×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • No-Parts James Realistic Hollow Dildo 15cm Skin

    Kolekcia No-Parts prináša rozmanité dildá a špičkové postroje, z ktorých je radosť vyberať! Objavíte s nimi nové dobrodružstvá (sólo aj v páre) a hodí sa ako pre začínajúcich, tak pre skúsených milovníkov. Dildo James je duté a má realistický dizajn s miernym zakrivením a žilnatou textúrou. Vychutnajte si dotyk hebkého silikónu!

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pride Unicorn Dancer 7 Inch

    Dajte najavo svoje vážne a oslavujte pride! Toto dúhové dildo je správnou voľbou pre všetkých, ktorí sa neboja "priznať svoju farbu" a nestratiť pri tom hrdosť. Vyrobené je z vysoko kvalitného 100% silikónu a inšpiráciou mu nebolo nič iné ako pride vlajka. Pozvite si dúhu do svojej spálne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Malesation Benny Dildo Čierna

    Ergonomicky tvarované dildo s prísavkou od obľúbenej značky Malesation.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Mr. D 8.5 Inch Dildo with Balls Beige

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický, a ešte k tomu disponuje silnou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu? Mäkký PVC materiál si obľúbite a rovnako ako možnosť používať dildo ako strap-on. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Clear Double Dong 13 Inch

    Stelesnenie potešenia a autentickosti! Toto dildo z kolekcie Get Real Clear je vyrobené z kvalitného číreho TPE materiálu a je teda príjemné na dotyk a ľahko sa čistí. Jeho realistické prevedenie vás očarí na prvý pohľad a rozhodne oceníte aj vytúženú flexibilitu. Vychutnajte si stimuláciu jemnou žilkovanou textúrou a užite si oba použiteľné konce sólo pre dvojitý prienik alebo pokojne v páre!

    34,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Home Wrecker Sensa Feel Brown

    Hľadáte frajera na doma, ktorý splní všetky vaše potreby? Home Wrecker je značka ideál! Vie zmyselne vibrovať a má úžasný realistický tvar a vzhľad. Technológia Sensa Feel zaručuje mäkký a hebký povrch a zároveň pevné a silné jadro. Zamilujte sa do realistického penisu s vibráciami ako bonus!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock Black Universal Strap-On

    Úžasný doplnok kompatibilný so všetkými Vac-U-Lock kolíkmi od obľúbenej americkej značky Doc Johnson.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Loverboy The Secret Agent Mocha

    Pokiaľ sa cítite vzrušene, zavolajte si na pomoc dokonalého milovníka menom Loverboy. Je pripravený vám pomôcť a splniť svoje tajné poslanie, ktorým je vaše potešenie. Má skvele realistické spracovanie a tiež silnú koncovú prísavku pre hand-free hrátky. Majte svojho pomocníka stále po ruke!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Handsome Tickler Silicone Dildo Skin

    Len dva prstíky tam strčíme, len sa ohrejeme a zase pôjdeme! Jedine týmto prstíkom svoju izbičku rád otvorí každý Smolíček Pacholíček. Predstavujeme nádherné dildo z vysoko kvalitného mäkkého liquid silikónu na análne alebo vaginálne použitie. Pusťte ho ďalej a dosiahnite svoju maximálnu rozkošu sólo alebo v páre.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 037 Extra Long Black 30cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 30 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na kachličky alebo na vaňu a kvalitný tzv. liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových zážitkov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 9" 22 cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Fancy Aluminium Dildo

    Tento lesklý elegán nie je nič iné ako kvalitné hliníkové dildo pre neuveriteľnú stimuláciu. Jeho premenlivý guľôčkový tvar má úžasný stimulačný efekt. Užite si ho guľôčku po guľôčke, je ich dokopy 5 a medzi mini sa nachádzajú aj 3 maličké.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Star Sparkler

    Análny kolík alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Tento kolík má zúženú špičku pre pohodlné zavádzanie a rozšírenú základňu pre bezpečné použitie. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Ribbed G-Spot Dildo

    Potrpíte si na krásne veci? Toto dildo váš očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, takže je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má šikmý hrot pre pohodlné zasiahnutie bodu G či bodu P a vrúbky na jeho tele majú super stimulačný efekt. Vyskúšajte tiež teplotné hry a pred použitím dildo zahrejte či ochlaďte.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Lumino Play Dildo 7.5"

