×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový

Položky 65 až 96 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • HiSmith Quadruple Penetration Fucking Machine HS08-App with Remote and App

    Túžite po majstrovskom automatickom diele a láske na prvý pohľad? HiSmith je značka špecializovaná na šukacie stroje ich Quadruple Penetration Fucking Machine nielenže zvládne uspokojiť obe vaše dierky, ale zároveň sa postará aj o váš náprotivok! Je multifunkčný, kreatívny, silný a tichý. Nechajte ožiť svoje fantázie, uchopte ovládač a nechajte stroj, aby sa rozbehol a ukázal vám svoju moc!

    1 229 €

    959 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming 2 Plug Space Green

    Kolík v-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guľôčky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíku. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hry na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Je vyrobený z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa skrz USB.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS29-APP Hismith & Wildolo Design Premium Sex Machine Black

    Potrebujete na naplnenie vašich sexuálnych potrieb niečo skutočne výkonné? Vaším verným sluhom sa stane tento sexuálny stroj s maximálnym výkonom 100 W a dĺžkou prírazov 2,5 – 15 cm. Číši z neho sila, vzrušenie a samozrejme aj uspokojenie!

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA023-M Wildolo Devil Series Fantasy Dildo Vibrator with App 23cm Turquoise

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Monster Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše prianie a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Snívate o nádhernej Jessice Drake len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Melt Blue

    Viete, že aj vzduch dokáže byť poriadne vzrušujúci? Musí sa však jednať o podtlakové vlny, ktoré rozparádia váš klitoris! We-vibe Melt je párový stimulátor so schopnosťou jemného sania, ktorému sa nič nevyrovná. Navyše sa ovláda cez aplikáciu a sľubujete tak aj hrátky na diaľku. Nechajte sa uniesť pulzujúcou orgazmickou vlnou pre váš klitoris!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rear Beauty Light

    Život je príliš krátky na to, aby ste o perfektných erotických zážitkoch iba fantazírovali a nikdy ich nepremenili na skutočnosť. Každý z vašich snov o šťavnatej vagíne a pevnom análiku, zmyselných vibráciách a saní sa stane skutočnosťou s týmto úchvatne realistickým masturbátorom s perfektným tvarom, autenticky vymodelovanými detailmi a stimulačnými vnútornými textúrami.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink S

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Silá 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete o samote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    259 €

    159 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Cluster Buster Wireless eStim Device Starterkit

    Táto novinka od Mystim urobí radosť všetkým milovníkom elektrosexu! Vďaka pôsobivému čierno-striebornému dizajnu vyzerá Cluster Buster veľmi elegantne, avšak ešte väčšmi očarujúce sú jeho funkcie. Sada obsahuje diaľkové ovládanie a prijímač, ktorý je kompatibilný so všetkými ďalšími Mystim doplnkami, ktoré môžete ovládať na diaľku. Cluster Buster vám dovolí ovládnuť niekoľko hračiek naraz, má totiž 8 kanálov s individuálne nastaviteľnou intenzitou.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Pink

    Idete s dobou a chcete niečo viac ako len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v seba ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bodom. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Body Extensions Be Naughty Black

    Buďte kýmkoľvek chcete byť! Táto unisex sada obsahuje pohodlný postroj a perfektne padnúce duté silikónové nadstavce/ dildá. Postroj je nastaviteľný a elastický, takže báječne padne a zároveň obsahuje vstavaný vibrátor s 10 funkciami, ktorý rozvibruje dildo a poteší oboch partnerov. Uchopte ovládač a vychutnajte si také potešenie, o ktorom už dlho snívate.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Snívate o nádhernej Ase Akire iba pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej podpisom a tiež získate 1500 kreditov na použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu, zmyselnému čaru a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug S/M Pink Ruby

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Urge Strapless Strap-On Vibrator Black

    Chcete si vymeniť úlohy a skúsiť lahodnú penetráciu bez nutnosti nosenia popruhu? Tento Strap-On vám poskytne lahodné vibračné potešenie. Svojím tvarom padne ako uliaty do vagíny nositeľky, kde ho ľahko udržia svaly panvového dna, a ešte poteší jej klitoris. Druhá dlhšia časť sa potom zameria na prostatu či bod G náprotivku. Uchopte ovládač a nechajte sa unášať silou 2 výkonných motorov.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Black

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, kým poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Jewel Plug M/L Black Diamond

    Chcete zaiskriť a zažiariť? S týmto kolíkom to pôjde ľahko! Prichádza s ním prestížna značka b-Vibe a sľubuje intenzívne vnútorné potešenie vďaka 6 úrovniam vibrácií a 15 vibračným vzorom od jemných až po hlboké a silné. Kolík je kompaktný, bezpečný pre telo, vyrobený z hebkého silikónu a zakončený krásnym ligotavým kamienkom. Tak ráčte žiariť!

