×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dlhá dĺžka

Položky 97 až 128 z celkom 363

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • HiSmith HSD22 Huge Riesiger Arthropod Dildo 26cm Brown

    Realistické dildá vás nebavia a hľadáte skôr niečo trochu odlišné? Toto dildo s nevšedným stimulačným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru a tiež príjemný, mäkký povrch. Užite si s sním svoju cestu za potešením a využite aj jeho koncovú prísavku.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy King Size Realistic Ladykiller Tapered Double Penetration 14" Flesh

    Snívate o niečom veľkom a dvojitom? Stavíme sa, že dosť možno je to práve toto kvalitné dildo s dvoma koncami. Užijú si s ním ako začiatočníci, tak pokročilí. Zamilujte sa do jeho dokonalého tvaru, žilkovanej textúry a prerážajte ním ako vaginálne, tak análne.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CM05 Thrusting and Sucking Masturbator

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CM05 je úžasne diskrétny a ponúkne vám hneď 3 rôzne nastavenia sania a 3 rýchlosti pohybu, ktorý stimuluje prirážanie. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentický pocit.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dinoo Gypos - Análny kolík 19,5cm Čierna

    Kvalitné dildo z prvotriedneho vinylu od obľúbenej značky Dinoo.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    To najlepšie pre váš penis! Tento masturbátor CRUIZR CP01 je úžasne diskrétny a ponúkne vám 10 vzrušujúcich rotačných funkcií a 5 sacích funkcií. Okrem toho si istotne obľúbite funkciu zahrievania, ktorá celý zážitok ešte podporí. Objavte jeho vnútorný mäkký pružný rukáv s pôvabným realistickým vaginálnym otvorom. Táto vnútorná časť je odnímateľná, takže jednoduché čistenie je zaručené, a zároveň sa môžete tešiť na zmyselnú textúru a autentické pocity.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Velvet Balls Black

    Štvorica guľôčok pre vaše potešenie! Tieto čierne guľôčky sú vybavené aj vnútornými guľôčkami, ktoré pri pohybe narážajú do stien a spôsobujú príjemnú stimuláciu. Praktická koncová slučka vám uľahčí vyberanie a pridaním lubrikačného gélu na vodnej báze si zaistíte pohodlné zavádzanie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Bamboo Cane Thin

    Bol tu niekto neposlušný? To bude asi vaša najčastejšia otázka po tom, čo svoju zbierku BDSM pomôcok obohatíte o túto bambusovú rákosku. Má rukoväť z umelej kože v peknom čierno-červenom prevedení a disponuje tiež praktickým putkom. Je ľahká, odolná a pripravená ešte podčiarknúť vašu dominanciu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Dong - Obojstranné dildo 30cm Červená

    Double Dong je kvalitné obojstranné dildo vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD XXL Sentry Black

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane na zničenie análu, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich dild korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované XXX Sentry má rozširujúce sa tvar a dostanete sa s ním tak ďaleko, ako to len váš anál dovolí. Wow.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Monstar Echo Dildo Black

    Dildo pripomínajúce morskú príšeru alebo morskú pannu, záleží na uhle pohľadu, tak aký bude ten váš? Echo má použiteľnú dĺžku od parádnych 15 cm a vyrobené je z kvalitného vinylu bez obsahu ftalátov. Potešte sa ním!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Remote Controlled Penis Extension

    Chýba vám k šťastiu 8 centimetrov navyše a vibrácie? Tento flexibilný návlek na penis s diaľkovým ovládaním od značky Rebel vaše priania vypočuje! Pomôže vám dostať sa do formy a poteší nielen vás, ale aj vašu partnerku, pretože masívny žaluď zaistí predĺženie hneď o 8 cm! Nechajte ho tesne priľahnúť, podporiť erekciu a zachyťte ho za semenníky, aby nespadol!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Queeny Love Giant Lover 33cm Fialová

    Fičíte na väčších veľkostiach? Potrebujete niečo viac? V tom prípade máte jedinečnú možnosť splniť si sen!

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Jet Annihilator Carbon Metallic Black

    Elegantná a zároveň nebezpečná kolekcia hračiek Jet pre všetkých milovníkov a milovníčky pomôcok väčších rozmerov! Hrajte sa tvrdo, ale zároveň bezpečne! Kolíky a dildá sú vyrobené z laboratórne testovaného PVC materiálu, ktorý je hebký, flexibilný, ľahko sa zavádza a kombinovať ho môžete so všetkými druhmi lubrikantov.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Double Solid Jelly Dong - Obojstranné dildo 33cm Telová

    Double Dong je kvalitné obojstranné dildo, vyrobené z jemného gélového materiálu. Dildo je pevné, pružné a veľmi poddajné, so žilkovaním a na koncoch je zakončené realisticky tvarovanými žaluďmi.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy Dual Layered Platinum Silicone Rotator 10" Flesh

    Chcete niečo viac ako obyčajné dildo? Tak teraz pozorne čítate – toto nádherné a neuveriteľne realistické dildo je vyrobené z prvotriedneho dvojvrstvového silikónu (vo vnútri pevné a na povrchu mäkké), má úchvatné autentické detaily a ponúkne vám 10 režimov vibrácií a rotácií! Dajte mu šancu a nebudete ľutovať!

