×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky penis vodotesné dobíjacie

Položky 65 až 96 z celkom 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • BeauMents Flexxio Purple

    Váš sex sa stal rutinou, neviete čo ďalej a vlastne vás to už ani nebaví, nieto, aby vás to uspokojovalo? Nie ste v tom sami, tento problém rieši každý druhý vzťah a my vieme, ako vám pomôcť! Rozvibrujte svoje erotické chvíľky a užívajte si vibrácie spoločne. Táto hračka poteší oboch partnerov a okorení aj tú najnudnejšiu spálňu. 2 motory, flexibilný materiál, 10 vibračných režimov a diaľkový ovládač, áno, váš sex dostáva nový rozmer práve teraz!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Juke Vibrating Cock Ring Blue

    Myslíte si, že vaše milovanie nemôže byť už lepšie? Dovoľte vibračnému krúžku Juke, aby vás presvedčil o opaku. Jeho intenzívne vibrácie budú stimulovať klitoris a jeho mäkký materiál obopne váš penis tak, že jemne podporí a posilní vašu erekciu a tiež znásobí potešenie z vyvrcholenia. Milujte sa ešte zmyselnejšie!

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    Masturbátor Airturn3 premení vaše sny o dokonalom masturbátore na skutočnosť! Pohodlne padne do ruky a vďaka vonkajšiemu silikónovému povrchu z neho nebude vykĺzavať. Ponúkne vám 3 funkcie sania a 6 vibračných vzorov (každý o 3 intenzitách). Medzi jednotlivými funkciami budeme prepínať veľmi ľahko a rýchlo pomocou 4 smerného joysticku v hornej časti. Nechajte sa dráždiť neuveriteľnou vnútornou textúrou!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Túžite na začiatku zimy po niečom príjemne hrejivom pre váš penis? Tento pôvabný masturbátor je pripravený sa pre vás ohriať až na 40 °C aj poláskať váš penis vzrušujúcimi vibráciami. Jedná sa o moderný produkt, takže nie je prekvapením, že sa dobíja cez USB kábel. Je vodotesný a vyrobený z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Rechargeable Vibrating Rabbit Cock Ring Purple

    Chcete so svojím náprotivkom v posteli skúsiť niečo nové? Erekčný krúžok je skvelou voľbou pre všetkých! A keď už krúžok, tak Happy Rabbit s hebkými vzrušujúcimi uškami, ktoré sa budú dotýkať klitorisu a príjemne ho behom milovania dráždiť. Zároveň krúžok mierne stiahne penis, čím podporí jeho erekciu a znásobí vyvrcholenie. Netreba dlho váhať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Power Performance Ring 7x Silicone Cock & Ball Ring with Remote

    Vyzbrojte sa týmto vibračným silikónovým krúžkom, ktorý bude baviť vás i váš náprotivok! Má silné vibračné jadro, ktoré je pokryté hodvábne hebkým silikónom a prináša luxusné pocity. Okrem toho predĺži erekciu, posilní ju a zintenzívni vyvrcholenie. Okoreňte si svoje milostné hry v páre!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Nie každá Pandora, ktorú venuje svoje drahé, musí byť nutne šperk. Až to totiž skúsite s touto Pandrou, už vás žiadne šperky zaujímať nebudú! Je to vzrušujúce vibrátor pre páry s 12 vibračnými režimami a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Jeho hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk a jeho prítomnosť pri milovaní budete zbožňovať!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Date Night Set

    Dokonalá dvojka pre vás oboch! Vychutnajte si funkcie vibrátora najvyššej kvality a pridajte vibračný krúžok Pivot. Táto exkluzívna darčeková sada slúži na to, aby ste z predohry i sexu vyťažili maximum. Skúmajte svoje vášne a túžby!

