×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 129 až 160 z celkom 623

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Nexus Simul8 Stroker Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock and Ball Toy

    Simul8 vás poteší hneď v niekoľkých bodoch. Takže začneme pekne od špičky, ktorá vás dostane do kolien vďaka jedinečnej technológii zdvihu, čo je úžasná stimulácia hlavne prostaty. Vibračná základňa poškodí hrádzu a erekčný krúžok podporí a posilní erekciu. Táto hračka bude baviť nositeľa aj jeho náprotivok.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Wild Rabbit 2 Black & Gold

    Vibrátor je štýlu obľúbeného zajačika vás na prvý pohľad ohromí svojim luxusným spracovaním a elegantnou kombináciou čiernej a zlatej farby. Prichádza s ním obľúbená značka Nomi Tang a jeho tvar vám zaručuje stimuláciu oboch najcitlivejších bodov, G-bodu a klitorisu, naraz. V jeho silikónovom tele sa potom ukrývajú 3 výkonné motory, ktoré vás spolu so špeciálnou drážkou pnúcou sa cez celú hračku, vezmú priamo do orgazmického neba.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rabbit Hole Black

    Králiky nikdy nie je dosť! A toto nie je len tak hocijaký králik, je to hračka s trojitou mocou, už totiž na prvý pohľad je elegantná a multifunkčná. Takže po prvé bude láskať vagínu a hlavne G-bod 10 vibračnými režimami v príjemnej kruhovej textúre. Pri tom si na svoje príde aj váš klitoris vďaka pružnému ramienku, ktorý vie tiež vibrovať o 10 režimoch. Potom keď hračku otočíte, objavíte zobáčik, ktorý vám ponúkne pocit podobný nasávaniu o 3 rýchlostiach pre zaručené orgazmy.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Infinite Joy Multi Vibrator Black

    Hľadáte hračku pre chvíle osamote aj v páre? Infinite Joy má dve flexibilné ramienka, ktoré dokážu potešiť každého, a to rôznymi spôsobmi. Ich pohyblivosť dosahuje 360 ° a hodí sa na vonkajšiu stimuláciu, zatiaľ čo druhý koniec bez ramien, ktorý je tiež vybavený sólo motorom, sa ideálny na vnútornú stimuláciu. Ako s tým naložíte? Realizujte svoje vášnivé scenáre!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Black & Gold

    Getaway Plus 2 sa prispôsobí vašim prianiam! Je totiž príjemne ohybný a bude tak počúvať vaše kontúry i požiadavky. Koncový plochý hrot pohladí bod G, ale zábavu si s ním užijete aj pri stimulácii klitorisu alebo bradaviek. Skúmajte svoje vášne a plňte si svoje sny!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Brute Vibrating Silicone Penis Extender with Remote Black

    Extra rozmer a extra výkon! S týmto vibračným návlekom transformujete svoj penis do neuveriteľného potešiteľa. V špičke má totiž zabudovaný vibrátor, ktorý vám ponúka príjemné prekvapenie vo forme zmyselných vibrácií. Tak sa chopte diaľkového ovládača a užite si ešte viac vzrušujúce sex!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Tornado Remote Control Rotating Butt Plug Black

    Vzrušujúce tornádo za vašimi zadnými vrátkami! Tento luxusný análny kolík od Nexus posunie vašu análnu hru na novú úroveň a ponúkne vám 6 stimulačných režimov vibrácií, pulzácií a eskalácií a taktiež 3 rýchlosti otáčania pre neuveriteľne uspokojivý zážitok. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si to najlepšie kombo priamo pre váš anál!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Grunt Double Penetrator Black

    Je tu penetrátor! Nadstavec na penis z vysoko kvalitného silikónu inšpirovaný armádou. Nenechajte sa zmiasť jeho drsným vzhľadom, v skutočnosti je nádherne hladký, mäkký a na dotyk veľmi príjemný, pretože je vyrobený z platinového silikónu. Vďaka koncovému krúžku posilní a predĺži vašu erekciu a zároveň bude držať na svojom mieste. Prijmite ho za vlastný a kochajte sa ním!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • F-Machine Flexi Fuk Adapter

    Stáva sa vám, že niekedy jednoducho nemôžete trafiť na správne miesto? Nebojte, s týmto adaptérom Flexi Fuk bude všetko inak! Hodí sa pre F-Machine Pro alebo Gigolo a je ešte všestrannejšia, než si teraz možno myslíte.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Elite Pro Stroker Black

