×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá pre mužov

Položky 129 až 160 z celkom 493

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 7" Flesh

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch Dong Raging Hard-Ons - Dildo 21cm Čierna

    Čierne dildo so špirálovitým dizajnom od obľúbenej značky Doc Johnson. Je kompatibilný s Vac-U-Lock systémom a tiež s O-krúžkami. Vyrobené v Amerike z materiálu bezpečného pre telo.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Ladykiller Tapered Double Penetration 14" Flesh

    Snívate o niečom veľkom a dvojitom? Stavíme sa, že dosť možno je to práve toto kvalitné dildo s dvoma koncami. Užijú si s ním ako začiatočníci, tak pokročilí. Zamilujte sa do jeho dokonalého tvaru, žilkovanej textúry a prerážajte ním ako vaginálne, tak análne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys European Lover

    Realistické dildo s účinnou prísavkou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 76

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Mighty Mike Sensa Feel 5.5 Inch Flesh

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na kachličky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Barny Dildo Čierna

    Ergonomicky tvarované dildo s prísavkou od obľúbenej značky Malesation.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PowerBullet Extra Touch Finger Dong Pink

    Čo sa stane, keď si na prst nasadíte tento návlek? Získate super prst z mäkkého silikónu, ktorým vzrušivo pohladíte vnútorné citlivé miesta na tele svojom alebo svojho náprotivku. Je skvele flexibilný a pevne drží na svojom mieste, navyše nikdy neminie cieľ!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Dong - Obojstranné dildo 30cm Červená

    Double Dong je kvalitné obojstranné dildo vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Sentry Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich dild korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXX Sentry má rozširujúce sa tvar a dostanete sa s ním tak ďaleko, ako to len váš anál dovolí. Wow.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 63 Squirt

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar Squirt vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zároveň tieto dildá vedia autenticky striekať tekutinou, ktorú do nich pomocou injekčnej striekačky aplikujete. Vychutnajte si slasť z nevšedného dračieho tvaru a výstrekov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Echo Dildo Black

    Dildo pripomínajúce morskú príšeru alebo morskú pannu, záleží na uhle pohľadu, tak aký bude ten váš? Echo má použiteľnú dĺžku od parádnych 15 cm a vyrobené je z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Potešte sa ním!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 3 9.5" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd zo špeciálneho silikónu s termo-aktívnym efektom. Znamená to, že materiál je teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 7

    Elegantné a luxusné dildo ručne vyrobené zo skla. Poteší každého náročného milovníka svojimi prepracovaným detailami, ktoré berú dych. Svoju jedinečnosť u si získava okúzľujúcim vzhľadom z fúkaného skla.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 72 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Vaginal Trainers Pink

    Tréningová sada pre panvové dno, análny strečing a ďalšie! Obsahuje 3 rôzne veľké dildá a jemnú úzku špičku pre ľahké zavádzanie. Sú mierne pružné, ľahko sa s nimi manipuluje a disponujú praktickým koncovým očkom. Vyrobené sú z kvalitného a príjemného silikónu, ktorý vám bude maximálne príjemný!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 8 Inch with Balls

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Flesh

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hot Chocolate Brianna Chocolate

    Mäkučká Brianna čokoládovej farby sa stane vašou najlepšou kamarátkou, ktorú budete môcť mať neustále pri ruke, aby vás potešila svojimi vibráciami. Pojme akokoľvek veľký penis, pretože má oba konce otvorené. Vnútorná stimulačná textúra pripomína skutočnú vagínu a až pridáte vibrácie, nezostane vám nič iné než sa s Briannou jednoducho urobiť.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Solid Jelly Dong - Obojstranné dildo 33cm Telová

    Double Dong je kvalitné obojstranné dildo, vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playhouse Ribbed Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Cock 10" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho neuveriteľné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude netradičnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    129 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel 7 Inch Jack Vanilla

    Hľadáte realistického a mierne zahnutého kamaráta? Dildo Au Naturel je vnútri pevné a na povrchu mäkké a jemné, čo vytvára skutočne autentický efekt. Silná koncová prísavka vám umožní pripevniť ho na akýkoľvek hladký povrch a vychutnávať si tak prenikanie bez použitia rúk. Zamilujte sa do realistického dilda!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Loadz 7" Squirting Dildo Medium

    Ste pripravení na vzrušujúcu zábavu s týmto vibračným a striekajúcim dildom? Ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktorými bude intenzívne prebúdzať orgazmus! Je čas sa urobiť? Stlačte tlačidlo a užite si výstrek.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA20 Dual Layer Ultra Lifelike Soft Silicone Dildo KlicLok Flesh 22cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatný realistický penis z báječne hebkého silikónu a s pevným vnútorným jadrom. Má KlicLok koncovku a donúti zalapať po dychu každú ženu túžiacu po penise. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Glass Dildo The Twister

    Milujete dizajnové skvosty? Toto krásne sklenené dildo sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku a jeho zatočený povrch bude príjemne stimulovať vaše miesta vášne. A nielen tie, tiež vám poskytne rozmanité vzrušujúce pocity, pretože ho budete môcť veľmi jednoducho zahriať alebo ochladiť. Užite si mrazivé či hrejivé prenikanie s umeleckým dildom - skleneným dildom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 7 Inch with Balls

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mythology Dion Galactic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible M

    Vyvinuté pre stimuláciu a maximalizáciu orgazmu! Toto nádherné fantasy dildo je dokonale zakrivené a má ideálny tvar na to, aby vám poskytol jedinečne vzrušujúce zážitky! Bude cieliť presne na G-bod a poteší ho svojimi silnými vibráciami. Zamilujte si jeho funkcie, tvar aj úžasné galaktické prevedenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo modrým dildom! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkučkého a hebučkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním, a to buď vaginálne, alebo pokojne aj análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Je príjemne veľký, kvalitne spracovaný a vo farbe čokolády, takže hrátky s ním budú naozaj sladké. Vidíte tie žilky a žaluď, vyzerajú tak skutočne! Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 26,7 cm a šírkou 6,4 cm vám dá okúsiť poriadnu kladu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 493

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.