×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 65 až 96 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush B Yours Diamond Glisten Clear

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Tak napríklad preto, že je nádherné a realisticky spracované a zakončené robustnou prísavkou. Je tiež kompatibilný s postrojmi a tvarované je tak, aby pôsobilo ako živé. Glisten je jednoducho perfektný doplnok do vašej zbierky dild a jeho mierne zakrivenie bude úžasne stimulovať G-bod alebo prostatu. Dajte mu šancu byť pre vás „tým pravým“!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Ripple G-Spot Dildo GS06C Clear

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear 4" Cock with Balls

    Priezračné a pôvabné! Toto dildo z transparentného materiálu zvýši vaše pôžitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilné, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Basic 8.5 Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin 5 Inch Mini Cock Beige

    Máte radšej menšie gašparky a veríte vo veľké divadlá? Ten malý doktórik pre vás bude ideálny! Je to ručne modelované dildo, ktoré vyzerá ako skutočný penis a veľmi príjemné na dotyk, pretože je vyrobené z kvalitného TPE materiálu. Koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom či rovnom povrchu as Dr. Skinom si tak užijete sólo aj paru! Račte ho pozvať k sebe domov na intímnu prehliadku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Silicone Holy Dong Medium Purple

    Užívajte si svoje milostné hrátky tak, ako ich máte najradšej! Značka LoveToy toto dildo vyrobila z hladkého silikónu a vybavila ho silnou prísavkou. Prajete si hands-free zábavu alebo hľadáte vhodné dildo do strap-onu? Všetko je možné a vďaka zakriveniu si môžete byť istí, že s ním pohodlne dosiahnete na G-bod i na prostatu!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • All Black AB11 Dildo 22cm

    Čierne vinylové dildo od obľúbenej značky Dark Crystal vás očarí svojím tvarom i rozmermi, predovšetkým dĺžkou, ktorá je 22 cm.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance Double G-Spot Dildo GS10C Clear

    Toto pôvabne ružové obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne mnoho výhod, môžete ho jednoducho ľahko zahriať či schladiť (postačí horúca voda alebo mrazák), je to materiál bezpečný pre telo, je neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám pokojne vydržať aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Deluxe Dual Density Dong 7 Inch Skin

    Snívate o niečom neporovnateľne skutočnom? Iste to bude toto dildo Get Real Deluxe! Je totiž ako živé, vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, žilky, žaluď a zakončené je prísavkou pre hrátky bez použitia rúk. Podľahnite mu!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Starter Dong 6 Inch Skin

    Snívate o potešení a realistickom parťákovi? Toto autentické dildo vám nachystá nezabudnuteľné zážitky, predstavuje totiž dokonalú rovnováhu medzi pevnosťou a pružnosťou. Jeho kvalitný a na dotyk príjemný TPE materiál bude rozmaznávať vaše citlivé miesta rovnako ako jemný žalúd a textúra. Umiestnite koncovú prísavku a hladký povrch a rozbehnite to bez použitia rúk!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dong 7.5 Inch

    Realistické dildo na dotyk i pohľad. Dotknite sa ním všetkých svojich citlivých miest a potešte sa kvalitným spracovaním, ktoré vďaka pevnej vnútornej časti udrží dildo vždy v pozore. Siná prísavka vám tak umožní vychutnávať si hands-free hry nielen v kúpeľni, ale na akomkoľvek hladkom povrchu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Turquoise

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žalu´du a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Suction Cup Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Vyberte spomedzi díld svojho favorita a použite tento Hung System Suction Cup Black na jeho upevnenie a využite jeho silnú prísavku na pripevnenie na hladký povrch, ktorým môžu byť napríklad kachličky v kúpeľni.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Ranger Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Ranger je značka ideál! Má sexy realistický tvar vrátane semenníkov, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného želé materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Basix Rubber Works Slim Seven Flesh

