×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky čierna

Položky 161 až 192 z celkom 3853

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • So Divine Black Magic Rabbit Vibrator

    Ako si dopriať ten najlepší orgazmus? Potrebovať na to budete tento Black Magic vibrátor, ktorý potešenie G-bod aj klitoris zároveň. Má perfektný tvar na zacielenie a uspokojenie G-bodu a tiež prepychovo mäkký stimulátor klitorisu, ktorý vie príjemne láskať. Podľahnite jeho čiernej mágii a nechajte sa očariť 3 vibračnými rýchlosťami a 9 vzormi!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Size Matters 2" Erection 28X Smooth Vibrating Silicone Penis Sheath with Remote Black

    Je vašim snom väčší a vibračný penis? Tak práve pre vás tu máme tento hladký silikónový návlek/dildo, do ktorého pohodlne zasuniete a doprajete si tak väčšiu veľkosť a vibrácie. Vychutnajte si spokojnosť spoja vlastného aj svojho náprotivku, dildo-návlek má totiž tvar pre perfektné zacielenie na G-bod alebo na prostatu!

    139 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Shegasm Shegasm Mini 12X Mini Silicone Clit Stimulator Black

    Malý, ale šikovný! A tiež vkusný a praktický, taký je Mini 12X. Mini potešiteľ s omamnou funkciou sania, ktorú si vezme do parády váš klitoris. Hodí sa pre sólo aj párové hrátky, na cesty aj na doma. Vďaka praktickému očku si ho môžete nasadiť na prst a vychutnať si 3 rýchlosti a 4 vzory dych vyrážajúceho sania pre tie najlepšie orgazmy!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Vibrating Butt Beads Black

    Nič vaše zadné dvierka nerozvádza toľko, ako vibračné guličky! Ich tvar sľubuje slastné zavádzanie aj vyberanie a ich pružnosť a ohybnosť zas prispôsobenie sa vašim telesným kontúram. Guličky sa smerom k základni postupne zväčšujú a vy s nimi dostanete na výber z 10 vibračných rýchlostí a vzorov.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Inflatable P-Spot Massager Black

    Nafukovací stimulátor prostaty Infatable P-Spot Massager vám ponúkne zmyselné pocity naplnenia. Uchopte do dlane pumpičku a do análiku zasuňte kolík, potom už len pumpujte a dopriavajte si také naplnenie, po akom váš anál túži. Aby toho nebolo málo, pridajte ešte vibrácie, ktoré si zvolíte cez ovládač, a podľahnite vzrušeniu, keďže kolík svojím ergonomickým tvarom cieli presne na tie najcitlivejšie miesta.

    87,90 €

    53,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pump with 6 Cock Rings

    Je vašim najväčším prianím mať väčší penis? Nie je čas strácať čas, doprajte si to, po čom túžite s touto automatickou vákuovou pumpou od Paloqueth. Jednoduchým stlačením tlačidla vytvorí vákuum, ktoré zlepší prúdenie krvi v penise, čo vyvolá zdravú a pevnú erekciu. Používajte ju pravidelne a doprajte svojmu penisu tréning, ktorého výsledkom bude sila, väčšia veľkosť i sebavedomie!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Glandez Cuffs Black

    Plánujete vášnivý večer plný pikantných prekvapení? Vybavte sa týmto sexi doplnkom! Sú to flexibilné putá z príjemnej čiernej látky, ktoré obopnú vaše zápästie a zaistia vám výnimočné pohodlie. Kovové detaily sa zvodne lesknú a prispejú k tomu, že budete stredobodom pozornosti a zároveň vyzerať božsky a dravo!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Small 23x30cm

    Milujete svoje hračky a chcete im dopriať tú najlepšiu starostlivosť? V tom prípade nezabúdajte na skladovanie. Či už sú vaše obľúbené hračky z gumy, PVC, silikónu alebo plastu, nemali by pri skladovaní prichádzať do kontaktu s ďalšími vašimi pomocníkmi. Ak sa dotýkajú, vznikajú chemické reakcie, ktoré vedú k ich poškodeniu. Vrecúško na erotické pomôcky od Mistra B je vyrobené z kvalitného prírodného vlákna a vašim hračkám dopraje spoľahlivú ochranu, vďaka ktorej vám potom budú bezpečne slúžiť celé dlhé roky.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Medium 23x45cm

