×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 97 až 128 z celkom 299

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • b-Vibe Rimming XL

    Zoznámte sa s prvým prémiovým kolíkom, ktorý je vybavený rotujúcimi guľôčkami a vibrujúcou špičkou pre dokonalú stimuláciu a nekonečný orgazmus. Kolík b-Vibe je dostatočne veľký, bezpečný pre telo, bezproblémový, príjemne silikónový a vyvinutý presne tak, aby stimuloval tie najcitlivejšie body na vašom tele.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Corset with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tento sexy latexový korzet s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že korzet vám pomôže naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobený je z kvalitného latexu, je pružný a pekne padne. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Advanced Bondage Black

    Nič vás tak nerozpáli ako BDSM hry? A máte k nim všetko, čo potrebujete? Táto sada poteší aj pokročilejších milovníkov neposlušného hrania. Okrem klasických pomôcok ako je náhubok, plácačka alebo putá, obsahuje hojdačku na dvere a súpravu na pripútanie k matracu. Všetko v jednom, užite si to!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroPebble Electrobox

    Zoznámte sa s ElectroPebble plniacim všetky želania milovníkov elektro-stimulačných hrátok, ktorým jeho vývojári dôkladne načúvali. Je tak veľmi silný a našlapaný funkciami, ktoré proste a jednoducho chcete!

    339 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Extreme Sling and Swing Stand Black

    Rozhojdajte svoj sexuálny život a okúste nové prežitky a dobrodružstvá! Táto hojdačka má ťažkú a pevnú oceľovú konštrukciu, ktorá je ale veľmi pohodlná, lebo disponuje ešte luxusným koženým vankúšom. Ten vám dopraje skutočné pohodlie, aby ste nemuseli myslieť na nič iné než na vzrušenie! Hojdačka sa ľahko zostavuje a ešte ľahšie sa používa, v balení nájdete všetko kompletné príslušenstvo, ktoré je k jej montáži potrebné.

    1 169 €

    729 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Multi Vario Erotická Hojdačka

    Nepriali ste si vždy vyskúšať a užiť si s vaším partnerom nezvyčajné polohy? Joydivision je líder vo výrobe erotických hojdačiek. Toto stojí za vyskúšanie!

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • FirmTech Tech Ring

    Existujú obyčajné erekčné krúžky a potom vyspelé a do najmenších detailov premyslené krúžky pre maximálne potešenie a výkon, a presne taký je aj tento krúžok od Firmtech. Tento revolučný krúžok vám vďaka svojej technológii pomôže zlepšiť výkon a zároveň bude sledovať vašu erektilnú zdatnosť.

    459 €

    289 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky, a dokonca ho môžete spárovať s aplikáciou v telefóne. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Wedge/Ramp Combo Black - Erotická podložka pre milovanie Čierna

    Perfektná dvojica. Uspokojenie má s Liberator Combo nekonečný rozmer, keďže kombinuje Liberator Wedge a Ramp. Spojenie týchto dvoch unikátnych tvarov prináša revolúciu vo vašom sexuálnom živote.

    309 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Trio Plug - Bezdrôtový vibračný kolík Čierna

    Prémiový vibračný análny kolík s premysleným tvarom a 3 výkonnými motormi. Podľahnite tejto kvalitnej hračke a neprekonateľnej análnej stimulácii, ktorú vám dopraje.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Mose Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Milujete luxus, starý Egypt a omamnú rozkoš? Predstavujeme vám Mose, novinku od prestížnej značky od Zalo USA. Mose je mocný, duálne stimulujúce a nabídne vám inovatívne funkcie vrátane vzrušujúcich prírazov. Chopte sa ho a doprajte si prekrásne pocity!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya 2 Black

    Tiež si myslíte, že duálna stimulácia je lepšia než stimulácia jedného miesta? V Lelo si to myslia tiež, a preto práve prichádzajú s najluxusnejším rabbit vibrátorom na svete - Soraya 2. Bude zmyselne dráždiť váš bod G a klitoris zároveň, bude presný, silný, nezameniteľne účinný. Isto iste mu podľahnete. Tak neotáľajte a doprajte si vzrušujúcu slasť s elegantným vibrátorom.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • Whipsmart Bondage Pleasure Swing Black

