×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 129 až 160 z celkom 1062

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Fifty Shades of Grey Hard Limits - Bondážna súprava

    Vzrušujúce chvíle s bondážou a praktikami pre SM vám prináša sada Hard Limits, navrhnutá podľa slávnej predlohy Päťdesiat odtieňov sivej. Táto súprava vám otvorí nové možnosti a túžby vášho milostného života.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance A Sucking Good Time Black

    Miluje váš penis sania? S touto hračkou si ho budete môcť dopriavať úplne kedykoľvek sa vám zachce. A nielen to, masturbátor má aj funkciu vibrácií o 10 vzoroch. Vkĺznite do jeho vzrušivo textúrovanej vnútornej časti a nechajte sa pohltiť funkciou automatického sania o 5 rýchlostiach a vzoroch.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Twisting Tom e-stim Prostate Stimulator

    Twisting Tom je prvý štvorpolárny stimulátor prostaty, vyrobený stopercentne z kvalitného lekárskeho platinového silikónu.

    80,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • TitanMen The Hand with Vac-U-Lock Compatible Handle - Fistingové ruka

    Zažite uspokojujúci pocit z naplnenia celou rukou! Táto dokonalá replika ľudskej ruky bola vyrobená s láskou a s nielen tvrdým srdcom. Užite si robustnú a odolnú hračku, ktorá je kompatibilná s Vac-U-Lock systémom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Xiong - Dildo 29,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    87,90 €

    56,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Pleasure Chest Black Fantasy

    Tak tajomná, ale zároveň nebezpečná. Taká je táto čierna sada BDSM pomôcok, ktorú ocenia objavujúce páry, ktoré túžia zažiť niečo viac. 10 obsiahnutých pomôcok zaručuje noc plnú vášne, ale aj bolesti, ktorej mieru si budete voliť sami. Poďte sa hrať a objavovať nový vzrušujúci svet.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Fantasy Body Dock Handheld Thruster Black

    Premeňte svoje obľúbené obyčajné dildá na prirážajúce nástroje potešenia! Predstavujeme dômyselne premyslenú novinku od Pipedream, ktorá nie je nič iné ako polohovateľná prísavka a priestor na prisatie dilda so schopnosťou vzrušujúcich prírazov. Vyberte si zo 7 rôznych režimov od jemných až po intenzívne a rýchle.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Latex Bustier Black

    Základný kúsok pre všetky milovníčky latexovej módy! Tento krásny latexový kúsok pre vaše poprsie urobí väčšiu parádu, než si možno myslíte. Obopne vás ako druhá koža, zvýrazní vaše prsia a vytvorí štýlový výstrih. Nastaviteľné zadné zapínanie na patentky zaručí dokonalé padnutie a nosiť ho môžete ako podprsenku alebo ako top.

    139 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Body Dock G-Spot Pro Harness Black

    Žiadne krúžky, žiadne zložitosti, žiadne problémy! Tento postroj Body Dock posunie vašu hru so strap-onmi na úplne novú a lepšiu úroveň a jeho nositeľka si dokonca užijete stimuláciu vibráciami vďaka 2 výkonným motorom pre vnútornú aj vonkajšiu stimuláciu. Postroj ako taký je nielen štýlový, ale hlavne funkčný a poskytne vám maximálnu oporu a pohodlie vďaka polstrovaniu, nastaviteľným prackám a ďalším vychytávkam. Výmena dilda nikdy nebola jednoduchšia a rýchlejšia. Postroj funguje na princípe prísavky a dildo jednoducho „prisajete“ k prednej doštičke.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Pink Lady Vortex

    Masturbátory Fleshlight dominujú erotickým pomôckam pre mužov, čo nie je žiadne prekvapenie. Sú vyrobené z dokonalého materiálu Super Sin, ktorý by ste na dotyk nerozoznali od pravej ľudskej kože. Celosvetovo obľúbené Fleshlighty vynikajú svojím realistickým spracovaním, účinnou vnútornou textúrou a nenápadným vzhľadom v tvare baterky.

