×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový vibračné fialová

Položky 97 až 128 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Lioness The Lioness Vibrator 2.0 Purple

    Ako je na tom vaše panvové dno? To vám pomôže zistiť tento jedinečný vibrátor Lioness. Má totiž v použiteľnej časti zabudované senzory, ktoré vedia merať kontrakcie panvové dna. Počas orgazmu majú tieto svaly typický rytmus stláčania a sú považované za indikátor vzrušenia. Láka vás sebaobjavovanie? Tak do toho s Lioness!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Remote Control Vibrating Penis Ring Purple

    Chcete do svojho milostného života pridať nejaké extra vzrušenie? Vyberte si tento vibračný krúžok na penis s diaľkovým ovládaním a už nebudete chcieť inak. Ponúkne vám 12 vibračných režimov pre uspokojenie všetkých potrieb, hebký silikón bude rozmaznávať vašu pokožku a jedinečný dizajn si zamilujete na prvú dobrú. Pripravte sa na dych vyrážajúce sexuálne zážitky!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Halo Halo C-Ring Sleeve Purple

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácia poteší klitoris aj penis. Takáto zábava bude smyslná a nekonečná! Viete, ako skončí? Společným výstupom na vrchol, ach!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Lechies Purple

    Chcete z obyčajného všedného dňa urobiť deň výnimočný? S týmto vibračným vajíčkom to nebude žiadny problém. Nabídne vám úžasných 12 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vyberať pomocou diaľkového ovládača. Necháte si ho alebo ho zveríte do rúk svojho protivníka? Zmyselná predohra pokojne aj na verejnosti môže začať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Nave Wireless Vibrating Nipple Clamps Velvet Purple

    Hrajte sa bradavkami! Poslúžia vám na to tieto nádherné a luxusné vibračné svorky NAVE! Sú vybavené jedinečnou technológiou EasyClamp, ktorá vám umožní ľahké pripnutie na telo. Ich úchvatný dizajn je inšpirovaný elegantným a nápadným štýlom starovekej bohyne Nephthys. Ukrývajú v sebe 2 výkonné motory (každý v jednom ramienku), ktoré obklopia každú bradavku a pohltia ju silnými vibráciami, ktoré budete milovať.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida RC Knocking Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie vyniká funkciou "klopania" pohyblivou časťou, ktorá vás bude láskať neuveriteľným spôsobom. Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Fenda Vibrating Ring with Licking Tongue and Remote Control 3 Motors Purple

    Hľadáte perfektného adepta na vašu novú obľúbenú erotickú hračku? Predstavujeme vám Fendu, multifunkčnú pomôcku z rodiny Action. Prečo multifunkčné? Má totiž mnoho možností, ako sa s ňou pohrať. Je to vibračný krúžok a olizovač klitorisu zároveň. Račte sa zoznámiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Inya Alpine Purple

    Snívate o pôvabnom análnom kolíku, ktorý by sa krútil za vašimi zadnými vrátkami a vytváral tak mimoriadne vzrušujúce pocity. Jeho inovatívny rotačný motor je ovládateľný cez diaľkový ovládač, ktorý si môžete nechať vo svojej ruke alebo ho zveriť svojmu náprotivku. Užite si luxusnú hračku, ktorej rotácie budete milovať!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rewolution Rewobeads Vibrating Balls Remote Control with Watchme Technology Purple

    Aby ste sa mohli radovať z benefitov, ktoré prinášajú silné svaly panvového dna, je potrebné začať s tréningom. Možno sa vám do neho príliš nechce, stále ho odkladáte a sexuálny život vám medzitým klesol na bod mrazu. A dosť! S touto súpravou guľôčok vás bude posilňovanie svalov panvového dna tešiť a baviť, tak poďte do toho!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    Vzlietnite s vibrujúcim silikónovým motýlikom v nohavičkách! Je to jedna z celosvetovo najobľúbenejších hračiek, možno práve preto, že si s ňou môžete užívať aj na verejnosti? S pomocou pohodlných postrojov si zaistíte dokonalé priľnutie na váš klitoris, a či ovládač zveríte svojmu náprotivku alebo si ho necháte pre seba, bude záležať len a len na vás.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Dua V.2 + App Purple

