×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Štipce a svorky na bradavky čierna

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • OhMama Fetish Nipple Clamps Cock Ring Set

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s koncovým erekčným krúžkom? Stredový popruh je nastaviteľný a hroty svoriek pogumované.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with O-Ring and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple clamps with Chain 8167

    Hľadáte vkusný a zároveň nebezpečný doplnok pre zmyselné trápenie vašich bradaviek? Nie je retiazka ako retiazka! Táto prepojí vaše bradavky a vy si sami zvolíte, aký veľký tlak na ne vytvoríte. A čo sa potom asi stane, keď za retiazku zatiahnete?

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Black Nipple Tweezer Clamps - Svorky na bradavky Čierna

    Stačí trochu stlačiť a bolesť sa hneď dostaví.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Black

    Chcete zmazať hranicu medzi potešením a bolesťou? Tieto vibračné svorky na bradavky sú na to priamo určené! Majú 12 vibračných funkcií a sú plne nastaviteľné. Užite si nával stimulácie a obyčajným stlačením tlačidla objavujte nové pôžitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters Nipple Boosters Black

    Zväčšte svoje bradavky a doprajte im tým príjemnú stimuláciu. Tieto prísavky zvýšia prietok krvi, čím zároveň zvýšia citlivosť a navýšia vzrušenie. Umiestnite prísavku na bradavku a stláčajte koncový balónik tak dlho, kým nevytvoríte efektívny podtlak. Následne budú prísavky na bradavkách držať aj bez stláčania a vaše ruky budú voľné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Power Pins Magnetic Nipple Clamp Set Black

    Chcete silný magnetický tlak pre vaše najcitlivejšie časti tela? Máte ho mať! Táto dvojica magnetických svoriek na bradavky je nielen vzrušujúco bolestivá, ale tiež prekrásne estetická. Silu extrémne silných magnetov pocítite na vlastnej koži a to ako na bradavkách, tak pokojne aj na iných miestach. Zamilujte si tento nebezpečne bolestivý šperk!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nipple Clamps with Weight 7689 2 x 250g

    Elegantné, estetické a predovšetkým účinné svorky na bradavky vážiace každá 250 g.

    64,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Obsidian Black

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v seba 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Toto vodítko rozhodne nie je len tak hocijaké! Je totiž pripojené k perfektne zakrivenej svorke na pysky ohanbia. Svorka sa otvára pomocou pružiny, nasadzuje sa okolo pyskov ohanbia a potom sa jednoducho zaklapne. Ten alebo tá, ktorá bude držať vodítko s remienkom na zápästí, bude mať všetku moc v ruke!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Black Nipple Clamps with Multi Chains

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto pôvabné svorky na bradavky s trojitou retiazkou? Ich zovretie si pohodlne nastavíte podľa vlastných preferencií a zatiahnutím za retiazku potom zvýšite intenzitu bolesti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Dajte svojim bradavkám okúsiť záťaž v podobe tohto závažia. Odvážite sa ísť dobrovoľne v ústrety bolesti a obohatíte svoju BDSM výbavu o toto závažie z nerezovej ocele?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nippleweight Set 100g

    Dajte svojim bradavkám okúsiť záťaž v podobe tohto závažia. Odvážite sa dobrovoľne ísť v ústrety bolesti a obohatíte svoju BDSM výbavu o toto závažie z nerezovej ocele?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish PU Tassel Nipple Clamps

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s elegantnými strapcami? Majú pogumované konce a vyzerajú úplne sexy!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn je inšpirovaný automobilovým priemyslom a svorky držia, ako majú. Ich tlak je vďaka pružine uprostred konštantný a skrutky vám dovolia si jeho mieru podľa potrieb regulovať. Zaťahajte za sexi retiazku, a ešte ňou zosilnite zážitok.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Ak stojíte na strane moci, určite si prajete tento kolík so svorkami pre svojho otroka alebo otrokyňu. Ak však stojíte na druhej strane, určite vám už bežia hlavou predstavy, ako sa zahryznete do prémiového silikónu a vaše bradavky budú bolestivo stlačené. Neposlušnosť sa nevypláca! Splňte si svoje erotické túžby!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Chcete, aby vaše bradavky boli pre dnešný večer stredobodom pozornosti? Doprajte im podtlak a urobte ich extrémne citlivé! Tento pár TPE prísaviek dymovej farby ich premení na citlivé cumlíky, ktoré túžia po stimulácii, tak to vyskúšajte!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Chcete citlivejšie bradavky, aby ste si s nimi mohli užiť tú pravú zábavu? Vyskúšajte tieto prísavky z luxusného platinového silikónu. Je to dostatočne kvalitný materiál, ktorý nepraská, a zároveň vytvára úžasný "ťah". Svoju kvalitu nestráca ani časom, tak sa pripravte na nekonečné bradavkové potešenie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    Chcete citlivejšie bradavky, aby ste s nimi mohli užiť tú pravú zábavu? Vyskúšajte tieto prísavky z luxusného platinového silikónu. Je to dostatočne kvalitný materiál, ktorý nepraská, a zároveň vytvára úžasný "ťah". Svoju kvalitu nestráca ani časom, tak sa pripravte na nekonečné bradavkové potešenie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Zvodná kombinácia tajemna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodia sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníkov a ponúkajú perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Balance Pin Black

