×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Štipce a svorky na bradavky

Položky 129 až 160 z celkom 198

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rimba Latex Play Mouthgag with Ball and Nipple Clamps Black

    Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Lákajú vás nezbedné hrátky s rubíkom? Keď si vyberte práve tento, tak ho vďaka svorkám na retiazke budete môcť prepojiť s bradavkami. Roubík je nastaviteľný pomocou silikónového pásika a zapína sa na pracku. Splňte si svoje vzrušujúce sny!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish Black Nipple Clamps with Multi Chains

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto pôvabné svorky na bradavky s trojitou retiazkou? Ich zovretie si pohodlne nastavíte podľa vlastných preferencií a zatiahnutím za retiazku potom zvýšite intenzitu bolesti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nippleweight Set 200g

    Dajte svojim bradavkám okúsiť záťaž v podobe tohto závažia. Odvážite sa ísť dobrovoľne v ústrety bolesti a obohatíte svoju BDSM výbavu o toto závažie z nerezovej ocele?

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Crowned Magentic Nipple Clamps

    Či už je váš pôvod z kráľovskej rodiny, alebo nie je, tieto svorky na bradavky budete pre ich krásu a zlobivosť milovať! Pripomínajú malé kráľovské korunky a sú v prostrednej časti na magnet, takže budú bradavky dokonale zvierať a stláčať. Ony korunky potom dodávajú kráľovský BDSM záblesk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Adjustable Nipple Clamps with Chain 7678

    Svorky na bradavky s nádhernou retiazkou a nastaviteľnou veľkosťou.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nippleweight Set 100g

    Dajte svojim bradavkám okúsiť záťaž v podobe tohto závažia. Odvážite sa dobrovoľne ísť v ústrety bolesti a obohatíte svoju BDSM výbavu o toto závažie z nerezovej ocele?

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMama Fetish PU Tassel Nipple Clamps

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte na tieto svorky na bradavky s elegantnými strapcami? Majú pogumované konce a vyzerajú úplne sexy!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps SLAVE

    Označte svoj náprotivok menovkou, ktorá mu bude visieť priamo na bradavkách! „SLAVE“ visí na retiazke, ktorá je pripevnená k svorkám na bradavky, vrrr! Svorky majú konce potiahnuté vinylom, takže sú mäkké na dotyk a pomocou otočnej skrutky môžete nastaviť tlak ich zovretia. Tak čo, už sa Slave teší?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Sins Inquisition Spring Metal Nipple Clamps

    Kto by nemilovať vzrušujúcu stimuláciu bradaviek! A s týmito svorkami na bradavky to ešte len bude niečo. Jej krásne spracovanie vás dostane na prvý pohľad, sú totiž vyrobené z kvalitnej nerezovej ocele. Bradavkám spôsobujú uspokojivý konštantný tlak a na pohľad vyzerajú veľmi zvodne. Uvoľnite sa a užite si zmyselnú láskyplnú hru.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn pripomína pinzety a ich tlak je nastaviteľný pomocou krúžkov. Jednoducho posuňte krúžok nahor a tlak sa zosilní. Zaťahajte za sexy retiazku, a ešte viac ním zosilnite zážitok.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Nipplettes Purple

    Chcete zmazať hranicu medzi potešením a bolesťou? Tieto vibračné svorky na bradavky sú na to priamo určené! Majú 12 vibračných funkcií a sú plne nastaviteľné. Užite si nával stimulácie a obyčajným stlačením tlačidla objavujte nové pôžitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Nipple & Clit Suckers Large 2 pcs

    Chcete vyskúšať, aké to je, keď sú vaše bradavky extrémne citlivé? Tieto prísavky sú aj tomu priam ideálne a použiť ich môžete nielen na bradavky, ale pokojne aj na klitoris, ktorý sa razom stane maximálne citlivým. Prísavky priľnú k vašim prsiam či klitorisu a vytvoríte nimi vzrušujúci podtlak, ich použitie je veľmi jednoduché a efektné. Nechajte sa vyburcovať k novým zážitkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Pussy Clamp with Leash Black

