×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Dildá

Položky 129 až 160 z celkom 331

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Hung System Easy Squat with Dildo

    Hung je nová špeciálna kolekcia kvalitných a efektívnych díld a základní, na ktoré môžete dildá pripojiť a užiť si tak veľa zábavy, pretože sú kompatibilné s Vac-U-Lock systémom a šukacími stroji F-Machine. Vyberte si spomedzi díld svojho favorita alebo vyskúšajte dildo, ktoré je súčasťou balenia, a použite tento držiak Hung System Easy Squat na to, aby ste si mohli pohodlne drepnúť a dopriať svojmu análku po čom túži.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Alex Jones Realistic UltraSKYN Dildo 28cm

    Obdivujete slávneho krásavca menom Alex Jones? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penis šarmantného Alexa. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Solid Gargantula Dildo

    Tiež tak zbožňujete nafukovacie hračky? Poďte okukovať túto novinku od obľúbeného Mistra B.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 11" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kopiou penisu a možno ich ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hedvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA111 Super Huge Silicone Dildo KlicLok 12.4" Black

    Potrebujete toho pravého a tiež poriadne veľkého pre váš obľúbený HiSmith šukací stroj alebo pokojne len tak? Vyberte si úchvatné realistické dildo pre análne alebo vaginálne prenikanie z skvele hebkého silikónu, ktorý je pevný a zároveň pružný. Má odnímateľnú KlicLok koncovku a donúti vás v kombinácii s vašou šukacou mašinou vyložene zalapať po dychu. Nechajte sa ním uniesť do iného lepšieho sveta!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 45

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jednaveľkáslasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Jeff Stryker ULTRASKYN Vac-U-Lock Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom Jeff Stryker? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Jeffa. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos COX 039 Extra Long Black 50cm

    Prahnete po niečom dlhom? Toto dildo s dĺžkou 30 cm má hladký povrch a dostane sa až do vašich hlbokých útrob. Vďaka silnej prísavke ho pohodlne pripevníte napríklad na dlaždičky alebo na vaňu a kvalitný tzv. Liquid silikón si obľúbite pre jeho pružnosť a zdravotnú nezávadnosť. Radujte sa z nových pôžitkov!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 14" Cock with Balls Black

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z Fanta Flesh materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Silicone Unicorn Dildo

    Za odľahlých temných lesov sa odvážil zjaviť sa – jednorožec. Na prvý pohľad je vidieť, že splnia vaše fantastické túžby. V lesoch sa túlava, klusá, je majestátna a túži sa dostať do vašej mystickej záhrady. Je to tučný magický roh vyžarujúci oranžové, modré a fialové odtiene, ktoré sa krúžia dohromady tak, že ucítite každú jeho krivku a náraz. Prijmite pozvanie do sveta extázy a neznámeho potešenia.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSD18 Huge Dragon Egg Dildo Suction Cup 9.96" Purple-Pink

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom dračieho vajca je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a taktiež príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Mono Density Dildo Purple Metallic M

    Nechajte sa rozžiariť! Dildo z kolekcie Metallic Shine vás oslní intenzívnou metalickou farbou a tiež príjemným materiálom. Je vyrobené z tzv. liquid silikónu, čo je vysoko kvalitný a mäkký materiál, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Dildo je tiež vybavené prísavkou a je kompatibilné s postrojmi.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 73 Glow in the Dark

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Primal Bronto Black

    Milujete veľké hračky? Máme pre vás novú životnú lásku! Toto dildo z vysoko kvalitného RST materiálu vás naplní tak, že na seba budete môcť byť hrdí. Zapojte svoju fantáziu a doprajte seba alebo svojmu protivníku niečo pořádne, toto poriadne dildo!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Ricky Johnson 10 Inch ULTRASKYN Dual Density Cock with Removable Vac-U-Loc Suction Cup

    Obdivujete slávneho krásavca menom Ricky Johnson? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Rickyho. Vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a z vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 29

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HellHound Cerberus Dildo Black Purple S

    Prejdite bránou pekla a vstúpte do kráľovstva zla! Je tu nový vládca trónu rozkoše a bolesti, ohňa, vody, temnoty a svetla, jeho meno je HellHound! Je to pekelný pes, beštie, ktoré potrebuje nakŕmiť, nenásytné monštrum, ktoré sa chce zaboriť do vašej diery a prinútiť vás vyť rozkošou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • COLT Adam Dexter Cock

    Ste pripravený na horúci penis Adama Dextera? Má pôsobivú dĺžku i šírku a vďaka materiálu Better-Than-Real Plus bude pôsobiť ako skutočný penis. Jeho ručne vymodelované detaily i sfarbenie sú tak sexi, že vám to nedá spať a budete sa s ním musieť maznať zas a znova. Použite tiež robustnú prísavku a nechajte svoje erotické fantázie, aby sa stali skutočnými!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Realistixxx Real Giant 2kg 29cm

    Snívate o gigantickom XXL potešenie? Toto masívne a flexibilné dildo Real Giant splní vaše vášnivé sny! Svojím vzhľadom dôverne pripomína penis, má pôvabný žaluď a textúru a nechýbajú ani obrovské semenníky, ktoré slúžia ako základňa. Giant váži viac ako 2 kg a vy si s ním užijete aj bez použitia rúk.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Chubby 9" Cock with Balls Black

