×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá hrejivé

Položky 65 až 96 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • HiSmith HSA12 Lifelike Silicone Dildo Quick Air Flesh 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úžasné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má Quick Air koncovku a v kombinácii s vašou šukacou mašinou vás vyložene donút zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného, lepšieho sveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Bal(l)Zac Ball Dildo

    Jackpot pre anál alebo vagínu! Toto extra dlhé dildo tvorené z guľôčok vás ohromí každým ďalším zasunutím a tiež elektro-stimuláciou. Bal(l)zac je vyrobený z prvotriedneho hliníku a môžete ho ľahko zahriať alebo ochladiť. Užite su guľôčku po guľôčku a jedinečnú rozkoš spôsobenú elektrickými výbojmi.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Behemoth Ribbed XL Dildo

    Dlhé a tvrdé dildo z nádherného borosilikátového skla vám poskytne dômyselnú vnútornú stimuláciu, ohromujúci orgazmus, úplné uvolnenie a zároveň bude aj pôsobivým doplnkom zdobiacim váš nočný stolík. Toto robustné dildo sľubuje pocit plnosti a jeho textúra ponúka príjemnú stimuláciu. Experimentujte s teplotnými hrátkami, dildo ľubovoľne ochladzujte alebo zahrievajte, stačí ho pred použitím ponoriť do horúcej alebo naopak studenej vody.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ribbed Double-ended Steel Dildo

    Hľadáte kvalitné a pôvabné dildo na celý život? Vsaďate na toto dildo, vyrobené z prvotriednej ocele! Aby vás neprestalo len tak baviť, má oba konce použiteľné, jeden z nich tvoria 3 guľôčky a druhý väčšia koncová guľa a stimulačné rebrovanie. Objavte s ním vzrušenie ukryté v análi alebo vo vagíne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA108 Metal Bead Anal Dildo KlicLok 8.48"

    Chcete sa nechať omámiť žiarivo lesklým kovom a vyskúšať jeho chlad na vlastný anál? Toto dildo s príjemným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny hliníka, má luxusný guličkový tvar a taktiež sexy strieborný povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a vybuchnite v cieli omamným orgazmom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 89

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Jedine s týmto dildom budú vaše análne hry pripomínať romantickú nočnú oblohu plnú hviezd... Teda len do tej doby, než si celú tú oblohu strčíte do vagíny. Firefly Glass Wand je zvodné, tajomné, hravé a nevšedné dildo s tvarom na zasiahnutie bodu G a je vyrobené z prvotriedneho borokremičitého skla, ktoré v sebe obsahuje svietiace čiastočky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Beaded Stick

    Snívate o rebrovanom povrchu a zmyselnom dráždení vašej dierky? Beaded Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu, a tiež rebrovaný povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Icicles No. 88

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Premium Steel Thick Stick

    Snívate o jednoduchom a účinnom nástroji na dráždenie prostaty? Thin Stick premení vaše sny na skutočnosť! Má hrubú rukoväť, ktorá vám uľahčí manipuláciu a tiež hladký povrch pre maximálne potešenie.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta a ponúkne vám 2 použiteľné konce pre každodennú možnosť voľby. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sinner Gear Elegant Seven Metal Dildo

    Chcete luxusnú erotickú pomôcku na celý život? Elegant Seven je dildo vyrobené z prvotriednej nerezovej ocele, má dva použiteľné konce a dá sa ľahko zahriať či ochladiť. Jeho tvar je ideálny na stimuláciu bodu G alebo prostaty, takže sa s ním pohrá ona i on. Užite si svoje obľúbené hry s kvalitným dildom z kovu!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Lustrous Galaxy Wand

    Dotyk skutočného skla za zadnými dvierkami je extrémne erotický. Už ste to vyskúšali? Tak teraz je ten správny čas, pozrite sa na toto pôvabné modro-zeleno-fialové obojstranné dildo! Pridajte obľúbený lubrikant a vychutnajte si hladký dotyk dotyk 3 guličiek alebo dômyselne zakrivené časti, oba konce stoja za to av prostrednej časti sa dildo pohodlne drží vďaka „rozdeľovaciemu krúžku“. Skúste ho niekedy aj zahriať alebo ochladiť a dodať tak vašej intimite tú správnu teplotu!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Extra Large Glass Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho poriadnu veľkosť vo svojom análiku aj vagíne!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10PK Pink

    Toto pôvabne ružové a obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne mnoho výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať či ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), je to materiál bezpečný pre telo, je neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho aj radi vo svojej spálni vystavíte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Star Sparkler

