×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky chladivé

Položky 129 až 160 z celkom 213

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Kiotos Ribbed Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďate na toto dildo, vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvoria 3 guľôčky a druhý väčšia koncová guľa a stimulačné rebrovanie. Objavte s ním vzrušenie ukryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 89

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Set Rose Gold

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrásnejšia súprava análnych kolíkov na svete! Kolíky majú láskyplnú rose-gold farbu a sú zakončené ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si ich jedinečný kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolíky zahriať alebo ochladiť.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Jedine s týmto dildom budú vaše análne hry pripomínať romantickú nočnú oblohu plnú hviezd... Teda len do tej doby, než si celú tú oblohu strčíte do vagíny. Firefly Glass Wand je zvodné, tajomné, hravé a nevšedné dildo s tvarom na zasiahnutie bodu G a je vyrobené z prvotriedneho borokremičitého skla, ktoré v sebe obsahuje svietiace čiastočky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Butt Plug GS15C Clear

    Tento pôvabný análny kolík od LoveToy si zamilujete nielen pre jeho dômyselný dizajn, ale predovšetkým pre sklenený materiál. Môžete ho veľmi jednoducho zahriať či schladiť, na čo vám bude stačiť horúca voda alebo v opačnom prípade mrazák, a môžete tak skúsiť zmyselné teplotné hry. Ďalšou výhodou je ľahké čistenie, vedomie, že sklo je veľmi hygienický a neporézny materiál a môže vám pokojne vydržať celý život. Kolík LoveToy sa dodáva v luxusnej krabičke, takže sa skvelo hodí aj ako darček.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Plug Multicolour Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je snáď najkrajší análny kolík ever! Je dúhovo sfarbený a zakončený skvostným farebným iskrivým kamienkom. Vychutnajte si jeho tvar pre ľahké zavedenie aj erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Red Heart Glass Anal Plug with Gem Small

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje krištáľovú čistotu, nekonečnú lásku a podmanivú vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitného skla, ktoré môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončený je ligotavým červeným kamienkom v tvare srdiečka. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 88

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Beaded Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Snívate o jednoduchom a účinnom nástroji na dráždenie prostaty? Thin Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu a tiež hladký povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta a ponúkne vám 2 použiteľné konce pre každodennú možnosť voľby. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Elegant Seven Metal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? Elegant Seven je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a dá sa ľahko zahriať či ochladiť. Jeho tvar je ideálny na stimuláciu bodu G alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona i on. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným dildom z kovu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Plug Model 1 XS Black

    Análny kolíček pre každý zadoček! Tento kolík s bezpečnosťou základňou sa prispôsobí každému užívateľovi. Jeho jedinečnosť totiž spočíva v tom, že pri vysokom zahriatí mäkne a je možné ho tvarovať do akýchkoľvek tvarov, stačiť bude mikrovlnka alebo vriaca voda, naopak v chladničke potom stvrdne . Tak nečakajte a poďte sa hrať.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Extra Large Glass Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho poriadnu veľkosť vo svojom análiku aj vagíne!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Lustrous Galaxy Wand

    Dotyk skutočného skla za zadnými dvierkami je extrémne erotický. Už ste to vyskúšali? Tak teraz je ten správny čas, pozrite sa na toto pôvabné modro-zeleno-fialové obojstranné dildo! Pridajte obľúbený lubrikant a vychutnajte si hladký dotyk dotyk 3 guličiek alebo dômyselne zakrivené časti, oba konce stoja za to av prostrednej časti sa dildo pohodlne drží vďaka „rozdeľovaciemu krúžku“. Skúste ho niekedy aj zahriať alebo ochladiť a dodať tak vašej intimite tú správnu teplotu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10PK Pink

    Toto pôvabne ružové a obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne mnoho výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať či ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), je to materiál bezpečný pre telo, je neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho aj radi vo svojej spálni vystavíte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Star Sparkler

    Análny kolík alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Tento kolík má zúženú špičku pre pohodlné zavádzanie a rozšírenú základňu pre bezpečné použitie. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Medium

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden aj pre svoj análik? Toto je jeden z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a je zakončený ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si jeho jedinečný kónický tvar pre ľahké zavedenie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík aj zahriať alebo ochladiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Rook Glass Buttplug Transparent

    Ešte väčšie, ešte odvážnejšie a tiež ešte krajšie! Taká je táto nová sklenená kolekcia, ktorá dodá vašim hrám novú úroveň. Konkrétne tento takmer nadpozemský análny kolík Rook vás poriadne rozparádi. Je určený skúseným a dobrodružným milovníkom, trúfnete si naňho?