    Snívate o dilde, ktoré bude dokonalou, realistickou kópiou penisu? Prestaňte snívať a zoznámte sa s King Cockom! Každá žilka, každý záhyb kože a žaluď sú starostlivo ručne vymodelované profesionálmi so zmyslom pre detail tak, aby vám dildo poskytlo tie najrealistickejšie zážitky, ktoré ste si doteraz mohli len predstavovať. King Cock je tiež vybavený silnou prísavkou, vďaka ktorej bude dildo pevne držať na akomkoľvek hladkom povrchu, a je kompatibilný so strap-onmi. Je vyrobený z materiálu, ktorý je na nerozoznanie od ľudskej kože a samozrejme je i bezpečný pre telo, hypoalergénny a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Vac-U-Lock ULTRASKYN Hung Chocolate

    Ako uspokojiť svoje túžby? Hodiť sa vám k tomu bude toto luxusné realistické dildo Hung s Vac-U-Lock zakončením. Jeho masívna dĺžka a neuveriteľný obvod vás nádherne naplnia a ohromia vás autentickými pocitmi. Vďaka tzv. dual-density prevedeniu je na povrchu príjemne mäkké a zároveň vo vnútri pevné ako kamenná erekcia. Doprajte si dotyk jeho kvalitného Ultraskyn materiálu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Xander Corvus 9 Inch Cock

    Milujete dokonalý penis sexi pornoherca menom Xander Corvus? Teraz môže byť váš! Jeho autenticky tvarované žilky, žaluď a semenníky z realistického materiálu Ultraskyn vás dostanú do kolien. Xanderov penis ako dildo bolo ručne vyrobené so zmyslom pre detail, vnútri je pevné ako kamenná erekcia, na povrchu príjemne mäkké. Premeňte svoje pornohviezdne fantázie na skutočnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 69

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o ničom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolín a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 8" Triple Density Cock with Swinging Balls Skin

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu s luxusnými semenníkmi, ktorá sa budú realisticky hojdať s každým prírazom. Dildo je na povrchu jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a zakončené je super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshjack Boys Diego Sans Dildo

    Mysleli ste si, že prenádherný penis Diega Sansa nebude môcť byť nikdy váš? Opak je pravdou! Teraz si s ním môžete splniť všetky svoje priania, je tak skutočný, tak hebký, tak dokonalo tvarovaný a do detailov vymodelovaný. Ponorte sa do predstáv o jeho chlpatej hrudi a do ruky uchopte jeho penis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Pierce Paris ULTRASKYN Vac-U-Lock 9" Vanilla

    Obdivujete slávneho krásavca menom Pierce Paris? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Pierceho. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Powerful Vibrator Pink

    Extra silné vibrácie pre vonkajšie aj vnútorné potešenie! Tento neprehliadnuteľne ružový výkonný vibrátor od Sweet Smile vás zaujme svojim realistickým dizajnom, ktorý priamo nabáda k príjemným erotickým hrátkam. Jeho žaluď sa bude venovať G-bodu a semenníky poteší klitoris. Pripevnite prísavku na hladký povrch a užite si slastné okamihy bez použitia rúk.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Animals Wild Donkey Dildo AN13

    Vitajte vo zvieracom kráľovstve a ráčte objaviť túto jedinečnú hračku. Toto dildo je presnou anatomickou kópiou skutočného oslieho penisu a je vyrobené z príjemne mäkkého vinylu, ktorý je úplne bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Dildo Beast 67

    Nudí vás dildá, ktoré realisticky pripomínajú penis a snívate o niečom nezbedne nevšednom? Kiotos Monstar vás dostane do kolien a do raja. Je to séria neuveriteľne pôsobivo prepracovaných dild, z ktorých toto vás zaujme svojím tvarom, ktorý vyzerá ako akési monštrum. Zavádzať ho do vagíny alebo do análu je jedna veľká slasť, tak si ju nenechajte ujsť.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Plus 6" Triple Density Cock with Swinging Balls Skin

    Ten najlepší realistický penis na trhu! King Cock Plus Triple Density je do detailov vymodelované dildo z neuveriteľne autentického materiálu s luxusnými semenníkmi, ktoré sa budú hojdať s každým prírazom. Dildo je na povrchu jemné ako ľudská pokožka, vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a je zakončené super silnou prísavkou. King Cock Plus Triple Density nemá konkurenciu, vychutnajte si ho!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Signature Cocks Rob Piper ULTRASKYN Vac-U-Lock 10.5" Chocolate

    Obdivujete slávneho krásavca menom Rob Piper? Teraz sa k nemu môžete dostať bližšie a užívať si ručne vyrobené dildo ako odliatok skutočného penisu šarmantného Roba. Vnútri je pevné ako kamenná erekcia az vonkajšej časti je nádherne hebké a mäkké vďaka jedinečnému materiálu ULTRASKYN. Vychutnajte si každý jeho autentický detail a maximálne potešenie, ktoré s ním objavíte.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • strap-on-me Dildo Plug Balls Size XXL Black

    Uspokojenie, potešenie a počúvanie vlastnému telu. Máte záujem? Toto Dildo Plug Balls vás zvedie svojim progresívnym dizajnom, ktorý tvorí 3 guličky podobnej veľkosti pre intenzívnu stimuláciu. Každá korálka vás poteší dávkou vzrušenia, tak neváhajte a užite si slasť centimeter po centimetri!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 331

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.