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Petite Remote Control Plug Purple

    Kolík b-Vibe Rimming Petite sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo. Dobíja sa cez USB.

    269 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Chcete sa nechať trochu rozvádzať a potešiť sa vibráciami na tých najcitlivejších miestach? Pozvite si na návštevu We-Vibe Vector, ktorého vibrácie si budete voliť cez aplikáciu v telefóne. A pozor, túto aplikáciu si môže stiahnuť aj váš náprotivok a diktovať vám silu stimulácie pokojne aj z druhého konca sveta. Tak si poďte užiť zmyselné vrnenie v oblasti vašej prostaty a hrádze!

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS25-APP Mini Love Machine Black

    Hľadáte ten pravý šukací stroj, ktorý bude počúvať vaše požiadavky a uspokojovať vás neuveriteľným výkonom? Pozrite sa na tento moderný skvost od značky HiSmith. Jeho veľkou výhodou je, že ho môžete ovládať na diaľku prostredníctvom aplikácie v telefóne. Račte objaviť všetky jeho vymoženosti, klady a vlastnosti.

    919 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologicky nevyspelejší vibrátor cieliaci na bod G, aký kedy svet videl, prešiel ďalším upgradom a vy si teraz môžete splniť všetky svoje intímne priania s Kiiroo Pearl 3! Disponuje technológiou citlivou na dotyk a taktiež výkonným motorom. Táto moderná hračka načúva vašej vagíne a jej potrebám a podľa toho vás potom stimuluje, podpichuje a následne vyvoláva tie najintenzívnejšie orgazmy. A čo viac môžete svoj vibrátor spárovať s masturbátorom Kiiroo a užívať si so svojim partnerom na diaľku, alebo môžete Pearl 3 synchronizovať s interaktívnym erotickým videom či virtuálnou realitou a naplno sa ponoriť do svojich vášní.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit App Controlled Pelvic Floor Trainer Pink

    Viete, ako obľúbená bola škola hrou? A čo aj keby posilňovanie svalov panvového dna sa stalo hrou? Perifit je pomôcka určená na tréning panvového dna pomocou hry v mobile. Princíp je jednoduchý - zatínate svaly a uvoľňujete ich, čím sa zároveň hýbete v hre. Perifit je navrhnutý lekármi a je odporúčaný všetkým ženám, ktoré si chcú svoje panvové dno spevniť nielen zábavným, ale tiež účinným spôsobom.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync 2 Dusty Pink

    Buďte si blízko. Naozaj blízko. A vychutnávajte si vzrušenie spoločne. Experimentujte. Milujte sa! Je tu celosvetovo zbožňovaný We-Vibe Sync v novej vylepšenej verzii, ktorá ešte lepšie padne, drží a maximalizuje potešenie!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Black L

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Sila 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete osamote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Sync Couples Fuchsia

    Nový We-Vibe Sync je navrhnutá pre spoločný pôžitok pre každého. Príjemné a výkonné vibrácie stimulujú klitoris i bod G a vďaka novému tvaru si vibrácie i vzrušenie vychutnáte obaja.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS13-APP Premium Sex Machine with Remote and App Red

    Túžite po majstrovskom automatickom diele a láske na prvý pohľad? HiSmith je značka špecializujúca sa na šukacie stroje a ich červený Premium Sex Machine bol zostavený tak, aby bol multifunkčný, kreatívny, silný a tichý. Nechajte ožiť svoje fantázie a nainštalujte si do mobilu aplikáciu, ktorá vám umožní ovládať stroj pokojne z druhého konca sveta!

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Perifit Care+ Pelvic Floor Trainer App Controlled Lilac

    Dámy, buďte úprimné, aký máte vzťah so svojou vagínou a ako je na tom vaše panvové dno? Ak je vaša odpoveď nič moc alebo dokonca veľký zlý, spozornite, práve pre vás je tu tento úchvatný pomocník Perifit Care+! Pomôže vám obnoviť, regenerovať a posilniť vaše panvové dno, napojiť sa na seba a užívať si zmyselné potešenie, po ktorom túži každá z nás. Poďte zistiť viac!

    429 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Multi Orgasm Strap-On Vibrator with Licking Stimulator Pink M

    Ikonický dizajn, elegancia a modernosť. Klasický Bendable Strap-on prichádza v novom nadčasovom prevedení, ktoré vám dopraje ešte intenzívnejší zážitok. Silá 3 motorov, intuitívne diaľkové ovládanie a tvar, ktoré si zamilujete o samote aj v páre. Pokiaľ chcete to najlepšie, tak rozhodnite chcete túto hračku!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 148

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.