×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Addiction Fantasy Addiction Unicorn 18cm Purple

    Vstúpte do sveta splnených fantázií s týmto nádherne sfarbeným dildom pripomínajúcim jednorožca. Jeho jedinečný tvar so spirálovitou textúrou a koncovou hlavou vás prenesie do inej dimenzie. Ľan počkajte, až sa dotkneme hedvábne hladkého silikónu, to sa začnú diať divy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 4 8.5" Black

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí zmäkne a v nízkych teplotách stvrdne. Poďte sa milovať divoko!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Brown

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildóm! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože působí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončený silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné varlatky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock with Balls Tan

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 11 Dildo Borosilicate Glass 16x3cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má jemný korálkovitý tvar, ktorý vytvára príjemnú stimuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    37,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA11 Dual Layer Silicone Dildo KlicLok Pink 17.5cm

    Potrebujete toho pravého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj? Vyberte si úchvatný realistický ružový penis z báječne hebkého silikónu a s pevným vnútorným jadrom. Má KlicLok koncovku a donúti vás zalapať po dychu pri jednom orgazme za druhým. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin 18 Inch Double Dildo Chocolate

    Pustite doktora dovnútra! Toto dvojité dildo s vami bude skúmať vzrušenie hlbokých aj partnerských hrátok. Vychutnávajte si jeho dĺžku alebo oba konce zároveň. Dokonale vytvarované detaily v podobe žaluďov a žiliek v kombinácii s mäkkým povrchom a pevným jadrom pôsobia super realisticky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Fantasia Phoenix Teal

    Či už si pod slovom Phoenix vybavíte čokoľvek, tento konkrétne Phoenix je tu pre vaše potešenie! Má jedinečný postupne sa rozširujúci tvar a jeho cieľom sú vaše vzrušujúce pocity. Luxusné spracovanie s dôrazom na stimuláciu dalo vzniknúť tejto flexibilnej a vizuálnej pôvabnej pomôcke, ktorej tvar budete milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 9" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Clear 8" Cock with Balls

    Priezračné a pôvabné! Toto dildo z transparentného materiálu zvýši vaše pôžitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilné, nezapácha a ľahko sa čistí. Navyše disponuje koncovou prísavkou, ktorá bude držať na akomkoľvek hladkom a rovnom povrchu. Nechajte si splniť fantázie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Firefly Glass G-Spot Glass Wand

    Jedine s týmto dildom budú vaše análne hry pripomínať romantickú nočnú oblohu plnú hviezd... Teda len do tej doby, než si celú tú oblohu strčíte do vagíny. Firefly Glass Wand je zvodné, tajomné, hravé a nevšedné dildo s tvarom na zasiahnutie bodu G a je vyrobené z prvotriedneho borokremičitého skla, ktoré v sebe obsahuje svietiace čiastočky.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo King-Size Hand Small Black

    Milujete trochu väčšie a predovšetkým realistické hračky? Teraz môžete konečne podľahnúť svojim fantáziám a nechať sa naplniť až po okraj. Prestaňte snívať, poďte s hračkami z kolekcie Dinoo King Size svoje sny žiť! High five!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Colours Pride Edition 5 inch Dildo Rainbow

    Dildo s pruhmi vo farbách dúhy! Limitovaná kolekcia Pride Edition poteší nielen všetkých Pride priaznivcov. Jeho pevný a zamatovo hebký silikón je príjemný na dotyk a koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu. Dajte najavo svoje vášne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Glass Worxx Rhinestone Scepter

    Dildo alebo umelecké dielo majstrov sklárov? Nová kolekcia sklenených erotických pomôcok od ToyJoy srší pôvabom, eleganciou a erotickou zmyselnosťou. Toto dildo je špeciálne tvarované, aby ste s ním pohodlne zasiahli tie najcitlivejšie miesta a ponúkne vám 2 použiteľné konce pre každodennú možnosť voľby. Vyberte si krásnu sklenenú pomôcku a vyskúšajte tiež teplotné hrátky, ktoré sklo umožňuje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Deluxe Dual Density Dong 10 Inch Skin

    Snívate o ničom neporovnateľne skutočnom? Iste to bude toto dildo Get Real Deluxe! Je totiž ako živé, vo vnútri pevné a na povrchu mäkké a príjemné. Má realistickú farbu, žilky, žaluď a zakončené je prísavkou pre hrátky bez použitia rúk. Podľahnite mu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Megalodon Dildo Black

    Neuveriteľne sexy tvar a žilnatý povrch, to je dildo Megalodon! Vyrobené je z kvalitného vinylu a zakončené je plochou základňou. Jeho použiteľná dĺžka je 18 cm, tak čo myslíte? Trúfnete si na neho?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 55

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 11 Inch Dual Density Dildo Neon Pink

