×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

CBT (Mučenie penisu a semenníkov) čierna

Položky 65 až 96 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Shots ManCage Spare Lock Black

    Päť náhradných zámkov pre MenCage.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Dick Screws

    Skrutky do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto skrutky sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit SilaSkin Ball Stretcher Black

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa jedinečného potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Sound 8mm

    Čo tak nahnevať močovú trubicu zvnútra a zažiť vzrušenie, ktoré pôjde ruka v ruke s miernou bolesťou? Sounding láka stále viac zvedavcov a nie je divu, vyskúšať by sa malo všetko! Len pamätajte, že bez kvalitných pomôcok to jednoducho nepôjde. Vhod vám teda príde tento dilatátor s pre telo bezpečného silikónu. Nechajte si ním vykúzliť úsmev na tvári!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Čo takto skúsiť niečo nové a vzrušujúce? Toto koliesko vyzerá na prvý pohľad vášnivo a nebezpečne zároveň! Bude vás štekliť a tešiť, skladá sa z 3 koliesok s 22 hrotmi a po tele svojho náprotivku s ním budete jazdiť tam a späť. Objavte nové pôžitky!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Cruncher Silicone Lockable Spiked Ball Stretcher Black

    Milujete veci 2 v 1 a milujete mučenie penisu? Brutus Cruncher je drtič semenníkov zo silného silikónového materiálu a zároveň je tiež väzením pre semenníky, pretože ho môžete zamknúť na zámok. Ostré hroty nedovolia semenníkom spať a kľúč od zámku nemusí nutne patriť len vám. Poďte skúsiť niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator

    Stimulujte svoju močovú trubicu s týmto vibračným dilatátorom. You2Toys Pearl Silicone Vibrating Dilator je tvorený niekoľkými guličkami, ktorých zavádzanie do penisu vás bude mnohonásobne stimulovať, ďalej vám tiež ponúkne 7 vibračných režimov, medzi ktorými prepínate stlačením tlačidla. Silikónová povrchová úprava sľubuje hebkosť pre svoje jednoduché zavádzanie a vy nezabúdajte na to, že tento materiál je vhodné kombinovať iba s lubrikantmi na báze vody.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Adjustable Leather Penis and Testicles Ring

    Pre noc plnú nekonečnej vášne je potrebná tiež nekonečne dlhá erekcia. K tej vám dopomôže tento nastaviteľný erekčný krúžok z kvalitnej umelej kože, ktorý pôvabne rozdelí tiež semenníky. Užite si dlhý sex a nadpozemské vyvrcholenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Nutter Ball Sling Čierna

    Revolučný návlek na gule od svetovo obľúbenej značky Oxballs. Pohltí vás svojím dizajnom, najpríjemnejším materiálom a pocitmi, ktoré s jeho nosením okúsite.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Cone of Shame Chastity Device

    Koniec pohupovania, hýbania a hladenia, Oxballs prichádza s touto jedinečnou hračkou v tvare lievika, ktorej využitie počas hier bude neprekonateľné. Cone of Shame je doplnok vyrobený z veľmi mäkkého a pružného silikónu, takže ho môže vaše šteniatko nosiť pokojne celé hodiny a vy mu tak zabránite, aby sa pohrávalo samo so sebou. Silikónový materiál ďalej zaručuje ľahké čistenie a údržbu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Belt with Padlocks

    Kožený pás cudnosti s 2 visiacimi zámkami pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť je na oboch stranách nastaviteľná, taže sa dokonale prispôsobí veľkostí pásu.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Black Penis Belt with Leash

    Že sú obojky iba na krk? Omyl! Tento obojok sa upevňuje na penis a následne sa pripojí ku kovovej vôdzke. Kto bude pán či pani, ktorú bude musieť otrok počúvať? To už bude na vás. Jedno je však isté už teraz, s týmto obojkom na penis nebude mať vaša erotická hra obdoby.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boneyard Piss Holer Black