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Booty Sparks Gemstones Amethyst Heart Anal Plug Medium

    Podporte svoju osobnosť energiou minerálneho kameňa! Tento análny kolík má vo svojej základni kameň ametyst v tvare srdca, ktorý je známy tým, že dokáže stabilizovať náladu a upokojovať negatívne myšlenky. K tomu prídete vzrušenie v spojení s análnou stimuláciou a sexy atmosféra je na svete.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Master Series Chrome Blast 7X Rechargeable Butt Plug with Remote Small

    Hladký kovový análny kolík pre luxusné potešenie! Ľahko sa zavádza a vyrobený je z neporézneho kovu bez obsahu niklu. Je pomerne ťažký a tiež kompatibilný so všetkými druhmi lubrikantov. Najlepšie na ňom sú 3 vibračné rýchlosti a 4 vibračné vzory, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkové ovládanie. Hrajte sa sólo alebo v páre a objavujte slastné pocity za vašimi zadnými dvierkami!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Ferro Stainless Steel Vibrator

    Intenzívna vibračná sila a elegancia nerezovej ocele, to je Ferro. Je to dobíjací vibrátor so 6 silnými vibračnými režimami s jednoduchým ovládaním. Užívať si s ním môžete rôznymi spôsobmi, je ideálny na presnú stimuláciu a nebráni sa byť vaším spoločníkom i vo vani, pretože je vodotesný. Skúste ho zahriať teplou vodou, alebo naopak schladiť vodou studenou a experimentujte s teplotnými hrátkami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X The Baller

    Dotyk skutočného skla za zadnými dvierkami je extrémne erotický. Už ste to vyskúšali? Tak počkajte, až si poriadne prezriete tento sklenený análny kolík v tvare vskutku dokonalej gule! Presne tak, takto sklenená guľa vám bude po kvapnutí obľúbeného lubrikantu prinášať naozaj veľkoryso príjemné pocity. Skúste ju niekedy aj zahriať alebo ochladiť a dodať tak vašej intimite tú správnu teplotu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo váš očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, takže je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má šikmý hrot pre pohodlné zasiahnutie bodu G či bodu P a vrúbky na jeho tele majú super stimulačný efekt. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 87

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Gleaming Love Pleasure Plug Rose Gold Large

    Potrpíte si na krásne šperky a chcete jeden i pre svoj análik? Toto je jede z najkrásnejších análnych kolíkov na svete! Má láskyplnú rose-gold farbu a je zakončený ružovým iskrivým kamienkom, ktorý ozdobí vaše zadné vrátka. Vychutnajte si jeho jedinečný konický tvar pre ľahké zavádzanie i erotické potešenie a vyskúšajte kolík zahriať alebo ochladiť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Curved Realistic Glass Dildo With Veins

    Nádherné realistické dildo z prvotriedneho skla! Bude len na vás, či jej potešíte svoj g-bod či prostatu alebo si ho iba vystavíte na nočný stolík. Avšak ťažko zostane len vystavené! Má totiž ideálnu dĺžku, dokonalý tvar a jemnú stimulačnú textúru. Skúste ho tiež ohriať či ochladiť a užiť si realistické hrátky.

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Booty Sparks Black Heart Gem Anal Plug Large

    Ozdobte sa oslnivým drahokamom! Tento skvostný análny kolík symbolizuje naplnené túžby a neutíchajúce vášeň. Vyrobený je z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, ktorú môžete pred použitím zahriať či ochladiť, a zakončený je elegantným čiernym srdiečkom. Noste ho ako šperk, ktorý vám v zadočku bude super príjemný.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Metal Cage Butt Plug 9cm

    Toto tu ešte nebolo! Anos prichádza s absolútne skvostným análnym kolíkom z nerezovej ocele s efektným dutým dizajnom. Ponúkne vám fantastickú análnu stimuláciu a vášmu náprotivku sexy pohľad za vaše zadné dvierka. Vďaka koncovej základni je bezpečný aj na dlhodobé nosenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Ridges

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 90

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    49,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 129 až 160 z celkom 213

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.