×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový vibračné čierna

Položky 33 až 64 z celkom 360

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a veľkých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug M 45mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíka ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko vie a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Análny kolík na nekonečné análne potešenie aj pre všetkých náročnejších milovníkov. Príjemne vkĺzne do vášho zadočku a bude vás vzrušujúco láskať, pretože disponuje rotujúcimi korálkami na stimuláciu zvierača v 3 rýchlostiach a 2 režimoch točenia. Očaria vás aj vibrácie v 3 rýchlostiach a 5 režimoch. To všetko budete ovládať pohodlne pomocou diaľkového ovládača s podsvietenými tlačidlami pre ľahké hrátky aj v tme.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator

    Túžite po niečom novom a úplne dokonalom? Objavte bezchybné intímne zážitky s Kiiroo Onyx + plné realistických dotykov. Tento ľahký, moderný a diskrétny maturbátor bude vaším verným spoločníkom. Dopraje vám až 140 ťahov za minútu a budete ho môcť spárovať s Kiiroo či OhMiBod Esca hračkou svojej priateľky. A aby toho nebolo málo, dostanete aj možnosť okúsiť porno videá na vlastnom penise. Objavte Kiiroo Onyx +!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Remote Control Plug - Bezdrôtový vibračný rotačný kolík Čierna

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus.

    209 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Odoláte P-Trigasm pokušeniu? Zvádzať vás bude 3 rýchlosťami a 4 vzormi vibrácií, rotujúcimi guľôčkami v oblasti zvierača a jedným šikovným korálikom v špičke s pohybom hore a dole. Jeho povrch je hodvábne hladký, pretože je vyrobený zo silikónu a jeho tvar je prispôsobený mužskému telu. Nenechajte sa prehovárať a odolávať, nebudete ľutovať!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Plug with Vibrations & Finger Massage Mode Black

    Myslíte si, že šikovné prsty nič nenahradia? Omyl! Tento jedinečný stimulátor prostaty je inšpirovaný tými najšikovnejšími prstíkmi a vie ich s prehľadom napodobniť. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu a 10 vibračných režimov, ktoré vás nenechajú chladnými.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Zmyselná spokojnosť pre nositeľku aj jej partnera či partnerku! Tento čierny strap-on bez nutnosti postroja je nádherne elegantný a zvodne vibrujúci. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice RC Multi Function Couples Vibrator Black

    5 hračiek v jednej pre dych vyrážajúcu stimuláciu, a hlavne pre spoločné vrcholy! Predstavujeme multifunkčný vibrátor pre páry, ktorý polaská všetky citlivé miesta hlbokými vibráciami. Je to erekčný krúžok, krúžok na semenníky, párový vibrátor, stimulátor klitorisu a vibračný kolík zároveň. Objavte všetkých 10 vibračných režimov a prepínajte medzi nimi pomocou diaľkového ovládania s dosahom 10 metrov.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Moving Rings Butt Plug Black

    Máte chuť na intenzívnu análnu masáž? Tento úchvatný análny kolík vás poteší 2 pohyblivými krúžkami, ktoré sú umiestnené do zúženej časti (krku) a nádherne stimulujú análny otvor. Chopte sa diaľkového ovládača a vyberajte si z 3 rýchlostí krúžkov a 10 režimov hlbokých vibrácií v špičke kolíka.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Hot Octopuss Pulse Solo Interactive

    Jedna z najobľúbenejších erotických hračiek pre mužov Hot Octopuss Pulse Solo prichádza teraz v novom interaktívnom kabáte! Jeho všestranný dizajn z neho robí perfektnú hračku pre každého, kto má penis, avšak teraz to môže byť ešte vzrušujúcejšie! Pripojte Pulse Solo k jednému z viac než 4000 interaktívnych videí (2D alebo VR) a vnímajte každý pohyb vašich obľúbených hviezd prostredníctvom oscilácií.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Štíhle prevedenie, jemná textúra a 9 neuveriteľných režimov, to je to, na čo sa môžete tešiť s týmto úchvatným straponom bez nutnosti postroja. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Multi P-Joy Prostate Massager with Remote Control Black