    87,90 €

    59,95 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Rechargeable Harness Black

    Silné prieniky, o ktorých snívate! Tento Boundless postroj je navrhnutý tak, aby vás ohromoval 10 intenzívnymi funkciami vibrácií a pulzácií. Vibračné dildo je navyše vyrobené z luxusného a odolného silikónu, takže sa môžete tešiť aj na pohodlie a spokojnosť. Splňte si svoje túžby a užívajte si zmyselné blaho.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a veľkých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba P-Cage PC02 Penis Cage Size S Black

    Pozeráte sa po klietke cudnosti? Odporúčame klietky z kolekcie P-Cage od značky Rimba. Vyrobené sú z vysoko kvalitného ABS plastu a ponúkajú tak pohodlné nosenie aj dlhú životnosť. Omedzte s klietkou erekciu a pripravte sa na intenzívne pocity!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Welding Will Dildo Black

    Toto zamatové vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním. Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Extender Vibrating Penis Pump

    Vibračná vákuová pumpa Extender disponujúca technológiou IST! Vychutnajte si realistické sanie a potešte sa plne automatickými vibráciami, bude to intenzívne a ohromujúce. Vnútorný TPE materiál si zamilujete pre jeho pružnosť a zaujímavá je aj funkcia predĺženia rúrky presne na vašu veľkosť.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating G-Spot Vibrator Exquisite Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance G-Spot Exquisite je vybavený 2 výkonnými motormi F1, ktoré vám ukázu neskutočných 2x7200 otáčok za minútu! Vybrať si môžete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si vzrušujúcu funkciu zahrievania až na 42 °C. Vychutnajte si láskanie bodu G a klitorisu zároveň a zažite intenzívne a omamné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Vinyl Jumpsuit Zip 2850052 Black

    Vzrušujúce lesk od hlavy až po päty! Tento sexy overal bez rukávov od Black Level je vyrobený z kvalitného lesklého vinylu na zaviazanie za krkom na saténovú stuhu. Perfektne priľahne k telu a jeho dlhé nohavice zaistia optické zoštíhlenie. Vrcholom je praktický a erotický obojsmerný zips, ktorý začína v oblasti dekoltu, pokračuje cez rozkrok a končí v hornej časti zadku.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag Full Cover Straitjacket L

    Najradšej by ste svoj nadržaný submisívny protivník zviazali do pytle? No, ako sa líči! Táto zvieracia kazajka splní vaše túžby, o ktorých sa vám možno ešte ani nezdalo. Vyrobená je z vysoko kvalitného PVC materiálu, ľahká sa oblieka, zapína sa na zips, a ešte ide stiahnuť pomocou popruhov. K dispozícii sú 2 dýchacie otvory na nos, takže aj bezpečnosť je zaručená.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Máte radi veci pod kontrolou? Kolekcia erotických pomôcok Blacq Digital obsahuje hračky, ktoré medzi ostatnými vynikajú vďaka inovatívnej digitálnej obrazovke, na ktorej vždy uvidíte, aké nastavenie si práve užívate aj koľko zostáva batérie. Patrí sem aj táto XL vibračná hlavica s flexibilnou hlavou z prémiového silikónu pre skvostnú stimuláciu aj masáže celého tela. Vyberte si z 10 vibračných režimov a vzorov a 4 rýchlostí.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 9" Cock - Pripínací penis 23cm Telová

    Pokukujete po dokonalom postroju, ktorý bude vyzerať a pôsobiť úplne realisticky? Práve ste našli to, čo hľadáte! Cock Strap-On Harness od značky Pipedream je premyslený do posledného detailu, perfektne vám sadne a dopraje vám skutočne autentický zážitok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Male Cock Ring Harness with Silicone Anal Plug

    Udržujte sa pripravení na akciu a navyše si nechajte zaplniť svoj anál príjemným kolíkom. Tento postroj je kombináciou 2 hračiek do jednej super účinnej a zároveň estetickej. Neúprosný kovový krúžok podporí vašu erekciu a silikónový análny kolík vďaka skosenej špičke perfektne zapadne do vášho zadočku. Neostáva nič iné iba upevniť popruhy a vydať sa na výlet za extra vzrušením! Kolík je mimo iné odnímateľný a disponuje silnou prísavkou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Prostate Vibrator & Ball Strap with Remote Control

