×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Putá telo

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Zado Leather Spreader Bar Black

    Snívate o obmedzení pohybu? Vaše sny vám pomôže realizovať táto nastaviteľná rozperná tyč s koženými putami od Zado. Udrží vás alebo váš náprotivok v požadovanej polohe s roztiahnutými nohami alebo rukami. Spreader Bar je robustná kovová tyč, ku ktorej sú bezpečne upevnené mäkko polstrované putá, vyskúšajte to s ňou a prestaňte len snívať.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling with Hand Cuffs Black

    Ste pripravení objaviť ďalšiu úroveň sexy potešenie? Zmena je život a čo by to bolo za život bez nádherných sexuálnych zážitkov. Prizvite si do spálne túto pomôcku, ktorá vám pomôže dostať sa do polohy pre hlboký a uspokojivý prienik. Má nastaviteľné putá na zápästie a stehná a prináša tak úplne novú dynamiku.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Feet Small Black

    Roztiahnite svojej polovičke nohy a zaistite ich k tejto tyči tak, aby zostali roztiahnuté, ako dlho budete chcieť! Táto šikovná rozperná tyč totiž disponuje putami na členky, ktoré pohodlne pojmú nohy a vďaka kvalitnej PU-koži budú príjemné aj na dlhšie nosenie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Studded Wrist Cuffs Set Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením. Vyžaruje z nich aura luxusu, ktoré jednoducho nemožno odolať. Tak podľahnite výraznému farebnému kontrastu s nádychom pôvabu, sily a vášne.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Ankle Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Simplicity Small Wrist Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto úchvatne spracované putá na zápästí? Ich krása je v jednoduchosti av červenom prešívaní.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Collar & Wrist Cuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Padded Thigh Sling Black

    Premýšľate, ako prehĺbiť potešenie a vášeň medzi vami a vaším náprotivkom? Máme pre vás skvelý tip a tým je tento polstrovaný popruh na stehná! Vyrobený je z kvalitnej a odolnej PU kože a pomôže vám dosiahnuť maximálne potešenie. Tvorí ho prepojená opora krku a stehien a nechýbajú ani D-krúžky na pripojenie ďalšieho príslušenstva z vašej osobnej zbierky. Zažite noc plnú vášne a hlbokých prienikov!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Kneeling Thigh Cuff Set Black

    Takže na kolená, je to jasné? Tieto putá zaistia, že stehná a členky budú pripútané k sebe a ich nositeľ či nositeľka sa nebude môcť postaviť. Čo sa bude diať ďalej? Využijete aj O-krúžky a pripevníte k nim ďalšie príslušenstvo? Alebo svoj náprotivok spútate poležiačky na chrbte a doprajete mu dych vyrážajúci orálny sex?

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Steel

    Udržte si svoj náprotivok pod zámkom! Mister B Cuff Double Lock pre to budú perfektné! Stredová otočná časť nezabraňuje pohybu zápästia, ale od seba ruky nositeľ či nositeľka rozhodne nedajú. Putá ako také sú skvostným kúskom, ktorý bude vyzerať skvele za všetkých okolností.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Sex Extra Metal Cuffs & Love Rope Black

    Čo určite potrebujete k vášni? Túto sadu s putami! Pomôže vám nežne či divoko zviazať a spútať váš náprotivok. Na vás potom bude, či jeho/jej telo zasypete láskyplnými dotykmi a bozkami alebo zvolíte tú druhú cestu. Jedno je však isté, kovové putá sú pevné a štýlové a bavlnené lano je mäkké a hebké na dotyk, takže oba kúsky budú maximálne komfortné.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Nylon Wrist and Thigh Restraints Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto putá na zápästie a stehná? Zaistí vám dokonalé obmedzenie pohybu nôh!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Beginner's Metal Cuffs Silver

    Chcete vyskúšať niečo nové? Tak čo napríklad tieto kovové putá určené začiatočníkom a začiatočníčkam? Sú dostatočne pevné a ich zamykací mechanizmus má páčku pre rýchle uvoľnenie pre prípad, že treba stratíte klíčky.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Closed Handcuff Stainless Steel Globes

    Obyčajné putá sú pre decká, súhlasíte? Toto je trochu iná káva! Sú to putá ako gule na celej ruke, ktoré s ktorými sa váš submisívny náprotivok ani nepoškriabe. Leštená nerezová oceľ je na prvý pohľad elegantná a luxusná a tiež sa vďaka nej putá ľahko čistia. Chceli ste niečo viac? Máte to mať!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy First-Timer's Cuffs Black

    Akonáhle si raz vyskúšate hrátky s putami, nebudete chcieť prestať! Neveríte? Tak vyskúšajte tieto nastaviteľné putá na suchý zips. Ich nosenie je úžasne komfortné, pretože putá sú polstrované príjemnou mäkkou podšívkou. Spojte karabínkou krúžky k sebe a vydajte sa do nového sveta ľahkého BDSM škádlení.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Metal Handcuffs Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patria sem aj tieto kovové putá zvodnej čiernej farby. Objavte s nimi zážitky plné túžby a tajomstva!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave ID Cuffs Pink/Rose Gold

    Hľadáte niečo viac, než ľan obyčajné putá? Tieto putá sú vrcholom luxusu a elegancie. Ich sofistikovaný štýl z nich robí nádherný módny doplnok, ktorý môžete nosiť namiesto náramku. Sú priamo perfektné ako erotický darček s presahom do módy. Tak si ich vezmite na rande a neodkladajte ich ani doma.

