×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Putá čierna

Položky 97 až 128 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Ouch! Velcro Hand and Leg Cuffs Black

    Hľadáte putá, s ktorými by ste si splnili všetky svoje erotické túžby, vrátane tých o niečo tvrdších? Máte ich! Toto sú kožené, pohodlné putá s kožúštekom, ktoré sa vďaka suchému zipsu prispôsobia veľkosti vášho zápästia a členkov. Prirobte putá ku krížu alebo kamkoľvek inam, karabínky vám dajú veľa možností!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vegan Fetish Hand Cuffs Black

    Aj vegáni majú svoje fetiše! A preto značka vegan Fetish prichádza na trh s týmito krásnymi putami, ktoré vyzerajú ako kožené, ale okolo kože rozhodne ani neprešli, sú totiž 100% vegánske! Vybavte sa perfektným príslušenstvom pre vzrušujúce otrocké hrátky a splňte si svoje fantázie. Kedy inokedy, keď nie teraz?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Premýšľate, ako prehĺbiť potešenie a vášeň medzi vami a vaším náprotivkom? Máme pre vás skvelý tip a tým je tento polstrovaný popruh na stehná! Vyrobený je z kvalitnej a odolnej PU kože a pomôže vám dosiahnuť maximálne potešenie. Tvorí ho prepojená opora krku a stehien a nechýbajú ani D-krúžky na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky. Zažite noc plnú vášne a hlbokých prienikov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive A746 Cuffs

    Perfektný doplnok pre vášnivý večer? Sexy štýlové putá! Nachystajte večeru, zapáľte sviečky a potom sa oddajte svojim vášňam. Tieto putá sú neposlušné pôvabné, kombinujú zlatú farbu a čiernu krajku - vrchol elegancie. A ako naložíte s odnímateľnou retiazkou?

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Devil Sticks Hand Cuffs 049 Black

    Chcete si svoje vzrušujúce vyvádzanie spestriť kvalitnými putami? Tieto čierne kožené putá od Devil Sticks si určite obľúbite! Ich minimalistické prevedenie je univerzálne, rovnako ako čierna farba a sú vyrobené z vysoko kvalitnej kože. Vnútorný príjemný kožúštek vám zaistí pohodlie a voliteľná dĺžka pohodlné padnutie. Nechajte sa spútať!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Nylon Wrist and Thigh Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto putá na zápästie a stehná? Zaistí vám dokonalé obmedzenie pohybu nôh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Leather Single Handcuff & Thumb Lock

    Sú pre vás obyčajné putá na zápästí tak trochu málo? My sme to tušili, a preto sme do sortimentu zaradili aj tieto špeciálne putá pre náročných. Spútajú zápästie k sebe (to je jasný) a okrem toho k sebe spútajú aj palce. Jednoducho totálna spútanosť!

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Sex Extra Metal Cuffs & Love Rope Black

    Čo určite potrebujete k vášni? Túto sadu s putami! Pomôže vám nežne či divoko zviazať a spútať váš náprotivok. Na vás potom bude, či jeho/jej telo zasypete láskyplnými dotykmi a bozkami alebo zvolíte tú druhú cestu. Jedno je však isté, kovové putá sú pevné a štýlové a bavlnené lano je mäkké a hebké na dotyk, takže oba kúsky budú maximálne komfortné.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Door Bars and Wrist Cuffs Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto sada na pripútanosť k dverám. Pevné a bezpečné putá podšité luxusným zamatom sú skvele pohodlné. Vďaka D-krúžkom a pevným klipom je manipulácia úplne bezpečná a jednoduchá. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Fluffy Furry Cuffs Black

    Klasické chlpaté putá s ešte jemnejším a huňatejším kožúškom elegantnej čiernej farby! Kto prevezme vedenie a kto bude mať spútané ruky? Tieto putá sú ideálne pre všetkých, ktorí chcú zažiť oslnivú bondage hru. Oddajte sa čistej extáze a použite putá s kožúškom alebo bez.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy First-Timer's Cuffs Black