    Zmyselný dotyk a dráždenie v úrovni, ktorú si sama vyberiete? Luxusný vibrátor Je Joue Due sa postará o váš G-bod i klitoris a nastavíte si ho tak, aby zodpovedal jedinečným kontúram vášho tela. Potom už len postačí spárovať ho s aplikáciou a vychutnávať si vzrušujúce chvenie, ktoré bude pomaly, ale isto prechádzať v omamné uspokojenie.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Dosiahnite veľkého O bez toho, aby ste museli pohnúť prstom! Ultimate Butterfly Strap-On vám ponúkne 10 explozívnych vibračných režimov, ktoré je možné ovládať pomocou praktického bezdrôtového diaľkového ovládania. Hrajte sa sólo alebo s partnerom, doma alebo vonku!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Wearable Panty Vibrator with Remote Control Purple

    Dokážete udržať tajomstvo? Tento vibrátor totiž ono a keď budete chcieť, schováte ho v sebe a svojich nohavičkách a vydáte sa za vzrušením. Jeho vibrácie budú mieriť presne tam, kde ich budete potrebovať – na G-bod a na klitoris. Tak sa chopte ovládača a vyberte si z 10 úrovní stimulácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LUV EGG XL Purple

    Pastelové farby sú tak nežné a nevinné! Toto XL vibračné vajíčko ale zas tak nevinné nie je. Je totiž zmyselne extra veľké a nabáda totiž k tomu, aby ste si ho vzali von a partnerovi šupli do ruky ovládač, ktorým vám bude diktovať intenzitu a silu vibrácií. Znie to lákavo a vzrušujúco? Na tieto nekonečné noci s vibračným vajíčkom len tak nezabudnete, to nám verte!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Inmi G-Rocker Come Hither Vibrator with Remote Control Purple

    Snívate o dokonale slastných orgazmoch? K nim budete potrebovať výkonnú hračku, ktorá rozumie vášmu telu, čo treba tento vibrátor Come Hither. Jeho koniec cieli priamo na G-bod a úchvatne ho masíruje. Na svoje si však príde aj klitoris, pre ktorý je určených 7 vibračných vzorov. Tak sa chopte ovládača a rozbehnite to s touto pôvabnou hračkou z prémiového silikónu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Remote Controlled Motion Love Balls Foxy

    Chcete si trochu pohrať sama so sebou alebo dokonca túžite po tom, aby si s vami pohrával váš partner, a to úplne KDEKOĽVEK? Tieto guľôčky sa vo vás roztancujú na povel ovládača a budú vás pokúšať, stimulovať a vzrušovať. Ovládač má dosah 15m a ich vibrácie sú diskrétne tiché, takže čo z toho vyplýva? Vyjdite si s nimi von!

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U 28X Double Diva 2" Double Dildo with Harness & Remote Control Purple

    Nie je väčšia slasť, než potešenie dávať a získavať zároveň! Tento jedinečný postroj dopraje svojej nositeľke slastný pocit naplnenia a zároveň ho dá veľmi prenikať do svojej partnerky či partnera. Ak vám to príde málo, pridajte ešte 4 vibračné rýchlosti a 7 vzorov! Triešničkou na torte je diaľkové ovládanie, ktoré vám padne do ruky ako uliate.

    209 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    Objavte poklad, objavte tie najlepšie orgazmy, ktorých je vaše telo schopné! Je tu kolekcia kvalitných erotických hračiek Treasure, medzi ktoré patrí aj tento vzrušujúci rabbit s rotačnými guličkami a funkciou pohybu nahor a nadol. Ukrýva v sebe 2 výkonné motory, ktoré pracujú nezávisle na sebe a postarajú sa o váš klitoris aj G-bod. Vychutnajte si dotyk silikónu lekárskej kvality a vyberajte si zo 7 vibračných režimov s rôznymi stupňami intenzity.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Josef Pulsation & Vibration for Couples with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patrí sem tento pôvabný párový vibrátor Jozef, ktorý bude pri sexe stimulovať jeho aj ju. Ponúkne vám 7 vibračných režimov a 7 režimov pulzácií. Ovládajte ho cez diaľkové ovládanie!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Suction Panty Teaser Purple