    149 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Heavy Metal Handcuffs Silver

    Či už s otroctvom začínate, alebo patríte medzi skúsených milovníkov a milovníčky, tieto kovové putá sú nevyhnutné v každom prípade. Majú luxusný dizajn, ktorý im dodá autentický vzhľad pri akejkoľvek vašej fantázii. V balení idete aj 2 klíčky, ale rýchloupínacia západka vám poskytne pokoj v duši. Vychutnajte si ten pevný kovový pocit, keď putá väznia vaše ruky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glow In The Dark Cuffs & Hogtie Set

    Hľadáte niečo viac než len obyčajné putá? Táto sada vás dostane svojou schopnosťou žiariť v tme! Obsahuje putá s nastaviteľnou veľkosťou a tiež špeciálny krížik spútania dohromady. Vychutnajte si ich pohodlné a bezpečné nosenie a doprajte si fascinujúce vzrušenie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Hand and Thigh Cuffs Set Black

    Ste ready na nezbedné kinky hrátky? Ak áno, nechajte sa spútať alebo naopak spútajte svoj náprotivok do týchto pút na stehná a zápästia. Zaistí, že ruky budú pevne pripevnené k nohám a nebude žiadna možnosť úniku. Znie to ako presný scenár vašich erotických fantázií? Račte ho realizovať!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Locking/Buckling Wrist Restraints Red-Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto výstredné červeno-čierne putá? Majú nádherný vzhľad a disponujú aj retiazkou s karabínkami.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Darby-style Heavy Hand Cuffs

    Z týchto pút nebude možnosť úniku! Zažite s nimi tie najlepšie vzrušujúce okamihy a ich mohutný vzhľad im pridá na dramatickosti. Na ich otvorenie či zatvorenie budete potrebovať skrutkovací kľúč a vybrať si budete môcť z 5 rôznych polôh. Hoci sú putá ťažké a zaoblené, sú pomerne pohodlné na nosenie a otočný kĺb poskytne nositeľovi či nositeľke voľnosť pohybu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bondage Bar Hand Small Black

    Chopte svoju polovičku za ruky a zaistite ich k tejto tyči tak, aby zostali v takej polohe, akú si práve zvolíte.! Táto šikovná rozperná tyč totiž disponuje putami na zápästie, ktoré pohodlne pojmú ruky a vďaka kvalitnej PU-koži budú príjemné aj na dlhšie nosenie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Slave Wrist Cuffs Rose Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto skvostné putá na zápästie. Vyrobené sú z lesklého ružovo-zlatého kovu a hodia sa ako na BDSM sessions, tak na bežné nosenie ako štýlový a sexy doplnok. Pripravte sa na luxusné zážitky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Metal Hands Cuffs

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto kovové putá s visiacimi zámkami? Majú nádherný luxusný vzhľad a dostať sa z nich bez kľúča bude nemožné!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed BDSM Line Adjustable Cuffs with Suction Cups Black

    Túžite po intenzívnych a možno aj trochu temných zážitkoch? Kolekcia LateToBed BDSM Line je tu na naplnenie vašich nezbedných snov! Vstúpte s ňou do sveta odvážnej vášne plnej submisivity a dominancie, bolesti, lásky, obmedzenia a otroctva. Do kolekcie patria aj tieto jedinečné putá s prísavkami. Užite si s nimi svoju sexualitu ako nikdy predtým.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Black Shadow Vegan Leather Cuffs with Handle Black

    Vstúpte do náruživého sveta BDSM! Každý milovník a milovníčky tohto druhu hrátok miluje spútávanie, ku ktorému sú putá jednoducho nevyhnutným doplnkom. Tieto putá na zápästie s prackami si budete môcť nastaviť tak, aby vám pohodlne padli. Najlepšia na nich je rukoväť, vďaka ktorej vás bude vás náprotivok doslova ovládať. Pripadá vám to neuveriteľne erotické? Presne také to totiž bude!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Wrist Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením as rozkošnou mašličkou. Vyžaruje z nich aura luxusu a nežné nezbednosti, ktoré jednoducho nemožno odolať. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Stainless Steel Ballstretcher with Ankle Restraints

    Milujete mučenie semenníkov? Takto hračka je pre neposlušné gule totálne zlo! Kombinujte totiž naťahovač semenníkov a putá na členky. Naťahovač sa zarába pomocou priloženého imbusového kľúča a putá sú nastaviteľné, takže perfektne sadnú, zároveň majú 3 upevňovacie D-krúžky av pracke otvor na zámok, ktorý však nie je súčasťou balenia. Že sa bojíte, že vám bude naťahovač málo? Žiadny stres, pridať si k nemu môžete váhu navyše, má totiž dva postranné upevňovacie body.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag HandCuffs Black

    Perfektné putá pre všetkých! Ocenia ich absolútnu začiatočníčku a začiatočníčku, rovnako tak skúsení milovníci a milovníčky. Vyrobené sú z kvalitnej vegánskej kože a podšité sú hebkým zamatom, ktorý je veľmi hebký a putá sú vďaka nemu pohodlné na nosenie. Vyskúšajte s nimi ľahké (alebo tvrdšie?) otrocké hrátky!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • OhMama Fetish Wrist Restraints Snap Fasten Black

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto putá so zapínaním na cvoky? Sú vybavené D-krúžkami, na ktoré môžete pripojiť retiazku s karabínami alebo pokojne čokoľvek iné z vašej súkromnej zbierky!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fetish Fantasy Designer Metal Handcuffs Silver

    Prekvapte svoj náprotivok v spálni a vytiahnite naň alebo na ňu tieto kovové putá! Dodajú vám moc a pocit dominancie, čo je často to správne korenie k novým zážitkom. Putá ako také sú bezpečné a hodia sa aj pre úplných začiatočníkov a začiatočníčky.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 122

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.