×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

CBT (Mučenie penisu a semenníkov)

Položky 97 až 128 z celkom 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Glans Stimulation Loop

    Čarovný prsteň pre váš žaluď? Áno! Táto hračka povedie skrz prstienok vibrácie priamo do oblasti okolo žaluďa a poteší vaše citlivé miesto hneď 7 vibračnými režimami. Pracuje teraz vaša fantázia na plné obrátky? V tom prípade vám iste napadlo, že vibrátor môžete použiť aj na iné oblasti, napríklad na klitoris alebo bradavky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Ribbed Hollow Silicone Penis Plug 097

    Dutý plug určený na obľúbený sounding, teda stimuláciu močovej trubice zvnútra. Vyrobený je z kvalitného silikónu, vďaka ktorému je veľmi pružný a hladký.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginners Silicone Plug Set Urethral Sounding Black

    Chystáte sa iba objaviť tajomstvo stimulácie močovej trubicie? Táto dvojica plugov pre vás bude na to úplne ideálna! Ich hrot uľahčuje zasunutie a koncová guľôčka zase prináša bezpečnosť a ľahkú manipuláciu. Užite si hladký aj zvlnený dizajn, kvalitný silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú skúsite!

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Čím odzbrojiť a zároveň ozdobiť žaluď? Skúste tieto silikónové krúžky! Bude skrášľovať špičku vášho penisu a vykúzli vám úsmev na tvári. Ich nosenie si zamilujete a verte, že takéto prstienky sa skvele hodia aj ako darček!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Ring Black

    Šperk a erotická hračka zároveň! Tento otvorený krúžok z nerezovej ocele vás zaujme svojimi 2 guličkami a ozdobí ako obrezané, tak neobrezané penisy. Nasadzuje sa priamo na žaluď a svojou tesnosťou spôsobuje mierne prekrvenie tohto citlivého miesta, ktoré sa stane bacuľatým a citlivým na dotyk . Vyskúšajte, aké to je, keď guličky stimulujú uzdičku a noste krúžok pre radosť, vzrušenie aj ozdobu!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Heavy Hitch Ball Stretcher Hook with Weights Silver

    Chcete spoznať svoje limity? Toto závažie na semenníky na to bude priamo ideálne! Zemská príťažlivosť bude pracovať a odolný kovový materiál si vyberie svoju daň. Zvládnete aj pridanie koncových guľôčok na retiazky? Vyskúšajte, kam až môžete zájsť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Trembler Silicone Vibrating Sound Black

    Pomôcka pre všetkých skúsených milovníkov soundingu, ktorí chcú svoje potešenie posunúť na novú úroveň. The Tremler disponuje vibračnou funkciou, ktorú si vychutnáte buď v močovej trubici, alebo pokojne na inej časti tela. Ste pripravení na skutočne intenzívny vibračný zážitok?

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Penis Plug 14-Piece Dilator Set

    Luxusná súprava pre všetkých milovníkov soundingu, teda stimulácia močovej trubice zvnútra. Obsahuje 14 dilatátorov od značky Penisplug z vysoko kvalitnej nerezovej ocele v prekrásnom úložnom puzdre. Všetky dilatátory sú hladké, leštené a priamo stvorené na potešenie. Na každom z nich je pre lepší prehľad vyrytý priemer a určite oceníte aj zaoblené špičky pre ľahké zavádzanie a ploché rukoväte pre ľahkú manipuláciu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Urethral Plug Elegance 6-12mm

    Zbláznili ste sa do soundingu? S týmto plugom budú vaše vzrušujúce zážitky ešte intenzívnejšie. Vyrobený je z luxusnej nerezovej ocele vysokej kvality. Má korálkový tvar a koncovú časť pre jednoduchú manipuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Genital Prisoner Yoke

    Milujete otrocké hrátky a rozhodne sa ničoho nebojíte? A čo drevené väzenie pre genitálie? Táto pomôcka nie je rozhodne pre slabšie povahy! Vyrobená je z hladkého dreva, a okrem prirodzenia do nej uzamknete aj zápästie, tak s ňou naložte podľa svojich nezbedných predstáv.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Cock Nails