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho vkĺzol tam, kde ho treba a tam účinne vykonával svoje poslanie. Je to perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Eager Egg Vibrating Egg Purple

    Čo potrebujete pre vzrušujúce večer? Za nás rozhodne toto vibračné vajíčko! Je ovládateľné cez diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a vyraziť si na rande, ktoré bude zároveň predohrou. Objavte jedinečné sexi pocity a vyberte si zo 7 nádherných vibračných režimov!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Double Time Acai

    Milujete kombináciu, keď sa príjemná stáva aj užitočným? Double Time je presne taká erotická pomôcka. Bude vás tešiť a vzrušovať omamnými vibráciami a okrem toho jej nosením účinne posilníte svaly panvového dna a zaistíte si tak prevenciu proti inkontinencii a tiež silnejšie orgazmické zážitky. Vyjdite si Double Time na prechádzku a ovládač zverte svojmu náprotivku, z prechádzky sa potom razom stane sexi predohra!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realov Serena Smart Mini Vibe Purple

    Chcete si užíť senzačne vzrušujúci moment kedykoľvek a kdekoľvek? Zamilujte sa do Sereny, vibračného vajíčka, ktoré spárujete s aplikáciou v telefóne! Tu potom môžete zveriť svojmu protivníku a nechať ho dráždiť vás vibráciami, zatiaľ čo budete spolu na rande alebo pokojne každý na druhom konci sveta!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Every Way Play Purple

    Obklopte svoje citlivé miesta hebučkým silikónom a dych vyrážajúcimi vibráciami. Every Way Play je šikovná hračka pre domáce použitie aj pre hrátky na verejnosti, bez problémov sa totiž ukryje vo vašom tele a bielizni. Je výkonná a lahodne flexibilná, takže sa prispôsobí vašim telesným kontúram. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Lord of the Wings Purple

    Zamávajte nude a vzlietnite do neba vzrušenie. Tento motýlik poletí s vami, dopraje vám duálnu stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň! Vagínu poteší funkciou mávania vďaka jedinečne navrhnutej konštrukcii a motýlik bude vibráciami myslieť na klitoris. V spálni či v meste, nad zemou alebo rovno v nebi, poleťte s Lord of the Wings do raja!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Dual Defender Purple

    Snívate o mimoriadnom zážitku? Premeňte svoj sen na skutočnosť s touto hebkou silikónovou hračkou s dvoma rôznymi použiteľnými koncami. Z jednej strany je to realistický vibrátor s mierne zahnutým žaluďom a zo strany druhej je to análny kolík klasického tvaru. Vychutnajte si možnosť výberu, chopte sa ovládača a rozbehnite to.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Viva Mauve

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Midnight Indigo

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love WonderLover Iridescent Night

    Perfektné super-schopnosti v jednej šikovnej erotickej hračke Wonderlover! Takže po prvýkrát sa ho pružný dizajn prispôsobí vašej telesnej anatómii a šikovný ovládač vám uľahčí výber režimov a funkcií. Jemný otvor obopne váš klitoris a bude ho nežne láskať funkciou rytmického pohybu malého jazýčka a vibračné vajíčko bude vibráciami dráždiť G-bod. Popustite uzdu fantázii a nechajte svoje kolená rozklepať sa vplyvom vzrušenia.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Magnetic Panty Vibe with Remote Purple

    Nenechajte sa zmiasť malými rozmermi tejto hračky! Je to rozkošný vibrátor do nohavičiek na nekonečné škádlení a potešenie kedykoľvek a kdekoľvek. Disponuje silným magnetom av nohavičkách tak bude vždy držať na svojom mieste. Chopte sa ovládača a vyberte si z jeho 10 vibračných funkcií.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Ecopurple Vibrating Egg with Remote Control Purple

    Chcete sa oddávať vzrušujúcim vibráciám úplne kdekoľvek? Toto vibračné vajíčko s 10 úchvatnými funkciami je super diskrétne a môže vám robiť spoločnosť úplne všade. Prepínať medzi jeho funkciami budete pomocou diaľkového ovládača a bude len na vás, či si ho necháte vo svojej dlani alebo ho zveríte svojmu náprotivku.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.