×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 65 až 96 z celkom 407

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson Main Squeeze Sasha Grey Pussy

    Vagína Sashu Grey môže byť len vaša a môžete ju mať stále po ruke! Najpopulárnejšia pornohviezda prichádza na trh s masturbátorom tvarovaným podľa jej vlastnej vagíny. Vnútro masturbátora je príjemne tesné, texturované a vďaka koncovému uzáveru sľubuje príjemný sací efekt. Hračka je vyrobená z materiálu Ultraskyn, ktorý len ťažko rozoznáte od ľudskej pokožky, takže sa môžete tešiť na skutočne autentický zážitok so Sashou Grey.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Hidden Pleasure Black

    Nikomu by ani nenapadlo, že tieto sexi nohavičky so saténovou mašľou sú schopné vám dopriať ohromujúce orgazmy! Tajomstvo však spočíva v silikónovom vibrátore, ktorý zasadíte do vrecka nohavičiek av rovnakej chvíli sa chopíte ovládača, ktorým budete prepínať medzi rýchlosťami a funkciami vibrácií. Alebo ovládač zverte svojmu náprotivku a zaistite si to najvzrušivejšie rande všetkých čias!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerfull Automatic Penis Pump with 3D Texture Sleeve Brown

    Ako vákuová pumpa funguje? Princíp je pomerne jednoduchý, pumpa vytvára vákuové sanie, ktoré nafúkne penis, rozšíri kavernózne cievy a zvýši tak prietok krvi, čím podporí a posilní erekciu. Je to také jednoduché a zároveň super účinné.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Explorer Multi-Usage Stimulator

    Hľadáte niečo univerzálne a flexibilné, čo by pomohlo objavovať vaše telo a miesta slasti? Deep Explorer na to bude úplne ideálny, pretože je báječne dlhý a tiež super flexibilný. Poslúži vám v akejkoľvek polohe, ľahko sa zavádza (kamkoľvek) a intenzívne vibruje. Spoznajte svoje telo a jeho potreby, ktoré čakajú na naplnenie.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy C-Ringz Remote Control Double Penetrator

    Zdvojnásobte potešenie a zábavu análnym vibrátorom na ovládanie. Prestaňte sa hádať o ovládač a užite si dvojitú penetráciu bez zahrnutia ďalšieho partnera.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ass-Pand Large Inflatable Silicone Anal Plug Black

    Roztiahnite svoj análik pomocou Ass-Pandu! Je to nafukovací silikónový análny kolík, s ktorým napumpujete svoj zadok na poriadne rozšírenie. Vonkajší silikónový povrch je skvele hladký a veľmi príjemný na dotyk a mäkká pumpička pohodlne padne do ruky a bude perfektne slúžiť svojmu účelu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Body with 3 Open Laces 2840758 Black

    Milujete šnurovačky? Toto body je tvorené hneď tromi! Je super extravagantné, priliehavé a vyrobené z čierneho vinylu. Vďaka šnurovačkám sa úplne prispôsobí vašim proporciám a zvýrazní vašu siluetu. Stredná šnurovačka sa navyše pne cez rozkrok až nad zadoček. V zadnej časti sa body zapína na zips. Vychutnajte si pocit maximálneho sex-appealu!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tom of Finland Rose Bud Cylinder with Beaded Silicone Insert Black

    Chcete pre vašu zadnú kvetinku niečo viac? Nechajte ju rozkvitnú vďaka silnému saniu, ktoré zvýši prietok krvi, a zároveň si užijete prienik lahodných silikónových guľôčok. Pripojte vhodné čerpadlo, stláčajte a podľahnite tlaku, kedy je vaša riťka nasávaná dovnútra. Rose Bud Cylinder je kvalitný produkt, ktorý zvýši citlivosť vašej dierky a vďaka guľôčkám ju aj parádne zastimuluje.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Basque 2840600 Black

    Extrémne erotický a zvodný vzhľad! Tento sexi kúsok podčiarkne vaše dominantné ja a dá to svetu zaručene najavo. Ušitý je čierneho lesklého vinylu a má zabudované tvarujúce kostice pre krásnu siluetu. Zips z prednej strany uľahčí obliekanie aj vyzliekanie a nastaviteľná šnurovačka zozadu upúta pozornosť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Automatic Smart Pump

