×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Putá

Položky 65 až 96 z celkom 233

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sex & Mischief Enchanted Spreader Bar

    Spútajte zápästia alebo členky a užite si dnešný večer trochu nevšedné erotické hrátky. Enchanted Spreader Bar je silná a pevná tyč spájajúca pohodlné putá, ktoré budú vašej pokožke pripadať vskutku zamatovo. Putá sa veľmi jednoducho upevňujú pomocou suchého zipsu a majú nastaviteľnú veľkosť. Tak čo, už sa nemôžete dočkať, až dáte priestor svojej fantázii alebo si od nás necháte poradiť a spútate svojej partnerke zdvihnuté noty tak, aby ste jej mohli ukázať raj cez jej G-bod?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Gag + Cuffs 2493390 Black

    Úžasná kombinácia pút a rubíku! Tento guličkový kolík s putami od Bad Kitty predstavuje štýlový BDSM doplnok v koženom vzhľade (imitácia kože) s kovovými detailmi v rose-godl farbe. Roubík je zo zadnej strany spojený s putami, takže sa nasadzuje ako prvý a potom sa zväzujú ruky za chrbtom. Oba kúsky sú nesmierne pohodlné a dokonale sexi!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Wrist Cuffs Čierna

    Vitajte v zábavnom parku, kde na vás čaká táto dômyselná pomôcka. Nie je to nič iné ako nevyhnutné príslušenstvo pre všetkých milovníkov otrockých hier, teda vinylové putá na zápästie. Ich dizajn je minimalistický a zvodne mužský. Manipulácia s nimi je veľmi jednoduchá, rovnako ako je ľahké ich čistenie a údržba.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Neck, Handcuffs & Leg Belt Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie a nájdenie perfektne polohy na prenikanie vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Silver-Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto rozperná tyč vybavená putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Po akcii ju ľahko a rýchlo rozložíte na 3 časti. Pripravte sa na nezabudnuteľné zážitky!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket M

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny náprotivok zviazali do vreca? No, ako sa páči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahké sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvoryna nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Magnifique Handcuffs Gold - Kovová ozdobná putá Zlatá

    Dotyk kovového náramku prebúdza vašu predstavivosť ... Elegantný náramok a putá na každú príležitosť, ktoré splnia tvoje tajné sny. Počúvaj svoje zmysly!

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Obsessive Hunteria Cuff & Chocker

    Chcete si užiť trochu nezbednej zábavy? A kto by nechcel! O horúcu atmosféru v spálni sa postarajú tieto pikantné doplnky z kolekcie Hunteria. Tvorí ju hravý obojok a putá, ktoré oživia vaše divoké erotické fantázie. Chcete zažiť bláznivú noc plnú vzrušenia? Už nemusíte ďalej čakať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Cuffs & Plug

    Putá a análny kolík od značky Fetish Collection, ktorá presne vie, po čom vaše nezbedné srdce túži! Kolík je prepojený s putami pomocou retiazok a vďaka 3 visiacim zámkom nebude mať nositeľ žiadnu možnosť úniku! Kovový kolík skúste pred použitím zahriať v teplej vode alebo ochladiť v chladničke a objavte ešte ďalšie vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Metal

    Chcete sa hrať trochu nebezpečným spôsobom? Vybavte sa putami a svojho milenca či milenku pripútajte k posteli a láskajte ho, dráždite, a hlavne si to užívajte! Putá sú z kovu a sú ideálne pre začiatočníkov, dokonca majú poistku pre rýchle uvoľnenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Plush Leather Hand Cuffs Black

    Hľadáte kvalitné putá, ktoré budú zároveň pohodlné na nosenie? Táto od Ouch! sú zvnútra skvele plyšové a sú tak veľmi príjemné na nosenie a nebudete v nich cítiť žiadne otlačenie či odrenie. Nastaviteľnú veľkosť prispôsobíte svojmu zapínaniu a pokiaľ budete chcieť, spojíte putá k sebe.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Luxury Multi-Function Bed Binding Set with Adjustable Rings Vegan Leather

    Fetish Submisive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM doplnkov z vegánskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, kedy si so svojim náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Táto sada na spútanie k posteli vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey You Are Mine - Putá

    Vzrušujúci pocit, keď si nemôžete siahnuť na vášho partnera, alebo sa len tak oddávať nespútanej vášni?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Submissive Ankle and Wrist Cuffs & Hogtie Set Vegan Leather

    Fetish Submissive uvádza kolekciu krásnych a kvalitných BDSM výrobkov z veganskej kože! Už dlho túžite po vášnivom večeri, keď si so svojím náprotivkom rozdelíte úlohy a spoznáte tajomstvo zmyselného otroctva? Sada na spútanie rúk a nôh vám k tomu rozhodne nesmie chýbať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Anticipation Collar and Wrist Cuffs

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových zážitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento doplnok vo forme pút na zápästí prepojených s obojkom má nádherný čierno - červený dizajn, ktorý vás očarí na prvý pohľad! Spútajte doňho svoj náprotivok a počúvajte svoje túžby!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Fetish Vegan Leather Handcuffs Black

    Vitajte vo vzrušujúcom svete Intense Fetish! Práve tu môžete vyjadriť svoje najhlbšie túžby, pretože produkty z tejto kolekcie sú priamo určené na splnenie vašich nezbedných fantázií. Patria sem aj tieto putá na zápästie v čiernej farbe z vysoko kvalitnej vegánskej kože. Zintenzívnite svoje erotické zážitky bez toho, aby boli ohrozené vaše etické hodnoty!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Totally His - Jemné putá

    Poddajte sa svojmu milencovi s mäkkými putami Totally His. Sú pevné a pohodlné s remienkami na suchý zips a klipsy, ktorými navzájom môžete spojiť nielen ich, ale aj ďalšie bondážne doplnky s retiazkami.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock Rigid Black

