×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá pre ženy 20 - 24,9 cm

Položky 129 až 160 z celkom 234

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Alive Ranger Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Ranger je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Ribbed G-Spot Glass Dildo

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým z jednej strany pohodlne zasiahnete svoj citlivý g-bod a zo strany druhej si budete užívať guľkovú textúru. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 71 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Real Love Dildo 8.5 Inch Flesh

    Realistických dild nie je nikto dosť! Tento pôvabný silikónový štramák s pevným vnútorným jadrom a špeciálnym vonkajším materiálom Silexpan vám bude plniť každé želanie. Chcete tvrdšieho? Ochlaďte ho v chladničke! Alebo by ste radšej mäkšieho? Šupnite ho na pár minút do mikrovlnky! Teplotné hrátky si zamilujete rovnako ako i všetky vzrušujúce zážitky, ktoré vám toto dildo dopraje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Silicone Bendable Dildo Black XL

    Užite si najrealistickejší dotyk, technológiu, ktorá vám zaistí pohodlné a potrebné ohýbanie a tuhé vnútro dilda, maximálny komfort a potešenie! Toto dildo má všetko, po čom túžite! Je vyrobené z hodvábne hebkého silikónu, končí silnou prísavkou a ľahko sa čistí.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 9 Inch Thick Posable Dildo with Balls Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonale autentické uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fist Corps Fist Dildo

    Poriadna päsť pre poriadne potešenie vášho análu! Vyrobená je z hladkého a pružného PVC a iste si ju zamilujete pre jej detailné realistické spracovanie. Vďaka svojej veľkosti je určená predovšetkým odvážnejším milovníkom, ktorí ocenia aj silnú koncovú prísavku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boomer Banks Dildo

    Chcete zaplniť tú nepríjemnú prázdnotu, ktorú v sebe už dlhšiu dobu máte? Boomer Banks vám pomôže! Respektíve jeho penis vám pomôže, nenechá vás v tom a bude tu pre vás kedykoľvek si len spomeniete. Pozvite si do svojho života spokojnosť a úplnosť, pozvite si realistické dildo Boomer Banks!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush XX Midas Chocolate

    Prahnete po niečom skutočnom a uspokojivom? Vyberte si dildo Blush XX. Vďaka technológii Sensa Feel pôsobí prirodzene, pretože je vo vnútri pevné, ale na povrchu príjemne mäkké a flexibilné. Jeho dokonalá erekcia, nadpriemerný obvod a dĺžka budú ideálne pre každého, kto potrebuje trochu viac ako priemer!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Brown

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Chocolate

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 8.5 Inch Vibrating Realistic Cock With Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo ozajstné a vibrujúce? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a jeho vibrácie sa ovládajú na diaľkové ovládanie? Kvalitný PVC materiál bezpečný pre telo si určite obľúbite rovnako ako nádherné autentické prevedenie tohto vibrátora. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Plus Roar N Ride Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Možno preto, že sa jedná o jemnejšiu verziu dilda z najpredávanejšej kolekcie B Yours, alebo aj kvôli tomu, že vám dopraje príjemne mäkké pocity a vzrušujúce realistické zážitky. Má svôdny jasný vzhľad a tiež pevnú koncovú prísavku. Dajte mu šancu hoci pre vás „tím pravým“!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Love Large Real Feel Dual Layer

    Nudia vás klasické dildá a hľadáte niečo skutočne pozoruhodné? Tento krásavec so špeciálnym dutým povrchom vás uspokojí hlboko a zmyselne. Má silnú prísavku a jeho vonkajšia časť je o niečo väčšia než vnútorná, takže vonkajšia "koža" je mierne pohyblivá a vnútro je pevné. Zoznámte sa s tým pravým (dildom)!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Vanilla