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Zažite najlepšiu masturbáciu vášho života! PDX Elite Hydrobator vám dopraje neuveriteľnú vodnú stimuláciu a jeho inovatívny dizajn s dvoma otvorenými koncami si jednoducho zamilujete. Vezmite si ho do sprchy alebo do vane, nechajte sa unášať dutým tunelom plným potešenia a vyberte si z 3 rýchlostí a 7 režimov vibrácií.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Zeus Dual Vibe Cock Ring Black

    Viete si predstaviť, aké by to bolo, keby váš penis mal nadprirodzené schopnosti? Vibračný krúžok Zeus dá vaším predstavám život! Predĺži a posilní erekciu a jeho dva motory v hornej i dolnej časti budú zmyselnými vibráciami láskať vás i vašu partnerku. Vychutnajte si s ním erotické dráždenie v páre alebo to s ním vyskúšajte aj osamote.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Fun Black

    Nový Double Fun stimuluje oboch partnerov počas sexu. Vďaka dizajnu v tvare písmena U zaisťuje zmysluplnú stimuláciu klitorisu, bodu G i penisu. Túto modernú hračku môžete ovládať na diaľku pomocou aplikácie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Nový rozmer vašich chvíľ sebalásky! Takáto malá vecička je šikovnejšia, ako si myslíte. Sir Richard ju vymyslel tak, aby vás maximálne uspokojila. Je pružná a prispôsobí sa vášmu penisu. Úroveň tlaku bude záležať len na vás rovnako ako to, aký vibračný režim z 8 ponúkaných si vyberiete. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele alebo sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tor 3 Violet Dust

    Chcete urobiť vo vašom milostnom vzťahu krok dopredu a zabezpečiť si úžasnú vzájomnú spokojnosť? Doplňte svoje milovanie týmto luxusným vibračným krúžkom TOR 3 od Lelo, s ktorým budete experimentovať a objavovať nové zážitky. Vyskúšajte moderné ovládanie cez aplikáciu a vychutnajte si dotyk prvotriedneho silikónu.

    239 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydro Vibe

    Nová úroveň výkonu pre vašu obľúbenú pumpu Bathmate! Ak pravidelne používate pumpu Bathmate, určite veľmi dobre viete, aké fantastické výsledky vášmu penisu prináša a teraz si s HydroVibe jej použitie môžete ešte o niečo zintenzívniť a spríjemniť. HydroVibe sú totiž dva vibrátory, ktorých pridaním okúsite úplne nový rozmer procesu zväčšovania penisu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Mio Fialová

    Mio je vibračný krúžok na partnerské hry a potešenie. Pýši sa veľmi silnými vibráciami, ktorým nikto neodolá.

    103,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0594814 Black

    Viete, že aj uspokojovanie osamote môže byť super a prinášať lahodné orgazmy? Tento inovatívny čierny masturbátor premení vaše súkromné intímne chvíľky pre okamihy naplnené nezabudnuteľnou slasťou. Vie nielen vibrovať, ale tiež hodiť, a tieto funkcie si môžete spustiť naraz alebo každú zvlášť. Život je príliš krátky na to, aby ste si to robili len rukou.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Sniper Black

    Satisfyer Sniper vyrobený zo silikónu príjemného pre pokožku as 2 slučkami, z ktorých u jednej je možné nastaviť veľkosť, zaisťuje zvýšený efekt prekrvenia a predlžuje milostnú hru. Dodatočné vibrácie stimulujú oboch partnerov.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hueman Neptune Vibrating Cock Ring + Remote

    Snívate o tvrdšej a dlhšie trvajúcej erekcii? Neptún vám ju dopraje, pretože stiahne penis pri koreni, čím zamedzí prietoku krvi. Okrem toho bude tiež vibráciami tešiť buď vás alebo vašu partnerku. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si zo 4 rýchlostí a 6 vibračných vzorov.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Tá najlepšia sólová zábava s funkciou zahrievania, vibráciami, saním a impulzmi dobu F. Tento masturbátor je perfektný pre všetkých, ktorí snívajú o intenzívnych orgazmoch či dokonca trpia erektilnou dysfunkciou. Jeho vnútorný mäkký návlek má úžasné vzrušujúce drážky, ktoré diely svojmu špeciálnemu tvaru vytvárajú pri prenikaní realistické pocity sania.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Smart Vibe Ring Plus Black

    Minimalistický vibračný Tenga krúžok je tu pre potešenie vás oboch. Kombinuje silné vzrušujúce vibrácie s pružným silikónovým krúžkom na posilnenie erekcie. Vychutnajte si 5 vibračných intenzít, ktoré budú pri milovaní cieliť na klitoris a láskať ho tak, že spoločné orgazmy už nebudú snom, ale skutočnosťou.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    Hľadáte erotickú hračku pre hrátky v páre? Pokiaľ si vyberiete túto sadu, nebudete už potrebovať nič ďalšie! Obsahuje párový vibrátor nositeľný pri milovaní, vibračný krúžok na penis a motýlikový vibrátor do nohavičiek. Odnímateľný mini vibrátor vždy nasadíte do jednej zo silikónových hračiek a vyberte si z úžasných 9 vibračných režimov, tak poďte na to!