    Klince do penisu z vysoko kvalitného silikónu! Užite si stimuláciu močovej trubice zvnútra a objavujte nové pocity. Tieto klince sú flexibilné, ich použitie je vzrušujúce a ich čistenie je veľmi jednoduché.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Ball Crusher and Stretcher with Pins

    Túžite po neuveriteľnom mučení semenníkov? Hardware Ball Crusher and Stretcher je dômyselná pomôcka z vysoko kvalitnej nerezovej ocele, ktorá bude vaše semenníky napínať a trápiť svojimi hrotmi. Je síce na prvý pohľad elegantná a luxusná, ale nenechajte sa zmiasť, je rovnako ako vy pekne nebezpečná!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cock and Ball Crusher

    Máte chuť na trochu drsnejšie hrátky spojené s drtením semenníkov? Túžite po troške bolesti a chcete skúsiť, čo vydržíte? V tom prípade je tento akrylový výtvor vaším splneným snom.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim His Ringness The Earl Polished 51mm

    Krúžok na penis je vyrobený zo stopercentnej nerezovej chirurgickej ocele a nie je to iba erotický šperk: môže tiež predĺžiť a zintenzívniť sex.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage

    Milujete luxus, eleganciu a zlatú farbu? V tom prípade je tu kolekcia erotických hračiek Sevanda práve pre vás! Patrí do nej aj táto prémiová BDSM klietka cudnosti na penis vyrobená s maximálnou presnosťou a zmyslom pre detail. Doprajte si nezbedne erotickú hračku stelesňujúcu vaše vášne a pôžitkárstvo.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Cage Snake

    Keď klietka na penis, tak už teda pekná a kvalitná! Napríklad ako je táto pripomínajúca hada, ktorá vášmu otrokovi obmedzí slobodu, ktorú si rovnako nezaslúži. Do tejto kovovej klietky ho uzamknete a zabránite mu ta dosiahnuť erekciu a spokojnosť. Je to vo vašich rukách, držte si svojho otroka pekne pod zámkom!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Vibrating Scrotum Teaser Black

    Radi by ste si zaobstarali niečo vzrušujúce pre vaše guľôčky? Vložte ich mäkkého silikónového vačku, očkom pretiahnite penis a stlačením jedného tlačidla spustite vibrácie, ktoré vašimi semenníkmi otrasú natoľko, že sa vzrušujúce pocity rozlejú po celom vaše tele. To musíte vyskúšať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Chastity Briefs with Anal Dildo

    Kožený pás cudnosti s análnym kolíkom pre najneposlušnejších nezbedníkov! Vyrobený je z vysoko kvalitnej a odolnej pravej kože, kolík je odopínateľný a veľkosť pásu je na oboch stranách nastaviteľná, takže sa dokonale prispôsobí veľkosti pásu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label The Humbler Steel BDSM Humility Device

    Snívate o nebezpečnej, kvalitnej a profesionálnej pomôcke na semenníky? The Humbler Steel BDSM Humility Device je pranier na semenníky s odnímateľným naťahovačom a drvičom. Má dve praktická očká na stranách na pripevnenie napríklad lana, takže osud vášho otroka bude len vo vašej moci. Doplňte si svoju BDSM zbierku o túto dômyselnú pomôcku z nerezovej ocele!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Stay Hard Beef Ball Stretcher Black

    Hľadáte nový druh radosti? S týmto naťahovačom semenníkov sa pohráte so svojimi guľkami a skúsite nevšedné zážitky. Váš penisok sa natiahne a intenzita vašich pocitov pri masturbácii alebo pri milovaní sa zvýši. Skúste senzáciu a zaťažte svoje semenníky!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners 8-Style Ball Splitter

    Premeňte svoje semenníky na veľmi pôsobivú a sexy časť svojho tela s týmto dômyselným doplnkom Boners 8 Style Ball Splitter. Bude vaše semenníky tlačiť mierne dopredu a zároveň ich od seba oddelí, čím budú pôsobiť väčšie a úchvatnejšie. Zároveň stiahne váš penis u koreňa, čím podporí a predĺži vašu erekciu. Užívajte si viac zábavy s týmto silikónovým doplnkom, ktorý zdvihne nielen vaše semenníky, ale aj vaše sebavedomie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lockdown Chastity Cage Black Large

