×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 33 až 64 z celkom 445

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Potešte sa luxusom! Tento Satisfyer v novom neuveriteľne krásnom prevedení je tu pre všetky ženy, ktoré si potrpia na eleganciu a estetiku. Je vyrobený z tých najkvalitnejších materiálov a predstavuje vzrušujúci klenot, ktorý bude bezdotykovo pomocou tlakových vĺn a vibrácií stimulovať váš klitoris. A info pre pánov: ak hľadáte vhodný darček pre vašu milú, tak ste ho práve našli!

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Realistixxx Real Giant 9.1cm Black

    Snívate o gigantickom XXL potešenie? Toto masívne a flexibilné dildo Real Giant splní vaše vášnivé sny! Svojím vzhľadom dôverne pripomína penis, má pôvabný žaluď, žilkovanú textúru a nechýba ani stabilná koncová základňa. Giant váži takmer 1,5 kg a otázka znie: trúfnete si naň?

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Powerfull Digital Penis Pump with Vagina Sleeve Brown

    Koho nikdy netrápila veľkosť penisu asi nepochopí, aký veľký vplyv to môže mať na sebavedomie. Chcete s tým skoncovať? Vyberte si túto modernú vákuovú pumpu, ktorá bude pod tlakom stimulovať váš penis a zväčšovať ho. Zároveň podporí pevnosť a výdrž erekcie, a to jednoducho stojí za to!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock - Pripínací penis 15cm Telová

    Pokukujete po dokonalom postroji, ktorý bude vyzerať a pôsobiť skutočne realisticky? Práve ste našli to, čo ste hľadáte! Cock Strap-On Harness od značky Pipedream je premyslený do posledného detailu, perfektne vám sadne a dopraje vám skutočne autentický zážitok.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack Realistic Hung - Luxusné realistické dildo 31cm Čierna

    Uspokojte svoju túžbu po poriadne veľkom dildu s týmto obrom od obľúbenej značky Doc Johnson. Jeho masívna dĺžka 31 cm a obvod 7,5 cm vás dostanú do kolien rovnako ako realistické zachytenie žaluďa a pokrivené žilky.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Power AkuWand II

    Krása a sila v jednej jedinej modernej masážnej hlavici! Podľahnite neuveriteľnej sile vibrácií, ktorými môžete zahaliť nielen klitoris, ale tiež stuhnuté svaly na celom tele, alebo ju radšej použijete na dráždenie partnera? Dobíjacia hlavica AkuWand II sľubuje orgazmus všetkým!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Female Chest Harness Black

    Milujete módu a chcete vyzerať dobre aj pri svojich BDSM hrátkach? Nemal by vám chýbať tento dômyselný doplnok s nastaviteľnou veľkosťou. Obopne vaše telo, zdôrazní prednosti a okrem toho disponuje 2 D-krúžkami (jeden pri krku a druhý medzi prsiami), ku ktorým môžete pripojiť ďalšie doplnky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size M Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings with Penis Sleeve Black

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom latexu! Tieto legíny myslia aj na váš penis av rozkroku sú vybavené jedinečným návlekom na penis, sú dlhé, úzke a extrémne sexy! Obopnú vás ako druhá koža a pokiaľ sa vzrušíte, dáte to v nich okamžite najavo a nebudete nič tajiť. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Wand Vibrator Black

    Máte radi mať veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj táto vibračná hlavica s flexibilnou hlavou z prémiového silikónu pre prémiovú stimuláciu aj masáže celého tela. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov a 4 rýchlostí.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Interlace Bed Restraint Set

    Nevyhnutná a všestranná sada pre všetkých milovníkov dovádzania s putami. Osem kontaktných miest vám ponúkne nespočetne veľa spôsobov, ako svojmu náprotivku obmedziť slobodu. Hodí sa na akýkoľvek matrac a súčasťou sú aj neoprénové putá na zápästia a členky. Putá majú, samozrejme, nastaviteľnú veľkosť a upevňujú sa pomocou suchého zipsu, preto sa s nimi veľmi rýchlo a pohodlne manipuluje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA154 Evil Fisher Silicone Dildo KlicLok 25,9cm Black-Red

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite predovšetkým jeho Kliclok konektor na pripojenie k šukaciemu stroju Hismith.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Lilac

    Ste pripravená na novú vlnu potešenia? Práve prichádza Satisfyer Pro 2 Generation 3, najnovšia edícia ikonického Air Pulse Satisfyera! Vyniká svojou jedinečnou technológiou Liquid Air, ktorá vytvára pocit smyslného prívalu vody. Tešte sa na 11 režimov tlakových vln, 12 vibračných programov a tiež ovládanie cez aplikáciu!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Inflatable Luv Log Black

    Vydajte sa na sexi prechádzku! Toto nafukovacie sedlo čaká až ho osedláte a vezmete si za svoj viacrýchlostný realistický vibrátor v tvare penisu. 3 robustné rukoväte vám budú k dispozícii, aby ste sa pevne držali aj pri divokejšom rajtovaní a intenzitu vibrácií si zvolíte skrz drôtový diaľkový ovládač. Tak nasadať!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Leggings Crotchless Black

