×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Biče a plácačky

Položky 129 až 160 z celkom 202

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Label Chain Whip With Built-In Plug Gold

    Potrebuje vás submisívny náprotivok trochu vystrašiť, alebo snáď aj potrestať? Tento kovový bič je nebezpečný na prvý pohľad! Na pohľad druhý v sebe rukoväť skrýva oceľoví análne koráliky na zmyselné dráždenie zadných vrátok. Prechádzajte bičom po tele, kým sa po dotyku studenými zlatými prameňmi neobjaví husia koža z toho, čo môže nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip with 7 Silicone Strings 50cm Black

    Potrpíte si na kvalite? Práve pre vás je tu tento kvalitný silikónový bič s dĺžkou úchvatných 50 cm s koncovými šnúrkami. Asi netreba zdôrazňovať, že vás zaplaví pocit moci, akonáhle ho vezmete do ruky. Následne budete len vy pánom či pani situácie a budete rozhodovať o tom, koľko bolestivých úderov si váš náprotivok zaslúži!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Whip of 12 Plaited Strings 7926

    Krásny bič a prepracovanou rukoväťou a 12 povrázkami.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bondage Couture Paddle Blue

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte tú pravú plácačku? Bondage Couture si zamilujete! Je vyrobená z prvotriednych materiálov a má prekrásne detaily, čím dohromady tvorí dokonale elegantný kúsok . Nechajte svoj náprotivok, aby ju pevne uchopil a začal rozdávať rozkazy.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Wolf Paw Paddle

    Vlčia labka na dôkaz toho, že to fakt bolelo? Áno, jedine s touto drevenou plácačkou! Spestrite si s ňou predohru a plácnite svoj náprotivok po holom zadku, na ktorom zostanú „známky používania“. Hladká rukoväť vám a dunivé dopady budú lahodiť vašim ušiam.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Leather Spiked Vampire Crop

    Myslíte to vážne a hľadáte brutálny bič? Tento jazdecký bič od Black Label kombinuje vysoko kvalitnú nerezovú oceľ a nemenej kvalitnú kožu. Najväčšie zlo predstavuje koncová chlopňa, ktorá je z jednej strany hladká a z druhej strany je posiata ostrými kovovými kolíkmi. Vychutnajte si svoje SM vášne s extrémnymi dopadmi biča a možno aj s kvapkou krvi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Double Braided Whip 150cm Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patrí aj tento super dlhý bič. Užite si s ním svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Solid Wood Spanking Paddle

    Pre odmeny aj tresty! Táto vysoko kvalitná robustná plácačka Solid Wood od Zado má hlavnú masívnu drevenú časť, ktorá je pôvabne lesklá a má neodmysliteľnú kresbu dreva (môže sa mierne líšiť od fotky). Rukoväť je potiahnutá kožu a tiež zakončená koženým remienkom, ktorý uľahčuje manipuláciu. Doprajte svojmu náprotivku tvrdé rany!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Chcete mať v ruke nástroj, s ktorým bude každý úder nezabudnuteľný? Táto drevená plácačka Mister B Impact Wooden Tenderizer je z jednej strany hladká, ale zo strany druhej je posiata drevenými výstupkami, ktoré s každým úderom vytvárajú bolestne radostné pocity. Vychutnajte si ten pohľad na zadok červenajúcou sa bolesťou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Braided Flogger 50cm Black

    Chcete pocítiť ten správny druh bolesti? Potom je tu pre vás Rimba Flogger! Tento bič v štýle pokarhaní je vyrobený z luxusnej semišovej kože. S jeho celkovou dĺžkou 50 cm sa môžete tešiť na neuveriteľné zážitky a okrem ostrých úderov ho môžete použiť aj na jemné hladenie a škádlení. Elegantná čierna farba, pohodlná pletená rukoväť a koncové pútko zaisťujú nielen štýlový vzhľad, ale aj ľahkú manipuláciu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Paddle SLAVE