    Milujete svoje hračky a chcete im dopriať tú najlepšiu starostlivosť? V tom prípade nezabúdajte na skladovanie. Či už sú vaše obľúbené hračky z gumy, PVC, silikónu alebo plastu, nemali by pri skladovaní prichádzať do priameho kontaktu s ďalšími vašimi pomocníkmi. Ak sa dotýkajú, vznikajú chemické reakcie, ktoré vedú k ich poškodeniu. Vrecúško na erotické pomôcky od Mistra B je vyrobené z kvalitného prírodného vlákna a vašim hračkám dopraje spoľahlivú ochranu, vďaka ktorej vám potom budú bezpečne slúžiť celé dlhé roky.

    14,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Ultimate Obedience Chair with Sex Machine Black

    Položte sa, oprite sa, dajte nohy nahor, nechajte sa pripútať na tak trochu inom kresle a podľahnite sile šukacieho stroja. Je nám cťou, vám v nasledujúcich riadkoch predstaviť tento vrchol BDSM luxusu - nastaviteľné bondage kreslo a šukací stroj zároveň. Ste pripravení?

    1 949 €

    1 499 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Triple Spire Tapered Silicone Anal Trainer Set of 3 Black

    Máte chuť zintenzívniť svoje análne hrátky? Rozbehnite to s touto trojicou análnych kolíkov navrhnutých pre príjemné zavádzanie a dych vyrážajúce nosenie. Majú zúžený dlhý tvar, takže do vás veľmi pohodlne vkĺznu a zároveň sa dostanú pomerne ďaleko. Trénujte s nimi svoje zadné dvierka az malého sa prepracujte až k najväčšiemu.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Tracer Tracking Collar Black

    Strácate často kľúče alebo peňaženku? Tak pozor, nech nestratíte aj svoj submisívny náprotivok! Darujte mu/jej tento luxusný obojok, ktorý môže slúžiť aj ako prostriedok na sledovanie. Jeho elegantný vzhľad z umelej kože sa bude vynímať na každom krku a vďaka nastaviteľnosti a mäkkej vnútornej podšívke je tiež absolútne pohodlný na nosenie. Tak nech už vám nikdy nikam neutečie!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Throne Adjustable Sex Sling with Stand Black

    Chcete si užiť vzrušujúci zážitok bez tiaže? Nasadnite na túto sexy hojdačku, ktorá nie je len tak hocijaká. Poskytne vám oporu aj pohodlie, pretože má polstrovaný povrch a nastaviteľné operadlo. Vzdorujte gravitácii, ale buďte pri tom bezpečne nad zemou!

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Subversion Deluxe Stockade with Sex Machine Black

    Spútajte svojho partnera či partnerku a potrestajte ho intenzívnym prenikaním! Tento doplnok spája šukací stroj a putá, z ktorých nebude úniku. Pevná oceľová konštrukcia prináša stabilitu a zaisťuje správne naklonenie bedier pre dokonalé zacielenie na citlivé miesta. Využite 10 nylonových popruhov na spútanie a na vyšpúlený zadok mu/ju najprv doprajte poriadny výprask.