    Hľadáte špičkový high-tech masturbátor? Optimum Power Elite Pro Stroker je ideálny kandidát! Jeho vnútorná časť je zmyselne texturovaná a otvorený dizajn vám umožní zvoliť si taký tlak, aký práve budete chcieť. Podľahnite trojitým motorom a ich neuveriteľnej sile!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Max Konnor Overdrive

    Tento prvotriedne masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ich môžete nielen na masturbáciu, ale aj na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Máte chuť na lahodný koktelj plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik i vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorý počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker MOTOVibe Pulse Vibrating Cock Ring Black

    Táto hračka vám dá od všetkého trochu! Vyrobená je zo super kvalitného liquid silikónu a svojim silikónovým krúžkom stiahne váš penis a vzrušivo potiaha semenníky. Môžete ju nosiť na sex, masturbáciu alebo pokojne aj je tak na prechádzku do posilňovne alebo do sprchy. Je totiž vodotesná do jedného metra. A to najlepšie nakoniec – „vibračný jazyk“ ovládateľný cez diaľkový ovládač vás neprestaviteľne rozparádi, až sa vám z toho zatočí hlava!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Griffin Barrows Cake

    Tento prvotriedny masturbátor pre mužov priviedla na svet obľúbená americká firma Fleshlight, aby potešila mužov úžasnými erotickými pomôckami. Ani u Fleshjackov nechýba kvalitný a patentovaný materiál, ktorý je takmer nerozoznateľný od skutočnej ľudskej kože. Využívať ich môžete nielen na masturbáciu, ale aj na natrénovanie vašej výdrže alebo ako spestrenie pri milovaní v páre.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Semi-Realistic Switch Plug-in 2in1 Dildo & Butt Plug Black L

    Kvalitná kreatívna hračka s nečakaným tvarom análneho kolíka z jednej strany a provokatívne nežným dildóm z druhej strany. Objavite s ňou nové cesty, ako prežívať podmanivo intenzívne pocity, ktoré sa stanú vzrušujúcou esenciou vášho života. Splňte si svoje priania a dráždite všetky citlivé miesta!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Hľadáte spôsob ako okoreniť svoju všednú noc? Vyskúšajte revolučnú hračku obohatenú o technológiu Lock-N-Play. Stimulátor bol diskrétne navrhnutý tak, aby ticho kĺzal tam, kde je potrebný, a tam účinne vykonával svoje poslanie. Jedná sa o perfektne dimenzovaný stimulátor, ktorému sa bude páčiť v akýchkoľvek nohavičkách.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs MUSCLE BANDIT Slim Cocksheath Black

    Chcete predĺžiť svoj riad a zároveň mu dopriať dotyk príjemného pružného materiálu? Tento návlek od OxBalls je príjemne tenký a vyrobený z kvalitného flexTPR materiálu, ktorý je skvele pružný a pohodlný na nosenie!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Bendz Prostate Edition Black

    Milujete luxus a chcete pre seba a svoje citlivé miesta len to najlepšie? Tak to chcete Nexus! Je to najluxusnejšia značka, čo sa týka erotických pomôcok na stimuláciu prostaty a my za to dáme ruku do ohňa. Do Nexus rodiny patrí aj tento duálny masážny prístroj na potešenie prostaty a hrádze.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Body Bag

    Chcete nad svojím otrokom prevziať totálnu kontrolu? Tento dômyselný spacák vám to umožní! Nebude sa môcť hýbať a bude len na vás, ako naložíte s jeho tvárou, ktorá bude ako jediná zo spacáku pozerať. Kiotos Body Bag je vyrobený z pevného materiálu, zapína sa na zips a pracky sú z kože. Môžete si byť istí prvotriednou kvalitou a prevedením.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Power Beads Anal Play Black

    Chcete zažiť skutočnú slasť za vašimi zadnými vrátkami? Tento kolík vás ohromí svojimi funkciami! Vie totiž nielen vibrovať o 10 režimoch, ale aj jeho krk je vybavený kolárikmi s pohybom o 3 rýchlostiach, ktoré úžasne simulujú rimming. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si dávku vzrušenia!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Hipster Black

