×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Análne hračky špeciálne

Položky 65 až 96 z celkom 201

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Purple

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že je možné ho ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Chcete zažiť orgazmický výbuch? Výkonný stimulátor prostaty Mach 2 bude masírovať vaše miesto slasti s absolútnou presnosťou, ktorá prináša ohromujúce výsledky. Jeho pekný a štýlový dizajn z jemného a pružného silikónu sa príjemne uvelebí vo vašom anále a silný motor ho pohnevá intenzívnou stimuláciou. Nečakajte na zemetrasenie, urobte si to sám!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 2 M Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento príjemne tvarovaný kolík s bezpečnostnou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a dá sa tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke zase stvrdne. Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.51 Large Hollow Tunnel Butt Plug 5 Inch Transparentná

    Tento dutý análny kolík vás úplne ohromí novými možnosťami, ktoré prinesie do vášho sexuálneho života. Skladá sa z troch rôznych krúžkov.

    37,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Remote Graduating Beads

    Princeznička na bále postrácala korále. Jej otec, mocný kráľ, si ich do análu nastrkal. Zažite rovnako vzrušujúci pocit ako mocný kráľ a vyskúšajte tieto vibračné korálky, ktorými môžete rovnako ako kráľ navštíviť análik alebo si ich môžete nastrkať aj do vagíny, čo bola zase obľúbená kratochvíľa princeznej. Objavte zábavy šľachticov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock Remote Controlled E-Stim & Vibrating Prostate Massager Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických impulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 62 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 2 Berry

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 2, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 17

    Popisok pripravujemeNudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 27

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum či zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 45

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Nie jedno, nie dve, ale hneď 3 dildá pripevnené spoločne k plochej základni! Majú nádherný realistický vzhľad a doprajú vám trojitý prienik, trúfnete si naň? Vyrobené sú zo 100% vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je mäkký, pružný a realistický.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý stimulátor prostaty ocenia predovšetkým začiatočníci, ale i skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s cielenou vnútornou masážou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Butt Plug 594873 Blue

    Zažili ste už dokonalý análny zážitok? Tento hodvábne hebký kolík vám ho dopraje a to nielen vďaka svojmu presnému tvaru, ale predovšetkým vďaka 10 vibračným režimom, medzi ktorými budete prepínať skrz diaľkový ovládač. Láskajte seba alebo svoj náprotivok týmto sexi kolíkom za bezkonkurenčnú cenu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Luxusné všestranné vibračné guličky! Na povrchu sú hodvábne hebké a vo vnútri príjemne pevné. Sú flexibilné a ohýbateľné a omámi vás svojou vibračnou funkciou. Vhodné sú pre vaginálne aj análne použitie, zvonku aj zvnútra. Vyberte si za 6 vibračných vzorov a užite si tú úžasnú slasť guličku po guličke.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-STROKE Silicone Prostate Stimulator with Stroking Shaft

    Prahne vaša prostata po niečom intenzívnom a neuveriteľne príjemnom? Tento stimulátor na ňu bude vzrušujúco klopať, kým vám nepríde otvoriť dychberúci orgazmus. Zároveň bude jeho vonkajšia časť zmyselne vibrovať na vašu hrádzu a na vás bude len diktovať si silu stimulácie skrz ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple S

    Prejdite bránou pekla a vstúpte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, beštie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenásytné monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Auto Throb Inflatable Plug Black

    Pozvite tento kolík za vaše zadné dvierka, stlačte tlačidlo a užite si, ako sa nafukuje a napĺňa vás! Jeho tvar je príjemný na nosenie aj zavádzanie a jeho drážkovaná textúra všetko ešte zintenzívni. Naťahujte svoj zadný otvor, a okrem nafukovania si navoľte aj vibrácie, na výber bude hneď z 10 režimov!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Hydra Dildo Black Purple L

    Prejdite bránou pekla a vstupte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, bestie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenasýtne monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Butt Plug

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibračný análny kolík ocenia predovšetkým začiatočníci, ale obľúbia si ho aj skúsenejší milovníci. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré je spojené s dráždením zadných vrátok.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Dual Dicks

    Myslíte, že zvládnete dva penisy naraz? Vyskúšajte to s týmto dildom, predstavujúcim dve obrovské erekcie, ktoré túžia dostať sa do vášho zadku. Dildo je vybavené účinnou prísavkou, ktorá pohodlne priľne k akémukoľvek hladkému povrchu, aby ste si s tou dvojicou mohli užívať aj hands-free hrátky. Maximalizujte svoje erotické zážitky s umeleckým dielom s dielikmi Tom of Finland vyrobeným z bezpečného TPE materiálu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Wild Donkey Dildo AN13

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného oslieho penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Ravager Rippled Tentacle Silicone Dildo

    Ďaleko odtiaľto, tam kde je púšť a vyprahnutá zem, žije démon, ktorý má dráby pohodné jašterovi. Bol držaný v zajatí príliš dlho a jeho zúrivý penis potrebuje preniknúť. K vám? No predsa k vám? Chopte sa ho, uhaste jeho smäd a spolu sa ponorte do hlbín vzrušenia a slasti.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sono No.49 Small Hollow Tunnel Butt Plug 3 Inch Čierna

    Tento análny kolík (tunel) vás úplne ohromí novými možnosťami, ktoré do vášho sexuálneho života prinesie. Skladá sa z troch rôznych krúžkov.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Inflatable Vibrating Silicone Plug Black

    Chcete si trochu potrénovať análik a zároveň si užiť nekonečne zmyselné vibrácie? Potom je tento vibračný nafukovací kolík ideálna hračka priamo pre vás. Zaveďte ho do zadočku a pomocou stláčania balónika zvýšte jeho šírku, nakoľko sa vám zachce. Následne sa nechajte unášať 10 funkciami vibrácií a pulzáciami, ktoré vo vás budú vzrušujúco rezonovať. Uspokojenie je na dosah, prekonajte svoje limity.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 16

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Silikónový model Satisfyer Backdoor Lover je vďaka okrúhlemu tvaru a silným vibráciám ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov. Široká základňa je zárukou bezpečných hrátok.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 201

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.