×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Obojky a vodítka

Položky 65 až 96 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • NS Novelties Bondage Couture Collar & Leash

    Chystáte sa oživiť svoje tajné túžby a hľadáte ten pravý obojok s vôdzkou? Bondage Couture si zamilujete! Obojok aj vôdzka sú vyrobené z prvotriednych materiálov a majú prekrásne detaily, čím dohromady tvoria dokonale elegantný kúsok. Nechajte si ich vaším náprotivkom nasadiť a dovoľte mu, aby stal vaším pánom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Deluxe Collar SLAVE

    Perfektné označkovanie vášho otroka či otrokyne! Tento obojok z kvalitného PVC s menovkou „slave“ pôsobí veľmi zmyselne a lákavo! Navyše sa ľahko zapína, čistí a nastavuje podľa potreby.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Lock-It Heart Choker with Lockable Heart

    Hľadáte roztomilý obojok, ktorý sa hodí aj ako kinky darček? Locking Heart Choker je príjemne mäkký, pomerne ľahký, a predovšetkým pohodlný aj na dlhšie nosenie. Je navrhnutý tak, aby bol na krku o niečo voľnejší než iné chokery a svojím oslnivým strieborným zámkom priťahoval pozornosť. Čierny pásik potom dodáva požadovanú BDSM atmosféru.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Leash 120cm

    Kvalitné kožené vodidlo za prijateľnú cenu. Dominate Me Leather Leash je vodidlo vyrobené z prvotriednej kože v Českej republike. Jeho dĺžka 120 cm je absolútne dostatočná, účinná jednoducho tak akurát. Koncová karabínka je zas vysoko praktická, pretože umožňuje pohodlné a jednoduché pripnutie k obojku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cock Ring with Leather Leash

    Potrebuje si na vodítko pripnúť penis svojho neposlušného náprotivku? Stačí mu nasadiť tento erekčný krúžok z PU kože a ako obojok pre penis a pripnúť k nemu vodítko z rovnakého materiálu. Jednoducho zacvaknite karabínu a ide sa!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar & Lead

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades ! Táto pôvabná vôdzka s obojkom má nádherný čierno – červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Nasaďte ho svojmu náprotivku a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Collar and Leash Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s touto sadou s vôdzkou a obojkom, ktorý vyzerá ako kožený, ale okolo kože rozhodne ani neprešiel, je totiž 100% vegánsky! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Gothic Heart Chain Choker

    Hľadáte doplnok, ktorý podčiarkne váš gotický štýl a priláka pozornosť? Tento pôvabný obojok je zdobený retiazkami a srdiečkom práve v gotickom štýle. Podčiarkne vašu krásu a vkusne doplní váš sexy vzhľad.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Octane Crystal Collar Hot Pink

    Hľadáte obojok, ktorý bude zároveň pôvabným doplnkom? Tak presne taký je tento obojok od Devil Sticks zdobený ružovými kryštálmi. Je vyzývavý, pekný a zároveň vám pristane. Je vyrobený z kvalitnej kože a jeho dĺžka je nastaviteľná. Praktický krúžok v prostrednej časti umožní pripojenie vôdzky alebo čohokoľvek, čo budete chcieť. Noste ho do spálne alebo pokojne len tak!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Elegant Collar with Leash Titanium Grey

    Pohodlný, elegantný ale zároveň robustný obojok s reťazovým vodidlom, s ktorým prevezmete kontrolu nad svojím submisívnym náprotivkom. Vyrobený je z kože, neoprénu, PVC a kovu, má pôvabnú šedo-čiernu farbu a rozhodne by nemal chýbať vo vašej zbierke SM pomôcok. Pre pohodlné padnutie všetkým veľkostiam má obojok nastaviteľnú veľkosť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Collar - Kožený obojok Čierna 5cm

    Obojok z prémiovej kože od obľúbenej značky Kiotos je ideálnou voľbou pre začínajúcich otrokov, ale aj pre skúsených milencov, ktorí vedia, čo chcú.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Collar with Cuffs Restraint Set Black

    Spútajte svoj submisívny náprotivok do týchto pút s obojkom. Ich vnútorná mäkká podšívka je veľmi príjemná a šetrná k pokožke, takže sa nebojte poriadne putá utiahnuť. PU koža je vhodná aj pre vegánov, ľahko sa čistí a zachováva si klasický sexy vzhľad kože. Veľké O-krúžky sú vyrobené zo silného kovu bez obsahu niklu a pripojiť k nim môžete ďalšie prvky zo svojej domácej zásoby BDSM doplnkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Collar 0254207 - Kožený obojok Čierna

    Kvalitný, nastaviteľný, kožený obojok značky Zado.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Maze Leash Black

    Zažite svoje najtajnejšie fantázie a zvoľte si takú rolu, ktorá vás najväčšmi vzrušuje. Tento produkt od značky Bijoux Indiscrets je inšpirovaný klasickým BDSM a predstavuje všetku zmyselnosť otroctva. Maze Leash je vyrobený z polyuretánu a recyklovaných materiálov, takže je 100% vegan. Podľahnite súčasným módnym trendom a tradičnej erotike v podobe tohto elegantného a zmyselného doplnku.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fetish Submissive Origin Collar with Leash Vegan Leather

    Fetish Submissive Origin uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Obojok s vôdzkou vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Leash - Kovové vodítko s karabínkou a koženým pútkom

    Kovová vôzdka s karabínkou na jednom konci a koženým pútkom na pohodlnejšie uchopenie na druhom.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Satin Look Collar Red