    Láka vás predstava obliecť si tieto sexi latexové bokové nohavičky? Pokiaľ to urobíte, nebezpečne sexy spôsobom zvýrazníte svoju siluetu i povahu! Čo sa bude diať ďalej? To je len na vás, isté je však to, že nohavičky vám pomôžu naplniť vaše latexové fantázie a predstavy. Vyrobené sú z kvalitného latexu, sú pružné a pekne sadnú. Doprajte si latexový efekt, ktorý robí divy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Toto vajíčko vás prekvapí viac než Kinder vajíčko! Je diskrétne, výkonné, hebké a šikovné. Je tvarované presne pre kontúry vášho tela a jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Disponuje tiež technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si užijete ako v sebe, tak pri dráždení klitorisu. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Alien Gas Mask

    Táto fetiš plynová maska dodá vášmu vzhľadu anonymný a trochu „mimozemský“ rozmer. Páčiť sa vám bude hlavne pokiaľ si uchádzate na gume a hre s dychom. Inšpiráciou jej bola klasická izraelská plynová maska a je nastaviteľná pomocou pásikov zo zadnej strany.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O My Secret Screaming O 4T Panty Vibe Black

    Vaše malé vibrujúce tajomstvo v nohavičkách, premení každý deň na vzrušujúci zážitok. Sexi čierne nohavičky so špeciálnym vreckom na mini-vibrátor môžete rozochvieť „kúzelným“ prsteňom, ktorý by vám aj Arabela závidela. Jednoducho zasuňte vibrátor do vrecka nohavičiek a prsteňom môžete ovládať 10 vibračných funkcií mini-vibrátora.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Volt Electro Charge Black

    Vibrácie plus elektro-stimulácia, to je stimulácia, ktorú si proste zamilujete! Táto flexibilná hračka vám ponúkne 5 elektro-stimulačných funkcií a 7 vibračných funkcií pre elektrizujúce potešenie. Je úžasne pružná a ohnete ju do takmer akejkoľvek polohy tak, aby ste pohodlne dosiahli svoje body slasti. Ste pripravení na niečo nové?

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Panty Vibe with Remote Control Black

    Jedine s touto vibračnou a elektro-stimulačnou hračkou budete stonať slasťou kedykoľvek a kdekoľvek! Je to diskrétny potešiteľ, ktorý sa schová vo vašich nohavičkách, zatiaľ čo sa vy alebo váš náprotivok chopíte diaľkové ovládače a budete vyberať intenzitu nielen vibrácií, ale aj intenzívnych elektro-stimulačných pulzu. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vychutnajte si ešte silnejšie vnemy!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Triple Play Black

    Jeden vibračný krúžok av ňom hneď 3 výkonné motory, taký je Triple Play. Nasadzuje sa kam inam, než na penis az jeho vibračnej ponuky 9 rýchlostí a vzorov si budete vyberať prostredníctvom diaľkového ovládača. Je príjemne pružný a vyrobený z prvotriedneho hebkého silikónu. Nasaďte si ho na penis a užite sa, ako posilní vašu erekciu a vibráciami poteší vás aj váš náprotivok!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ride Extreme Dual Motor Remote Control Prostate Vibrator Black

    Snívate o extrémnej stimulácii? Tak jedine s Ride Extreme od prestížnej značky Nexus! Jeho dva silné motory prinášajú dokonalé uspokojenie a postarajú sa vašu prostatu aj hrať. Tak sa chopte ovládača a nadiktujte si svoje potešenie.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? Tento prémiový masturbátor s dômyselnou sacou schopnosťou, textúrovaným silikónovým puzdrom a dvojitým vstupom splní všetky vaše intímne priania. Volá sa Pow a počas používania sa príjemne uťahuje a pohlcuje tak penis, ventil na uvoľnenie tlaku spôsobí intenzívne sanie a na vás budú čakať nové a absolútne neuveriteľné vrcholy.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Hook Up 10-Piece Plush Bondage Set Black

    Všetko, čo potrebujete na to, aby ste dali svojim BDSM hrátkam novú úroveň! Putá na členky a na zápästie s príjemnou kožušinkou az PU kože vám pohodlne padnú a ťažko budete hľadať nejaké príjemnejšie. Obojok s vodítkom budí žiadaný rešpekt, a to rozhodne nie je všetko!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 623

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.