×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Realistické dilda telová

Položky 129 až 160 z celkom 319

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pipedream King Cock Plus 9" Triple Density Cock with Swinging Balls Skin

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu s luxusnými semenníkmi, ktoré sa budú realisticky pohupovať s každým prírazom. Dildo je na povrchu jemné ako ľudské pokožka, vo vnútri pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Dude Vibrating 9" Flesh

    Túžite po realistickom dilde, ktoré by pre vás zmyselne vibrovalo? Dude Vibrating je dokonale tvarovaný a do detailov premyslený štramák so skvele mäkkým povrchom, ktorý vám bude na dotyk verne pripomínať hebučkú kožičku skutočného penisu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a vzorov a skúste to aj s prísavkou na hladkom povrchu.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Poseable True Feel Cock

    Uchopte ho. Naklopte ho. Zasuňte ho. Akokoľvek! Toto dildo s vami bude v akejkoľvek polohe a vypočuje vaše priania tak, aby vás potešilo. Má dokonale realistickú textúru, vnútri je pevné a zvonku zase príjemne hebké ako skutočný penis. Prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a potom to bude už len na vás... alebo vo vás?

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 24cm

    Hľadáte pružný realistický penis, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Okúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Naked Addiction Dual Density 8" Silicone Dong Skin

    Pôvabné realistické dildo pre všetky milovníčky a milovníkov penisov. Vďaka technológii IncrediFeel pôsobí použitý silikón naozaj realisticky, je príjemný na dotyk a vy sa zbláznite zo všetkých pocitov, ktoré vo vás toto dildo vyvolá. Užite si pevnosť vďaka tvrdému jadru a zároveň ohybnosť vďaka mäkkému vršku.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Hung Rider Bruno 14 Inch Dong

    Túžite po divokej jazde s veľkým bad boyom? Splňte si svoj sen a zoznámte sa s Brunom. Je veľký, silný a neuveriteľne realistický. Jeho ohromujúca dĺžka, pohybujúca sa okolo 30 centimetrov, vás dostane na pokraj šialenstva! Bonusom naviac je potom prísavka, vďaka ktorej si s Brunom užijete aj bez použitia rúk. Tak nečakajte, preskočte rande a pozvite si Brina priamo do spálne.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 7" with Balls Vanilla

    Každý ho chce! Uncut D je ručne vyrobené dildo s neobrezanou predkožkou, uspokojivými proporciami, vnútrom pevným ako kamenná erekcia a vonkajšou časťou hodvábne hebkou ako skutočný penis. Vďaka silnej koncovej prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dopraje vám vzrušujúce hands-free hry. Tak na čo ešte čakať?

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 19,9cm

    Snívate o úplne realistickom didle, ktoré vám dopraje tú najpríjemnejšiu zábavu? Dajte šancu dildu od Nature Skin s pohyblivou kožičkou! Je skvele flexibilné, maximálne realistické, má veľké semenníky a vypuklý žaluď. Zakončené je silnou prísavkou, s ktorou si užijete zábavu bez použitia rúk, a zároveň je vďaka nej dildo kompatibilný s postrojmi.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 10" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je naviac teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne a v nízkych teplotách tvrdne. Zamilujte sa divoko!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 5 Inch Posable Dildo Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Cock with Balls 7" Flesh

    Snívate o realistickom uspokojení? Toto silikónové dvojvrstvové dildo vám ho dopraje. Je autenticky tvarované, má výrazný žaluď a zmyselné semenníky, takže vás tak uspokojí vo vnútri aj zvonku. A čo potom jeho rozmery, ktoré sú tak akurát! A silná koncová prísavka! A ten vzhľad! Bude pôvabnou ozdobou vašej zbierky erotických pomôcok!

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin Dildo with Movable Skin 24,7cm

    Snívate o úplne realistickom didle, ktoré vám dopraje tú najpríjemnejšiu zábavu? Dajte šancu dildu od Nature Skin s pohyblivou kožičkou! Je skvele flexibilné, maximálne realistické, má veľké varlaty a vypuklý žalúd. Zakončené je silnou prísavkou, s ktorou si užijete zábavu bez použitia rúk, a zároveň je vďaka nej dildo kompatibilný s postrojmi.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Hľadáte toho pravého a veľkého, ktorý bude vyzerať skutočne a bude tiež vybavený vzrušujúcimi funkciami? Tak ten je práve tu! Toto vibračné dildo na diaľkové ovládanie je do detailov vymodelované z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám 7 omamných vibračných vzorov v 3 intenzívnych rýchlostiach. Tak uchopte ovládač a vydajte sa na zmyselnú cestu za orgazmickým šťastím.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Chub 10" Dildo Mocha

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia působí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žalúd, žilky a pôvabné varlaty. Pripevnite koncovú prísavku na kachličky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Masturbator Dildo Butt Skin

