×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky vibračné hladký bezdrôtový

Položky 65 až 96 z celkom 485

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Chorus Cosmic Blue

    Hľadáte toho najlepšieho pomocníka pre vaše milovanie? We-Vibe sú majstri erotických pomôcok pre páry! Chorus vám bude absolútne vyhovovať, pretože je nastaviteľný, prispôsobí sa, jednoducho sa ovláda (a to aj cez aplikáciu) a jeho vibrácie sú natoľko omamné pre oboch partnerov, že sa už nikdy nebudete chcieť milovať bez neho. Posuňte sa na ďalšiu úroveň, čo si vášnivých zážitkov týka.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Black Hole Anal Vibrator with Cockring

    Elegantný análny vibrátor prepojený s erekčným krúžkom z kolekcie Hueman je nutnosťou pre každého muža. Príjemne zaoblený tvar v kombinácii s jemnou textúrou sľubuje vzrušujúcu stimuláciu a erekčný krúžok zase sľubuje tvrdšiu a dlhšiu erekciu a intenzívnejšie orgazmy. Zamilujte si mäkký silikónový materiál a vyberte si z 10 vibračných režimov skrz diaľkové ovládanie!

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Magic Egg 3.0 Black

    Chceli by ste vyskúšať, koľko zábavy a vzrušenia je možné si užiť s vibračným vajíčkom? Tak smelo do toho, vajíčko Alive Magic Egg 3.0 je značka ideál! Bezdrôtovým ovládačom budete vyberať z 10 vibračných režimov a hebký silikónový povrch si obľúbite na prvý dotyk. Vyjdite si s vajíčkom von, zverte ovládač svojmu partnerovi a domov sa vráťte nekonečne rozpálená.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Objevte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a smyslné vibrácie budete zdieľať so svojim protějkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkam a prvotriedne silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 1+ White

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácie a dychberúci stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je tu nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko sa svojim partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Vini

    Vychutnajte si vzrušenie vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa zrovna nachádza u vás alebo na druhom konci sveta cez aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko tak vagíne môžete dopriať vagíne i klitorisu, záleží len na vás ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Match Couples Vibrator

    Vdýchnite nový život vášmu milovaniu a užívajte si spolu zmyselné vibrácie. Zoznámte sa s vaším novým a dokonalým pomocníkom, ktorý sa volá We-Vibe Match Couples Vibrator. Je to vibrátor určený párom na zintenzívnenie ich milostných hier, používa sa počas sexu a svojimi vzrušujúcimi vibráciami stimuluje ako bod G, penis, tak aj klitoris. Zároveň prináša pocit tesnejšej vagíny, a čo sa vám mohlo už po rokoch zdať všedné, s touto hračkou bude zrazu nové, lepšie a vášnivejšie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Bloom Korálova

    Bavte sa, objavujte a hlavne posilňujte svoje svaly panvového dna s Bloom od We-Vibe. Vďaka vibráciám bude toto posilňovanie nielen účinné, ale aj príjemné a vzrušujúce. Navyše s aplikáciou We-Connect môže byť úroveň vibrácií v rukách vášho partnera, ktorý sa pokojne môže nachádzať na druhom konci sveta. Ste pripravená na silnejšie orgazmy?

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Úplne vychytaná hračka - double vibrátor a možnosťou nasadenia rôzne tvarovaných hlavíc. Ideálny pre páry, ale aj sólo hry, pretože ho môžete používať ako na vaginálnu, tak aj na análnu stimuláciu.

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hyphy Dual-End Vibrator

    Keď sa vibráciami sústredíte len a iba na svoje najcitlivejšie miesto, čo sa asi stane? Veľmi rýchlo explodujete! Lenže pre takú presnú stimuláciu logicky potrebujete presnú hračku. A presne taký je Hyphy, vysokofrekvenčný vibrátor pre okamžité orgazmy! Poďte sa o ňom dozvedieť viac, vrátane toho, že ho môžete ovládať cez aplikáciu , meniť mu nadstavce, alebo použiť aj jeho druhý koniec.