    Akonáhle si raz vyskúšate hrátky s putami, nebudete chcieť prestať! Neveríte? Tak vyskúšajte tieto nastaviteľné putá na suchý zips. Ich nosenie je úžasne komfortné, pretože putá sú polstrované príjemnou mäkkou podšívkou. Spojte karabínkou krúžky k sebe a vydajte sa do nového sveta ľahkého BDSM škádlení.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Hand and Thigh Cuffs Set Black

    Ste ready na nezbedné kinky hrátky? Ak áno, nechajte sa spútať alebo naopak spútajte svoj náprotivok do týchto pút na stehná a zápästia. Zaistí, že ruky budú pevne pripevnené k nohám a nebude žiadna možnosť úniku. Znie to ako presný scenár vašich erotických fantázií? Račte ho realizovať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Ankle Cuffs Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto pevné a praktické putá na členky. Vyrobené sú z vegánskej kože a disponujú D-krúžkami a karabínkami na spojenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Metal Handcuffs Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patria sem aj tieto kovové putá zvodnej čiernej farby. Objavte s nimi zážitky plné túžby a tajomstva!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Locking/Buckling Wrist Restraints Red-Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto výstredné červeno-čierne putá? Majú nádherný vzhľad a disponujú aj retiazkou s karabínkami.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Adjustable Cuffs with Suction Cups Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patria aj tieto jedinečné putá s prísavkami. Užite si s nimi svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Milujete mučenie semenníkov? Takto hračka je pre neposlušné gule totálne zlo! Kombinujte totiž naťahovač semenníkov a putá na členky. Naťahovač sa zarába pomocou priloženého imbusového kľúča a putá sú nastaviteľné, takže perfektne sadnú, zároveň majú 3 upevňovacie D-krúžky av pracke otvor na zámok, ktorý však nie je súčasťou balenia. Že sa bojíte, že vám bude naťahovač málo? Žiadny stres, pridať si k nemu môžete váhu navyše, má totiž dva postranné upevňovacie body.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Black Shadow Vegan Leather Cuffs with Handle Black

    Vstúpte do náruživého sveta BDSM! Každý milovník a milovníčky tohto druhu hrátok miluje spútávanie, ku ktorému sú putá jednoducho nevyhnutným doplnkom. Tieto putá na zápästie s prackami si budete môcť nastaviť tak, aby vám pohodlne padli. Najlepšia na nich je rukoväť, vďaka ktorej vás bude vás náprotivok doslova ovládať. Pripadá vám to neuveriteľne erotické? Presne také to totiž bude!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Cordellis Cuffs Black

    Chcete vyskúšať niečo nové mimo vašej každodennej rutiny? Skúste putá na zápästie! Vaše erotické fantázie s nimi získajú nový rozmer a možno objavíte zážitky, o ktorých sa vám doteraz ani nesnívalo. Vyrobené sú z kvalitných materiálov a sú teda pohodlné a zároveň veľmi sexy na pohľad. Odvážte sa byť trochu extravagantné!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Misbehaved Black Zip Tie Police Cuffs 5 pack

    Týkajú sa vaše erotické fantázie zajatí políciou? Prežite ich s týmito putami! Ľahko sa navliekajú a pevne sa uťahujú. Spojíte nimi zápästie alebo členky, a dokonca ich môžete použiť aj na paže. Vyrobené sú z pružného a pevného plastu, sú maximálne odolné a pohodlné. Až skončíte stačí ich prestrihnúť.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Snap Fasten Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto putá so zapínaním na cvoky? Sú vybavené D-krúžkami, na ktoré môžete pripojiť retiazku s karabínami alebo pokojne čokoľvek iné z vašej súkromnej zbierky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag HandCuffs Black

