×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 129 až 160 z celkom 304

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • HiSmith HSA68 Vibrating Silicone Butt Plug KlicLok 7.28" Black

    Snívate o análnom či vaginálnom prenikaní? Toto dildo je príjemné na dotyk, čím vás dokonale rozparádi. Navyše je vybavené funkciou vibrácií, ktorých úroveň si budete diktovať cez diaľkový ovládač. Pokiaľ túžite po skutočných zážitkoch pri hrátkach so šukacím strojom HiSmith, je toto dildo značka ideál!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real Extreme XXL Dildo 11 Inch Skin

    Noc čo noc túžite po dilde, ktoré by bolo skutočné, možno len o trochu väčšie? Extreme XXL Dildo je tu pre naplnenie vašich túžob! Je dokonale príjemné na dotyk, má prirodzenú siluetu a tiež starostlivo vymodelované detaily ako sú žilky alebo semenníky. Využite tiež prísavku a vystrájajte s týmto veľkorysým dildom bez použitia rúk!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Guys Mick Blue Dildo

    Ikonická porno superstar Mick Blue a dokonalý odliatok jeho penisu! Wau! Na jeho konte je viac ako 2500 filmov, v ktorých účinkoval, a 250 snímkov, ktoré režíroval. Fanúšikov si získal pre svoje modré oči, zvodný prízvuk, prirodzený talent a výstavný úd. Výpočet ocenení, ktoré za svoju kariéru získal, je nekonečný, rovnako ako počet žien, ktoré si ho predstavujú pri misionárskej polohe. Realizujte svoje vlhké sny s Mickom Blue!

    109 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Lycan Lock On Werewolf Dildo

    Nejde len o folklór, ide o to, že s Realm ožijú všetky vaše divoké fantázie! Dildo Lycan je vyrobené z mäkkého, pružného a ručne liateho platinového silikónu najvyššej kvality. Hoci je to stvorenie mierne podivné, iste si obľúbite jeho matnú štruktúru, povrch a detaily a necháte sa ním vzrušiť tak, že budete vyť na Mesiac!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD04 Squamule Silicone Dildo Suction Cup 8.1" Gold

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Dildos Set for Universal Harness Purple S/M/L

    Trojica dild rôznych veľkosti z kvalitného a príjemného silikónu. Ich zakrivený tvar s výraznou špičkou pohodlne zacieli na citlivý G-bod alebo na prostatu. Sú univerzálne, hebké, šikovné a vhodné napríklad aj pre stra-on.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Bold Daddy 14" Dildo Pink

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom výraznej ružovej farby. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia působí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žalúd, žilky a pôvabné varlaty. Pripevnite koncovú prísavku na kachličky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • USA Cocks 8 Inch Ultra Real Dual Layer Dildo

    Tak dlhý, tak hebký, tak pekný a tak realistický! S týmto dildom zasiahnete všetky citlivé miestečká a okúsite naozajstnú orgazmickú extázu. Potešte svoje oči i telo, zamerajte sa na dokonalé detaily a vezmite si do ruky skutočne pevnú erekciu! Silná koncová prísavka vám navyše umožní dildo pripevniť na hladký povrch a užívať si penetráciu bez rúk.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Hung Riff RR34 Black

    Hračka pre všetkých milovníkov hardcore, atribútom, ktorým sa budete môcť pýšiť, dildo plniace fantázie, taký je Dinoo Hung Riff! Jeho rozmery sú neuveriteľné a jeho výhodou je kompatibilnosť s Hung system

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 5pcs Wearable Dilator Set

    Sada na revitalizáciu a zosilnenie vaginálnych svalov, ktorú odporučajú aj doktori. Obsahuje 5 vaginálnych dilatátorov s ergonomickým zakrivením, ktoré vám umožnia postupnú a jemnú dilatáciu. Vyrobené sú z prémiového silikónu, sú príjemné, pohodlne sa zavádzajú a možno ich skombinovať aj s mini vibrátorom. Precvičte svoje panvové dno a omlaďte svoju vagínu.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Drilling Don Dildo Flesh

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou aj spracovaním! Súčasťou balenia je i extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung systém a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Triune Devil's Tongue Dildo

    Privítajte vo svojich intímnych zónach tento diabolský jazyk! Svojou textúrou vás bude zmyselne hladkať a stimulovať tak, že sa váš bod G zblázni od vášne. Zakrivený koniec predstavuje praktickú rukoväť pre ľahkú manipuláciu aj pri divokejších hrách a ak budete chcieť, môžete jazyk pred použitím zahriať alebo ochladiť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson The D Uncut D ULTRASKYN 9" with Balls Vanilla

    Každý ho chce! Uncut D je ručne vyrobené dildo s neobrezanou predkožkou, uspokojivými proporciami, vnútrom pevným ako kamenná erekcia a vonkajšou časťou hodvábne hebkou ako skutočný penis. Vďaka silnej koncovej prísavke bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dopraje vám vzrušujúce hands-free hry. Tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 11" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktoré sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje vibráciami, silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Carving Carl Dildo