    Pripútajte sa! Čakajú vás naozaj divoké chvíľky na hojdačke Bondage Pleasure Swing. Budete experimentovať s BDSM hrou a užijete si nové polohy, to všetko v maximálnom pohodlí. Hojdačka totiž disponuje nastaviteľnými polstrovanými popruhmi na podporu celého tela a disponuje aj putami na zápästie a členky, ktoré to všetko ešte viac okorenia. Užite si nové zážitky divokým spôsobom!

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HS29-APP Hismith & Wildolo Design Premium Sex Machine Black

    Potrebujete na naplnenie vašich sexuálnych potrieb niečo skutočne výkonné? Vaším verným sluhom sa stane tento sexuálny stroj s maximálnym výkonom 100 W a dĺžkou prírazov 2,5 – 15 cm. Číši z neho sila, vzrušenie a samozrejme aj uspokojenie!

    1 229 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Nový rozmer v oblasti interaktívneho potešenia! Vstúpte do sveta interaktívneho potešenia s najvýkonnejším automatickým adaptérom pre masturbátory a zažite ohromujúci orgazmus! Keon je výnimočný v tom, že ho môžete prepojiť s interaktívnym erotickým obsahom a pocítiť tak všetok dej vo videu na vlastnom penise v reálnom čase!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveBotz Pro-Bang Sex Machine with Remote Control

    Hľadáte šikovného a silného spoločníka? Pro Bang Sex Machine sa chváli silnou prirážajúcou funkciou a zároveň je úžasne ľahký. Užite si s ním sólo, keď ho pripevníte na hladkú podlahu, alebo so svojím milencom, ktorý ho pohodlne uchopí do ruky. Ľahko a rýchlo si ho nasmerujete podľa svojich požiadaviek a nechajte sa uspokojiť.

    739 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Sex Swing

    Luxusná hojdačka pre sex bez tiaže! Keď to vyskúšate, tak sa zbláznite a nebudete chcieť inak, to nám verte. Je veľmi odolná a tvorená pevnými popruhmi (73 cm každý) a retiazkami (92 cm každý), ktoré ich pripevňujú k D-krúžkom s hrúbkou 2,7 cm. Výšku a dĺžku si môžete nastaviť!

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Extreme Supersized Rotating Prostate Massager

    Máte, čo ste chceli! Značka Nexus prichádza so stimulátorom prostaty, ktorý vás svojou šírkou dokonale naplní a následne bude krúživými pohybmi láskať vašu citlivú prostatu. Aby toho nebolo málo, tak vonkajšia časť s výstupkami bude ešte zmyselne vibrovať na hrádzu. Nexus Revo rozumie mužom a nový Revo Extreme Supersized vás svojím rozmerom a funkciami ohromí a dostane! Idete do neho?

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy End Game Black

    Viac ako obyčajný masturbátor. Tento váš nový strojca potešenie je navrhnutý pre nádherné a dych vyrážajúce zážitky. Vstúpte do novej ríše pocitov vďaka pružnému a texturovanému vnútornému návleku, ktorý vás bude zvodne hladkať, dráždiť vibráciami a zahrievať sa. Elegantný a praktický UV stojan po použití a vyčistení zaistí dezinfekciu a nachystá masturbátor na ďalšie použitie.