    109 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Mega 2" Extension - Prémiový návlek na penis

    Premeňte svoj penis a pridajte mu na obvode aj na dĺžke zo sekundy na sekundu. Teraz už môžete uspokojiť svojho partnera alebo partnerku takými rozmermi, po ktorých túžia! Bezpečne, bez doktorov a bez práškov transformujte svoj penis na veľkého, uspokojivého a potešujúceho obra..

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 7" Vibrating Silicone Dual Density Cock with Remote Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure M

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký liščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Dr.Skin Mr.Mister 10.5 Inch Dildo Chocolate

    Pustite si doktora dovnútra! Je príjemne veľký, kvalitne spracovaný a vo farbe čokolády, takže hrátky s ním budú naozaj sladké. Vidíte tie žilky a žaluď, vyzerajú tak skutočne! Zakončený je prísavkou a svojou dĺžkou 26,7 cm a šírkou 6,4 cm vám dá okúsiť poriadnu kladu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Supreme je značka ideál! Má sexy realistický tvar pre obojstranné použitie, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Plug-ilicious 1 Petrol

    Chcete si vychutnávať vzrušujúce kratochvíle spojené s análnou stimuláciou novým a ešte lepším spôsobom? Ráčte sa zoznámiť s kolíkom Plug-ilicious 1, ktorý vyniká nielen vďaka svojim extra silným vibráciám, ale tiež tým, že ho možno ovládať prostredníctvom aplikácie v telefóne, tablete alebo Apple Watch. A to zďaleka nie je všetko, čo by ste o ňom mali vedieť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adonis Extension Clear - Návlek na penis

    Na veľkosti rozhodne záleží, a ak nedisponujete takou, po ktorej vaša partnerka či partner túži, nie je nič jednoduchšie než si zaobstarať návlek na penis.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Hollow Strap On 12 Inch - Pevný postroj s luxusným realistickým pripínacím penisom 30cm Telová

    Na veľkosti rozhodne záleží a na kvalite tiež! Postroj s dildom od obľúbenej značky Pipedream tieto dve vlastnosti spája a zaručuje tak skutočne neuveriteľné zážitky.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Twist S

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 9" Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie. Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrchu hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 3" Extension Flesh - Prémiový návlek na penis

    Premeňte svoj penis a pridajte mu na obvode aj dĺžke zo sekundy na sekundu. Teraz už svojho partnera alebo partnerku môžete uspokojiť takými rozmermi, po ktorých túži! Bezpečne, bez lekárov a bez liekov transformujte svoj penis na veľkého, uspokojivého a potešujúceho obra.

    49,90 €

    32,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Black and White Fox Tail Anal Pleasure L

    Chcete svoj zadoček ozdobiť niečím veľmi sexi a roztomilým zároveň? Tento prekrásny kolík je vyrobený z kvalitnej zinkovej sliatiny a vo svojej základni má hebučký líščí ocko, ktorý sa bude vynímať medzi vašimi polovičkami a možno vás aj trošku štekliť. Vychutnajte si nové vzrušujúce pocity a rozdelujte sa s týmto análnym chvostíkom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • WAD Thermal Detonator L

    Značka Weapons of Ass Destruction, v českom preklade zbrane análového ničenia, prichádza s novou kolekciou ohromujúcich díld korešpondujúcich s názvom značky. Toto dildo pomenované Detonator vám bude vzrušenie dávkovať postupne, ale zároveň divoko, začnite s najmenšou hlavou a dostaňte sa až k tej najťažšej.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Bound to You Spreader Bar

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto ručne vyrobená rozperná tyč z vegánskej kože je zakončená 2 x 2 otočnými zlatými karabínami a splní vaše otrocké, milostné priania. Je nádherná a zároveň odolná a rozhodne by vo vašej zbierke neposlušných hračiek nemala chýbať.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Double Doung S Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dvojité dildo Silexd s pamäťovým efektom, vďaka ktorému vydrží zahnuté tak, ako si ho nastavíte. Materiál je navyše teplotne ovplyvniteľný, takže pri zahriatí mäkne av nízkych teplotách tvrdne. Poďte sa divoko milovať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 363

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.