×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky kov análne

Položky 33 až 64 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • CleanStream Premium Silicone Hose 1m

    Tiež niekedy potrebujete vyčistiť svoj anál skutočne hlboko? Práve na hluché čistenie sa vám bude hodiť táto silikónová hadica od Clean Stream. Jej metrová dĺžka príjemne a bezpečne vyčistí tie najhlbšie intímne miesta a vďaka silikónovému materiálu je šetrná aj k citlivým tkanivám. Na konci hadice je hladká gulička z hliníkovej silikónu, ktorá vám pomôže zvládnu všetky krivky a bude jemne tlačiť na vaše vnútornosti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metallic Anal Enema

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte tento kovový análny klystír? Jeho použitím si zaistíte nielen hygienickou čistotou, ale aj zmyselnú stimuláciu zadných vrátok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Royal Vibrating Set

    Snívate o hlboko uspokojivom potešení so štýlom? Tento luxusný a elegantný postroj s odnímateľným vibrátorom so 7 vibračnými režimami si zamilujete! Postroj ako taký je vďaka polstrovaniu a nastaveniu veľmi pohodlný na nosenie a vibrátor je dokonale tvarovaný a vďaka textúrovanej základni bude tešiť aj svoju nositeľku. Dovoľte, aby sa vaše sny stali skutočnosťou!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red S

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červeno žiariť!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Small

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Navyše je vďaka svojim rozmerom ideálny pre začiatočníkov, takže s ním môžete odhaliť príjemné tajomstvo análneho vzrušenia. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fox Tail Plug 159SIL Silver

    Prekvapte svojho partnera ako sexy bystrá líška! Potrebovať k tomu budete tento chvostík! Užite si, ako vás šteklí umelá kožušina, z ktorej je chvostík vyrobený a zároveň vás úplne dôkladne vyplní kovový análny kolík, ku ktorému je chvostík upevnený. Kolík má tvar kužeľovej špičky, baňaté telo a štíhly krk. Vkladanie hračky je veľmi jednoduché a je tak vhodné aj pre análnych začiatočníkov.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red M

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červene žiariť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBotz Pro-Bang Sex Machine with Remote Control

    Hľadáte šikovného a silného spoločníka? Pro Bang Sex Machine sa chváli silnou prirážajúcou funkciou a zároveň je úžasne ľahký. Užite si s ním sólo, keď ho pripevníte na hladkú podlahu, alebo so svojím milencom, ktorý ho pohodlne uchopí do ruky. Ľahko a rýchlo si ho nasmerujete podľa svojich požiadaviek a nechajte sa uspokojiť.

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Rose Gold Heart S Pink

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Má elegantnú rose-gold farbu, pochrómovaný povrch a je zakončený romantickým srdiečkom s trblietajúcim sa ružovým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • O-Products Bunny Tail White

    Chcete šukať ako králiky? Dotvorte si autentickú atmosféru zvieracieho vyvádzania týmto super nežným chvostíkom. Nežná biela farba, hebučký kožúšok a príjemne vzrušujúci pocit vo vašom análiku, to všetko s kolíkom Bunny Tail od O-Products získate za veľmi priaznivú cenu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožený pás cudnosti s análnym kolíkom pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť pásu je na oboch stranách nastaviteľná, takže sa dokonale prispôsobí veľkosti pásu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Diamond Star Beads Large Silver

    Chcete rozžiariť svoje zadné dvierka? Tento nádherný análny kolík s blyštivým kamienkom v základni nechá váš zadok doslova žiariť, zatiaľ čo vás bude príjemne stimulovať. Jeho elegantný tvar vám dopraje naozaj dych vyrážajúce pocity, a to ako pri zavádzaní, nošení aj vyberaní. Tvoria ho 3 zväčšujúce sa guličky a má rozšírenú základňu. Vychutnajte si dotyk kvalitného hliníka a predovšetkým elegantný krásny vzhľad.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Small Rainbow

    Potrpíte si na šperky a chcete jeden aj pre svoj análik! Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Je dúhovo zafarbený, odľahčený s pochrómovaným povrchom a koncovým dúhovým trblietavým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Heart Shaped Butt Plug Silver/Purple Size S

    Láskyplný análny šperk s koncovým kamienkom v tvare srdiečka. Bude sa vynímať vo vašom zadočku a zmyselne ho zdobiť. Vyrobený je z kvalitného a trvanlivého materiálu, ktorý nebude vášmu telu nijako nepríjemný. Experimentujte a nazerajte na svet erotickým videním.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Fialová

    Luxusné análny kolík perfektného tvaru so Swarovski kryštálom. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí bezpečne šperk na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus 3 Size Alu Plug Set with Colored Heart Shaped Stone

    Potešenie pre oči i pre zadoček! Táto sada Black Label vás očarí krásnymi koncovými drahokamami v tvare srdca, takže každý z nich pôsobí ako pôvabný šperk. V balení nájdete hneď 3 veľkosti kolíkov z kvalitného hliníku a s rôznymi farbami koncových kamienkov. Vychutnajte si ten pohľad, pocit a vzrušenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Fox Tail Buttplug Silver - Análny kolíček s líščím chvostíkom Strieborná