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stallion Riding Crop 24" Black

    Aké biče máte vo svojej zbierke? Nechýba vám náhodou jeden luxusný jazdecký bičík so zlatými detailmi? Hľaďte na tento skvostný kúsok, z ktorého srší nádych slastnej bolesti. Jeho textúrovaná rukoväť vám padne do dlane ako uliata a pevná stredová tyč zo skleného vlákna zaistí dostatočnú pevnosť aj pružnosť. Ľan si predstavte, ako zakončenie presne a rázne dopadá na kožu vášho protivníka, vrr.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stallion Riding Crop 18" Black

    Aké biče máte vo svojej zbierke? Nechýba vám náhodou jeden luxusný jazdecký bičík so zlatými detailmi? Hľaďte na tento skvostný kúsok, z ktorého srší nádych slastnej bolesti. Jeho textúrovaná rukoväť vám padne do dlane ako uliata a pevná stredová tyč zo skleného vlákna zaistí dostatočnú pevnosť aj pružnosť. Len si predstavte, ako zakončenie presne a rázne dopadá na kožu vášho náprotivku, vrr.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Stallion Riding Crop 12" Black

    Aké biče máte vo svojej zbierke? Nechýba vám náhodou jeden luxusný jazdecký bičík so zlatými detailmi? Hľaďte na tento skvostný kúsok, z ktorého srší nádych slastnej bolesti. Jeho textúrovaná rukoväť vám padne do dlane ako uliata a pevná stredová tyč zo skleného vlákna zaistí dostatočnú pevnosť aj pružnosť. Len si predstavte, ako zakončenie presne a rázne dopadá na kožu vášho náprotivku, vrr.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Spread Labia Spreader Straps with Clamps L Black

    Zvýšte intenzitu svojich už tak vzrušujúcich scén! Tieto popruhy obopnú vaše stehná a následne sa pripnú k pyskom ohanbia a zmyselne ich roztiahnu. Ideálne pre hry plné ponižovania alebo pre hry na gynekológa. Splňte si svoje vysnívané fantázie ako nikdy predtým.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Plungers Extreme Suction Silicone Nipple Suckers Black

    Túžia vaše bradavky po niečom masívnom? Doprajte im tieto prísavky unikátneho designu, ktoré vytvoria naozaj silné vákuum. Takú citlivosť ste ešte nezažili. Prísavky sú vyrobené zo silikónu a stanú sa super doplnkom pri sexe aj predohre.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Odax Sensation Wheel Black

    Otestujte svoje hranice citlivosti s ozubeným kolieskom Odax! Na prvý pohľad vás zaujme jeho prémiové prevedenie a hlavne hroty, ktoré vás budú vzrušivo pichať všade, kam s ním zájdete. Vyrobené je z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a má rad rovnomerne rozmiestnených ostrých hrotov, ktoré sa hladko otáčajú, keď sa prevaľujú po pokožke. Posuňte svoje hrátky na novú úroveň a skúste koliesko Odax pred použitím zahriať či ochladiť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Mamba Cock Sheath Black

    Prahnete po dlhšom penise a pevnejšej erekcii zároveň? Nie je nič jednoduchšie ako si nasadiť tento čierny zmyselný návlek! Vložte doň penis, semenníky pretiahnite koncovým krúžkom a pripravte sa na akciu, ktorá bude možno tak trochu mimo tohto sveta!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Lil Devil Mini Sensation Wheel Black

    Malé, ale rozhodne nebezpečné! Toto ozubené koliesko vyvolá na vašej pokožke vzrušujúce pocity a bude hladko kĺzať centimeter po centimetri. Ostré hroty prinesú rozkoš, ale dosť možno vám aj prebehne mráz po chrbte. Koliesko je kompaktné, ľahké a perfektné pre hru plnú rozmanitých pocitov.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Leg Spreader Obedience Chair Black

    Milujete zväzovanie, obmedzovanie a objavovanie nových možností? Jedine s touto stoličkou premeníte svoje BDSM sny na skutočnosť! Je to luxusný bondage kúsok vyrobený z odolných, kvalitných a pevných materiálov. Sadnite, nechajte sa pripútať a užívajte si polohy, kedy vaše nohy budú zoširoka roztiahnuté.