    Chystáte sa objaviť čaro soundingu, alebo prehĺbiť svoje zážitky v tomto smere? Táto sada je vhodná pre začiatočníkov i pre pokročilých nadšencov. Obsahuje 3 silikónové pomôcky v rôznych dĺžkach a hrúbkach. Oceníte jej pružnosť, jednoduché použitie a vzrušujúcu textúru. Užite si každý centimeter a dostaňte sa tak hlboko, ako budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Screw Plug Set Urethral Sounding Black

    Čo takto skúsiť nové pôžitky spojené cez vzrušujúcu stimuláciu močovej trubice zvnútra? S touto sadou si na svoje prídu super citlivé nervové zakončenia v močovej trubici, ktorým konečne doprajete neuveriteľnú stimuláciu. Užite si vzrušujúci dizajn v tvare skrutiek, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi skúsite!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Cockring with Rubber Ring and Ballstrap 7425 40mm

    Chcete niečo nevšedné pre váš penis? Tento doplnok tvoria kožené remienky a gumový krúžok a disponuje tiež prackou, vďaka ktorej si ho nastavíte na vami požadovanú veľkosť. A čo je najlepšie - zmyselne rozdelí vaše semenníky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Threaded Silicone Urethral Sound Set

    Čo tak nahnevať močovú trubicu zvnútra a zažiť vzrušenie, ktoré pôjde ruka v ruke s miernou bolesťou? Sounding láka stále viac zvedavcov a nie je divu, vyskúšať by sa malo všetko! Len pamätajte, že bez kvalitných pomôcok to jednoducho nepôjde. Vhod vám teda príde táto sada, ktorá obsahuje hneď 3 dilatátory z kvalitného silikónu. Začnite tým najtenším a „prepracujte“ sa až k tomu najširšiemu!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Triple

    Chcete si užiť nezabudnuteľnú noc plnú vášne? Je potrebné sa vybaviť pevnou a dlhotrvajúcou erekciou! K tej vám dopomôže tento trojitý krúžok vyrobený z kvalitného TPR a gumy. Dosiahnite s ním neuveriteľné pocity a noste ho okolo spodnej časti penisu a semenníkov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Zámok s časovačom, ktorý pripevníte na krabičku, v tej môžu byť buď kľúče alebo klietka. Alebo ho môžete pripevniť priamo na klietku! Vzrušenie vášho otroka bude vo vašich rukách a len vy rozhodnete, koľko času mu dáte a ako s ním naložíte! Predstavte si jeho prosiaci pohľad hypnotizujúci zámok a odpočítavajúci čas. Vzrušujúce, že? A je, samozrejme, jedno, či v skrinke bude kľúč od klietky na penis alebo od pásu cudnosti pre ženy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Rings with Ball Divider and Rubber Rings 35 and 50mm

    Luxusný doplnok zo split kože, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo. Tvoria ho dva šikovné krúžky a tiež pracka, takže stiahne penis a tiež obopne a rozdelí semenníky. Doprajte si kvalitnú a účinnú ozdobu, ktorá bude tešiť vás aj váš náprotivok.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7435

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať. Zároveň zmyselne rozdelí semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Classic Stainless Steel Cock Cage Black

    Kvalitná klietka na penis so sexi vzhľadom! Je vyrobená z nerezovej ocele a v jej balení nájdete všetko, čo na uväznenie takého neposlušného vtáčika budete potrebovať. Nezabraňuje fyziologickým potrebám a je vhodná i na dlhodobé nosenie. Spievajte svojmu vtáčikovi sladko a lapte ho do klietky!