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto plácačku s nápisom SLAVE? Vychutnajte si jej vzrušivo-bolestivé údery!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liebe Seele Wine Red Leather Spanking Paddle

    Snívate o výprasku? Preskúmajte svoje túžby s touto obojstrannou plácačkou. Jedna jej strana je rozdelená na strapce a celá je vyrobená z veľmi kvalitnej kože, takže je odolná a účinná. Disponuje tiež koncovým pútkom pre pohodlnú manipuláciu a skladovanie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Small Whip Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento pôvabný a pomerne malý bič v štýle dutí. Vyrobený je z vegánskej kože a predstavuje nevyhnutný kúsok vo vašej BDSM výbave. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Cane Whip 62cm Black

    Potrpíte si na kvalite? Práve pre vás je tu tento kvalitný kožený bič s dĺžkou úchvatných 62 cm. Asi netreba zdôrazňovať, že vás zaplaví pocit moci, akonáhle ho vezmete do ruky. Následne budete len vy pánom či pani situácie a budete rozhodovať o tom, koľko bolestivých úderov si váš náprotivok zaslúži!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Whip Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento rozkošný bič v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení. Má praktickú rukoväť a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s nežným hladením a bolestivými údermi.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Paddle Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart GiD Deluxe Impact Play Set 3pcs

    Chcete sa hrať v tme? S týmito doplnkami rozhodne zažiarite! V sade nejdete hneď tri: bič, pokarhanie a masku na oči. Vychutnajte si všetko vzrušenie aj dráždivú bolesť, ktorú s nimi zažijete a nechajte ich, aby priniesli svetlo do vášho erotického života!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cordellis Crop Black

    Čo nesmie chýbať vo vašej ruke, ak chcete zvýrazniť svoju dominantnú povahu? Odpoveďou bič, a ešte presnejšou odpoveďou je tento sexi bič od Obsessive. Vyrobený je z kvalitného materiálu imitujúceho koži a verte, že okamžite zapáli plameň vášnivej fantázie. Prebuďte v sebe svoju divokú povahu a rozhodnite sa sama, ako s bičom naložíte!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Twisted Whip Black

    Zaslúži si váš náprotivok trest či odmenu? Pokiaľ je to trest, tak jedine s týmto bičom! Je úžasne dlhý a kvalitný a má rozdvojenú špičku. Krútená kožená škrupina je ideálna pre presné údery, pričom dvojitá špička vydáva nádherný pleskajúci zvuk. Rukoväť pohodlne padne do ruky a pútko ešte viac uľahčí manipulácia. Vychutnajte si ho vo svojej ruke a jeho dopady na tele vášho sub náprotivku.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Tvrdá a chladná oceľ budí nebezpečný dojem za všetkých okolností a inak tomu nie je ani u Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper. Je to oceľový bič, na konci ktorého spočíva malá a guľatá časť, ktorá spôsobí ešte viac bolesti, než si teraz vôbec dokážete predstaviť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Whip with 12 Strings 75cm Black

    Chcete pocítiť ten správny druh bolesti? Potom je tu pre vás Rimba Whip with 12 Strings! Tento bič je vyrobený z luxusnej a kvalitnej kože a pozostáva z dvanástich pevných povrázkov, ktoré vám poskytnú maximálnu presnosť pri úderoch. S jeho dĺžkou 75 cm sa môžete tešiť na neuveriteľné zážitky, a okrem ostrých úderov ho môžete použiť aj na jemné hladenie a škádlení. Elegantná čierna farba a pohodlná rukoväť a koncové pútko zaisťujú nielen štýlový vzhľad, ale aj ľahkú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip with Diamond Handle 50cm Black

    Potrpíte si na kvalite? Práve pre vás je tu tento kvalitný kožený bič s dĺžkou úchvatných 50 cm s rukoväťou posiatu kamienkami. Asi netreba zdôrazňovať, že vás zaplaví pocit moci, akonáhle ho vezmete do ruky. Následne budete len vy pánom či pani situácie a budete rozhodovať o tom, koľko bolestivých úderov si váš náprotivok zaslúži!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Flogger Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Hell's Spiked Paddle