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Umocnite svoje zážitky zo sebalásky s týmto silikónovým masturbátorom ideálnym predovšetkým pre začiatočníkov. Jeho šikovne umiestnený motor vám ponúkne 9 vibračných režimov, ktoré pohltia váš žaluď a doprajú vám neuveriteľné potešenie. A vďaka vodotesnosti budú aj vaše kúpele či sprchy o niečo vzrušujúcejšie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Cobra Libre II Deep Sea Blue-Black

    Tak by bolo možné charakterizovať nový senzačný stimulátor COBRA Libre. Superšport COBRA Libre je hračka pre náročných mužov. Keď váš penis pevne obopne mäkká silikónová pusinka COBRY, tak vašim telom prestúpi senzačný pocit vzrušenia.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Two Motors Couple's Ring Purple

    Malá, ale šikovná hračka pre rozmanitú zábavu! Tento párový vibrátor má tvar prstenca a jeho ramienka sú báječne pružné, takže vás budú tešiť zvonku aj zvnútra, proste ako budete chcieť. Vychutnajte si silu 2 motorov a tiež 10 rôznych vibračných funkcií.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Malý, výkonný a priamo do ruky! Tento exkluzívny a veľmi ľahko použiteľný mastrubátor premení každú vašu chvíľku sebauspokojenia na neuveriteľný zážitok. Pre sólo aj párové hrátky, na doma aj na cesty. Račte sa zoznámiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Mr Pleasure Warming Vibrating Stroker

    Čo za funkcie asi skrýva tento moderný masturbátor? Zaujal vás jeho vzhľad? Tak počkajte, až sa dozviete, čo všetko dokáže! Okrem vibrácií vás totiž poteší žiadanou funkciou zahrievania! Objavte jeho 7 vibračných režimov a 3 rýchlosti na stimuláciu penisu a tiež 7 pulzačných funkcií a 3 rýchlosti na stimuláciu žaluďu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Stimulating USB Rechargeable Rabbit Love Ring

    Myslíte si, že neexistuje ešte lepší sex? Tento vibračný krúžok ako zajačik vás presvedčí o opaku. Tvorí ho zajačie ušká a 2 krúžky, ktoré stiahnu semenníky a penis, čím predĺžia a posilnia erekciu. Ušká tak budú intenzívnymi vibráciami zmyselne stimulovať klitoris až k neuveriteľnému orgazmu. Skúmajte, užívajte a explodujte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Kto hovorí, že nemôžete mať všetko? Táto pánska hračka bude kolískou pre váš penis, ale pohojdá i anál. Dva krúžky pojmú penis i semenníky a prepojený vibračný análny kolík spôsobí úžasnú mágiu. Venujte pozornosť sami sebe, svojmu tvrdému údu a chtivému zadočku, bude to skvelé!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hot Octopuss Pulse Duo Lux

    Hračka, s ktorou si pohráte obaja! Hot OCTOPUSSY Pulse Duo Lux s dvojitým ovládaním na zápästí sa stane neoddeliteľnou súčasťou predohry. Pulse Duo Lux je silný a všestranný a kontrolu nad jeho ovládaním môžu prevziať obaja z páru. Doprajte si intenzívne ohromujúce zážitky!

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Roomie Couples Vibrator Liquid Silicone Remote Control Pink

    Ste pripravení na to, že sa váš sexuálny život obráti hore nohami? Ak áno, je čas prizvať si na milovanie tento párový vibrátor z jemného liquid silikón. Je skvele flexibilný a jeho duálny systém motorov si budete užívať spoločne. Preskúmajte 10 vibračných funkcií a prepínajte pomocou diaľkového ovládača.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 96 z celkom 113

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.