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo ružovým dildóm! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkkučkého a hebučkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním, a to buď vaginálne, alebo pokojne análne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Max & Co Blade Realistic Dildo Sword 18.5" Flesh

    vytaste ho na svoj náprotivok, alebo pokojne len na seba. Dostane vás svojim mäkkým, hodvábne príjemným a hlavne pružným materiálom, z ktorého sú vymodelované realistické detaily ako žilky alebo žaluď! Rukoväť vám vďaka textúre umožní svoju sexi zbraň ovládať aj v prípadoch, keď budete mať dlane od lubrikantu, tak ju prijmite za svoju.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 22 Dildo Borosilicate Glass 21.5x2.5cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má korálkovitý tvar, ktorý vytvára úchvatnú stimuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Fantasia Phoenix Pink

    Či už si pod slovom Phoenix vybavíte čokoľvek, tento konkrétny Phoenix je tu pre vaše potešenie! Má jedinečný postupne sa rozširujúci tvar a jeho cieľom sú vaše vzrušujúce pocity. Luxusné spracovanie s dôrazom na stimuláciu dalo vzniknúť tejto flexibilnej a vizuálne pôvabnej pomôcke, ktorej tvar budete milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 19 Glass Vibrator

    Elegantné, krásne a ručne vyrobené so zmyslom pre detail, taktiež sú produkty z luxusnej rady sklenených dild a análnych kolíkov Incicles, ktoré vám vezmú dych. Každý z nich je vyrobený z fúkaného skla a všetky sú jedinečné, hravé a krásne.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensual Glass Kaleigh

    Úžasné sklenené dildo, ktoré ponuka rôzne možnosti potešenia vás zaujme na prvý pohľad svojím výrazným dúhovým vzhľadom.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Cock Double Stuffer 10" Double Pecker Dildo Light

    Naplňte svoju dierku hneď dvojnásobne! Toto krásne dvojité dildo má dva realistické žalude, úchvatné žilky a tiež je skvele flexibilné. Vyrobené je z PVC bez obsahu ftalátov a je teda bezpečné pre telo. Kombinujte ho so všetkými lubrikantmi a užite si divoké dvojité jazdy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Curious Five 5" Platinum Silicone Dildo Green

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 21 Dildo Borosilicate Glass 20.5x3.5cm Pink

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podob, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má ladný tvar a tiež praktickú základňu a rukoväť v tvare srdiečka, ktorá zaisťuje pohodlnú manipuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr. Skin Silicone Dr. Noah 8 Inch Dong with Suction Cup Vanilla

    Chýba vám niečo skutočné? Čo tak skúsiť tohto doktora, ktorý je úplne realistický a prinesie vám dokonalé uspokojenie? Je neuveriteľne autentický, vo vnútri pevný ako skutočná erekcia a na povrchu hodvábne hebký. Neváhajte a pozvite si Dr. Skina na intímnu prehliadku k sebe domov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Neo 10 Inch Dual Density Dildo Neon Pink

    Presvieťte svoj intímny život týmto žiarivo ružovým dildom! Jeho duálne telo v sebe ukrýva pevné jadro zabalené do mäkučkého a hebučkého PVC materiálu. Užite si autentické pocity spojené s realistickým spracovaním, a to buď vaginálne, alebo pokojne análne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Realistic Dildo with Balls 10" 25,4 cm Transparent

    Hľadáte pôvabné dildo pre zaručené orgazmy? Tie najlepšie vrcholy okúsite s dildami z od RealRock! Sú nádherne tvarované, úchvatne číre a vy s nimi dosiahnete svoje vo veľkom štýle. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a ich kvalitný TPE materiál zaisťuje ľahké čistenie aj dlhú životnosť!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Bigstuff 11 Inch Flesh

    Ak vás medzi realistickými dildami oslovilo práve toto s názvom Bigstuff, verte, že to nie je náhoda, ale osud! Pokiaľ sa rozhodnete si ho pozvať do svojej spálne, nebudete ľutovať. Očarí vás nielen úchvatnými vibráciami, ale aj pevným mieškom, mierne nakloneným tvarom a výraznými žilkami. Jeho omamná dĺžka 31 cm sľubuje veľkého chlapca s koncovou prísavkou, ktorá drží na akomkoľvek hladkom povrchu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ibiza Nebula Model 22 Dildo Borosilicate Glass 21.5x2.5cm Clear

    Dovolenka na Ibize môže mať mnoho podôb, najlepšie však urobíte, keď ju pojmete ako vzrušujúcu cestu s týmto nádherným skleneným dildom! Má korálkovitý tvar, ktorý vytvára úchvatnú stimuláciu pri análnom aj vaginálnom prenikaní. Doprajte si nádhernú a luxusnú erotickú pomôcku a vyskúšajte aj sexy teplotné hrátky.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 115

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.