    Perfektné putá pre všetkých! Ocenia ich absolútnu začiatočníčku a začiatočníčku, rovnako tak skúsení milovníci a milovníčky. Vyrobené sú z kvalitnej vegánskej kože a podšité sú hebkým zamatom, ktorý je veľmi hebký a putá sú vďaka nemu pohodlné na nosenie. Vyskúšajte s nimi ľahké (alebo tvrdšie?) otrocké hrátky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Wrist Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto elegantné putá z umelej kože? Majú nastaviteľnú veľkosť a hodí sa ako pre začínajúcich, tak skúsených milovníkov a milovníčky.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fluffy Inside Black Leather Handcuff

    Odoláte týmto neodolateľným pútom? Kombinujú pôvab kože s plyšovým komfortom syntetického kožúšku. Vaše zážitky z BDSM hier a otroctva s nimi budú ešte lepšie, pohodlnejšie a príjemnejšie. Vychutnajte si zvodné objatie luxusu a potešenia!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Sex & Mischief Brat Locking Cuffs

    Čo vám našepkávajú vaše erotické túžby? Pozývajú vás do sveta zmyselného otroctva a nezabudnuteľnej vášne? Pri týchto scenároch vám rozhodne nesmie chýbať sexi putá na zápästie ako sú tieto, ktoré vynikajú svojim moderným a elegantným prevedením z čiernej vegánskej kože a kovovými detailmi ružovo-zlatej farby. Použite tiež zámok a svoj náprotivok v putách jednoducho zamknite!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Ankle Cuffs Set Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto pevné a praktické putá na členky. Vyrobené sú z PU kože, zdobia ich zlaté detaily a disponujú D-krúžkami a karabínkami pre spojenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Sherila Cuffs Black

    Lákajú vás nové spôsoby skúmania intimity? Zbavte sa zábran a vyskúšajte tieto putá pre objavovanie túžby a nehy. Tvoria ich čierne látkové pásiky, ktoré pohodlne priľnú k vašim zápästiam. Najlepšie sú však úzke povrázky, ktoré zapália zmysly, každého zhypnotizujú a vytvoria pikantnú atmosféru.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Furry Handcuffs Black

    Šteklenie, škádlení, láskanie, proste čokoľvek je možné s týmito chlpatými putami! Ich hlavným materiálom je kvalitný kov, ktorý je potiahnutý hebkým umelým kožúškom. Splňte si v nich svoje tajné fantázie, bude to stáť za to.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cuffed in Fur Furry Handcuffs Black

    Nezbedná roztomilosť! Presne to predstavujú tieto úchvatné chlpaté putá nádhernej čiernej farby. Budú sa vynímať na zápästí vášho náprotivku a jemný plyš, do ktorého je obalený pevný kov, zaistí, že putá budú absolútne príjemné na nosenie. Ich súčasťou sú aj 2 klíčky, tak si s nimi prizvite do spálne novú úroveň vzrušenia!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Glandez Cuffs Black

    Plánujete vášnivý večer plný pikantných prekvapení? Vybavte sa týmto sexi doplnkom! Sú to flexibilné putá z príjemnej čiernej látky, ktoré obopnú vaše zápästie a zaistia vám výnimočné pohodlie. Kovové detaily sa zvodne lesknú a prispejú k tomu, že budete stredobodom pozornosti a zároveň vyzerať božsky a dravo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict XL Bondage Board Black

    Je vám klasická Bondage podložka od Strict už malá? Nevadí, máme pre vás ešte jednu väčšiu! Ponúkne vám dĺžku 165 cm a 18 D-krúžkov na pripevnenie obľúbeného príslušenstva. Premeňte s bondage podložkou akúkoľvek miestnosť na BDSM ihrisko a po akcii ju jednoducho zložte a zasuňte napríklad pod posteľ.

    699 €

    539 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Marabou Handcuffs Black

    Dva chlpaté náramky spojené retiazkou, nekonečné vzrušenie a omamné živé fantázie. Také budú vaše večery s týmito putami od Secret Play. Poďte si ich užiť a podľahnúť!

    14,90 €

    7,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 128 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.