×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky bezdrôtový

Položky 65 až 96 z celkom 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Ramrod Strong Vibrating Cockring with Remote Black

    Doprajte si maximálny vzrušujúci zážitok s týmto unikátnym vibračným krúžkom na penis. Vyrobený je z prémiového čierneho silikónu a pre väčšiu stimuláciu ho tvoria hneď 2 krúžky. Chopte sa diaľkového ovládania a vyberte si z 10 intenzívnych vibračných režimov!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Purple

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Rotating & Vibrating Plug

    Chcete zažiť dychberúce rotácie vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne akčne rotujúci análny kolík má 7 rotačných režimov pohybov početných malých guľôčok umiestnených v krku kolíku. Úroveň točenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Roztočte sa vzrušením!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Intensity Plug Gold

    Vždy chcete niečo viac? Aj čo sa týka erotických pomôcok a konkrétne análnych kolíkov? Intensity Plug od Satisfyer je tu priamo pre vás! Pohodlne sa zavádza, je príjemne pružný a vie tiež slastne vibrovať. A čo viac? Svoje vzrušenie si môžete ovládať cez aplikáciu v telefóne!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Remote Controlled Rotating Love Balls Purple

    Keď vibrácie nestačia, je načase pridať rotácie! Tieto pôvabné venušine guľôčky spájajú príjemné s užitočným. Neuveriteľne sexy spôsobom sa vo vás rozvlnia a rozvibrujú, čím si nielen užijete slastné zážitky, ale tiež posilníte svaly panvového dna. Chopte sa ovládača, posilňujte, stimulujte a užívajte si to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys FunkyButts Remote Controlled Butt Plug Set for Couples

    Milujete análnu stimuláciu? Vy aj váš náprotivok? Dvojica vibračných kolíkov na diaľkové ovládanie bude baviť vás oboch. Užijete si s nimi počas milovania alebo len tak, vydáte sa s nimi po ceste objavenia nových zážitkov. Kto sa chopí ovládača, bude len na vás, jedno je však isté - kolíky sa ovládajú samostatne a 10 vibračných režimov vás neprestane len tak baviť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Zoznámte sa s jedinečnou hračkou Candy Smart Wearable Vibe od Magic Motion. Stane sa vaším najlepším priateľom, ktorý vás zbaví stresu, zdvihne vám náladu a jednoducho vám bude robiť radosť vo všetkých smeroch. Spárujete ho so svojím mobilom a kontrolu nad Candym budete mať v ruke, kým Candyho v nohavičkách.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Remote Controlled Silicone Shaking Plug

    Chcete zažiť pulzujúcu búrku vo svojom zadočku? Do toho! Tento neuveriteľne trasúci sa análny kolík má 7 pulzačných režimov, ktoré sú tvorené záťažou vo vnútri kolíka, ktorá sa pohybuje hore a dole. Úroveň zemetrasenia si budete vyberať skrz praktický diaľkový ovládač a hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Zatraste vzrušením!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Dokonalá slasť s jedným jediným vibrátorom! Volá sa Hot Lover a postará sa o váš G bod a klitoris zároveň. Ukrýva v sebe totiž dva motory so samostatným ovládaním. Jeho ďalšou úžasnou schopnosťou je možnosť zahriať sa až na omamných 40 stupňov, čím uvolní svaly panvového dna a zvýši krvný obeh. Vaše orgazmické zážitky budú nezabudnuteľné! A ak vám chýba triešnička na torte, tak tou môže byť ovládanie cez šikovnú aplikáciu Satisfyer Connect.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Dvojitý potešiteľ pre maximálnu slasť vašich citlivých miest. Tvorí ho časť v tvare penisu, ktorá sa uvelebí vo vašej vagíne, a časť, ktorá bude z vonkajšej strany láskať klitorist. Na výber dostanete z 9 rôznych vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Urobte si radosť hračkou, ktorá vám určite urobí dobre!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Passion

    Análny vibrátor Hot Passion Connect App s objemným hriadeľom stimuluje prostatu silnými vibráciami a stimulačnou tepelnou funkciou. Mäkký silikónový povrch vás dostane do pohybu vďaka jemnému dotyku a prirodzenému pocitu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes 28X Rechargeable Penis Head Teaser with Remote Control

    Chcete poškádliť špičku penisu? Či už sa jedná o váš vlastný úd alebo vášho náprotivku, táto hračka je navrhnutá tak, aby príjemne stimulovala a dráždila. Nasadzuje sa na žaluď, kde svojmu nositeľovi predvedie tú najintenzívnejšiu formu predohry a potešenia. Vyberte si zo 4 rýchlostí a 7 vzorov vibrácií, medzi ktorými budete voliť pomocou diaľkového ovládača.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s diskrétnym vibrátorom do nohavičiek! Má príjemný tvar presnú stimuláciu a vďaka zlatému magnetu pekne drží na nohavičkách. Chopte sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku a nechajte ho, aby vám vyberal úroveň vibrácií.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Elvira Pink

