×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 65 až 96 z celkom 3831

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • ToyJoy Magnum Opus Thruster Pro Black

    Nič nenapodobní skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus Pro. Jeho povrch je z hebkého elegantného čierneho silikónu, má príjemnú realistickú textúru a Magnum vie nielen prirážať, ale aj vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Dark Purple

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobiteľným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Satisfyer Men Heat Vibration

    Satisfyer Men Heat Vibration je vybavený inovatívnou funkciou vyhrievania, ktorá vám poskytne neuveriteľne realistický zážitok. Funkciu vyhrievania si môžete v 3 krokoch nastaviť na teplotu až 40 stupňov Celzia a nechať sa príjemným teplom v tuneli lásky unášať na vlnách slasti. Keď v extáze zatvortíe oči a necháte sa doviesť až k samotnému vrcholu rozkoše, v okamihu zabudnete, že ide len o pomôcku! Neveríte? Tak ju vyskúšajte!

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Automatic Soft Silicone Masturbator with 4 Thrust Functions and Vibrations

    Toto je váš nový „bro“, s ktorým vaša masturbácia už nikdy nebude, čo bývala. Bro totiž vie vzrušivo prirážať a prevezme tu úplne všetku „prácu“ za vás. Vám bude stačiť sa pohodlne posadiť a užiť si, ako kĺže hore a dole, tak intenzívne až sa vám z toho zatočí hlava a pri orgazme sa pod vami prepadne zem!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Amor Čierna

    AMOR, vyrobený zo 100% silikónu, upúta svojím aerodynamickým, veľmi elegantným a zároveň realistickým tvarom. Je prispôsobivý a bez ostrých hrán, ľahko sa udržiava a je hypoalergénny.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne prevedenom prístrojmi kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiaducich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Catsuit 2900068

    Sexi latexová kombinéza na zvýraznenie vašej dravej nespútanosti! Zvodne obopne vaše telo ako druhá koža a stojačik vám dodá na vážnosti. Disponuje 2 zipsmi, prvý z nich sa vinie cez hrudník a druhým potom môžete odhaliť rozkrok alebo zadoček.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Flight Pilot

    Umelá vagína Fleshlight Flight so vstupom v prevedení turbíny a textúrou Flight je určená pre vyšší stupeň dráždenia, priemer kanálu je veľmi rôznorodý. Textúra tejto vagíny je na vstupe veľmi realistická, následuje silné dráždenie. Fleshlight Flight má na čele trubičky aeróbny dizajn.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840464 Black

    Priamočiaro zvodný outfit od Black Vinyl. Ušitý je z vinylového materiálu a do centra pozornosti stavia predovšetkým prsia. Podopiera totiž prsia kosticami a ďalšie integrované kostice zaisťujú perfektné padnutie a zvýraznenie ženskej postavy. Zadná šnurovačka sa prispôsobí vašej postave a predný zips uľahčí obliekanie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latexové punčochy Čierna

    Sexy zvodné latexové pančuchy. Vyrobené z tenkého latexu, ktorý obopne a zvýrazní vašu nôžku. Zaujímavý doplnok S / M praktík.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Briefs 2890429

    Erotické, extrémne sexi a zároveň praktické a funkčné! Nechajte vyniknúť svoj penis vrátane semenníkov ako v žiari reflektorov. Stačí si obliecť tieto lesklé slipy a dômyselnou dierkou pretiahnuť svoju pýchu. Vychutnajte si potom ten zvodný pocit, ktorý dodá pôvab vášmu mužstvu a nekonečné výšiny vášmu sebavedomiu.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men One

    Moderný, dizajnový a super účinný, presne taký je tento jedinečný masturbátor Satisfyer Men. Ten nemôže chýbať žiadnemu mužovi, ktorý chce mať svoje potešenie pod kontrolou. Sám si zvolíte úroveň tlaku presne podľa toho, čo máte najradšej, a vyberiete si takú vnútornú textúru, ktorá vám bude v danú chvíľu najväčšmi vyhovovať. So Satisfyer Men máte mnoho možností! Inovatívny regulátor podtlaku vám potom ponúkne podtlak buď vzrušujúco silný, alebo príjemne jemný. Dovoľte novému Satisfyer Men pohltiť váš penis a okúste orgazmus tak intenzívny, že vaša pravačka bude len žiarliť.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Eye Mask - Maska na oči 2480301

    Maska s vyšívanými vzormi nad oči.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Satin Love Mask - Saténová maska na oči

    Vytvorte si vzrušujúcu atmosféru s čiernou koženou maskou na oči od Fetish Fantasy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Vychutnajte si dokonalý hands-free zážitok! Táto novinka vás ohromí sacím efektom, rebrovanou vnútornou štruktúrou a pohyblivou časťou, čo dohromady stimuluje orálny sex tak autentickým a intenzívnym spôsobom, ktorý žiadna iná pomôcka doteraz nezvládla.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Prostate Massager with Remote Black