    Nádherný, štýlový a romanticky nebezpečný, taký je tento saténový obojček! Stužka a čipka spolu tvoria pôvabný kúsok, ktorý bude zdobiť váš krk elegantným spôsobom. Praktický krúžok potom umožňuje pripojenie vodidla alebo čohokoľvek iného, po čom budete práve túžiť. Vo fantázii sa medze nekladú.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Play Nice Satin & Lace Collar & Nipple Clamps

    Aj neposlušné doplnky môžu byť krásne a elegantné a tento obojok je toho dôkazom. Vyrobený je zo strieborného saténu a čiernej čipky a je prepojený so svorkami na bradavky. Noste ho pod oblečením ako svoje vzrušujúce tajomstvo a prebuďte všetky svoje erotické túžby!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Wide Collar 2493462 Black

    Dajte najavo svoju oddanosť s týmto obojkom! Jeho široký a zakrivený dizajn v štýlovom čiernom koženom vzhľade je jednoducho pecka. Zdobia ho kovové prvky az vnútornej strany je pre maximálne pohodlie polstrovaný. Predný D-krúžok nabáda k pripojeniu vodidla alebo čohokoľvek budete chcieť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Satin Look Collar Black

    Nádherný, štýlový a romanticky nebezpečný, taký je tento saténový obojček! Stužka a čipka spolu tvoria pôvabný kúsok, ktorý bude zdobiť váš krk elegantným spôsobom. Praktický krúžok potom umožňuje pripojenie vodidla alebo čohokoľvek iného, po čom budete práve túžiť. Vo fantázii sa medze nekladú.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Dog Leash Chain

    Držte si svoje nezbedné šteňa pod kontrolou s týmto dômyselným vodidlom od Mistera B. Jeho rukoväť je vyrobená z kože a kovové vodidlo je dostatočne silné a dlhé, aby ste svojmu psíkovi mohli dať aj trochu "slobody".

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Collared Temptress Collar with Nipple Clamps

    Užite si pohľad na svoj submisívny náprotivok a týmto super obojkom s čiernou retiazkou, ktorý vedie až k svorkám na bradavky. Obojok je nastaviteľný a disponuje D-krúžkami, takže k nemu môžete prirobiť ešte ďalšie doplnky, pokiaľ budete chcieť. K stredovému krúžku je upevnená retiazka zakončená svorkami na bradavky, ktorých tlak je možné pomocou skrutiek ľahko upraviť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury D-Ring Collar Deluxe Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento módny obojok, ktorý vám poslúži nielen pri vašich obľúbených BDSM hrátkach, ale hodiť sa bude aj na bežné nosenie. Disponuje 3 D-krúžky, takže dajte priestor svojej fantázii a pripojte k nemu treba putá alebo povrazy a ukojte všetky svoje výstredné túžby.  

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Elegant Collar and Chain Leash Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento obojok s retiazkovým vodítkom. Páči sa vám tak predstava, že vás váš náprotivok vodí, ovláda a núti vás robiť nezbedné veci? Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Neck Collar and Chain

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tento obojok s vodítkom? Hodí sa pre skúsených i začínajúcich milovníkov a milovníčky a patrí medzi základné doplnky, ktoré by mala vaša BDSM zbierka obsahovať.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Collar D36 Deluxe Black-Black

    Mäkký, ale zároveň pevný a odolný kožený obojok vyrobený v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky, spútajte svoj náprotivok alebo ho pripojte k vodidlu. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, ako si tento krásny obojok budete užívať. Pre pohodlné padnutie má nastaviteľnú veľkosť a vnútorná plsť bude koži tak príjemná, že obojok budete môcť mať na krku pokojne i celé hodiny.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Collar and Leash Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj toto nádherné vodítko s obojkom so zlatým zdobením vyžarujúcou auru zmyselnosti, sofistikovanosti a príťažlivosti. Dovoľte svojmu náprotivku, aby vás na vodítku sprevádzaný novým nezbednými zážitkami, ktoré zapália vaše vášne ako nikdy predtým!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coquette Fantasy Vegan Leather Collar Black

    Čo nesmie chýbať v žiadnej výbave BDSM nadšenca? No predsa obojok s vôdzkou! Tento od značky Coquette disponuje kovovou retiazkou bez obsahu niklu, je odolný, bezpečný a perfektne vyzerajúci. Či už chcete byť dominantným voči svojmu milencovi, alebo radšej padnúť k jeho nohám, sexi obojok Coquette Fantasy je dokonalým doplnkom.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Bondage in Luxury O-Ring Collar Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento módny obojok, ktorý vám poslúži nielen pri vašich obľúbených BDSM hrátkach, ale hodiť sa bude aj na bežné nosenie. Disponuje jedným D-krúžkom, takže dajte priestor svojej fantázii a pripojte k nemu treba vôdzku alebo povraz a ukojte všetky svoje výstredné túžby.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Glow in the Dark Collar and Leash

    Trochu sa poslednou dobou nudíte? Skoncujte s tým s produktmi z jedinečnej kolekcie Glow in the Dark od Ouch!. Premeníte s nimi všetky dni na výnimočné, pretože ich doslova rozžiarite. Stačí nasvietiť, zhasnúť a užiť si to, čo máte radi, a to napríklad s týmto obojkom s vodítkom, ktoré je nutnosťou pre všetkých BDSM milovníkov! Skombinujte ho s ďalšími doplnkami z kolekcie Glow in the Dark a užite si prekrásne vášnivé zážitky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Collar with Leash Reptile Gold/Pink

    Milujete luxusné a skvostné vecičky? Tento obojok s vodítkom vás uchváti svojim úžasným dizajnom! Je vyrobený z kvalitnej vegánskej PVC-kože s nádherným hadím vzorom, ktorý má odlesky do neónovo ružovej, budete ho zbožňovať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 143

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.