    Páni, ráčte zažiť skutočnú rozkoš! Tento stimulátor prostaty vám ju dopraje. Má flexibilnú hlavu a jeden z jeho motorov poháňa masážne guličky s pohybom hore a dole. Druhý motor má na starosť rotujúce guličky a tretí sa venuje hrádzi. Zabolený tvar sľubujete ľahkú a príjemnú penetráciu.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Vibrating Ass Thruster Black

    Užite si dokonalú análnu stimuláciu s Elite Vibrating Ass Thrusterom ukrytým v diskrétnom obale. Odšrubujte viečko a pripojte vibrátor z jednej strany a zo strany druhej silnú prísavku. Pripravení na divú jazdu? Ak áno, neostáva nič iné než začať užívať si nielen dômyselný pohyb hore a dole, ale aj ohromujúcu silu vibračnej guľky ukrytej v koncovej špičke a príjemné teplo, pretože sa vibrátor dokáže ohriať na 40 °C.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Objavte svoju najhnevejšiu stránku s kolekciou Intoyou! Jej súčasťou je aj táto sexuálna mašina! Možno aj presne takej hračke zjete a teraz si konečne svoje mokré sny aj vyplníte. Čaká vás veľkolepé potešenie vďaka realistickým prírazom pôvabného autentického dilda! Račte sa zoznámiť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Alex Neo 2

    Páni, chcete zo seba dostať úplne všetko a urobiť z každej vašej masturbácie nezabudnuteľný zážitok? Novšia verzia obľúbeného masturbátora Alex Dark Blue pohltí váš penis svojim realisticky hebkým materiálom, bude intenzívne prirážať a vezme vás do sveta splnených fantázií. A nie je všetko! Najnovším vylepšením je moderné ovládanie cez aplikáciu umožňujúcu zábavné interaktívne funkcie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro Black

    Ak chcete zažívať intenzívnejšie pocity pri svojich análnych hrátkach, nemal by vašej pozornosti uniknúť tento jedinečne výkonný stimulátor prostaty Anal Fantasy Elite Remote Control P-Spot Pro. Je vyrobený z hygienického a kvalitného silikónu (Elite Silicone), je dobíjateľný a predovšetkým ergonomicky tvarovaný tak, aby vám zabezpečil nielen pohodlie, ale predovšetkým uspokojenie. Podľahnite dych berúcim funkciám, neuveriteľnému vzrušeniu a výbušným orgazmom.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Pleasure Remote Scrotum Teaser Black

    Vaše semenníky budú milovať vibrácie, ktoré im dopraje tento Mr. Pleasure! Je vyrobený z mäkkého a veľmi príjemného silikónu a pomocou pohodlných krúžkov sa upína na penis. Potom už len stačí vziať do ruky ovládač a diktovať si také vibrácie, na aké budú mať vaše guličky práve chuť. A ak ovládač budete držať vy alebo vaša partnerka či partner, necháme na vás.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Vibration+ Connect App Black

    Satisfyer Men si svojimi vibráciami podmanil mužov po celom svete a teraz prichádza s novinkou - vibrácie môžete ovládať cez aplikáciu! Zachovaný samozrejme zostáva elegantný dizajn aj ergonomický tvar, ktorý vám veľmi pohodlne padne do ruky. Otvor pre vstup je vyrobený z kvalitného a príjemného silikónu, tak ráčte vstúpiť.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XouXou RC E-Stim G&P-Spot Vibrator Black

    Zmyselná elektro-stimulácia a vzrušujúca vibrácia v jednej pôvabnej a šikovnej hračke! Tento luxusný vibrátor RC E-Stim G&P-Spot od XouX vás bude hlboko láskať elektro-pulzmi a vibráciami a mieriť bude buď na G-bod alebo na prostatu. Jeho kratšie ramienko sa postará o vonkajšie citlivé miesta a nebude zaviazať v nohavičkách, takže si s ním môžete pokojne vyraziť aj von, jeho chod je diskrétne tichý.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS21-APP Table Top 2.0 Pro 100W Premium Sex Machine with Remote and App Black

    Chýba vám k spokojnosti intenzívne sexuálne zážitky? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith šukacím strojom, ktorý umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný vylepšení dizajnový kúsok s neuveriteľnou silou, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    1 049 €

    649 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDD022-M Wildolo Huge Fantasy Monster Dildo with Suction Cup 23.6cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 360

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.