    Análny kolík alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Tento kolík má zúženú špičku pre pohodlné zavádzanie a rozšírenú základňu pre bezpečné použitie. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Lick It Glass Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto šikovné sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný a šikovný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hry ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo sa dá zahriať alebo ochladiť, pripomína chápadlo alebo tiež jazyk posiaty výstupkami pre úžasnú stimuláciu. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku i vagíne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo váš očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, takže je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má šikmý hrot pre pohodlné zasiahnutie bodu G či bodu P a vrúbky na jeho tele majú super stimulačný efekt. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 87

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, také sú produkty z luxusnej rady sklenených díld a análnych kolíkov, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z vysoko kvalitného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Curved Realistic Glass Dildo With Veins

    Nádherné realistické dildo z prvotriedneho skla! Bude len na vás, či jej potešíte svoj g-bod či prostatu alebo si ho iba vystavíte na nočný stolík. Avšak ťažko zostane len vystavené! Má totiž ideálnu dĺžku, dokonalý tvar a jemnú stimulačnú textúru. Skúste ho tiež ohriať či ochladiť a užiť si realistické hrátky.

    139 €

    50,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Ridges

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensual Glass Kaleigh

    Úžasné sklenené dildo, ktoré ponuka rôzne možnosti potešenia vás zaujme na prvý pohľad svojím výrazným dúhovým vzhľadom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Dark Desire

    Feelztoys, určite neurobíte chybu. Sú to nádherné kúsky z vysoko kvalitného hypoalergénneho skla, ktoré je odolné proti rozbitiu a príjemné na prenikanie. Vyskúšajte s ním tiež teplotné hrátky, sklo možno totiž ľahko zahriať alebo ochladiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Purple Rose Nubby Dildo

    Milujete skvostné doplnky? Toto sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hrátky ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo je možné zahriať alebo ochladiť a dildo je po celom svojom tele posiate stimulujúcimi vrúbkami, ktoré ešte zintenzívnia prenikaniu. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku aj vagíne!

    149 €

    54,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • FeelzToys Glazzz Glass Dildo Lucid Dreams

    Feelztoys, určite neurobíte chybu. Sú to nádherné kúsky z vysoko kvalitného hypoalergénneho skla, ktoré je odolné proti rozbitiu a príjemné na prenikanie. Vyskúšajte s ním tiež teplotné hrátky, sklo možno totiž ľahko zahriať alebo ochladiť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Smooth

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Double Ended Glass Dildo with Anal Beads

    Milujete skvostné a nepreplácané doplnky? Toto sklenené dildo sa tiež zamilujete! Je to elegantný a predovšetkým dômyselne navrhnutý kúsok, s ktorým si užijete dokonalé análne potešenie z oboch použiteľných strán. Vyskúšajte tiež teplotné hry a dildo jednoducho zahrejte či ochlaďte!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Curve Steel Dildo Twisted

    Hľadáte kvalitné dildo, ktoré vám vydrží pokojne celý život a zažijete s ním množstvo nezabudnuteľných a nádherných pocitov plných ohromujúceho potešenia? Vyberte si toto mimoriadne dildo z prvotriednej nerezovej ocele, ktoré má úplne jedinečný tvar a oba použiteľné konce.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Chunky Ring Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má robustný tvar pre plný pocit a taktiež praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a pred použitím kolík zahrejte či ochlaďte.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glas Realistic Ribbed Glass G-Spot Dildo with Balls

    Nádherné realistické dildo z prvotriedneho skla! Bude len na vás, či jej potešíte svoj g-bod alebo si ho iba vystavíte na nočný stolík. Avšak ťažko zostane len vystavené! Má totiž ideálnu dĺžku, dokonalý tvar a úžasnú stimulačnú textúru. Skúste ho tiež ohriať či ochladiť a užiť si realistické hrátky.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Kisses 7" Handblown Double Ended Dildo

    Milujete krásne doplnky? V tom prípade by vašej pozornosti nemala uniknúť nová kolekcia Secret Kisses! Všetky hračky, ktoré obsahuje, boli navrhnuté s cieľom dopriať vám perfektné orgazmy a inak tomu nie je u tohto obojstranného dilda. Jeho dokonale zakrivený tvar vám umožní hlboké a uspokojivé prenikanie, a navyše ho môžete ľahko zahriať či ochladiť a dopriať si omamné chvíľky slasti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 100

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.