    Čím viac to bolí, tým je to pre vás lepšie? V tom prípade by ste mali vyskúšať výprask s touto pevnou koženou plácačkou s hrotmi z kolekcie Brutus. Je to naozajstná lahôdka so zosilneným úchopom a koncovým očkom pre ľahké zavesenie napríklad za opasok. Jedna jej strana je posiata mohutnými kovovými hrotmi a všetko hladenie, škrabanie i búchanie, tak získa absolútne nový rozmer. Striedajte obe strany a vychutnajte si vzrušujúce šialenstvo.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip with Synthetic Material Inside 65cm Black

    Patríte medzi milovníkov BDSM a ostrých pocitov? Práve pre vás je tu tento bič Rimba Horse Whip z kvalitného plastového materiálu. Svojím tvarom zaručuje maximálnu presnosť pri úderoch a jeho dĺžka 65 cm vám umožní dosiahnuť aj do tých najvzdialenejších zákutí na tele vášho submisívneho náprotivku a dať mu to najlepšie a najbolestivejšie, po čom túži. Rukoväť a koncové pútko dodávajú biči nielen elegantný vzhľad, ale taktiež zaisťujú príjemnú manipuláciu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Chcete mať v ruke nástroj, s ktorým bude každý úder nezabudnuteľný? Táto drevená plácačka Mister B Impact Wooden je hladká a má jedinečný dizajn, ktorý dokáže poriadne potrápiť. Chopte sa jej rukoväte a zanechajte svojmu náprotivku na zadku červený obdĺžnik.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Cane Whip 70cm Black

    Potrpíte si na kvalite? Práve pre vás je tu tento kvalitný kožený bič s dĺžkou úchvatných 70 cm. Asi netreba zdôrazňovať, že vás zaplaví pocit moci, akonáhle ho vezmete do ruky. Následne budete len vy pánom či pani situácie a budete rozhodovať o tom, koľko bolestivých úderov si váš náprotivok zaslúži!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Paddle

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto plácačkou svietiacou v tme. Príjemne vám padne do ruky a svoj náprotivok môžete s jej pomocou tešiť, dráždiť aj ovládať!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Dual Padded Paddle

    Nenechajte sa oklamať polstrovanou stranou tejto hračky, jedná sa o naozaj nebezpečnú plácačku, ktorej dopady budú nezabudnuteľné! Jedna jej strana je extra odpružená pre mäkké údery, avšak ak ich budete opakovať niekoľkokrát po sebe, tak už rozhodne mäkké nebudú. Či už ste začiatočník alebo skúsený milovník, Dual Padded sa bude vo vašej zbierke vynímať!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Horse Whip 60cm Brown

    Potrpíte si na kvalite? Práve pre vás je tu tento kvalitný kožený bič s dĺžkou úchvatných 60 cm. Asi netreba zdôrazňovať, že vás zaplaví pocit moci, akonáhle ho vezmete do ruky. Následne budete len vy pánom či pani situácie a budete rozhodovať o tom, koľko bolestivých úderov si váš náprotivok zaslúži!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Round Paddle

    Trochu sa v poslednom čase nudíte? Skoncujte s tím s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užíť si to, čo máte radi, a to napríklad s touto plácačkou svietiacou v tme. Príjemne vám padne do ruky a svoj protivník môžete s ho pomocou tešiť, dráždiť aj ovládať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Hair Whip Synthetic Black

    Chcete dodať svojim intímnym zážitkom vzrušenie a hravosť? Tak to jedine s týmto jedinečným bičom zo syntetických vlasov. Je úžasne všestranný a zvodný, tak neváhajte s preskúmajte s ním svoje BDSM túžby a oddajte sa im.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 202

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.