×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový špeciálne pre ženy

Položky 97 až 128 z celkom 177

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Keď vibrácie nestačia, je načase pridať rotácie! Tieto pôvabné venušine guľôčky spájajú príjemné s užitočným. Neuveriteľne sexy spôsobom sa vo vás rozvlnia a rozvibrujú, čím si nielen užijete slastné zážitky, ale tiež posilníte svaly panvového dna. Chopte sa ovládača, posilňujte, stimulujte a užívajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Zoznámte sa s jedinečnou hračkou Candy Smart Wearable Vibe od Magic Motion. Stane sa vaším najlepším priateľom, ktorý vás zbaví stresu, zdvihne vám náladu a jednoducho vám bude robiť radosť vo všetkých smeroch. Spárujete ho so svojím mobilom a kontrolu nad Candym budete mať v ruke, kým Candyho v nohavičkách.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibio Clara Vibrating Kegel Balls Purple

    Chcete, aby vaša nová erotická hračka bola výkonná a moderná? V tom prípade by sa vám mohli páčiť guličky Clara. Idú ideálne na vzrušujúci tréning svalov panvového dna a môžete ich spárovať s aplikáciou, s ktorou sa potom dajú ovládať na diaľku. Objavte benefity silného panvového dna s Clarou!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Crystal Duo Smart Kegel Vibrator with Weight Set

    Keď ide o posilňovanie panvového dna, je najlepšie vybrať si spojenie príjemného s užitočným. A presne to predstavuje aj Crystal Duo! Sú to vibračné guličky so závažím ovládané cez aplikáciu, ktoré vám prinesú neobmedzené potešenie a tiež tréningový kurz Kegel, ktorý je zadarmo dostupný v aplikácii. Nechajte svoj náprotivok ovládať vibrácie guličiek cez jeho chytrý telefón alebo využite klasické manuálne ovládanie!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Joy with Bluetooth and App Fuchsia

    Silikónový model Satisfyer Twirling Joy stimuluje pomocou cirkulujúcich vibrácií všetky erotogénne zóny, napríklad klitoris, pysky ohanbia alebo prsné bradavky. Vibrácie je možné ovládať cez ovládací panel alebo aplikáciu Satisfyer Connect.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Elvira Pink

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna a chcete si pri tom užiť aj trochu vzrušenia? Guľôčky Elvira sa ovládajú cez aplikáciu s príjemným rozhraním, kedy si môžete zvoliť i vibrácie v rytme hudby, prednastavené vibračné režimy, alebo si intenzitu voliť intuitívne v nastavení Free Control Mode. Nechajte si aplikáciu pre seba, alebo ju zverte svojmu náprotivku a nechajte sa stimulovať pokojne aj na verejnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Twistin The Night Away Turquoise

    Mimoriadna hračka so schopnosťou rotácií a vibrácií tým najviac uspokojivým spôsobom! Ovláda sa cez diaľkové ovládanie a ponúkne vám 9 vibračných rýchlostí a funkcií a 3 úrovne otáčania. Vychutnajte si zmyselné pôžitky kdekoľvek a kedykoľvek, toto vajíčko vás poriadne rozpáli a môže predstavovať vzrušujúcu predohru, s ktorou začnete už vonku a v spálni budete ešte len pokračovať.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Mini Romeo II

    Pripadáte si niekedy ako Júlia hľadajúca svojho Rómea? Práve ste ho našli! A nie je to len tak nejaký Rómeo, má veľa ohromujúcich funkcií a tiež inovatívny systém, ktorý sa pohrá s celou vašou vagínou vrátane klitorisu. Jeho moderný vzhľad vás očarí, rovnako ako 10 intenzívnych režimov. Uvoľnite sa a nechajte sa uspokojiť anatomicky navrhnutým elegánom menom Rómeo.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Zdá sa vám, že vaše posteľové hry v poslednej dobe strácajú iskru? Pozvite si do spálne tento párový vibrátor od Pretty Love, ktorý vám pomôže rozpáliť oheň vášne a poriadne vás oboch rozpáli! Používa sa pri styku, kedy stimuluje vnútornú i vonkajšiu časť vagíny a vibrácie dá okúsiť aj penisu, pre ktorý zároveň zúži vagínu. Úžasným spoločníkom sa však stane aj pri predohre, ponúkne vám 12 vibračných režimov, diaľkové ovládanie a hodvábne hebký silikónový povrch. Podľahnite sile tohto šikovného motýlika!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Hlboké a diskrétne potešenie a voľné ruky k tomu! Tento vibrátor od značky Javida vyniká 3 dych vyrážajúcimi funkciami pre všestranné potešenie vagíny aj klitorisu. Jeho funkcia prírazov a rotačných guličiek bude zmyselne dráždiť G-bod a klitoris zaplaví mocné vibrácie. A čo vaše voľné ruky? Tie sa chopia ovládača v a budú vyberať medzi 10 rýchlosťami ťahov a 10 režimami vibrácií!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Remote Bullet