    Toto vodítko rozhodne nie je len tak hocijaké! Je totiž pripojené k perfektne zakrivenej svorke na pysky ohanbia. Svorka sa otvára pomocou pružiny, nasadzuje sa okolo pyskov ohanbia a potom sa jednoducho zaklapne. Ten alebo tá, ktorá bude držať vodítko s remienkom na zápästí, bude mať všetku moc v ruke!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Silver

    Zvodná kombinácia tajomna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodí sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníčky a ponúka perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn je inšpirovaný automobilovým priemyslom a svorky držia, ako majú. Ich tlak je vďaka pružine uprostred konštantný a skrutky vám dovolia si jeho mieru podľa potrieb regulovať. Zaťahajte za sexi retiazku, a ešte ňou zosilnite zážitok.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Silicone Bit Gag with Nipple Clamps Black

    Ak stojíte na strane moci, určite si prajete tento kolík so svorkami pre svojho otroka alebo otrokyňu. Ak však stojíte na druhej strane, určite vám už bežia hlavou predstavy, ako sa zahryznete do prémiového silikónu a vaše bradavky budú bolestivo stlačené. Neposlušnosť sa nevypláca! Splňte si svoje erotické túžby!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Nipple Teasers Smoke Black

    Chcete, aby vaše bradavky boli pre dnešný večer stredobodom pozornosti? Doprajte im podtlak a urobte ich extrémne citlivé! Tento pár TPE prísaviek dymovej farby ich premení na citlivé cumlíky, ktoré túžia po stimulácii, tak to vyskúšajte!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Clamps DADDY

    Označte svoj náprotivok menovkou, ktorá mu bude visieť priamo na bradavkách! „DADDY“ visí na retiazke, ktorá je pripevnená k svorkám na bradavky, vrrr! Svorky majú konce potiahnuté vinylom, takže sú príjemné na dotyk, a pomocou otočnej skrutky môžete nastaviť tlak ich zovretia. Tak čo, už sa Daddy teší?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BUBBLES Nipsuckers Black

    Chcete citlivejšie bradavky, aby ste si s nimi mohli užiť tú pravú zábavu? Vyskúšajte tieto prísavky z luxusného platinového silikónu. Je to dostatočne kvalitný materiál, ktorý nepraská, a zároveň vytvára úžasný "ťah". Svoju kvalitu nestráca ani časom, tak sa pripravte na nekonečné bradavkové potešenie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Scissor Nipple Clamps Green 2pcs

    Zaslúži si vaše bradavky trochu potrestať? Stlačte ich s týmito jedinečnými svorkami v tvare nožníc! Tlak si určujete sami! Ľahký plastový materiál vám zaistí ľahkú manipuláciu a vďaka originálnemu tvaru sa stanú obľúbenou pomôckou vo vašej zbierke erotických hračiek.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs BUBBLES MAX Nipsuckers Black

    Chcete citlivejšie bradavky, aby ste s nimi mohli užiť tú pravú zábavu? Vyskúšajte tieto prísavky z luxusného platinového silikónu. Je to dostatočne kvalitný materiál, ktorý nepraská, a zároveň vytvára úžasný "ťah". Svoju kvalitu nestráca ani časom, tak sa pripravte na nekonečné bradavkové potešenie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Vykašlite sa lacné drevené štipce, ktoré sú rovnako dobré len bielizeň a rozhodne nie na bradavky. Kúpte si radšej tieto luxusné oceľové štipce pre dokonalý úchyt a váhu. Poriadne vás rozdovádza, to nám verte. Sú super pre párové hrátky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Enslaved Slave Chain Nipple Clamps

    Pomocou týchto svoriek si nastavíte perfektný tlak. Jednoducho ich utiahnite, kým bezpečne nezovrú bradavku či jej okolie. Gumené hroty chránia jemnú pokožku pred odreninami a poškriabaním.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Bound Nipple Clamps M1 Rose Gold

