×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky prostata

Položky 97 až 128 z celkom 214

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! E-stim & Vibration Butt Plug & Cock Ring with Remote Black

    Už ste niekedy vyskúšali prepojenie análnej hry s erekčným krúžkom? Ak áno, tak iste viete, ako veľmi toto spojenie dokáže byť omamné. Ak nie, je čas to zmeniť! S touto hračku bude prepojenie vašich citlivých miest nielen skvele vzrušujúce, ale aj elektrizujúce! Nechajte sa šokovať, a to doslova!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Rainbow Curvy Stainless Steel Double Ended G-Spot Dildo

    Chcete kvalitné dildo na celý život? Vyberte si také, ktoré bude z nerezovej ocele a bude tvarované pre potešenie prostaty i G-bodu ako je toto Rainbow dildo od Black Label! Jeho dúhové sfarbenie sa vám bude páčiť na prvý pohľad a počkajte, až s ním okúsite aj teplotné hrátky!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Prostate Massager

    Dovoľte tomuto stimulátoru roztočiť sa vo vašom anále, pohrať sa s vašou prostatou a ukázať vám nebo zvané orgazmus. You2Toys Prostate Massager je stimulátor s výrazným otáčavým žaluďom, vrúbkovaným povrchom a 5 režimami stimulácie. Vyrobený je z plastu a silikónu, takže má hodvábne hebký povrch a zároveň je bezpečný pre telo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Marley Prostate Vibrator Pink

    Ružový stimulátor prostaty Marley dokonale rozumie kontúram vášho tela. Bude ho príjemne kopírovať, padne vám do zadočku ako uliaty a bude vás tam neuveriteľne dráždiť vibráciami.. Jeho flexibilný dizajn má mierne zakrivenú realistickú hlavu, pohodlne sa zavádza a príjemne stimuluje. Objavte jeho kúzlo a užite si funkciu zahrievania.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladená úplne presným pohybom drobného koráliku. A chcete ešte niečo viac? Pre 10x P sa pre vás tiež rozvibruje a to v takej rýchlosti, ktorú si vyberiete skrz diaľkový ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Divine Touch Black

    Vychutnávajte si intenzívne vzrušenie, ktoré vám dopraje len a len stimulácia prostaty. Tento kolíček je ideálny pre začiatočníkov, ktorí sa rozhodli otvárať svoje zadné vrátka a experimentovať s pôžitkami. Plastový materiál v kombinácii so silikónom vám bude príjemný a robustná rukoväť vám umožní jednoduché použitie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, keď je vaša prostata intenzívne hladkaná úplne presným pohybom. A chcete ešte niečo viac? P-Bender môžete ohnúť do ľubovoľnej polohy a na svoje si príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone P-Spot Anal Lock

    Kinky pomôcka z kolekcie Kiotos pre vaše divoké hry. Tento P-spot Anal Lock je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Špeciálny dizajn tejto hračky sa skladá z vajíčka s priemerom 2,9 cm a krúžku s priemerom 4,5 cm, avšak silikónový materiál je flexibilný a prispôsobíte si ho. Doprajte si ho do svojej zbierky a objavujte nové možnosti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Plug with Perineum Stimulator

    Doprajte stimuláciu vašej prostate, análu a hrádzi naraz. Tento báječný stimulátor má hneď 3 ohromujúce funkcie, z ktorých každú ovládate zvlášť. Ponúkne vám 7 vibračných režimov stimuláciu hrádze, 5 "ťukajúcich" režimov v špičke a 5 úrovní otáčania v spodnej časti. Dobíja sa pohodlne cez USB kábel a je hodvábne hebký.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na ňu bude vzrušujúco klopať, kým vám nepríde otvoriť dychberúci orgazmus. Zároveň bude jeho vonkajšia časť zmyselne vibrovať na vašu hrádzu a na vás bude len diktovať si silu stimulácie skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Simplicity Geron Anal vibrator Black

    Je análna stimulácia vašou najobľúbenejšou zábavou? Geron bude vašou najobľúbenejšou hračkou! Má ergonomický tvar a 10 intenzívnych vibračných režimov. Jeho povrch je z hebkého silikónu a vďaka dobíjaniu cez USB bude kedykoľvek pripravený vyhovieť vašim prianiam. Dotknite sa prostaty a explodujte blahom.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Hyper Pulse P-Spot Massager Black

    Vzrušujúce útok na prostatu! Tento ergonomicky tvarovaný análny vibrátor je jednoducho skvelý! Ľahko s ním zacielite presne tam, kde sa nachádza vaša prostata a budete ju stimulovať spôsobom, ktorý vás čoskoro privedie k vrcholu. Mäkká silikónová membrána v špičke vám dopraje pulzujúce impulzy o 10 režimoch.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink The Perfect P-Spot Ultraskyn Cock Čierna

