×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky extra silné vibrácie dobíjacie

Položky 65 až 96 z celkom 311

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Magic Motion Vini

    Vychutnajte si vzrušenie vášho miláčika bez ohľadu na to, či sa zrovna nachádza u vás alebo na druhom konci sveta cez aplikáciu Magic Motion. Vibrácie riadené na diaľku či na blízko tak vagíne môžete dopriať vagíne i klitorisu, záleží len na vás ako vajíčko využijete. Silné vibrácie si zamilujete a následné orgazmy ešte viac, tak na čo ešte čakať?

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Hľadáte kompaktnú, avšak výkonnú masážnu hlavicu? Flip splní vaše priania! Skrýva v sebe skutočnú silu a vďaka flexibilnej hlave si s ňou budete môcť vychutnávať nielen stimuláciu erotogénnych zón, ale tiež relaxačnú masáž stuhnutých svalov na celom tele. Doprajte si úžasné vibrácie skryté v tejto pôvabnej hlavici!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO F1S V2 Masturbator Gun Metal & Midnight Blue

    Preskúmajte svoju spokojnosť s týmto moderným masturbátorom s poddajným vnútorným rukávom a širokou škálou sonických intenzít a 4 pulzujúcimi programami. Je vybavený 10 najmodernejšími senzormi pre spätnú väzbu v reálnom čase cez aplikáciu LELO, čo vám umožní vytvoriť si tú najpríjemnejšiu sadu programov. Dajte život svojim fantáziám!

    399 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Chcete pre seba len to najlepšie? S Lelo Smart Wand 2 zažijete bezkonkurečnú relaxáiu, najluxusnejšiu masáž na svete, dokonalú stimuláciu a príjemné uvoľnenie. Koncentrovaná sila 10 vibračných režimov uvoľňuje svalové napätie i stres, pohodlná rukoväť padne do ruky ako uliata a dlhšia výdrž sľubuje nekonečné hodiny radosti.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Palpitation Vibrating Egg Pink

    Snívate o hlbokých vibráciách, ktoré budete ovládať cez váš smart telefón? Toto pôvabné a šikovné vibračné vajíčko predstavuje váš splnený sen! Vpláva do vagíny ako by tam patrilo odjakživa a po spárovaní s aplikáciou v telefóne si budete pohodlne voliť vibračné režimy. Alebo ho bude vyberať váš partner? To už necháme na vás.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Čierna

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Ass

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Symphony Polyvalent and ULTRA Powerful Wand Massager

    Dizajnová a skutočne silná masážna hlavice od značky Adrien splní všetky vaše priania. Bola špeciálne navrhnutá presne tak, aby pre vás bola diskrétne tichou a zároveň výkonnou pomôcku určenou nielen na intímne potešenie, ale aj na masáže celého tela. Má precízny ergonomický tvar, ľahko sa ovláda a je vyrobená z bezpečného a kvalitného silikónu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina 2 Fialová

    Najpredávanejší "zajačik" na trhu je teraz ešte neodolateľnejší! Ina 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu.

    219 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Vibes Yummy Sunshine

    Vy aj váš bod G hľadáte spoločníka, ktorý vás rozžiari za chladných nocí? Potom by sme vám radi predstavili Yummy Sunshine. Tento zmyselne zaoblený vibrátor vás očarí slastne rebrovanou štruktúrou, nakloneným hrotom a 12 vzrušujúcimi vibračnými programami. So žltou fabrou zaručujúcou dobrú náladu a príjemným povrchom Silk Touch vás privedie k intenzívnym vyvrcholeniam a rozžiari tak aj vaše slnko!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve The G-gasm Curve

    Chcete to najlepšie pre váš bod G a každý deň inak? G-gasm vibrátor má 36 výkonných režimov v 5 úrovniach intenzity, takže vám bude trvať skutočne dlho, kým vyskúšate úplne všetky. Dokonalé zakrivenie vám pomôže bod G nájsť a láskať ho do zbláznenia. Nechajte sa rozmaznávať hodvábne hebkým silikónom a dokonalou stimuláciou!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Výkonná mini masážna hlavica od značky Bodywand. Ponúkne vám niekoľko zmyselných masážnych režimov, medzi ktorými budete prepínať dotykovým tlačidlom. Vyrobená je z vysoko kvalitného silikónu, preto je hodvábne hebká a pre vašu pokožku bude dokonale príjemná. Vďaka menšej veľkosti je ideálna na cestovanie a vďaka vodotesnosti aj na hrátky vo vani alebo v sprche. Motor tejto hlavice je diskrétne tichý a dobíja sa pomocou USB káblu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Purple

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe navrhli skutoční profesionáli na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je, a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku nebudete potrebovať.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Toyz Mega-Bator Mouth

    Zažijete ten najpokročilejší, hands-free, USB nabíjací mužský masturbátor. Mega-Bator je jediný hands-free mastrubátor na svete, ktorý za Vás urobí všetku prácu medzitým, čo sledujete na telefóne svoje obľúbené neresti.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Glorious Duo

    Satisfyer Glorious Duo je vďaka kompaktnému, objemnému tvaru, vibračnému stimulátoru klitorisu a dvom krúžkom na penis a semenníky ideálnym spoločníkom na dlhé noci.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Rechargeable Massager - Luxusná masážna hlavica Perleťová biela