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Pillory Genital Handcuffs

    Nebezpečné doplnky a BDSM nástroje sú presne to, po čom sa na našom e-shope rozhliadate? Tak práve pre vás tu máme tento drevený pranier na genitálie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Sound 10mm

    Čo tak nahnevať močovú trubicu zvnútra a zažiť vzrušenie, ktoré pôjde ruka v ruke s mírnou bolesťou? Sounding láka stále viac zvedavcov a niet divu, vyskúšať by sa malo všetko! Ľan pamätajte, že bez kvalitných pomôcok to jednoducho nepôjde. Vhod vám teda prijde tento dilatátor s pre telo bezpečného silikónu. Nechajte si ním vykúzliť úsmev na tvári!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Vyper 2 Cock Torture Board

    Zbožňujete CBT hry? Táto špičková hračka vás bude najskôr veľmi zaujímať a potom tiež veľmi baviť! Je to elektro-kompresné zariadenie so 4 pozlátenými kontaktnými podložkami umiestnenými na dvoch kompresných paneloch. Nasaďte Vyper 2 na penis a užite si drvivú a elektrickú slasť.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7437 3cm

    Milujete bondage hry? Vašej pozornosti by nemal uniknúť ani tento krásny doplnok na semenníky, ktorý ich natiahne a vďaka šnurovačke tiež stiahne. Výška ballstretcheru je 3 cm a je vyrobený z kvalitnej kože. Zaviažte šnúrku na mašličku alebo na uzlík!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Parachute Ball Stretcher with Spikes

    Hľadáte štýlový a kvalitný naťahovač semenníkov? Tento od značky Strict je vyrobený z kože a nielen, že skvele vyzerá, ale dodá vášmu riadu ten správny punc! Stačí ho nasadiť okolo semenníkov, zavrieť pomocou patentov a zaistiť tak bezpečné uchytenie. A potom príde tá chvíľa, kedy na koncový krúžok spájajúci 3 retiazky môžete zavesiť závažie alebo treba pripevniť vodítko!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Sound 9mm

    Čo tak nahnevať močovú trubicu zvnútra a zažiť vzrušenie, ktoré pôjde ruka v ruke s miernou bolesťou? Sounding láka stále viac zvedavcov a nie je divu, vyskúšať by sa malo všetko! Len pamätajte, že bez kvalitných pomôcok to jednoducho nepôjde. Vhod vám teda príde tento dilatátor s pre telo bezpečného silikónu. Nechajte si ním vykúzliť úsmev na tvári!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis Tube with Nails Inside Ballstrap and Buckel 7463 M/L

    Neprehliadnuteľné brnenie s hrotmi z vnútornej časti! Trúfate si naň? Je rovnako nebezpečný ako nebezpečne na prvý pohľad vyzerá. Zapína sa na pracku v mieste na semenníky, disponuje kovovými krúžkami o priemere 3 a4 cm a zmyselne rozdelí semenníky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Penis-Ball Straps 7420

    Luxusný kožený doplnok, ktorý ešte viac zmužní vaše mužstvo! Zapína sa na patentky a dĺžku si nastavíte podľa svojich potrieb, aby váš penis stiahol tak, ako si budete priať vy. Zároveň zmyselne stiahne tiež semenníky a sexi vzhľadom bude tešiť vás i váš náprotivok.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Silicone Cum Stopper 2.0 Black

    Cum Stopper 2.0 je tu, plný vášne a očakávania na vašu dierku! Je to o niečo dlhšia verzia než klasický Cum Stopper, ktorej sa dožadovali priaznivci značky Sport Fucker. Použiteľná dĺžka je teda až 45 mm, čo nepochybne pozdvihne vaše soundingové hrátky na novú úroveň. Cum Stopper je vyrobený z kvalitného lekárskeho silikónu a používať ho môžete ako v pokojnom, tak v stoporenom stave svojho penisu. Pružný krúžok bude hračku držať na svojom mieste a celková konštrukcia spomalí vašu ejakuláciu a posilní orgazmus. Používajte iba v kombinácii so sterilnými lubrikantmi a po každom použití dôkladne pomôcku očistite.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X Chastity Cage Disposable Locks 10 pcs

    Jednorazových plastových zámkov na klietku cudnosti na penis nie je nikdy dosť! Toto balenie obsahuje hneď 10 kusov a každý z nich má svoje vlastné číslo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Leather Ballstretcher 7386 650g

    Ste pripravení na záťaž? Tento na prvý pohľad nenápadný kožený krúžok v sebe ukrývy závažie o 650 gramoch, s ktorým skúsite gravitačný zákon na vlastných semenníkoch!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 120

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.