×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Realistické dilda pre mužov

Položky 65 až 96 z celkom 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Neo 7.5 Inch Dual Density Cock with Balls Blue

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo modrým dildom! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkučkého a hebučkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním, a to buď vaginálne, alebo pokojne aj análne!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Je príjemne veľký, kvalitne spracovaný a vo farbe čokolády, takže hrátky s ním budú naozaj sladké. Vidíte tie žilky a žaluď, vyzerajú tak skutočne! Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 26,7 cm a šírkou 6,4 cm vám dá okúsiť poriadnu kladu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA16 Large Lifelike Silicone Dildo KlicLok Flesh 19cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatné realistické dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Dixx 5.7 Inch Dual Density Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Ukrýva v sebe pevné jadro ako skutočná tvrdá erekcia a jeho vonkajšia časť je príjemne mäkká a hebká ako skutočný penis. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Torrent Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenu? Rider je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 8 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 21cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Poseable True Feel Cock

    Uchopte ho. Naklopte ho. Zasuňte ho. Akokoľvek! Toto dildo s vami bude v akejkoľvek polohe a vypočuje vaše priania tak, aby vás potešilo. Má dokonale realistickú textúru, vnútri je pevné a zvonku zase príjemne hebké ako skutočný penis. Prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a potom to bude už len na vás... alebo vo vás?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 15" Cock with Balls Black

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    Hľadáte pružný realistický penis, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Okúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Každý ho chce! Uncut D je ručne vyrobené dildo s neobrezanou predkožkou, uspokojivými proporciami, vnútrom pevným ako kamenná erekcia a vonkajšou časťou hodvábne hebkou ako skutočný penis. Vďaka silnej koncovej prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dopraje vám vzrušujúce hands-free hry. Tak na čo ešte čakať?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black Jungle King 10 Inch

    Chcete objaviť vzrušujúcu erotickú džungľu? Samotný kráľ džungle vám na to bude tým najlepším sprievodcom! Jeho veľkorysé rozmery predstavujú skutočnú divočinu, svojím pôvabným zafarbením vás bude neodolateľne zvádzať a realistickými detailmi vás presvedčí o tom, že je to ten pravý. Zamilujte si Jungle Kinga!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 19,9cm

    Snívate o úplne realistickom didle, ktoré vám dopraje tú najpríjemnejšiu zábavu? Dajte šancu dildu od Nature Skin s pohyblivou kožičkou! Je skvele flexibilné, maximálne realistické, má veľké semenníky a vypuklý žaluď. Zakončené je silnou prísavkou, s ktorou si užijete zábavu bez použitia rúk, a zároveň je vďaka nej dildo kompatibilný s postrojmi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Nature Cock 9.5"

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žalúd a zmyselnú vzrušujúcu textúru. A čo potom jeho neuveriteľné rozmery! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude netradičnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    80,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock CodeBlack 6 Inch ULTRASKYN Realistic UR3 Cock - Luxusné realistické dildo 17cm Čierna

    Prekrásne realistické dildo vás ohromí svojimi pôsobivými detailmi, prepracovanosťou, elegantnou čiernou farbou a predovšetkým materiálom, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej pokožky.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Mailman Mocha

    Pokiaľ sa cítite vzrušene, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a splniť svoje tajné poslanie, ktorým je vaše potešenie. Má skvele realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hand-free hrátky. Majte svojho pomocníka stále po ruke!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 7" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak uspokojí vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak akurát! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 24,7cm

    Snívate o úplne realistickom didle, ktoré vám dopraje tú najpríjemnejšiu zábavu? Dajte šancu dildu od Nature Skin s pohyblivou kožičkou! Je skvele flexibilné, maximálne realistické, má veľké varlaty a vypuklý žalúd. Zakončené je silnou prísavkou, s ktorou si užijete zábavu bez použitia rúk, a zároveň je vďaka nej dildo kompatibilný s postrojmi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Sliding-Skin Dual Layer Dong 7.0" Brown

    Snívate o dilde, ktoré by bolo ako živé? Tí, ktorí premenili svoje sny na skutočnosť, si už dávno užívajú s týmto realistickým dildom, ktoré je vo vnútri úžasne pevné ako poriadne tvrdá erekcia, a zvonku zase príjemne mäkké ako skutočná koža. Vychutnajte si vzrušujúcu autentickosť s kvalitným dildom so sexi semenníkmi a pre ešte lepší pocit pridajte lubrikant na vodnej báze.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Flesh

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 18cm

    Hľadáte pružného realistického šulínka, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Skúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Mechanic Chocolate

    Pokiaľ sa cítite vzrušene, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a naplniť vaše sexi túžby o šikovnom mechanikovi. Má skvele realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hand-free hrátky. Majte svojho pomocníka stále po ruke!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildom! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože pôsobí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončené silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné semenníky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys European Lover Black

    Tak úchvatne realistický, až vám vezme dych! Nechajte sa rozmaznávať týmto flexibilným autentickým dildom, ktoré bude ideálnym doplnkom k akejkoľvek divokej hre. Zamilujte sa jeho sexi žaluďa, vymodelovaných žiliek a silnej prísavky, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Adam Dexter Cock

    Ste pripravený na horúci penis Adama Dextera? Má pôsobivú dĺžku i šírku a vďaka materiálu Better-Than-Real Plus bude pôsobiť ako skutočný penis. Jeho ručne vymodelované detaily i sfarbenie sú tak sexi, že vám to nedá spať a budete sa s ním musieť maznať zas a znova. Použite tiež robustnú prísavku a nechajte svoje erotické fantázie, aby sa stali skutočnými!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Xander Corvus 9 Inch Cock

    Milujete dokonalý penis sexi pornoherca menom Xander Corvus? Teraz môže byť váš! Jeho autenticky tvarované žilky, žaluď a semenníky z realistického materiálu Ultraskyn vás dostanú do kolien. Xanderov penis ako dildo bolo ručne vyrobené so zmyslom pre detail, vnútri je pevné ako kamenná erekcia, na povrchu príjemne mäkké. Premeňte svoje pornohviezdne fantázie na skutočnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Black

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson William Seed 8 Inch Cock

    Milujete dokonalý penis sexi pornoherca menom William Seed? Teraz môže byť váš! Jeho autenticky tvarované žilky, žaluď a semenníky z realistického materiálu Ultraskyn vás dostanú do kolien. Williamov penis ako dildo bolo ručne vyrobené so zmyslom pre detail, vnútri je pevné ako kamenná erekcia, na povrchu príjemné mäkké. Premeňte svoje pornohviezdne fantázie na skutočnosť!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA02 Smooth Silicone Anal Dildo KlicLok Pink 17cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatné nežne ružové dildo na análne alebo vaginálne prenikanie z báječne hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!
    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Blush Au Naturel Mr Perfect Sensa Feel 8.5 Inch Flesh

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Daddy Sensa Feel 14 Inch Brown

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na dlaždičky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 153

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.