    Chcel by ste sa nechať poriadne nasať, nafúknuť a posilniť tak erekciu i následné vyvrcholenie? Táto automatická vákuová pumpa váš penis vytrénuje pomocou 3 režimov. Je elegantná, inteligentná, ľahko sa ovláda a vnútorný rukáv sa dá vyňať a použiť samostatne. Posilnite svoj penis príjemným spôsobom a dopracujte sa pravidelným používaním k väčšej veľkosti svojho mužstva!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Padded Thigh Sling with Wrist Cuffs Black

    Maximálne spútanie a maximálne pohodlie zároveň! Thing Sling na spútanie disponuje polstrovaním, vďaka ktorému sa aj pri drsných BDSM praktikách budete cítiť príjemne, a to aj v prípade, ak máte citlivú pokožku. Navyše, vaše telo bude v polohe pre uspokojivú a hlbokú penetráciu, ktorú inak len ťažko dosiahnete. Šup s nohami do vzduchu a s rukami za hlavu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Luxury Bondage Essentials Puppy Play Wiggle Tail Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento análny kolík s chvostíkom. Vie vibrovať o 7 rôznych režimoch a dodá tak vášmu análnemu dobrodružstvu nové vzrušenie. Ujmite sa ovládača alebo ho zverte svojmu náprotivku.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Rimming Hero Black

    Kedy inokedy než teraz objaviť dvojitú orgazmické stimuláciu! Tento stimulátor v sebe ukrýva 2 silné motory s 10 vibračné funkcie, ktoré poskytujú vzrušujúce dráždenie prostaty a hrádze, zatiaľ čo tretí motor poháňa rotujúce guľôčky o 3 rýchlostiach. Použite diaľkový ovládač a vyberte si zmyselnú kombináciu funkcií priamo pre vás.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Super Galaxy Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v slovenskom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korenšpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXL Super Galaxy vás vďaka svojej dĺžke vezme do novej galaxie vzrušenia. Wau.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Leather Strap-on

    Chcete sa dostať na vrchol potešenia? V tom prípade budete potrebovať profesionálne pomôcky ako je tento kožený strap-on od značky Zado. Jeho kvalitné spracovanie vás ohromí a obľúbite si ho iste aj pre nastaviteľnú veľkosť a mierne polstrovanú semišovú kožu so štýlovými detailmi, vrátane ružového lemu. Splnenie vašich fantázií je nadosah!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Siren Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Sirena a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného vibračného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Trainer Anal Dilator Set

    Chystáte sa otvoriť svoje zadné vrátka? Táto sada 5 análnych dilatátorov je určená análnym začiatočníkom, ktorým pomôže stať sa pokročilými análnymi milovníkmi. Plugy majú tvar pre ľahké zavádzanie, špicatý koniec a rozšírenú základňu. Vyrobené sú z tvrdého a hladkého ABS plastu a môžete ich tak kombinovať so všetkými druhmi lubrikantov. Tešte sa z análnej extázy a postupného rozťahovania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator with Remote Control

    Tento krásny stimulátor prostaty vám padne do zadočku ako uliaty! Jeho ovládač potom padne do ruky buď vám, alebo vášmu náprotivku, ktorý nad vami môže prevziať kontrolu. Vychutnajte si 7 vibračných vzorov, 4 rýchlosti a veľmi hebký silikón, z ktorého je stimulátor vyrobený.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectroShock E-Stimulation Vibrating Urethral Sounding Plug Black

    Každá hračka z novej kolekcie erotických pomôcok ElektroShock je pripravená stimulovať vaše nervové zakončenia pomocou elektrických pulzov, ktoré vám ukážu úplne novú a jedinečnú úroveň vzrušenia. Výhodou produktov ElektroShock a tiež aj tohto análneho kolíka, je predovšetkým to, že nebudete potrebovať žiadny ďalší externý zdroj a môžete si tak bez ďalších doplnkov užívať elektro-stimulačné funkcie.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress Lacing 2850575 Black