    Klasika, ktorá nesmie chýbať žiadnym milovníkom a milovníčkam latexu! Tieto legíny majú otvorený rozkrok, sú dlhé, úzke a extrémne sexi! Obopnú vás ako druhá koža a ak dôjde na vec, tak ich nebudete musieť ani dávať dole. Zamilujte sa do nich, nebude to ťažké!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Vychutnajte si stimuláciu prostaty a hrádze zároveň! Tento perfektne tvarovaný análny vibrátor s jemne textúrovanou špičkou poláska vašu prostatu a jeho široká základňa bude stimulovať hrádzu. Jeho mäkký povrch je príjemný na dotyk a 2 motory to vedia rozbehnúť o 7 režimoch.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Steroid The Home Run Dildo

    Chcete pretekať a nechýba vám vytrvalosť? To je dobre, pretože práve tu budete potrebovať, aby ste pokorili toto nadpozemské dildo. Pocíťte na vlastný anál každý jeho hrebeň a vychutnajte si absolútne naplnenie. Vďaka základni na dildo pohodlne zasadnete a razom sa budete cítiť ako by ste v sebe mali celú baseballovú pálku!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • TitanMen The Hand with Vac-U-Lock Compatible Handle - Fistingové ruka

    Zažite uspokojujúci pocit z naplnenia celou rukou! Táto dokonalá replika ľudskej ruky bola vyrobená s láskou a s nielen tvrdým srdcom. Užite si robustnú a odolnú hračku, ktorá je kompatibilná s Vac-U-Lock systémom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    87,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Frisky Mount Me Inflatable Sex Position Pillow

    Urobte si zo sexu pohodlnejšiu, zábavnejšiu a pokojne aj častejšiu záležitosť! Pomôže vám k tomu tento praktický vankúš. Ľahko a rýchlo ho nafúknete pomocou pumpičky, ktorá je súčasťou balenia, a vytvoríte si tak báječne mäkký, ale zároveň robustný kúsok nábytku do vašej spálne. Ten sa nebude vedieť dočkať, kedy na ňom začnete vyvádzať. 4 rukoväte vám dajú možnosť pridržiavať sa na vašej ceste vášne a zamatový materiál bude vašej pokožke nekonečne príjemný. Vďaka ľahkej váhe je vankúš ľahko premiestniteľný a vhodný aj na cesty.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    Myslíte si, že vaše orgazmy už nemôžu byť intenzívnejšie? Ste na omyle! Posilnite svoje panvové dno vzrušujúcim spôsobom a spoznajte tajomstvo dokonalého vyvrcholenia. Tieto elegantné guľôčky s hodvábne hebkým povrchom vo vašej vagíne budú vibrovať v takom rytme, aký si zvolíte cez ovládač, ktorý je, mimochodom, tiež vibračný, a potešiť nim môžete napríklad aj klitoris. Je čas začať cvičiť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Dildo Briefs Black

    Chcete potešenie dávať, ale aj prijímať? Tieto nohavičky naplnia všetky nenásytné dierky! Sú totiž vybavené hneď 3 dildami rôznych veľkostí, ktoré sú napevno pripevnené. Nohavičky majú kožený vzhľad (imitácia kože) a zdobia ich kovové detaily v rose-gold farbe. Vďaka prackám si ich môžete nastaviť pre absolútne pohodlné padnutie.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Net 2850745 Black

    Zvodná kombinácia lesklého vinylu a sexi priehľadného materiálu! Tieto krátke šaty od Black Level sú vyrobené z lesklého čierneho vinylu, avšak okrem časti cez prsia, ktorá je z priehľadného tylového materiálu. Rozšírená sukňa je vzadu o niečo dlhšia, než vpredu. V prednej časti sa tiež pne erotický zips, ktorý začína vo výstrihu a končí už pri spodnom leme sukne.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Doplňte svoju zbierku bondáž hračiek týmto dômyselným setom od EasyToys. Obsahom tejto sady sú putá na zápästie, putá na členky a hogtie kríž. Záležať bude len na vás, či použijete všetky doplnky naraz alebo si ich budete vychutnávať oddelene. Putá sa ku krížu pripevňujú pomocou pevnej karabíny a môžete ich využiť aj v kombinácii s inými hračkami. Všetko sa, samozrejme, odvíja od vašej fantázie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Silné prieniky, o ktorých snívate! Tento Boundless postroj je navrhnutý tak, aby vás ohromoval 10 intenzívnymi funkciami vibrácií a pulzácií. Vibračné dildo je navyše vyrobené z luxusného a odolného silikónu, takže sa môžete tešiť aj na pohodlie a spokojnosť. Splňte si svoje túžby a užívajte si zmyselné blaho.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Black

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Vortex

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je žiadne prekvapenie. Sú vyrobené z dokonalého materiálu Super Sin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 445

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.