    Toto zamatovo vinylové dildo vyrobené v Európe vás poteší svojou veľkosťou i spracovaním! Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splní všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové aj sólo hrátky

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Dildoll Fantasia

    Objevte Dildolls - farebné dildá vyrobené zo 100% kvalitného a hebkého silikónu. Majú príjemne zakrivený tvar, ktorý zaisťuje pohodlné prenikanie pre vaginálne a análne použitie. Dildo má tiež silnú prísavku, takže ho možno pripevniť na akýkoľvek hladký a tvrdý povrch na použitie bez rúk. Nechajte sa zlákať jeho tvarom aj úchvatným farebným prevedením.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gläs Sweetheart Glass Dildo

    Milujete skvostné a láskyplné doplnky? Toto romantické sklenené dildo si tiež zamilujete! Je to elegantný a nežný výstavný kúsok na pomedzí umeleckého diela, s ktorým budú erotické hry ešte o niečo zábavnejšie. Kvalitné sklo sa dá zahriať alebo ochladiť, zmyselné zakrivenie vám vezme dych a koncové srdiečko rozbúši vaše vlastné srdce. Vychutnajte si jeho možnosti vo svojom análiku i vagíne!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Love Large Real Feel Dual Layer

    Nudia vás klasické dildá a hľadáte niečo skutočne pozoruhodné? Tento krásavec so špeciálnym dutým povrchom vás uspokojí hlboko a zmyselne. Má silnú prísavku a jeho vonkajšia časť je o niečo väčšia než vnútorná, takže vonkajšia "koža" je mierne pohyblivá a vnútro je pevné. Zoznámte sa s tým pravým (dildom)!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Ste pripravená na nezabudnuteľné erotické dobrodružstvo? Táto hračka vás omámi 12 funkciami vibrácií a bočných pulzácií pre maximálne potešenie. Vďaka koncovej prísavke si môžete vychutnávať vaginálne aj análne hrátky bez použitia rúk a hodí sa tak aj pre kombináciu s vhodnými postrojmi.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 038 Extra Long Black 40cm

    Prahnete po ničom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 40 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na kachličky alebo na vani a kvalitný tzv. liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových zážitkov!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 24

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolen a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína nejaké zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 37

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý je úplne jedinečný. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Dirty Pig Dildo AN11

    Vitajte v zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného prasačieho penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Au Naturel Chub 10" Dildo Chocolate

    Preskúmajte svoje túžby a vášne s týmto pôvabným realistickým dildom. Má dve vrstvy, vnútornú pevnú a vonkajšiu príjemne mäkkú, ich kombinácia pôsobí super realisticky a úplne vás ohromí. K tomu pridajte dokonale tvarovaný žaluď, žilky a pôvabné semenníky. Pripevnite koncovú prísavku na kachličky v kúpeľni a poriadne si zarajtujte.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 15

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšedným? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dildov, z ktorých toto vás zaujme svojim tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 40

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojim dizajnom, ktorý pripomína akési zviera. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Super Eight 8" Platinum Silicone Dildo Purple

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boomer Banks Dildo

    Chcete zaplniť tú nepríjemnú prázdnotu, ktorú v sebe už dlhšiu dobu máte? Boomer Banks vám pomôže! Respektíve jeho penis vám pomôže, nenechá vás v tom a bude tu pre vás kedykoľvek si len spomeniete. Pozvite si do svojho života spokojnosť a úplnosť, pozvite si realistické dildo Boomer Banks!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fucktools Fisting Freddy

    Táto zamatovo vinylová päsť vyrobená v Európe vás poteší svojou veľkosťou a spracovaním! Súčasťou balenia je aj extrémne silná prísavka, ktorá vám splná všetky vaše hands-free sny. Kolekcia Fucktools je tiež kompatibilná s doplnkami z kolekcie Hung system a produkty z nej sú perfektné pre párové i sólo hry.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ella Čierna

    Ella je prvé dildo z dielne LELO, špeciálne navrhnutá na stimuláciu bodu G. Na dosiahnutie maximálneho vzrušenia odporúčame používať Ellu v kombinácii s Lily, Nea alebo Yva, ktorými budete stimulovať váš klitoris.

    64,90 €

    51,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Real Body Real Jo 18,5cm

    Viete, aký je najnovší trend na trhu s dildami? Realistické dildá s pohyblivou predkožkou! Presne také je aj dildo Real Body Real Jo, ktoré je neprekonateľne realistické, flexibilné, jemné a predovšetkým vybavené predkožkou pohybujúcou sa tam a späť aj pružnými semenníkmi s ťažšími vnútornými guličkami. Ako bonus je dildo zakončené účinnou prísavnou plochou, vďaka ktorej si môžete užívať obľúbené hands-free hrátky.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • RealRock Vibrating Realistic Cock 10" with Scrotum Skin

    Pôvabné realistické dildo, ktoré sa sotva niečo vyrovná! Jeho vzhľad dokonale kopíruje skutočný penis, povšimnite si sfarbenie, žaluď a starostlivo vymodelované žilky. Disponuje vibráciami, silnou prísavkou a je vyrobené z príjemnej gumy.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 304

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.