sa šokovať, a to doslova!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Vychutnávajte si intenzívne vzrušenie, ktoré vám dopraje len a len stimulácia prostaty. Tento kolíček je ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa rozhodli otvárať svoje zadné vrátka a experimentovať s pôžitkami. Plastový materiál v kombinácii so silikónom vám bude príjemný a robustná rukoväť vám umožní jednoduché použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Kinky pomôcka z kolekcie Kiotos pre vaše divoké hry. Tento P-spot Anal Lock je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Špeciálny dizajn tejto hračky sa skladá z vajíčka s priemerom 2,9 cm a krúžku s priemerom 4,5 cm, avšak silikónový materiál je flexibilný a prispôsobíte si ho. Doprajte si ho do svojej zbierky a objavujte nové možnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Doprajte stimuláciu vašej prostate, análu a hrádzi naraz. Tento báječný stimulátor má hneď 3 ohromujúce funkcie, z ktorých každú ovládate zvlášť. Ponúkne vám 7 vibračných režimov stimuláciu hrádze, 5 "ťukajúcich" režimov v špičke a 5 úrovní otáčania v spodnej časti. Dobíja sa pohodlne cez USB kábel a je hodvábne hebký.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na ňu bude vzrušujúco klopať, kým vám nepríde otvoriť dychberúci orgazmus. Zároveň bude jeho vonkajšia časť zmyselne vibrovať na vašu hrádzu a na vás bude len diktovať si silu stimulácie skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je análna stimulácia vašou najobľúbenejšou zábavou? Geron bude vašou najobľúbenejšou hračkou! Má ergonomický tvar a 10 intenzívnych vibračných režimov. Jeho povrch je z hebkého silikónu a vďaka dobíjaniu cez USB bude kedykoľvek pripravený vyhovieť vašim prianiam. Dotknite sa prostaty a explodujte blahom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Zažite skvelú análnu stimuláciu s týmto štýlovým vibračným análnym kolíkom z kolekcie Hueman! Vyrobený je z mäkkého príjemného silikónu a ponúkne vám 10 rôznych vibračných nastavení. Je dômyselne zahnutý, aby sa dotýkal prostaty a jeho telo pripomínajúce 3 guľôčky vás bude tešiť pri zavádzaní i vyberaní.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Viete, čo je extatické potešenie? Nie? Tak vyskúšajte tento jedinečný krúžok! Koncová časť zaklope na vaše zadné vrátka a následne sa uvelebí vo vašom análku v tesnej blízkosti prostaty. Nasleduje most cez hrádzu a druhá časť, ktorá zovrie váš penis pri koreni, tým podporí vzrušenie a nezabudne ani na nenásytné semenníky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov! Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malým "prstom" dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň oboch motorov, ktorú si vaše telo bude zrovna žiadať.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Čierna

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalcom pánskeho análneho potešenia! Zážitok, ktorý vám ponúkne, si nenechajte ujsť!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 169

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.