    219 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug L

    Nexus Ace je teraz ešte väčší! Vytvorili sme Ace análny kolík tak, aby Vám dal všetko, čo ste od análnych kolíkov kedy chceli.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gballs 2 Ružová

    Gballs 2 je zábavný spôsob, ako precvičovať svaly panvového dna. Váš osobný tréner má 6 tréningových kurzov, podáva hlasové inštrukcie, stanovuje ciele a odmeňuje. Gballs 2 s integrovanými senzormi zaistí odozvu svalstva.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Rotator Plug 2+ Fuchsia

    Túžite po ničom viac? Napríklad po dunivej análnej stimulácii? Rotator Plug je tu pre vás a pre vaše nesplnené sny! Je vybavený dvoma motormi, jeden má na starosť silné vibrácie a druhý ovláda rotujúce korálky umiestnené v spodnej časti. A čo viac? Jeho funkcie sú ovládateľné cez aplikáciu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Remote Kegel Exerciser

    Tie najlepšie orgazmy sú zásluhou tzv. kegelových svalov, posilňujte ich,vzrušujte sa a objavujte nový vesmír. Tento stimulátor poteší vašu vagínu internými elektro-stimulačnými šokymi na 5 úrovniach a tiež báječnými vibráciami v 7 úrovniach, všetko sa ovláda cez diaľkový ovládač, ktorý môžete mať v ruke vy sama alebo váš náprotivok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug M

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento MEDIUM vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Pleasure White

    Dvojitá zábava a dvojité potešenie! Nový Satisfyer Dual Pleasure poteší váš klitoris skrz stimuláciu pomocou tlakových vĺn a pozadu nenechá ani váš g-bod! A čo je najlepšie? Môžete ho ovládať cez aplikáciu Satisfyer Connect vo vašom telefóne! Vezmite svoje vzrušujúce dobrodružstvo na novú úroveň!

    76,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fun Toys Gplug Small Neonově Ružová

    Gplug Small je ten najmenší dobíjací análny kolík na trhu. Jeho priemer je 3 cm, čo je dlhodobo najpredávanejšou veľkosťou zo všetkých ponúkaných veľkostí análnych hračiek.

    95,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Nora Vibrator

    Inovatívny zajačikový vibrátor Nora, ktorého funkcie volíte vy alebo váš partner cez mobilnú aplikáciu. Disponuje otočnou hlavou, ktorá vás privedie k šialenstvu skrz stimuláciu G-bodu, a tiež ramenom, ktoré sa pohrá s vaším citlivým klitorisom. Čo viac si priať?

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Thunderplugs Slider Sliding Shaft Anal Plug with Remote Control Black

    Prahne váš anál do dynamickej stimulácie? S touto hračkou je všetko možné! Vyniká svojou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje vydutý krúžok s pohybom hore dole o 5 rýchlostiach. K tomu pridajte 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií a majte svoj zadok v raji!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si stimuláciu prostaty a hrádze zároveň! Tento perfektne tvarovaný análny vibrátor s jemne textúrovanou špičkou poláska vašu prostatu a jeho široká základňa bude stimulovať hrádzu. Jeho mäkký povrch je príjemný na dotyk a 2 motory to vedia rozbehnúť o 7 režimoch.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Alex Neo 2

    Páni, chcete zo seba dostať úplne všetko a urobiť z každej vašej masturbácie nezabudnuteľný zážitok? Novšia verzia obľúbeného masturbátora Alex Dark Blue pohltí váš penis svojim realisticky hebkým materiálom, bude intenzívne prirážať a vezme vás do sveta splnených fantázií. A nie je všetko! Najnovším vylepšením je moderné ovládanie cez aplikáciu umožňujúcu zábavné interaktívne funkcie.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Tieto dobíjacie vibračné guličky RC Duo Love Balls majú 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby vám sám vybrať intenzitu vibrácií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mighty One Ring

    Doprajte svojmu mužstvu chvíle neovládateľnej slasti s naším vibrátorom Mighty One. Príjemný flexibilný krúžok sa prispôsobí každej veľkosti, obomkne váš penis a vďaka efektu zastavenia cirkulácie krvi vám umožní dosiahnuť dlhšie potešenie a mimoriadnu výdrž.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Training Pleasure Balls RC Single Vibrating Love Ball Purple

    Spojte príjemné s užitočným a posilňujte svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom. Táto dobíjacia vibračná gulička RC Single Love Ball má 10 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať buď na koncovom chvostíku alebo pomocou diaľkového ovládača s dosahom 5 metrov. Skúste ho zveriť aj svojmu náprotivku a dopriať jemu, aby sám vybrať intenzitu vibrácií.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Embrace Waterproof Remote Control Rotating Prostate

    Niet väčšej stávky na istotu, čo sa potešenia mužských citlivých miest týka, ako Nexus Revo! Tento nový prírastok do početnej rodiny plnej kvalitných a efektívnych erotických pomôcok vám klasicky dopraje maximálnu spokojnosť. Do hry totiž zapojí nielen prostatu, na ktorej bude príjemne rotovať, ale tiež hrádzu, ktorú podráždia vibrácie a tiež penis a semenníky, ktoré zovrú pružné krúžky.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 485

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.