    Nástroj ultimátneho potešenia - Kiotos Dildo Butt! Táto hračka je navrhnutá tak, aby vám za všetkých okolností poskytla ohromujúci zážitok a intenzívne vzrušujúce pocity. Je to masturbátor a dildo zároveň, vyrobené z vysoko kvalitného TPE materiálu, ktorý je skvele mäkký a pružný, takže verne napodobňuje skutočnú kožu. Vkĺznite dovnútra a objavte úžasnú stimulačnú textúru, ktorá vás svojimi vyvýšeninami a hrbolčekmi vezme do raja.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou LikeTrue Slidy Sliding-Skin Realistic Dual Layer Dildo 8" Flesh

    Je pre vás skutočnosť a dôveryhodnosť pri výbere dilda na prvom mieste? Like True realistické didlá vám zamotajú hlavu! Sú koncipované pre intenzívne autentické potešenie, majú úžasnú textúru, dokonalé krivky a jedinečné detaily. Najlepšia je však ich dvojitá posuvná vrstva, vďaka ktorej sú flexibilné, príjemné na používanie a má posuvnú „vonkajšiu kožu“. Použite koncovú prísavku a užite si aj hads-free hrátky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 4 8.5" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí zmäkne a v nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bergrisi Realistic Dildo 26cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Bergrisi toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 11" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kopiou penisu a možno ich ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hedvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Max & Co Sean Realistic Dildo with Testicles 7.5" Flesh

    Zháňate dildo ako živé so silnou prísavkou a peknými semenníkmi? Max & Co je kolekcia dild navrhnutých pre vaše dokonalé potešenie. Sean je realistický penis s dĺžkou 19 cm a parádnym zahnutím. Zaujme vás svojimi autentickými detailmi a predovšetkým semenníkmi, ktoré nebudete chcieť prestať stláčať. Je pevný, ale mäkký a pružný zároveň, dajte mu šancu a rozhodne nebudete ľutovať!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX Triple Cox Flesh

    Nie jedno, nie dve, ale hneď 3 dildá pripevnené spoločne k plochej základni! Majú nádherný realistický vzhľad a doprajú vám trojitý prienik, trúfnete si naň? Vyrobené sú zo 100% vysoko kvalitného PVC materiálu, ktorý je mäkký, pružný a realistický.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cock Miller Silicone Double Density Super Flexible Dildo Skin 18cm

    Hľadáte pružného realistického šulínka, ktorý by splnil vaše erotické priania? Cock Miller vás nesklame! Je hodvábne hebký a pevný zároveň, je tiež pružný, odolný a extrémne realistický. Skúste dokonalý materiál cocksil, ktorý sa prispôsobí vašim požiadavkám tak, aby zvíťazila vášeň a spokojnosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Jeff Stryker ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom Jeff Stryker? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Jeffa. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Slim 9 Inch ULTRASKYN Skin

    Prahnete po výnimočne realistickom dilde? Tento ručne vyrobený krásavec je vnútri báječne pevný ako kamenná erekcia a na povrchu nádherne hebký ako ľudská koža vďaka materiálu Ultraskyn. Rýchlo sa zahreje na telesnú teplotu a vy si budete pripadať ako by ste v sebe mali skutočný penis. Zažite s ním tie autentické zážitky, ktorým s anič nevyrovná!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Na koho budete myslieť, keď sa budete hrať s týmto realistickým dildom? Bude to namakaný hasič pripravený zapáliť vaše túžby a uhasiť vaše chute po intenzívnom potešení? Zažite s ním vzrušenie prameniace z tých najdivokejších fantázií!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock Tan

    Snívate o dildu, ktoré bude dokonalou realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože i žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doposiaľ mohli len predstavovať. King Cock je vybavený aj silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu a je kompatibilné so strap-onmi. Vyrobené je z Fanta Flesh materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a, samozrejme, je i bezpečné pre telo, hypoalergénne a neobsahuje ftaláty.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildom! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože pôsobí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončené silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné semenníky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Cock 7" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktorému sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Mr. Magic 9 Inch Dildo with Balls Beige

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu? Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Giant 2kg 29cm

    Snívate o gigantickom XXL potešenie? Toto masívne a flexibilné dildo Real Giant splní vaše vášnivé sny! Svojím vzhľadom dôverne pripomína penis, má pôvabný žaluď a textúru a nechýbajú ani obrovské semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Giant váži viac ako 2 kg a vy si s ním užijete aj bez použitia rúk.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Xander Corvus 9 Inch Cock

    Milujete dokonalý penis sexi pornoherca menom Xander Corvus? Teraz môže byť váš! Jeho autenticky tvarované žilky, žaluď a semenníky z realistického materiálu Ultraskyn vás dostanú do kolien. Xanderov penis ako dildo bolo ručne vyrobené so zmyslom pre detail, vnútri je pevné ako kamenná erekcia, na povrchu príjemne mäkké. Premeňte svoje pornohviezdne fantázie na skutočnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone 12" Cock

    Chcete prehĺbiť svoju lásku ku koňom? Toto konské dildo neuveriteľnej veľkosti vám prinesie také uspokojenie, o ktorom už dlho snívate! Vnútri je báječne pevné a na povrchu príjemne mäkké. Má zmyselnú textúru, ktorá ešte viac podporí vaše vzrušenie a silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Porajtujte si na tomto kráľovsky veľkom konskom dilde jedinečného vzhľadu!

    159 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 319

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.