    Potrebujete posilniť svaly panvového dna a chcete si pri tom užiť aj trochu vzrušenia? Guľôčky Elvira sa ovládajú cez aplikáciu s príjemným rozhraním, kedy si môžete zvoliť i vibrácie v rytme hudby, prednastavené vibračné režimy, alebo si intenzitu voliť intuitívne v nastavení Free Control Mode. Nechajte si aplikáciu pre seba, alebo ju zverte svojmu náprotivku a nechajte sa stimulovať pokojne aj na verejnosti!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Chcete zažiť nadpozemskú slasť v nohavičkách? Tento šikula vám zmyselné potešenie! A to kedykoľvek a kdekoľvek, je totiž tichý a diskrétny. Je anatomicky tvarovaný a poteší ako vnútornú časť vagíny, tak klitoris. Vyberajte z 10 režimov chvenia a 10 režimov vibrácií pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž dopĺňa funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Zdvojnásobte svoje potešenie s týmto hravým designom, ktorý kombinuje flexibilnú stimuláciu klitorisu s robustným hriadeľom. Luxusné ohrievacie funkcie napodobňuje teplo realistických dotykov a mala by dostať vaše napätie pod kontrolu a naplniť vašu šálku rozkoše.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Uranus Anal Vibrator

    Elegantný vibrátor z kolekcie Hueman pre všetkých milovníkov stimulácie prostaty! Je dômyselne zakrivený a optimálne tvarovaný tak, aby ste s ním pohodlne dosiahli na vašu prostatu. Vyrobený je z mäkkého silikónového materiálu, ktorý je veľmi príjemný a hygienický. Vyberte si zo 4 vibračných rýchlostí a 6 režimov pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    S aplikáciou G-Spot Flex 4 Connect získate obzvlášť talentovaného milenca. Vďaka vnútornému drôtu sa z vibrátora bodu G jediným pohybom stane vibrátor rabbit. Ovládajte ho prostredníctvom aplikácie Satisfyer Connect pre individuálnu erotiku.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sweet Seal Black

    Model Sweet Seal Connect App s ovládaním cez aplikáciu vás nadchne svojim silným motorčekom, objemným, zaobleným tvarom a intuitívnym ovládaním. Tento análny vibrátor zo silikónu je možné vďaka aplikácii Satisfyer Connect používať skutočne univerzálne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Thrusting Butt Plug with Vibration Black

    Čo všetko už ste skúsili za vašimi zadnými dvierkami? Tento kolík vie okrem klasických vibrácií aj prirážať, čo prináša úplne nový druh príjemných pocitov. Má mäkkú zúženú špičku, ktorá bude svojimi ťahmi cieliť priamo na prostatu. Vibrácie sa budú venovať hrádzi a vám v rukách spočinie ovládač, ktorým si budete vyberať z 10 vibračných režimov a 6 režimov prírazov.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mr Boss Dumas Vibrating Kegel Beads with Remote Purple

    Mr Boss prichádza s novou kolekciou úžasných vibrátorov a rotátorov, ktorých motory dosahujú úchvatné vysoké výkony a zároveň sú super odolné! Patria sem tieto pôvabné vibračné guličky Dumas, ktoré vám pomôžu posilniť panvové dno a zažívať lepšie sexuálne uspokojenie. Vyberte si z ich 10 vibračných režimov a podľahnite sile výkonného motora!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Syrene Purple

    Elegantné a moderné vibračné vajíčko Syrene čaká, až si ho všimnete! Má tvar príjemný a pohodlný na nosenie a keby nevedelo zmyselne a intenzívne vibrovať, snáď by ste aj zabudli, že sa ukrýva vo vašej vagíne. Má dlhý a pružný krk a diaľkové ovládanie, ktoré môžete zveriť svojmu náprotivku a vyraziť von, kde začne vzrušujúca predohra s vibračným vajíčkom Syrene.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lust Love Balls Pink

    Hľadáte príjemnú hračku pre intenzívne vzrušenie? Vyskúšajte tieto guľôčky s praktickou koncovou slučkou. Vkĺznu do vášho lona ako po masle a doprajú vám čistú extázu. Dajú vám totiž na výber z 10 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať skrz ovládač s dosahom 25 metrov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    Brilly Gram vám sľubuje, že z vašich všedných intímnych chvíľ urobí nezabudnuteľné zážitky! Bude sa venovať vašim potrebám, počúvať vás a rozmaznávať vás. Tento model je určený pre vás oboch a užijete si s ním nielen v páre, ale aj o samote!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magic Motion Magic Sundae App Controlled Love Egg Red

    Múdre a láskyplné vibračné vajíčko! Krásna krabička a v nej ukrytý červený skvost z hodvábne hebkého silikónu, taký bude prvý dojem zo Sundae. Druhý bude vzrušujúci a zmyselný! Vibračné vajíčko má totiž veľmi silný motor, ktorý vás bude svojimi vibráciami neuveriteľne dráždiť. Stiahnite si aplikáciu do mobilu a nechajte partnera, aby nad vami prevzal kontrolu pokojne z druhého konca sveta!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 161

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.