    Penis neposlušných otrokov si zaslúži opatrenie, a to najlepšie tvrdý lockdown! Avšak táto klietka cudnosti zaistí, že nositeľov penis rozhodne nestvrdne. Bude môcť byť zamknutý tak dlho, ako bude jeho pán potrebovať, pretože klietka má hygienický tvar na močenie. A pán alebo pani potom tiež rozhodne, kedy bude ten pravý čas vypustiť vtáčika z klietky na slobodu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CB-X CB-6000 Chastity Cage Chrome

    Štýlovú submisívnu hru okúsite len vtedy, ak si necháte vtáka zamknúť do elegantnej lesklej klietky. Jej robustný dizajn vám sadne tak, že vaše mužstvo vytvaruje do dokonalých tvarov. Vďaka otvorom nezabraňuje fyziologickým potrebám, vetrá a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Tak nečakajte, začnite brať svoju submisivitu vážne!

    279 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Perfect Fit Ball Stretcher PF Blend Clear

    Už ste niekedy vyskúšali naťahovač semenníkov? Alebo ste zatiaľ ochudobnení o jedinečný a intenzívny zážitok, ktorý táto pomôcka zaručuje? Či už ste skúsený alebo začiatočník, nový Perfect Fit Ball Stretcher by rozhodne nemal uniknúť vašej pozornosti, môžete s ním totiž zažiť veľa unikátneho potešenia.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Ball Buster Testicle Vice

    Hračka, ktorá vás rozdrví, ohromí a rozhodne nesklame.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Steel Cruve Torture Chastity Device

    Je mučenie penisu vaša obľúbená disciplína? Táto klietka cudnosti je teda priamo pre vás! Kombinuje bolesť a potešenie a je určená predovšetkým pokročilým BDSM milovníkom. Jej použiteľná veľkosť je 6 až 8 cm a na vnútornej strane má 2 hroty, ktoré môžete pomocou priloženého imbusového kľúča otáčok a prehlbovať tak úroveň bolesti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 01 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám na to táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú, a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo robí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním naozaj intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky nasledovať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Unbendable Hollow Metal Penis Plug 006

    Ak potrebujete vyskúšať niečo nové, táto hračka je ideálnym riešením. Jedná sa o plug do penisu, ktorý bude stimulovať vašu močovú trubicu zvnútra, užijete si s ním úžasne citlivé a dokonalé orgazmy. Navyše je dutý, a preto ním pohodlne prejdú spermie. Ľahko sa s ním manipuluje, môžete ho zahriať či ochladiť v teplej alebo naopak v studenej vode a okúsiť tak ešte ďalšie rozmanitejšie prežitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 3.5 Inch Model 02 Black

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú aj zámky, kovový a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovov. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu partnerovi v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po odobratí klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners T-shape Ball Splitter

    Táto dômyselná pomôcka vytvorí z vašich semenníkov nepriehľadnuteľný skvost, pretože ich pôvabne rozdelí a mierne zatlačí dopredu, čím budú pôsobiť ako väčšie a elegantnejšie. Zároveň stiahne váš penis pri koreni, čím podporí a predĺži vašu erekciu. Užívajte si viac zábavy s týmto silikónovým doplnkom, ktorý zdvihne nielen vaše semenníky, ale aj vaše sebavedomie.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots ManCage Chastity Cock Cage 4.5 Inch Model 04 Transparent

    Zbožňujete BDSM hrátky? Je čas pozdvihnúť ich na novú úroveň! Poslúži vám k tomu táto klietka cudnosti vyrobená z vysoko kvalitného polykarbonátu, ktorý je veľmi ľahký, odolný a hypoalergénny. Klietka sa skladá z 3 častí, ktoré do seba dokonale zapadajú a tvoria tak nádherný, elegantný a vkusný doplnok. Upevňovacie krúžky sú pre príjemné padnutie dodávané v 4 veľkostiach, čo činí produkt pohodlným a bezpečným. Samozrejmosťou sú tiež zámky, kovové a plastové, s ktorými môžete cestovať a neobávať sa detektorov kovu. Hygienickosť potom zaručujú otvory umožňujúce vykonávať fyziologické potreby. Zabráňte svojmu náprotivku v erekcii, prevezmite kontrolu a užite si s ním skutočne intenzívny orgazmus, ktorý bude po zložení klietky následovať.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 278

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.