    S touto nádhernou hračkou si užijete veľa zábavy nielen v spálni! Vibračné vajíčko Jopen Amour si môžete so sebou zobrať aj von, vibrácie budete ovládať cez srdiečkový ovládač s dosahom až 5 metrov a budete môcť vyberať zo 7 vibračných vzorcov v 5 rýchlostiach. Užívajte si vzrušenie kedykoľvek a kdekoľvek, ovládač vám perfektne padne do ruky a hračka poteší svojím tvarom a elegantným vzhľadom nielen vaše oči.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Dual Motor Kegel System Pink

    Posilnite svaly panvového dna a obľubujete benefity, ktoré toto cvičenie prináša - intenzívnejšie orgazmy, užšia vagína, prevencia proti inkontinencii... . S týmito guličkami bude posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné, pretože v sebe ukrývajú 2 silné motory na diaľkové ovládanie. Motory obsahujú pamäťový čip a ponúknu vám 12 intenzívnych funkcií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Shaking Love Ball Remote Controlled Purple

    Zdravie prospešné vzrušenie a veľa sexi zábavy! Toto dobíjacie vibračné vajíčko Shaking Love Ball od Javida má v sebe trasúci sa pulzujúci magnet so schopnosťou pohybu hore a dole o 8 rôznych rýchlostiach . K vajíčku neodmysliteľne patrí aj diaľkový ovládač , ktorý môžete zveriť svojmu náprotivku a nechať si slasť diktovať partnerom. Objavte príjemne hebký silikový povrch, a predovšetkým všetky tie vzrušujúce pocity, ktoré na vás čakajú!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simplicity George Rechargeable Remote Control Vibrating Egg Purple

    Zažite orgazmickú búrku! Láskyplné vibračné vajíčko George sa schová vo vašej vagíne, zatiaľ čo jeho ovládač spočinie v ruke vašej alebo vášho náprotivku. Následne vás bude rozmaznávať hebký silikónový povch a vibrácie, vďaka ktorým sa vaše kolená začnú triasť. Nechajte sa ním nažhaviť kdekoľvek a kedykoľvek.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Lime green

    Viete, ako obľúbená bola škola hrou? A čo aj keby posilňovanie svalov panvového dna sa stala hrou? Perifit je pomôcka určená na tréning panvového dna pomocou hry v mobile. Princíp je jednoduchý - zatínate svaly a uvoľňujete ich, čím sa zároveň hýbete v hre. Perifit je navrhutý lekármi a odporúčaný všetkým ženám, ktoré chcú svoje panvového dno spevniť nielen zábavným, ale tiež účinným spôsobom.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Elva Vibrating Egg Violet

    Luxusné vibračné vajíčko prémiovej kvality, pod ktorou sa podpisuje značka Svakom! Vychutnajte si s ním 25 vzrušujúcich skúseností + inteligentný Svakom režim ako bonus. Potešte sa vajíčkom Elva kedykoľvek a kdekoľvek, vaša nezbedné fantázia sa s ním stanú skutočnosťou!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Múdre a láskyplné vibračné vajíčko! Krásna krabička a v nej ukrytý červený skvost z hodvábne hebkého silikónu, taký bude prvý dojem zo Sundae. Druhý bude vzrušujúci a zmyselný! Vibračné vajíčko má totiž veľmi silný motor, ktorý vás bude svojimi vibráciami neuveriteľne dráždiť. Stiahnite si aplikáciu do mobilu a nechajte partnera, aby nad vami prevzal kontrolu pokojne z druhého konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ráčte vstúpiť do sveta sexuálnych hračiek budúcnosti! Je tu BlueMotion druhej generácie! Jeho tvar je dokonalý pre zacielenie na g-bod a jeho ovládanie skrz aplikáciu bude baviť páry aj sólo jedinca. Vyskúšajte všetky vibračné režimy, aj to, ako vibrátor reaguje skrz aplikáciu na zvuk alebo si vytvorte vlastné vibračné schémy.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog OG Pro 2 Clitoral Sucking Vibrator Light Purple

    Chcete zažiť totálny a nekontrolovateľný orgazmus? Predstavujeme vám úplne pôvabnú a kvalitnú erotickú hračku OG Pro 2 s úchvatnými funkciami! Bude masírovať váš G-bod nasávať klitoris, a to v takej úrovni, akú si zvolíte cez luxusné diaľkové ovládanie. Tak sa uvoľnite, urobte si pohodlie a užite si chvíľu, ktorá je len vaša!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 177

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.