    Vaša prostata si zaslúži silné vibrácie, vaša hrádza si zaslúži poláskať, váš penis si zaslúži pevnejšiu erekciu a vy si zaslúžite dokonalú stimuláciu a nezabudnuteľné vyvrcholenie! Táto pomôcka v sebe ukrýva dva silné motory a je takticky ovládateľná na diaľkové ovládanie, aby ste si s ňou mohli vyraziť napríklad aj do ulíc. Koncový krúžok, ktorý upevníte okolo penisu a semenníkov, celý váš zážitok ešte umocní. Darujte si dokonalosť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ace Remote Control Vibrating Butt Plug S

    Nexus vytvoril Ace. Všetko, čo ste kedy chceli od análneho kolíka. Tento SMALL vibračný análny kolík je vyrobený z príjemného silikónu a jeho stimulačné účinky sú umocnené výstupkami na päte.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado All-over Chain - Sada na spútanie

    Veľmi kvalitná a pevná sada na spútanie značky Zado. Obsahuje obojok, putá na členky a ruky. Všetko je spojené pomocou retiazok, ktoré prechádzajú kovovými očkami.

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Doplňte svoju zbierku bondáž hračiek týmto dômyselným setom od EasyToys. Obsahom tejto sady sú putá na zápästie, putá na členky a hogtie kríž. Záležať bude len na vás, či použijete všetky doplnky naraz alebo si ich budete vychutnávať oddelene. Putá sa ku krížu pripevňujú pomocou pevnej karabíny a môžete ich využiť aj v kombinácii s inými hračkami. Všetko sa, samozrejme, odvíja od vašej fantázie.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Vibrating Snug & Tug Black M

    Ďalší člen rodiny b-Vibe Snug sa vám postará o dokonalú stimuláciu. Bude sa totiž venovať nielen vášmu análiku, ktorý dokonale naplní, ale pozornosť bude venovaná aj vášmu penisu. Erekčný krúžok totiž stiahne penis pri koreni a posilní jeho erekciu, zatiaľ čo plug zabývaný v análi bude vibráciami stimulovať prostatu. Prepojte svoje citlivé miesta a nechajte sa vziať do neba.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Štíhle prevedenie, jemná textúra a 9 neuveriteľných režimov, to je to, na čo sa môžete tešiť s týmto úchvatným straponom bez nutnosti postroja. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Flare Black

    Klasické kolíky sú vášmu zadočku málo? Elektrizujte svoje zmysly so vzrušujúcim elektro-stimulačním kolíkom Volt. Je diaľkovo ovládateľný a má 5 funkcií elektro-stimulácie a 7 vibračných možností. Jeho elegantný tvar bude rozumieť vašim telesným kontúram a potrebám. Tak vyskúšajte niečo nové!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anal Fantasy Elite Collection Gyrating Ass Thruster

    Vychutnajte si silu pohybov a vibrácií! Táto análna hračka pre dokonalú dynamickú stimuláciu vašich zadných vrátok snáď vie úplne všetko! Zahreje sa na príjemných 41°C, výkonnými ťahmi do vás bude prirážať, zároveň bude vzrušujúco vibrovať v koncovej špičke. Doprajte si vzrušenie, análnu vášeň a absolútnu spokojnosť s tým všetkým spojenú.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Level Sleeveless Vinyl Jumpsuit 2851571 Black

    Váš vinylový sen sa stane skutočnosťou jedine v tomto overale, ktorý vás svojim zmyselne lesklým materiálom a strihom zvýrazňujúci postavu premení na neodolateľnú dračicu. Pochádza z dielne Black Level a je zvodne priliehavý a má dlhé nohavice a hlboký výstrih do V cez celý chrbát. Najlepší je však praktický a erotický trojsmerný zips, ktorý začína vo výstrihu na zadnej strane, pokračuje cez zadok a rozkrok a konči v dolnej časti bruška. Dajte najavo svoju osobnosť a chúťky.

    99,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 2 Čierna

    TOR 2 je prvý dobíjací a vodotesný pánsky erekčný krúžok na svete. TOR 2 sa môže pochváliť o 100% silnejšími vibráciami než jeho predchodca a akýkoľvek iný krúžok podobného typu na trhu.

    169 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1062

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.