×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Dr. Skin Plus 8 Inch Posable Dildo with Balls Chocolate

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Novelties Naked Legend Boss 8" Black

    Je čierny, je hebký a je mierne zahnutý, kto je to? Je to Boss! Dildo z čierneho liquid silikónu a so silnou koncovou prísavkou. Je hodvábne hebké na dotyk, jeho vzhľad je elegantný a priamo vyzývajúci k nebezpečným hrátkam. Nenechajte sa ním prehovárať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dazzling Crystal 1 Transparent

    Doprajte si čistý luxus a maximálne potešenie so Satisfyer Dazzling Crystal 1, vysoko kvalitným nádherným skleneným dildom, ktoré očarí vaše citlivé miesta bez akýchkoľvek vibrácií. So svojimi 2 použiteľnými koncami a tu aj 2 rôznymi textúrami zaisťuje intenzívne vaginálne potešenie a stimuláciu bodu G. Vychutnajte si luxusný zážitok sólo alebo v páre!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real The Manhandler 14.5 Inch Skin

    Prijmite výzvu do sexy súboja a chopte sa netradičného meča! Manhandler je dildo s rukoväťou, ktorá vám veľmi pohodlne padne do ruky. Pripomína meč alebo napríklad policajný obušok ľan s tím rozdielom, že namiesto čepele má realistické dildo s výrazným žaluďom a žilkami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 14 Dildo Borosilicate Glass 18.5x3cm Clear

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má zakončenie tvorené 4 guličkami pre extra stimuláciu a praktickú zakrivenú rukoväť, ktorá zaisťuje pohodlnú manipuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Pride Unicorn Dancer 8 Inch

    Dajte najavo svoje vášne a oslavujte pride! Toto dúhové dildo je správnou voľbou pre všetkých, ktorí sa neboja "priznať svoju farbu" a nestratiť pri tom hrdosť. Je vyrobené z vysoko kvalitného 100 silikónu a inšpiráciou mu nebolo nič iné než pride vlajka. Pozvite si dúhu do svojej spálne!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sparkling Crystal Transparent

    Zoznámte sa s mimoriadne krásnym trblietavým krištáľovým skvostom! Satisfyer Sparkling Crystal je elegantne navrhnuté dildo vyrobené z pevného borosilikátového skla, ktoré vám poskytne vzrušujúce zážitky. Užite si horúce alebo studené hrátky a nechajte toto snové sklenené dildo rozžiariť vaše oči.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Color Changing Liquid Silicone Dildo M 17cm Purple-Pink

    Snívate o dildách s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti od teploty. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Riley Pink

    Hľadáte pôvabné a kvalitné dildo s moderným vzhľadom? Tu ho máte! Riley je luxusné silikónové dildo, príjemne mäkké a hebké na dotyk. Zakončené je silnou prísavkou a jeho špeciálny tvar zasiahne tie správne miesta vo vašom tele za všetkých okolností. Nechajte sa ním rozmaznávať a rozšírte svoju erotickú zbierku o kvalitnú hračku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Ripple Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do neho aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 14cm Pink

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so špirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Len počkajte, až sa dotkneme hodvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Glass Romance G-Spot Dildo GS03PK Pink

    Toto priezračné obojstranné dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla a na trh s ním prichádza značka LoveToy. Sklenený materiál má nespočetne veľa výhod, môžete ho jednoducho a ľahko zahriať alebo ochladiť (postačí horúca voda alebo mraznička), materiál je bezpečný pre telo, neporézny, veľmi ľahko sa čistí a môže vám vydržať pokojne aj celý život. Toto dildo je navyše tak nádherné, že si ho vo svojej spálni aj radi vystavíte!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Flow Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do nej aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Crystal Transparent

    Jedinečný dizajn a vysoko kvalitný materiál: zažite čistý luxus a neskutočne zmyselné potešenie so Satisfyer Double Crystal. Toto dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla, takže je ľahké, bezpečné a veľmi všestranné. Pripravte sa na maximálnu stimuláciu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Rombee Dildo Pink

    Vysoko kvalitné, vysoko funkčné a vysoko roztomilé dildo! Okrem týchto vlastností je tiež atraktívne, moderné a ergonomicky navrhnuté. Poteší vás svojim hebučkým silikónovým materiálom, mäkkosťou a predovšetkým guličkovitým tvarom, s ktorým zažijete luxusnú stimuláciu. Navštívte dildom análik alebo vagínku!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Pink

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi pôvabným dildom krásnej farby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Plus 8 Inch Posable Dildo with Balls Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne realistický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hedvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k seba domov!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Size Queen Dildo 8 Inch Purple

    Už dlho snívate o kvalitnom realistickom dilde? Size Queen si zamilujete na pohľad, na dotyk i na pocit. Má dokonale autenticky vymodelovaný tvar vrátane žaluďu a žiliek a je zakončené účinnou prísavkou. Splňte si svoje sny s týmto sexi pôvabným dildom krásnej farby!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Straight Realistic Dildo Balls Suction Cup 8" 20,5cm Flesh