    199 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith STOY0749 Silicone Lady Boy Sex Doll 18cm Penis Black

    Každý má rád niečo a vy snáď viete, že u nás sú v pohode všetky túžby. Vďaka tomu medzi náš sortiment zamierila aj táto bábika/torzo s bucľatými prsiami a ohybným penisom. Hebký TPE materiál lekárskej kvality budete zbožňovať, pretože je extrémne príjemný. Pozvite si Lady Boya do spálne a objavte aj jeho zadný otvor.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Black

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Snívate o nádhernej Jessice Drake len pre seba? Táto superhviezda môže byť teraz len vaša! Masturbátor je totiž ozdobený jej fotkou a tiež získate 1500 kreditov pre použitie na jej inaktívny obsah na FeelPornStars.com. Podľahnite jej provokatívnemu zmyselnému kúzlu a nežným dotykom.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice Mini V2 Black

    Milujete byť úplne pod dozorom? Túžite po klietke cudnosti, ktorá bude skvele vyzerať a bude pohodlná aj na dlhodobé nosenie, lebo má bohaté príslušenstvo, vďaka ktorému si ju nastavíte podľa svojich potrieb? Vaše túžby sa stanú realitou, ak zamknete svojho vtáčika do tejto klietky. Ale rozmyslite si to poriadne, nebudete mať kľúče a cesty späť už nebude!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Black - Luxusný prehoz cez posteľ Čierna

    Neodolateľne hebký prehoz zo špeciálneho materiálu, ktorý absorbuje tekutiny, lubrikanty, mazivá a ďalšie tekutiny počas sexuálnych hier. Z jednej strany je prehoz saténovo hladký a z tej druhej je hebučký ako huňatý plyšák.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim A-Box Audio Stimulator

    Elektro-stimulačné a sexuálne hry sa stávajú hlavným prúdom pre všetkých, ktorí hľadajú niečo nové, jedinečné, ​​odlišné a maximálne vzrušujúce. Abox je unikátne zariadenie určené špeciálne na erotickú audio elektrostimuláciu. Abox je totiž riadený zvukom, ktorý môže byť prijímaný buď vstavaným mikrofónom, alebo pomocou pripojeného MP3 prehrávača.

    319 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Kiotos Leather Forced Orgasm Belt

    Kožený pás pre vynútený alebo nechcený orgazmus! Tento praktický doplnok je kompatibilný so všetkými masážnymi hlavicami o štandardných rozmeroch, má prispôsobivú nastaviteľnú dĺžku a disponuje krúžkami na pripevnenie pút.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Mini Dress with Zipper in Front Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové mini šaty s predným zipsom? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že šaty vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer OG Dark Grey

    Produkty značky Womanizer sú dokonalé vo všetkých smeroch a inak tomu nie je ani pri tejto absolútnej novinke, ktorá vám vezme dych. Womanizer OG je vôbec prvý vibrátor na svete, ktorý používa jedinečnú technológiu Pleasure Air na cielenú stimuláciu G-bodu. Pridajte k tomu ešte vibrácie a vydajte sa na úžasnú orgazmickú cestu.

    229 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Prijmete výzvu zažiť to okázalé potešenie s novou generáciou legendárneho vibrátora na prostatu Loki Wave 2? Ak áno, môžete sa tešíš na ešte väčšiu flexibilitu a 2 výkonné motory, ktoré splnia sen všetkým, ktorí chcú zažiť dlhé a intenzívne orgazmy. Hrajte sa s ním sólo alebo so svojím náprotivkom a odmykajte nové vzrušujúce tajomstvo svojho tela.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Všestranný mužský stimulátor vo svojej najnovšej podobe a vo verzii DUO, ktorá bude baviť nielen jeho, ale aj ju! Octopuss Pulse III Duo je oscilačná hračka, vyniká nezameniteľnými funkciami, úplne sa odlišuje od všetkých iných pánskych hračiek na trhu a nemôže sa dočkať, kedy to urobí vám i vašej partnerke zároveň.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim Axis High Specification Electro Stimulator

    Axis od ElectraStim je vysoko špecifický elektro-stimulačný zdroj s 2 výstupmi. Ako prvý tiež obsahuje viac vstupných senzorov pre prispôsobiteľný elektro-stimulačný zážitok! Ovládať ho budete tlačidlami, pohybom zápästia alebo postačí aj obyčajné mávnutie rukou, či zvuk alebo hlas. S Axis získate slobodu a elektro-stimulačné hry presne podľa vašich predstáv!

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 299

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.