    Je to šperk? Nie tak celkom! Tieto elegantné magnetické guličky slúžia na intenzívnu stimuláciu bradaviek, ale aj iných častí tela podľa vašej fantázie a kreativity. K sebe ich ťahá silný magnet, tak ich nechajte sa k sebe priblížiť cez vašu kožu!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Heart Shaped Nipple Clamps Silver

    Objavte horko-sladkú bolesť, ktorú pocítite okamžite po tom, čo vašu bradavku pretne šíp a ozdobí srdce. Tieto pôvabné svorky na bradavky od Bad Kitty zovrú vaše bradavky a ozdobia váš hrudník krásnou retiazkou z nerezovej ocele. Dizajn srdca so šípom bude na prsiach vyzerať absolútne skvostne a vnútorné šípy sú odpružené, takže je s nimi pohodlná manipulácia. Zažite elegantnú a vzrušujúcu stimuláciu s týmito krásnymi svorkami z kvalitnej nerezovej ocele.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania a potrápia vaše cecíky. Predstavujú Roll Royce medzi svorkami na bradavky a sú navrhnuté tak, aby vám poskytli intenzívny tlak. Zaťahajte za sexi retiazku a sledujte, čo sa bude diať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Nipple Adjustable Clamps Bullet Weights 2x100g

    Čo zvládnu vaše bradavky uniesť? Trúfnete si závažie s hmotnosťou 100 g? Pokiaľ áno, tak práve pre vás tu sú tieto svorky s 2 x 100 g pevným závažím. Pripravte sa na naozaj intenzívne pocity a nepopierateľné potešenie s touto výnimočnou sadou!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Nippel Clamps with Peacock Feather Trim

    Najkrajšie svorky na bradavky v našom sortimente! Súhlasíte? Ak áno, rozhodne vás rovnako ako nás dostali nadýchané pávie pierka, ktoré sú neskutočne pôvabné a elegantné. Hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilých milovníkov a milovníčky a úžasne zvyšujú pocit erotickej stimulácie. Navyše sú ideálne aj ako erotický darček pre váš náprotivok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Magnetic Nipple Clamps Diamond Pin Grey

    Tak krásne a tak nebezpečné! Tieto magnetické svorky na bradavky vám zaistia jemné, ale pevné zovretie. Ako bolestivý tlak dokážete vydržať? To je len na vás! Každopádne vyskúšajte svorky ochladiť v mrazničke alebo zahriať v miske s teplou vodou, nové zážitky na seba nenechajú dlho čakať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sportsheets Sincerely Amber Chained Nipple Clamps

    Ten najkrajší a najvzrušivejší šperk zároveň! Tieto svorky na bradavky majú jedinečný luxusný vzhľad a vďaka prekrásnym retiazkam s jantármi úžasne ozdobia vaše poprsie aj celé telo. Korálky inšpirované jantáry visiace na pozlátenej retiazke prepájajú nastaviteľné svorky na bradavky a nielen, že vyzerajú úplne skvele, ale zažijete s nimi aj úchvatné pocity spojené so stimuláciou a tlakom na bradavky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    Čo by to bolo za kinky doktora bez poriadnej výbavy! Tieto kliešte sú tým najlepším nástrojom pre krutú a nepokojnú bolesť, čo sa bradaviek týka. Veľkou výhodou je, že sú kliešte praktické na manipuláciu a vyrobené z lesklej a kvalitnej ocele. Zovrite ich a uzamknite v jednej zo 6 úrovní!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Alligator Clamps Adjustable with Chain

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn je inšpirovaný papuľou aligátora, čo znamená, že vaše bradavky skúsnu ako aligátory čeľusť. Tlak svoriek je nastaviteľný pomocou skrutiek a môžete si vybrať ľahké stlačenie alebo poriadne uštipnutie. Zaťahajte za sexi retiazku, a ešte ňou zosilnite zážitok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 198

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.