    Tento análny kolík je pripravený na vypustenie skrytého zvieraťa! Hebučký chvostík zaujme vášho partnera na prvý pohľad. Kolík je vhodný pre začiatočníkov, aj pokročilých hráčov.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Double Take 10X Double Penetration Vibrating Strap-on Harness Black

    Chcete dávať, ale aj brať? Toto dvojité vibračné dildo bude tešiť ako svoju nositeľku, ktorá oblečie postroj, tak jej náprotivok, ktorým môže byť muž aj žena, pretože druhé dildo je tvarované tak, aby pošteklilo bod G i prostatu. Rovnoprávnosť existuje a táto hračka sľubuje vzrušenie pre oboch partnerov, tak poďte preskúmať 3 rýchlosti a 7 vibračných vzorov duálnych motorov!

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury Butt Plug with Diamond Jewel Gold-Red L

    Prenádherný análny kolík neprehliadnuteľne ozdobí váš análik! Je navrhnutý pre štýlové a sexi potešenie vašich zadných vrátok a je vyrobený z luxusného zlatého hliníku. Najpôvabnejšia je na ňom základňa, do ktorej je umiestnený červený akrylový kamienok. Buďte očarujúca a nechajte svoj zadoček zmyselne červeno žiariť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Black XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Silver Small

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Je elegantne strieborný a zakončený skvostným čírym iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho vzrušujúci kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • O-Products Bunny Tail Black

    Chcete šukať ako zajace? Dotvorte si autentickú atmosféru zvieracieho vyvádzania s týmto super nežným chvostíkom. Sexi čierna farba, hebký kožúštek a príjemne vzrušujúci pocit vo vašom análiku, to všetko s kolíkom Bunny Tail od O-Products získate za veľmi priaznivú cenu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Bondage Plugs with 10m Rope

    Podmanivé plug-play pre skúsených odborníkov na BDSM! Táto sada okrem plugov disponuje aj lanom s dĺžkou 10 m. Použite plugy do vagíny a do análu, pridajte lano a zaistite tak, že zostanú na svojom mieste!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Rainbow Prism Heart Anal Plug Silver Small

    Milujete šperky? Toto nie je obyčajný análny kolík, je to šperk s oslnivým koncovým trblietajúcim sa kamienkom v tvare srdiečka! Je vyrobený z hliníkovej zliatiny a pred použitím ho môžete podľa uváženia zahriať či ochladiť. Je pohodlný, príjemný a krásny, ozdobte sa ním a oslňte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Black Rose Butt Plug Medium

    Čo tak darovať svojej drahej trochu netradičnú kvetinu? Ženy kvety milujú a tento prekrásny kolík je zakončený nádhernou ružou. Rozmer medium je vhodný ako pre odvážne začiatočníčky, tak pre ostrieľané análne milovníčky. Kolík je z hliníka, má elegantnú striebornú farbu a možno ho zahriať či ochladiť. Tak nečakajte a potešte svoju partnerku nezabudnuteľnou čiernou ružou!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Heavy Metal Duo Spheres Metal

    Hľadáte niečo ťažšie pre vašu vagínu alebo análik? Tieto guľôčky sú vyrobené z kovu a predstavujú intenzívne závažie pre pokročilých. Hmotnosť 250 gramov rozhodne nie je málo a vyžaduje odvahu!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Hand Cuffs With Chain and Anal Plug

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento análny kolík s putami? Už sa nemôžete dočkať až ho ukážete svojmu submisívnemu náprotivku?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tristan Plug

    Mystim Tristan je vaginálna a análna sonda s netradične veľkými oceľovými kontaktnými miestami, ktoré vysielajú elektrické impulzy úplne rovnomerne.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Medium Rainbow

    Potrpíte si na šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Je dúhovo zafarbený, odľahčený s pochrómovaným povrchom a koncovým farebným trblietajúcim sa kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Devil Tail Anal Plug & Horns Set

    Je vo vašich erotických snoch v hlavnej úlohe sám diabol? Teraz môžete tieto sny premeniť na skutočnosť! Je tu sada, s ktorou sa premeníte v toho najhorúcejšieho démona na svete. Obsahuje análny kolík s čertovskými chvostom a čelenku s výstrednými diabolskými rohmi. Užite si pekelne vzrušujúce chvíľky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rear Assets Multicolor Small Pink

    Potrpíte si na šperkoch a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejší análny kolík ever! Je duhovo zafarbený, odľahčený s pochrómovaným povrchom a koncovým ružovým trblietajúcim sa kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre jednoduché zavedenie a bezkonkurenčný dizajn!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Heart Shaped Butt Plug Silver/Rose-Coral Size M

    Láskyplný análny šperk s koncovým kamienkom v tvare srdiečka. Bude sa vynímať vo vašom zadočku a zmyselne ho zdobiť. Vyrobený je z kvalitného a trvanlivého materiálu, ktorý nebude vášmu telu nijako nepríjemný. Experimentujte a nazerajte na svet erotickým videním.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 124

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.