    1 999 €

    1 539 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Guzzler Realistic Penis Sheath with Tube Black

    Pamätáte sa na svoje mladé roky, kedy ste sa s kamošmi za školou hecovali, kto dočúra najďalej? Keby ste vtedy mal tento návlek na penis s hadičkou strčil by ste všetky okamžite do vrecka! A teraz vážne – táto pomôcka kombinuje zvodnosť latexu a „vodné športy“. Tvorí ju realistický návlek na penis aj semenníky a dlhá hadička, ktorá vám pomôže nasmerovať tok vašich telových tekutín.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Full Pup Arsenal Set Neoprene Puppy Hood, Chest Harness, Collar with Leash & Arm Bands Black

    Chcete si zahrať na neposlušné šteniatko a prísneho pána? V tejto sade nájdete všetko, čo pre svoju psiu rolu budete potrebovať. Balenie obsahuje masku na tvár, obojok a vodítko, popruhy na paže a hrudný postroj. Všetko je vyrobené z odolného neoprénu, ktorý sa ľahko čistí a hodí sa aj pre vegánov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Extreme Obedience Chair Black

    Položte sa, oprite sa, dajte nohy nahor, nechajte sa pripútať na tak trochu inom kresle. Je nám cťou, vám v nasledujúcich riadkoch predstaviť tento vrchol BDSM luxusu - nastaviteľné bondage kreslo. Ste pripravení?

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Expansion Anal Dilator Set Black

    Sada 5 príjemných análnych dilatátorov rôznych veľkostí pre všetky druhy análnych hrátok. Nezáleží na tom, či svoje zadné dvierka ešte len začínate pomaly otvárať alebo či už máte skúsenosti na rozdávanie, dilatátory z tejto sady vás v každom prípade potešia pohodlným použitím vďaka špicatému koncu a rozšírenej základni s bezpečnostným účelom.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Disguise Open Mouth Hood With Padded Blindfold Black

    Pohodlná a ľahká kukla cez celú hlavu. Zvodne zakryje celú tvár a otvorená a prístupná nechá iba ústa. Navyše má všitý polstrovaný popruh, ktorý zaistí, že nositeľ či nositeľka skutočne nič neuvidí a zároveň nebude brániť dýchaniu. Ideálne pre hranie rolí alebo pridanie rúbika. Tak ako ju využijete? Buďte nezbední!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Cítite sa skôr ako neposlušné šteňa alebo ako drsný trhač? Nech už je to akokoľvek, s touto sadou získate všetko, čo k svojej psej fantázii potrebujete. Obsahuje odolnú masku, postroj, rukavice, pásky na paže, podporný popruh kolík obojok s vodítkom aj kolík s chvostíkom. Pripravte sa na chôdzu po štyroch aj na to, že budete musieť vrtieť chvostom!

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Rods Silicone Penis Plug Set 3ks

    Sada 3 plugov vhodných na uretrálne hry. Každý z nich má odlišnú textúru a tiež veľkosť. Sú duté, takže umožňujú pohodlný priechod tekutín. Vďaka ich tvaru budete pri ich zavádzaní cítiť vzrušenie pri každom výstupku, zvlnení a drážke. Sú vyrobené z vysoko ohybného silikónového materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahujte ftaláty a je neporézny. Používať ho môžete osamote počas masturbácie, ale tiež pri vášnivých chvíľach so svojím partnerom.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Dark Passion Vibrating Nipple Clamps - Vibračné svorky na bradavky

    Poďte sa hrať, podpichovať, trápiť a spôsobovať zmyselné uštipnutia s týmito vibrujúcimi svorkami na bradavky. Tieto svorky vám umožnia určiť, koľko bolesti alebo potešenia váš náprotivok dostane, disponujú totiž skrutkou, ktorej sila utiahnutia je variabilná. Gumou potiahnuté konce bezpečne priľnú k bradavkám a vibrujúce guľky sú čerešničkou na torte.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Master Series Dark Droplets 3 Piece Curved Anal Trainer Set Black

    Máte chuť zintenzívniť svoje análne hrátky? Rozbehnite to s touto trojicou análnych kolíkov navrhnutých pre príjemné zavádzanie a dych vyrážajúce nosenie. Majú zvodný tvar kvapôčky sú hodvábne hebké a pevné. Trénujte s nimi svoje zadné dvierka az malého sa prepracujte až k najväčšiemu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 3853

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.