    Hľadáte niečo skutočné? Až po prvýkrát pohladíte toto RealRock dildo, budete si istí, že ste to našli. Je totiž neuveriteľne realistické, starostlivo a do detailov vymodelované, má výrazný žaluď, dokonalé žilky av neposlednom rade aj pôvabné semenníky. Užite si jeho pevnosť a zároveň mäkkosť, silnú prísavku, a predovšetkým všetky vzrušujúce zážitky!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr. Dixx 9 Inch Dual Density Dildo Skin

    Ešte nemáte toho pravého? Mr. Dixx je rozhodne vhodný adept! Ukrýva v sebe pevné jadro ako skutočná tvrdá erekcia a jeho vonkajšia časť je príjemne mäkká a hebká ako skutočný penis. Vaše zážitky s ním tak budú absolútne realistické! Má totiž tiež vymodelované žilky, žaluď aj semenníky. Tak využite silnú koncovú prísavku a nasadnite!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Max & Co Gerd Realistic Dildo with Testicles 8.1" Flesh

    Zháňate zaujímavé dildo so silnou prísavkou a peknými semenníkmi? Max & Co je kolekcia dild navrhnutých pre vaše dokonalé potešenie. Gerd je realistický penis s dĺžkou 20,6 cm as futuristickým tvarom. Zaujme vás svojimi detailmi, a predovšetkým semenníkmi blízko pri tele, ktoré nebudete chcieť prestať stláčať. Je pevný, ale mäkký a pružný zároveň, dajte mu šancu a rozhodne nebudete ľutovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 12 Dildo Borosilicate Glass 17x3.5cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má realistický tvar, jemnú stimulačnú textúru a koncovú bezpečnosťou základňu. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Crystal Light Blue

    Jedinečný dizajn a vysoko kvalitný materiál: zažite čistý luxus a neskutočne zmyselné potešenie so Satisfyer Double Crystal. Toto dildo je vyrobené z vysoko kvalitného borosilikátového skla, takže je ľahké, bezpečné a veľmi všestranné. Pripravte sa na maximálnu stimuláciu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Curl Glass Butt plug

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do nej aj tento pôvabný análny kolík vyrobený z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear Cock with Balls 7" Pink

    Priezračne pôvabné! Toto dildo z transparentného a ružového materiálu navýši vaše zážitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilný, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Radiant Soft Silicone Glow in the Dark Dildo Medium Purple

    Čo by sa zmenilo, keby sa váš sexuálny život zmyselne rozžiaril? Všetko? Tak do toho! Toto dildo svietiace v tme vám ohromí prekrásny september. Vyrobené je z kvalitného mäkkého polo-priehľadného silikónu a zakončené je praktickou silnou prísavkou. Nasvieťte ho a vychutnajte si jeho realistickú textúru a dech vyrážajúci vnútorný svit!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dazzling Crystal 1 Black

    Popisok pripravujemeDoprajte si čistý luxus a maximálne potešenie so Satisfyer Dazzling Crystal 1, vysoko kvalitným nádherným skleneným dildom, ktoré očarí vaše citlivé miesta bez akýchkoľvek vibrácií. So svojimi 2 použiteľnými koncami a tu aj 2 rôznymi textúrami zaisťuje intenzívne vaginálne potešenie a stimuláciu bodu G. Vychutnajte si luxusný zážitok sólo alebo v páre!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics I Love Dick Heart Filled Dong

    Prosím pozor, toto krásne dildo tu ešte nebolo! Je tak hravé a láskyplné, lebo je tvorené iskrivými srdiečkami! Má perfektný realistický tvar, veľkosť aj silnú koncovú prísavku. Užite si jeho extrémnu flexibilitu a aj vzhľad, ktorý sa bude vynímať na každom nočnom stole!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 60

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Deluxe Dual Density Dong 9 Inch Skin

    Snívate o ničom neporovnateľne skutočnom? Iste to bude toto dildo Get Real Deluxe! Je totiž ako živé, vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, žilky, žaluď a zakončené je prísavkou pre hrátky bez použitia rúk. Podľahnite mu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 10 Dildo Borosilicate Glass 16.5x3.5cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má jemný korálkovitý tvar, ktorý vytvára príjemnú stimuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gildo Ocean Wave Glass Dildo

    Milujete slnečné pláže a pohľad na nekonečný oceán? Presne týmto je inšpirovaná nádherná kolekcia erotických pomôcok Gildo. Patrí do neho aj toto pôvabné dildo vyrobené z prvotriedneho skla so silikónovou základňou. Skúste ho pred použitím zahriať alebo ochladiť a objavte vzrušujúce teplotné hrátky.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.