    Kvalitné dildo Lumino ponúka množstvo vzrušujúcej zábavy po zhasnutí svetiel. Je totiž napustené netoxickým svietiacim práškom a po zotmení vydáva viditeľné modré svetlo. Dildo je vyrobené z TPE materiálov, ktoré je možné bezpečne používať a sú cenovo dostupné. Bez ohľadu na to, či vás čaká vaginálny alebo análny prienik, toto dildo v tme vám zaručene prinesie nezabudnuteľnú noc plnú vášne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Intimate Spreader Strong

    Chcete niečo pre oboch? Táto šikovná vecička ju bude vzrušujúco dráždiť a jemu poskytne neuveriteľne sexi pohľad. Je to rozťahovač pyskov ohanbia s drážkami na stimuláciu počas sexu. Je vyrobený z pružných drôtikov ukrytých v silikóne a disponuje tiež svorkami s nastaviteľným tlakom pomocou skrutiek. Skúste niečo nové!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Small Green

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Toto dildo svietiace v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobené je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončené je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho realistickú textúru a dych vyrážajúci vnútorný svit!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 9 Inch Posable Dildo Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je dokonale autentický, pretože sa v jeho vnútrajšku ukrýva polohovateľná tyčka, ktorá udrží požadovanú pozíciu a dildo sa tak prispôsobí vášmu potešeniu. Zároveň je jeho vonkajšia časť dokonale hebká, mäkká a príjemná na dotyk. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Turquoise

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Jack 7" Dildo Mocha

    Hľadáte realistického a mierne zahnutého kamaráta? Dildo Au Naturel je vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a jemné, čo vytvára skutočne autentický efekt. Silná koncová prísavka vám umožní pripevniť ho na akýkoľvek hladký povrch a vychutnávať si tak prenikanie bez použitia rúk. Zamilujte sa do realistického dilda!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Clear

    Mäkké, flexibilné a sexy! Toto dvojité dildo má obe použiteľné strany, primeranú tloušťku a žilnatú textúru. Kvalitný krištáľovo čistý želé materiál (PVC) mu prepožičiava efektívny lesk aj pružnosť. Je bezpečný pre telo, ľahko sa čistí a užijete si s ním v páre aj sólo.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pop Peckers 7.5" Dildo with Balls Pink

    Realistické potešenie za všetkých okolností! Toto autentické dildo so žilkovanou textúrou, zmyselnými varlatami a koncovou silnou prísavkou vám splnia vaše erotické sny. Rozbehnite to s ním až do maximálnej orgazmickej extázy!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush B Yours Plus Thrill N Drill Pink

    Prečo si medzi všetkými dildami vybrať práve toto? Možno preto, že sa jedná o jemnejšiu verziu dilda z najpredávanejšej kolekcie B Yours, alebo aj kvôli tomu, že vám dopraje príjemne mäkké pocity a vzrušujúce realistické zážitky. Má svôdny jasný vzhľad a tiež pevnú koncovú prísavku. Dajte mu šancu hoci pre vás „tím pravým“!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Strap-On Dong Black Large

    Hľadáte perfektné dildo nielen k Taboom Strap-On Harness? Toto dildo je navrhnuté tak, aby ste si s ním užili dokonalé sexuálne potešenie a spokojnosť. Je vyrobené z kvalitného silikónu, takže je veľmi príjemné, hladké a tiež dômyselne tvarované. Hrajte sa s ním sólo alebo v páre!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Bahamut Realistic Dildo 21.8cm Nude

    Vzrušuje vás predstava realistického dilda s pôvabným žaluďom, autentickými žilkami a zmyselnými semenníkmi? Bahamut toto všetko má ak tomu navyše aj robustnú prísavku pre sexy hand-free hrátky!

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 9" 22 cm Pink

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 9" 22 cm Purple

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 13 Dildo Borosilicate Glass 18x3.5cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má šikovnú koncovú guličku pre úchvatnú stimuláciu a pre vaginálne či análne prenikanie sú použiteľné oba jeho konce. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Crystal Jellies Jr. Double Dong 12" Purple

    Mäkké, flexibilné a sexy! Toto dvojité dildo má obe použiteľné strany, primeranú tloušťku a žilnatú textúru. Kvalitný krištáľovo čistý želé materiál (PVC) mu prepožičiava efektívny lesk aj pružnosť. Je bezpečný pre telo, ľahko sa čistí a užijete si s ním v páre aj sólo.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Double Dong 17" 42cm Purple

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne farebné a zároveň priehľadné a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Deluxe Dual Density Dong 8 Inch Skin

    Snívate o ničom neporovnateľne skutočnom? Iste to bude toto dildo Get Real Deluxe! Je totiž ako živé, vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, žilky, žaluď a zakončené je prísavkou pre hrátky bez použitia rúk. Podľahnite mu!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.