    Viete, čo znamená spojiť príjemné s užitočným? Je to vzrušujúca stimulácia prostaty, s ktorou si nielen užijete slastné orgazmy, ale tiež si zaistíte účinnú prevenciu rakoviny prostaty. Poloqueth Prostate Massager bude výborným pomocníkom pri tejto zábavke, pretože má dva silné motory, ktoré sa postarajú o prostatu i o hrádzu. Tak uchopte ovládač a poďte urobiť niečo pre svoje zdravie i potešenie.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 7 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 7 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • X-MAN All Black AB22 Terminator Mega Dildo 43cm

    Terminátor medzi brutal dildami! Jeho dĺžka 43 cm a priemer 9 cm ho robí jedným z najrozmernejších brutal díld na európskom trhu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Pure Vibes E-Stim Unit - Elektrostimulátor

    Mystim Pure Vibes je analógový zdroj určený na nekonečné objavovanie príjemných pocitov vyvolaných elektro-stimuláciou. Začnite u mäkkých výbojov, pokračujte cez rytmické pulzácie a explodujte pri zmyselnom silnom brnení.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Lace Choker - Ozdobný obojok

    Ozdobný obojok z čiernej čipky so 6 očkami a čiernou saténovou stuhou na zviazanie.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump - Vibračná vákuová pumpa

    Nechajte vašu cicu explodovať a doprajte jej intenzívne sanie s vibračnou vákuovou pumpou Vibrating Pussy Pump. Jej použitie je veľmi jednoduché, avšak dokonale efektívne. Umiestnite transparentnú nádobku cez celú vagínu, urobte si pohodlie a uchopte čerpadlo do jednej ruky, ovládač do druhej, počúvnite, čo vám šepkajú vaše tajné túžby a podľahnite saniu a vibráciám pokojne aj zároveň!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed - Stimulátor prostaty Čierna

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje vašu prostatu, tak aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonale.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Snívate o zmyselnom prirážaní a vibráciách za vašimi zadnými dvierkami? S Thrusting Anal Lock Prostate Massager sa vaše prianie stane skutočnosťou. Je poháňaný dvoma výkonnými motormi a ponúkne vám 3 rôznych režimov ťahov. Okrem toho vie tiež vibrovať o 10 vzoroch a disponuje krúžkom, ktorý príjemne stiahne váš penis. Užite si novú úroveň kombinovaného potešenia!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Pump Worx Euro Pump - Vákuová pumpa

    Pump Word Euro vákuová pumpa bola vyvinutá pre maximálne výsledky. Každým stlačením pumpičky bude penis väčší a pevnejší.

    26,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Double Trouble

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu týmto nasadzovacím dildom. Nasaďte si tohto pomocníka a môžete si užiť dvojitú penetráciu bez zapojenia ďalšieho partnera.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The Gold Standard Black

    Klasika v elegantnom prevedení! Tento vibrátor v tvare rúžu je nevyhnutnosť pre všetkých, ktorí sa vyžívajú v erotických pomôckach. Má šikmú špičku pre cielenú stimuláciu a pôvabnú základňu v rose-gold farbe. Zamilujte si jeho hebký silikónový povrch a vezmite si ho so sebou aj do vane alebo sprchy, je vodotesný.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    Hush 2 je druhá generácia výkonného análneho kolíku, ovládaného cez aplikáciu v telefóne. Zaujíma vás, čo všetko dokáže a aký vlastne je? Oproti svojmu predchodcovi je o niečo viac elegantný, má hladký dizajn a je veľmi pohodlný na krátke i dlhé nosenie. Vyskúšajte to s ním v pohodlí domova alebo pokojne aj na verejnosti, bude vaším vzrušujúcim tajomstvom.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Devil Sticks Kožený jezdecký bič 028 Čierna

    Potrestajte vášho partnera a užite si trochu nezbedného výprasku s týmto flexibilným a silným jazdeckým bičom.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Tickle Me Tickler - Jemné šteklítko

    Šteklenie, hladenie a jemný dotyk rozhodne patrí k technikám, ktoré dokážu vzbudiť vášeň. Tickle Me Tickler je určený na najjemnejšie dotyky na tele partnera či partnerky.

    9,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Duster and Riding Crop Black

    Keď budete premýšľať o tom, že by to chcelo priniesť do vašej spálne trochu divokosti a ozvláštniť vaše hrátky, prijmite naše odporúčanie a mrknite sa na pôvabné produkty značky Secret Play. Vyskúšajte napríklad tento čierny bičík s dômyselnou placačkou na jednej strane a jemným pierkom na strane druhe. Táto hračka spája nežné s nebezpečným!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    Chcete od svojej novej masážnej hlavice úplne všetko? Jednoducho absolútny jackpot, čo sa týka sily a funkcií? Domi 2 je tá pravá, ktorú ste potrebovali spoznať, aby ste konečne dosiahli svoje šťastie! Je o niečo menšia než väčšina jej kolegýň, ale práve to ju robí pohodlnou a praktickou na manipuláciu. Jej batéria má super dlhú výdrž, jej krk je dokonale pružný a jej technológia umožňuje ovládanie cez aplikáciu. Potrebujete vedieť viac? Čítajte ďalej a zoznámte sa s Domi 2 Mini!

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 3831

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.