    Každý ho chce! Uncut D je ručne vyrobené dildo s neobrezanou predkožkou, uspokojivými proporciami, vnútrom pevným ako kamenná erekcia a vonkajšou časťou hodvábne hebkou ako skutočný penis. Vďaka silnej koncovej prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dopraje vám vzrušujúce hands-free hry. Tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Cock 9.5" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselnú vzrušujúcu textúru. A čo potom jeho neuveriteľné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude netradičnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    76,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Brown

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • USA Cocks 8 Inch Ultra Real Dual Layer Dildo

    Tak dlhý, tak hebký, tak pekný a tak realistický! S týmto dildom zasiahnete všetky citlivé miestečká a okúsite naozajstnú orgazmickú extázu. Potešte svoje oči i telo, zamerajte sa na dokonalé detaily a vezmite si do ruky skutočne pevnú erekciu! Silná koncová prísavka vám navyše umožní dildo pripevniť na hladký povrch a užívať si penetráciu bez rúk.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA11 Dual Layer Silicone Dildo KlicLok Pink 17.5cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatný realistický ružový penis z báječne hebkého silikónu a s pevným vnútorným jadrom. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu pri jednom orgazme za druhým. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 68

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • No-Parts Rowan Realistic Dildo 20cm Skin

    Kolekcia No-Parts prináša rozmanité dildá a špičkové postroje, z ktorých je radosť vyberať! Objavíte s nimi nové dobrodružstvá (sólo aj v páre) a hodí sa ako pre začínajúcich, tak pre skúsených milovníkov. Dildo Rowan je príjemne mäkké a zároveň pevné, má realistický dizajn a žilnatú textúru. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu!

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Curved Realistic Dildo with Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

    Hľadáte niečo skutočné? Až po prvýkrát pohladíte toto RealRock dildo, budete si istý, že ste to našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď a dokonalé žilky. Užite si jeho pevnosť a zároveň mäkkosť, silnú prísavku a predovšetkým všetky vzrušujúce zážitky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Plus Thrill N Drill Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Možno preto, že sa jedná o jemnejšiu verziu dilda z najpredávanejšej kolekcie B Yours, alebo aj kvôli tomu, že vám dopraje príjemne mäkké pocity a vzrušujúce realistické zážitky. Má svôdny jasný vzhľad a tiež pevnú koncovú prísavku. Dajte mu šancu hoci pre vás „tím pravým“!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo & Plug Swirl

    Milujete designové skvosty? Toto krásne sklenené didlo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho oba použiteľné konce príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen to, taktiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho môžete veľmi ľahko zahriať či ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dielom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Pink

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Brad 20cm

    Viete, aký je najnovší trend na trhu s dildami? Realistické didlá s pohyblivou predkožkou! A také je aj dildo Real Body Real Brad, ktoré je neprekonateľne realistické, flexibilné, jemné a predovšetkým vybavené predkožkou pohybujúcou sa tam a späť a tiež pružnými semenníkmi s ťažšími vnútornými guľôčkami. Ako bonus je dildo zakončené účinnou prísavkou, s ktorou si môžete užívať obľúbené hands-free hrátky.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Colours Pride Edition 8 Inch Dildo Rainbow

    Dildo s pruhmi vo farbách dúhy! Limitovaná kolekcia Pride Edition poteší nielen všetkých Pride priaznivcov. Jeho pevný a zamatovo hebký silikón je príjemný na dotyk a koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dajte najavo svoje vášne!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 43

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gvibe Greal 2 Violet

    Je tu revolúcia v realistických vibrátoroch! Greal je vyrobený z dokonalého materiálu Bioskin, ktorý len sotva rozoznáte od ľudskej pokožky. Navyše má úžasne vymodelované autentické detaily, je ekologický, bezpečný pre telo a ukrýva v sebe výkonný a pritom tichý motor so 6 vibračnými režimami. Jednoducho vibračný penis, ako má byť!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA108 Metal Bead Anal Dildo KlicLok 8.48"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guličkový tvar a taktiež sexy strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 77

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 234

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.