    Chcete zažiť wow efekt? Tak si oblečte tieto šaty! Pochádza z dielne Black Level, sú bez rukávov a kompletne vyrobené z čierneho lesklého vinylu. Sú pomerne vypasované, takže zvýraznia vaše prednosti. Obojsmerný zips začína pri zvodnom výstrihu a končí až pri spodnom leme. Stojačik sa zapína na cvočky v prednej časti, a to najlepšie na záver - šnurovačka cez chrbát a sexy výstrih.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Performance Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Poskytne vám pohodlie, pretože sa vám pekne prispôsobí a jeho asymetrický dizajn so západkou a slučkou uľahčí nasadzovanie a spríjemní nosenie okolo citlivých miest. Nechajte jemný tlak, aby pôsobil na penis aj semenníky a efektívne tak posilní erekciu a oddialil vyvrcholenie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850079 Black

    Mini šaty a kabátik zároveň! Tieto veľmi krátke mini šaty s dominantným nádychom od Black Level sú ušité z nádherného lesklého čierneho vinylu prvotriednej kvality. Zvýrazní vašu postavu, a to predovšetkým pás. Ich kabátový štýl, dlhý rukáv a golier pôsobia maximálne eroticky. Čerešničkou na torte je zaväzovanie na opasok z rovnakého materiálu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Viete, ako uspokojiť ženu? Kolekcia hračiek Dark Desires vám napovie. Zmyselné erotické hračky, ktoré sú jej súčasťou, sú to najlepšie na skúmanie fantázií a hľadanie pokladov v krajine sebalásky. Zamilujte sa napríklad do tohto vibračného vajíčka s funkciou prírazov, s ktorým objavíte intenzívne vzrušenie v páre aj o samote, doma aj na verejnosti.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Chcete niečo viac? Tento vibračný mastrubátor od Satisfyer bol navrhnutý so zmyslom pre úplnú dokonalosť! Zažijete s ním čistú blaženosť, to nám verte. Jeho flexibilné telo, a hlavne vnútorná stimulačná textúra budú láskať váš penis až k orgazmickému zblázneniu a môžete ho spárovať aj so šikovnou aplikáciou Satisfyer Connect, tak si to nechajte páčiť!

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Men's Shorts Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové šortky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu a prednosti. A čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šortky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Dress 2850966 Black

    Fetiš šiel ruka v ruke s módou a vznikli z toho tieto krásne šaty z lesklého čierneho vinylového materiálu. Majú priliehavý strih a tiež sexy šnurovačku cez obrovský výstrih do písmena V. Rozšírená a rozviata sukňa s kratším strihom v prednej časti odhalí vaše nohy. Šaty sa zapínajú vzadu na zips a tiež za krkom na cvoček.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Net 2851512 Black

    Hriešne lesklý obleček! Tento overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z čierneho vinylového materiálu a má priehľadnú zadnú časť. Jeho priliehavé prevedenie s dlhými úzkymi nohavicami a ozdobným pásikom sa pútavou sponou v prednej časti zvýrazní vašu postavu. Najlepšie je rozhodne praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Back It Up Black

    Prepojte svoje potešenie a tým ho maximalizujte. Táto inovatívna hračka vás rozdovádza vďaka 2 výkonným motorom, stačí sa len chopiť diaľkového ovládača a vyberať si z 10 vibračných rýchlostí. Objavujte nekonečne mnoho spôsobov dráždenia za zadnými vrátkami, na hrádzi alebo na penise!

    80,90 €

    60,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hosed Extreme Silicone Anal Plug Black 60cm

    Koľko palcov zvládnete pojať? Otestujte svoje limity a užite si 22 palcov hlbokého preniknutia s tou silikónovou pomôckou! Je skvele flexibilný a prispôsobí sa vášmu telu. Zúžená špička uľahčuje zavádzanie a postupné rozširovanie vás skvele zaplní! Využite tiež silnú koncovú prísavku, vďaka ktorej bude pomôcka držať na akomkoľvek hladkom povrchu, napríklad v kúpeľni!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Zdokonaľte svoju masturbáciu a objavte nové intenzívnejšie zážitky. Tento silikónový masturbátor vám ukáže svet maximálnej stimulácie, ktorá pohltí váš penis príjemným teplom a silnými vibráciami vďaka strategickému umiestneniu hore aj dole.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 407

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.