    Nechajte sa spútať a držať pod dvojitým pevným zámkom, ktorým disponujú tieto krásne putá Mister B Cuff! Vaše zápästie budem pevne spojená a pokiaľ sa majiteľ klíčkov nerozhodne vás oslobodiť, nebudete mať žiadnu šancu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Blaze Handcuff Black

    Máte štýl? V tom prípade sa vám určite budú páčiť tieto štýlové čierne putá na ruky s čiernymi kovovými detailmi bez obsahu niklu. Sú podšité mäkkým, ale odolným neoprénovým materiálom, takže sú skvele pohodlné a sexy zároveň. Nastavte si ich podľa vlastných požiadaviek a prepojte ich k sebe 10 cm dlhou retiazkou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Graffiti Printed Hand Cuffs Love Street Art Fasion Black

    Hľadáte originálne putá aj na tvrdšie hrátky? Našli ste ich! Tieto pohodlné putá sa ľahko nastavia vďaka suchému zipsu a príjemne tak padnú. Navyše majú originálny dizajn, ktorý vás proste bude baviť. Hrajte sa, hnevajte a hlavne si to užite.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Double Lock with Hoop Black

    Udržte si svoj protivník pod zámkom! Mister B Cuff Double Lock pre to budú perfektné! Stredová otočná časť nezabraňuje pohybu zápästia, ale od seba ruky nositeľ či nositeľka rozhodne nedajú. Putá ako aj sú skvostným kúskom, ktorý bude vyzerať skvele za všetkých okolností.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Gold Deluxe Furry Cuffs - Luxusné plyšové putá Zlatá

    Zvádzajte svojho partnera s týmito luxusnými plyšovými putami. Zlaté kovové putá sú lemované zamatovo jemnou kožušinou. Putá sú spojené s odolnou kovovou retiazkou tak, aby váš partner nemohol uniknúť.

    26,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Body Harness with Thigh and Hand Cuffs Black

    Toto vyzerá na skutočne divokú jazdu! Nechajte sa spútať do tejto výstrednej BDSM pomôcky, s ktorou pocítite skutočnú bezmocnosť. Popruhy sú nastaviteľné rovnako ako polstrované putá, ktoré na sebe budete môcť mať dlhé hodiny. Vychutnajte si pocit uväznenia a zverte sa svojmu náprotivku!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Velcro Cuffs Red

    Milujete zmyselnú červenú farbu? Nechajte sa zlákať vášnivým nebezpečenstvom týchto červených pút. Sú pohodlné, mäkké, hebké a na suchý zips, takže padnú báječne tesne. Navyše, sú dostatočne veľké, aby ste ich mohli nosiť ako na zápästí, tak na členkoch.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Bed Restraint Set Red

    Sada pre vzrušujúce chvíle podmanivej vášne! Je vhodná pre zvedavých začiatočníkov aj skúsených odborníkov, ktorí milujú byť spútaní. Nastaviteľný krížový popruh umiestníte pod matrac a razom svoju posteľ premeníte na S/M ihrisko! Pripútajte členky a zápästia putami z imitácie kože a začnite sa hrať tak intenzívne, ako vám to vaša fantázia dovolí.

    41,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Couble Lock Chain Black

    Nechajte sa spútať týmito elegantnými putami z dielne Mister B! Sú nádherne lesklé a vďaka spojovacej dvojčlánkovej retiazke tiež pôvabné. A ako sa z nich dostať ven? Jedinou cestou je kľúč!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Luxury Hand Cuffs Black

    Chceli by ste obohatiť svoje BDSM hry? Tieto putá sú nádherne elegantné, ale zároveň sú aj silné a účinné. Pre pohodlné padnutie je ich dĺžka nastaviteľná a pre rozmanité šantenie sú obohatené o spojovaciu reťaz s karabínou. Nechajte sa zlákať ich módnym diamantovým vzhľadom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Beginner's Handcuffs Furry Pink

    Chcete v spáli vyskúšať niečo nové, ale doteraz nemáte žiadne skúsenosti? Začnite s putami! Tieto sú úplne ideálne pre všetkých začiatočníkov, a to nielen preto, že sa dajú ľahko otvoriť, ale aj pre ich vzhľad a chlpaté prevedenie. Hrajte sa objavujte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dominate Me Leather Handcuffs D12 Black-Black

    Mäkké, ale zároveň pevné a odolné kožené putá vyrobené v Českej republike. Okoreňte svoje posteľné hrátky a spútajte svoj náprotivok. Vo fantázii sa medze nekladú, takže je len na vás, v akej polohe si ich budete užívať. Pre pohodlné padnutie majú putá nastaviteľnú veľkosť a sú spojené 2 karabínkami (bez retiazky), vďaka čomu ich môžete rozpojiť a pripútať každú ruku zvlášt napríklad k posteli alebo ku kúreniu.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Spreader Bar with Ankle Cuffs Gold-Red

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom potešenie všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj táto zlatá rozperná tyč vybavená červenými putami na členky. Je síce určená na roztiahnutie nôh, ale vďaka krúžkom v prostrednej časti k nej jednoducho pripojíte aj iné doplnky z vašej domácej zbierky. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Waist Belt with Hand and Leg Cuffs Black

    Podmanivý spôsob, ako realizovať svoje BDSM fantázie. Tento bedrový pás s odnímateľný putami je kompletne vyrobený z vysoko kvalitnej kože. Putá sú nastaviteľné a vybavené karabínami. Pevnú základňu predstavuje spomínaný bedrový pás alebo putá na stehná. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a splňte si svoje sny!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Faux Leather Handcuffs Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM hier.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 233

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.