    Tak krásne a tak nebezpečné! Tieto čierne magnetické svorky na bradavky vám zaistia jemné, ale pevné zovretie. Ako bolestivý tlak dokážete vydržať? To je len na vás! Každopádne vyskúšajte svorky ochladiť v mrazničke alebo zahriať v miske s teplou vodou, nové zážitky na seba nenechajú dlho čakať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Titty Taunter Nipple Clamps with Weighted Bead

    Pripnite tieto svorky na bradavky a poriadne zaťahajte! Alebo to nechajte na koncovom závaží elegantného tvaru, ktoré bude samo o sebe vyvíjať príjemný tlak. Svorky majú pogumované konce pre uspokojujúce zovretie a koncová korálka ako závažie pridá ďalší tlak pri každom pohybe! Upravte si zovretie pomocou skrutiek a radujte sa z estetického hľadiska týchto svoriek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Extreme Nipple Clamps Adjustable Black

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania a potrápia vaše cecíky. Predstavujú Roll Royce medzi svorkami na bradavky a sú navrhnuté tak, aby vám poskytli intenzívny tlak, ktorý budete regulovať pomocou praktických skrutiek. Zaťahajte za sexi retiazku a sledujte, čo sa bude diať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Playful Weighted Nipple Clamps Black

    Hrátky s bradavkami sú vašou obľúbenou kratochvíľou? Tieto svorky obohatia vašu zbierku málinko nebezpečným spôsobom. Svorky sú potiahnuté gumou, takže pekne držia, a koncové závažie v tvare guličky vyzerá efektívne a výstredne. Pozor, svorky sú naozaj ťažké a na bradavkách ich váhu ucítite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sex & Mischief Heart Nipple Ties

    Zmyselný doplnok, z ktorého vám srdce zaplesá! Tieto očarujúce ozdoby na bradavky vás budú dráždiť, vzrušovať aj skrášľovať. Predstavujú zvodný prejav vášne s elegantným dizajnom. Pripevnite si ich na bradavky a vychutnajte si nielen ich sexy a romantický vzhľad, ale aj stimulačný tlak.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps XL Black

    Zvýšte intenzitu svojich už tak vzrušujúcich scén! Tieto popruhy obopnú vaše stehná a následne sa pripnú k pyskom ohanbia a zmyselne ich roztiahnu. Ideálne pre hry plné ponižovania alebo pre hry na gynekológa. Splňte si svoje vysnívané fantázie ako nikdy predtým.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Fantasies Nipple & Clitoral Clamps Black

    Zmietajú sa vám často hlavou chlípnej divokej fantázie? Premeňte ich na skutočnosť! Jedinečná kolekcia Bedroom Fantasies splní všetky vaše priania a dopraje vám dokonalý zážitok z BDSM her.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps - Vibračné svorky na bradavky

    Poďte sa hrať, podpichovať, trápiť a spôsobovať zmyselné uštipnutia s týmito vibrujúcimi svorkami na bradavky. Tieto svorky vám umožnia určiť, koľko bolesti alebo potešenia váš náprotivok dostane, disponujú totiž skrutkou, ktorej sila utiahnutia je variabilná. Gumou potiahnuté konce bezpečne priľnú k bradavkám a vibrujúce guľky sú čerešničkou na torte.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps L Black

    Zvýšte intenzitu svojich už tak vzrušujúcich scén! Tieto popruhy obopnú vaše stehná a následne sa pripnú k pyskom ohanbia a zmyselne ich roztiahnu. Ideálne pre hry plné ponižovania alebo pre hry na gynekológa. Splňte si svoje vysnívané fantázie ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Swell Auto Vibrating Nipple Sucker Cups

    Zažite ohromujúce vzrušenie cez svoje bradavky, ktorým potom bude k vašej explózii stačiť jeden jediný dotyk. Umiestnite priehľadné koncovky na bradavky, nechajte ich prisať, stlačte tlačidlo a sledujte, ako sa vaše špuntíky zväčšujú a stávajú sa citlivejšími. Pridajte k tomu ešte výkonné vibrácie a nechajte svoje kolená podlomiť sa. Táto hračka je viac než dômyselná a rozhodne by nemala vo vašej Kinky zbierke chýbať!

    119 €

    72,90 €

    Nie je skladom

Položky 33 až 64 z celkom 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.