    Luxusná dobíjacia masážna hlavica Le Wand elegantnej perleťovej bielej farby vám poskytne skutočne intenzívne a zmyselné potešenie. Disponuje 10 vibračnými rýchlosťami a 20 vibračnými vzormi, s ktorými zažijete naozaj silné vzrušenie. Je tiež všestranná, má jednoduché ovládanie a hlavu z toho najkvalitnejšieho silikónu.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Enora Purple

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavice s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Enora premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a 2 použiteľnými koncami, ktoré vám ukážu nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Strong One Ring Vibrator

    Erekčný krúžok Strong One z príjemného a šetrného silikónu sa postará o väčšiu výdrž, vytrvalosť a oddialenie ejakulácie. Hlboké vibrácie navyše stimulujú oboch partnerov zároveň a ako bonus ich možno ovládať pomocou aplikácie.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Jive Electric Pink

    Vychutnajte si zábavu a vzrušenie v spoločnosti Jive, novinky od We-Vibe. Je to skrz aplikáciu ovládateľný vibrátor, takže si môžete dopriať sólo hands-free hry alebo zveriť ovládanie svojmu partnerovi, ktorý môže byť pokojne aj na druhom konci sveta a aj napriek tomu vás môže vášnivo dráždiť. Pridajte do svojho intímneho života trochu dobrodružstva a nenechajte ho upadnúť do nudnej rutiny, Jive vám s tým pomôže.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Heating Vibrator Posh Black

    Elegán na prvý pohľad, vášnivý milovník na prvé použitie. Hrejivý vibrátor Elegance Posh je vybavený výkonným motorom F1, ktorý vám ukáže neskutočných 7200 otáčok za minútu! Na výber dostanete z 10 rôznych vibračných režimov a zamilujete si aj vzrušujúce funkcie zahrievania až na 42 °C.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, zmyselný, dráždivý a sladký. Vďaka magnetu pohodlne padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Endless Fun Blue

    Nechcete putovať až na koniec dúhy, aby ste našli svoje šťastie? To ani nemusíte, pretože vás od neho delí len jedno kliknutie! Mnohostranný Satisfyer Multifu 3 vám prináša číre potešenie v podobe neuveriteľných 33 možností použitia, ktoré zaručene vzpružia váš milostný život! Okrem svojej rozmanitosti sa táto vzrušujúca pomôcka môže pochváliť aj svojimi "vnútornými hodnotami": v zakrivenom tele Satisfyeru Multifun 3 sa skrývajú nie jeden, nie dva, ale rovno tri výkonné motory!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Preleťte sa na krídlach vzrušujúceho motýlika, ktorý si pohrá s vaším bodom G. Ovládajte jeho funkcie sama, alebo odovzdajte kontrolu svojmu partnerovi, vibrácie sa totiž volia skrz diaľkový ovládač, ktorého dosah je 10 metrov. Kolená sa vám síce roztrasú skrz stimuláciu bodu G, ale pevné objatie si bude užívať aj vonkajšia časť vašej kvetinky, tak do toho - poďte lietať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Mona 2 Ružová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Vzrušujúci motýlik na dokonalú stimuláciu vagíny. Jeho výkonných 12 funkcií bude rezonovať v celom vašom i jeho tele. Poteší G-bod, klitoris, pysky aj dušu, pretože časť hračky stimulujúcej vnútro vagíny disponuje schopnosťou pohybu "poď sem". Vezmite si vzrušenie so sebou von a ovládajte motýlika diaľkovým ovládačom!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Joy Ride With Power Boost Modrá

    Tak tučný, flexibilný a silný, že z tejto silikónovej hračky budete kričať radosťou. Ponúkne vám 8 vibračných funkcií, vrátane 10 sekundových intenzívnych turbo vibrácií. Aby vaše vzrušenie bolo skutočne neobmedzené, je Joy Ride With Power Boost dobíjací.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger G5 Tyrkysová

    Divoký ako tiger, ale prítulný ako kocúrik. Tigrovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku, prinášajúcemu intenzívne vibrácie, bude váš bod G priasť blahom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • LELO Mona 2 Fialová

    Populárna dobyvateľka bodu G ešte lepšia ako predtým! Mona 2 má oproti svojej predchodkyni 2x vyšší výkon pre ešte intenzívnejšiu stimuláciu. Mona 2 je naviac 100% vodovzdorná.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Heating Suck Machine

    Prístroj pre vaše maximálne uspokojenie! Heating Suck Machine je masturbátor, ktorý bude vaše mužstvo nasávať v 6 režimoch a poteší ho tiež vibráciami v 9 režimoch. Aby bol váš pôžitok ešte realistickejší a príjemnejší, zapnite funkciu zahrievania, vďaka ktorej sa vnútro masturbátora počas chvíľky zahreje na telesnú teplotu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Dobíjacia masážna hlavice s pôvabným tvarom. Okúste dokonalé vzrušenie a jedinečnú silu tejto luxusnej hračky. Vyrobená je z hodvábne hebkého silikónu a ponúkne vám hneď 10 úrovní vibrácií. Jej ergonomický tvar zaručuje ľahkú manipuláciu a vodotesné prevedenie zase hrátky v sprche.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • NS Novelties Renegade Deep Stroker Black

    Predstavte si hlboko intenzívne vzrušenie, slasť, ktorá sa vinie celým vaším telom a prirážanie, ktoré napodobňuje skutočný sex. Predstavte si masturbáciu s prirážajúcim vibrátorom Renegade Deep Stroker. Jeho úžasný rozsah v kombinácii s vibrátorom vás jednoducho dostane do raja. Navyše je dobíjací a vyrobený z príjemného silikónu najvyššej kvality.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 311

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.