    Potešte svoju prostatu s týmto jedinečným, úchvatne čiernym a nekonečne realistickým dildom od značky Doc Johnson. Je to dokonalá imitácia perfektne stavaného penisu, ktorá sa nemôže dočkať, až poláska vašu citlivú prostatu. Na prvý dotyk je na nerozoznanie od iných, väčšinou menej pekných, skutočných penisov. Očarí vás svojou mäkkosťou, ohybnosťou a schopnosťou rýchlo sa zahriať na telesnú teplotu. Tiež už počujete svoj anál, ako po ňom túžobne prahne a volá?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Hueman Outer Space Vibrating Anal Plug

    Zažite skvelú análnu stimuláciu s týmto štýlovým vibračným análnym kolíkom z kolekcie Hueman! Vyrobený je z mäkkého príjemného silikónu a ponúkne vám 10 rôznych vibračných nastavení. Je dômyselne zahnutý, aby sa dotýkal prostaty a jeho telo pripomínajúce 3 guľôčky vás bude tešiť pri zavádzaní i vyberaní.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Nuo Čierna

    Perfektná análna hračka pre neho aj pre ňu. Keď ho používa on, slúži na masáž prostaty. Pomôcku môžete ovládať pomocou ovládača v tvare diskrétneho pera alebo pomocou aplikácie Je Joue *.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision XPANDER X4+ Medium - Stimulátor prostaty

    Najnovšia generácia stimulátorov prostaty, ktorá prebáda a rozšíri vašu sexualitu. Vďaka unikátnemu princípu XPANDER sa vyvinula najnovšia technológia na sexuálne uspokojenie.

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Sphinx Prostate Massager

    Zoznámte sa s týmto elegánom menom Sphinx, ktorý bude tešiť každého muža tým najefektívnejším spôsobom. Ponúka nielen vibrácie, ale dokáže sa i zahriať na príjemne hrejivú teplotu. Vychutnajte si dômyselnú stimuláciu prostaty aj penisu a podľahnite sile 2 motorov najvyššej kvality. Sphinx je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a ovláda sa pomocou diaľkového ovládača. Zaručene si s ním užijete báječné hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Mr. Play Prostate Massager

    Chcete pre svoju prostatu niečo viac? Tento vibrátor na prostatu z čierneho hebkého silikónu disponuje pohyblivou guľôčkou v hornej časti pre extra stimulujúci pocit. Pomocou diaľkového ovládača si budete vyberať medzi 7 vibračnými režimami a 4 režimami šteklenia. Tak nečakajte a užite si s Mr. Play.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock Ring & Plug

    Viete, čo je extatické potešenie? Nie? Tak vyskúšajte tento jedinečný krúžok! Koncová časť zaklope na vaše zadné vrátka a následne sa uvelebí vo vašom análku v tesnej blízkosti prostaty. Nasleduje most cez hrádzu a druhá časť, ktorá zovrie váš penis pri koreni, tým podporí vzrušenie a nezabudne ani na nenásytné semenníky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Rellis Prostatic Massager Black

    Toto nie je len tak nejaký análny kolík, je to do detailov premyslený stimátor prostaty, ktorý vás svojim špeciálnym tvarom bude dráždiť presne tam, kde je to najviac potrebné. Zaoblená špička a materiály najvyššej kvality sú to pravé na pohodlné zavádzanie a tiež nosenie. Doprajte si perfektnú stimuláciu s každým pohybom a nechajte Rellise nech sa stane vašou súčasťou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov! Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malým "prstom" dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň oboch motorov, ktorú si vaše telo bude zrovna žiadať.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Ultimate Rim Job Silicone Prostate Massager with Rotating Ridges

    Ukážte svoje prostate novú úroveň stimulácie s touto pomôckou z kolekcie Kink od Doc Johnsona. Stimulátor prenikne hlboko do vášho análu a svojím telom z prémiového silikónu a precíznym ergonomickým tvarom si vezme do parády nielen vašu prostatu, ale venovať sa bude aj hrádzi, ktorú pošteklí kratšia pohyblivá časť hračky. Ovládanie je oddelené a vy dostanete na výber z 10 vibračných funkcií so zacielením na prostatu, 10 vibračných funkcií so zacielením na hrádzu a z 3 úrovní pohybu tejto časti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Duke Čierna

    Duke - vibračný stimulátor prostaty a kráľ medzi stimulátormi! DUKE je znalcom pánskeho análneho potešenia! Zážitok, ktorý vám ponúkne, si nenechajte ujsť!

    76,90 €

    62,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Aneros Trident Helix

    Užite si dokonalú stimuláciu prostaty! Táto revolučná pomôcka menom Aneros Trident Helix vás na prvý pohľad zaujme svojím jedinečným dizajnom. Rovnako vás na prvé použitie dostane do kolien svojou účinnosťou a schopnosťami, ktoré vám vezmú dych. Model Helix je vhodný pre análnych začiatočníkov aj pre skúsených milovníkov stimulácie prostaty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Ass-Gasm Cockring Vibrating Plug - Erekčný krúžok s vibračným análnym kolíkom Čierna

    Začnite si užívať tie najvýbušnejšie ejakulácie s najpredávanejšou hračkou od obľúbenej značky Pipedream. Tento zázrak je vyrobený z hodvábne hebkého silikónu a funguje ako erekčný krúžok a zároveň stimulátor prostaty.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 214

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.