    Neuveriteľne skutočné! Toto realistické dildo v tvare penisu má mierne vymodelované žilky a žaluď a zakončené je praktickou prísavkou, ktorá bude držať na hladkom povrchu. Vyrobené je z kvalitného PVC materiálu a vďaka zahnutiu s ním ľahko dosiahnete na G-bod alebo na prostatu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Happy Dicks Dildo 6 Inch with Balls Blue

    Toto dildo bolo stvorené, aby vám robilo naozajstnú radosť! Jeho farebný a zároveň realistický dizajn poteší vaše oči a príjemný materiál potom akúkoľvek časť vášho tela, ktorej sa ním budete dotýkať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Beautiful Jack Realistic Dildo 27cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Jack toto všetko má ak tomu navyše ešte robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Clear Dong 7.5 Inch

    Stelesnenie potešenia a autentickosti! Toto dildo z kolekcie Get Real Clear je vyrobené z kvalitného číreho TPE materiálu a je teda príjemné na dotyk a ľahko sa čistí. Jeho realistické prevedenie vás očarí na prvý pohľad a rozhodne oceníte aj vytúženú flexibilitu. Vychutnajte si stimuláciu jemnou žilkovanou textúrou a nezabudnite využiť aj silnú koncovú prísavku.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Alive Valiant Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Valiant je značka ideál! Má sexy hladký tvar s miernym žaluďom, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Cock 7 Inch with Balls 18cm Čierna

    Týmto dildom zasiahnete všetky svoje citlivé body a to ako vo vagíne, tak v anále. Get Real Cock má čiernu farbu a je realisticky tvarovaný až do tej najjemnejšej žilky. Nechajte sa okúzliť vzrušujúcimi pocity, ktoré s ním zažijete, a využite silnú prísavku pre dobrodružné hands-free hrátky. Dildo je vyrobené z bezpečného PVC materiálu a neobsahuje ftaláty.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hung System Handle Black

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a účinných díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak kopec zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími strojmi F-Machine. Vyberte spomedzi díld svojho favorita, použite túto dômyselnú rukoväť Hung System Handle Black na jeho upevnenie a užite si zábavu, po ktorej túži vaša fantázia.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Back End Chubby Pink

    Hľadáte zmyselne realistický zážitok? Ružový Chubby je tu pre začiatočníkov i pokročilých. Je z pružného materiálu a disponuje silnou prísavkou. Chubby je realistický nielen na pohľad, ale realistické budú predovšetkým vaše pocity pri jeho používaní. Nechajte sa unášať takmer skutočnou penetráciou!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Pink

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Starter Dong 6 Inch Black

    Snívate o potešení a realistickom parťákovi? Toto autentické dildo vám nachystá nezabudnuteľné zážitky, predstavuje totiž dokonalú rovnováhu medzi pevnosťou a pružnosťou. Jeho kvalitné a na dotyk príjemný TPE materiál bude rozmaznávať vaše citlivé miesta rovnako ako jemný žaluď a textúra. Umiestnite koncovú prísavku a hladký povrch a rozbehnite to bez použitia rúk!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 6 Inch Purple

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi a pôvabným dildom krásnej farby!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 5 Inch Posable Dildo Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Curved Dildo with Suction Cup 11,5cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Sweet N Hard 1 Pink

    Keď dildo, tak pekné a kvalitné za rozumnú cenu! Tento klasický kamarát od Blush má silnú koncovú prísavku a je vyrobený z príjemného a mäkkého PVC materiálu. Obohaťte svoju zbierku erotických hračiek o tento nepostrádateľný kúsok!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Woomy Knock-Knock TPE Dildo 16" Flesh

    Láka vás objavovanie vzrušujúcej hravosti? Kolekciu Woomy tvoria pôvabné hračky z vysoko kvalitných materiálov, ktoré sa pýšia zábavným aj elegantným vzhľadom a tými najlepšími funkciami. Do Woomy kolekcie patrí aj toto dvojité super realistické dildo z kvalitného TPE materiálu. Nechajte sa omámiť jeho autentickým spracovaním a vychutnajte si s ním chvíle vášne sólo alebo v páre!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Smooth Spot Dildo with Suction Cup 17cm Turquoise

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 7" 17 cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 125

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.