×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky pre ženy plast dobíjacie

Položky 97 až 128 z celkom 167

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551139 Pink

    Roztomilý vibrátor, ktorý sa vojde do každej kabelky! S týmto mini vibrátorom môžete mať svoju slasť kdekoľvek a kedykoľvek po ruke. Má vzrušujúcu drážkovanú štruktúru a zamatovo hebký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Vychutnajte si 7 vibračných režimov a radujte sa z ľahkého použitia i elegantného dizajnu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series The Key Holder Time Lock Black

    Zámok s časovačom, ktorý pripevníte na krabičku, v tej môžu byť buď kľúče alebo klietka. Alebo ho môžete pripevniť priamo na klietku! Vzrušenie vášho otroka bude vo vašich rukách a len vy rozhodnete, koľko času mu dáte a ako s ním naložíte! Predstavte si jeho prosiaci pohľad hypnotizujúci zámok a odpočítavajúci čas. Vzrušujúce, že? A je, samozrejme, jedno, či v skrinke bude kľúč od klietky na penis alebo od pásu cudnosti pre ženy.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay ThrustMe Purple

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hra vás ohromí svojou jedinečnou funkciou prirážania! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Black

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie než tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska bod G i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Reverb Lilac

    Snívate o dokonalom potešení všetkých svojich citlivých miest? ROMP Reverb je duálne stimulačná hračka v zábavne farebnom prevedení. Vie nielen vibrovať, ale tiež disponuje technológiou Pleasure Air.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable G-Spot

    Myslíte si, že keď sa rozdávali G-body, tak sa na vás nedostal rad? Trebárs ste ho zatiaľ len nemali šťastie nájsť! Tento vibrátor vám pomôže, nebojte, on totiž vie, že bez jeho pomoci je to niekedy ťažké. Má dokonalý tvar na nájdenie centra slasti a ponúkne mu hneď 7 výkonných vibračných funkcií.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Chcete vibrátor, ktorý mimo iné bude aj skvelo vyzerať na vašom nočnom stolíku? Vibrátor Double Vibe pochádza z kolekcie Elegant a má vskutku krásny design. Jeho ergonomický tvar sa postará o vonkajšiu a vnútornú časť vagíny, a keďže je úžasne flexibilný, prispôsobí sa všetkým vašim požiadavkám a prianiam pohrať sa s ním môžete akokoľvek. Nechajte sa nažhaviť 2 silnými motormi a dostaňte sa do raja štýlovo a príjemne!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Smooth Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551120 Blue

    Malý, ale šikovný a tiež roztomilý vibrátor z kolekcie Cuties! Má zamatovo mäkký povrch, ktorý si zamilujete na prvý dotyk. Má tiež úžasne pružnú hlavu pre ľahké zacielenie na tie správne miesta a ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov. Užite si s ním vo vani či v sprche, je totiž vodotesný!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Hľadáte hračku, s ktorou si užijete obaja? Doppio je párový vibrátor s 2 pružnými ramenami, ktoré zostanú v polohe, do ktorej ich ohnete. Ponúka veľa možností, ako vyskúšať niečo nové podľa vašich erotických predstáv. Používajte ho pri predohre alebo počas sexu, kde vám výber vibračného režimu uľahčí diaľkový ovládač.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Pretty In Pink

    Malý, ale šikovný? Áno! Tento kompaktný dobíjací vibrátor má naozaj silné vibračné režimy, ktoré vás jednoducho urobia. Je príjemne hebký a vhodný na stimuláciu klitorisu alebo pokojne aj bradaviek či semenníkov. Jeho vodotesnosť vás bude zvádzať k zmyselnému vyvádzaniu aj v sprche alebo vo vani, tak nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bad Kitty Vibrating Speculum with LED Light

    Nová úroveň hrania sa doktora! Táto pomôcka je totiž vibračná a tiež svietiaca, takže vám pomôže vidieť presne tam, kam vidieť chcete alebo potrebujete. Má teda integrované LED svetlo a zavádzať ju môžete vaginálne alebo análne. Pomôže vám roztiahnuť otvor až na 2 cm a horná čepeľ je lepší výhľad priehľadná!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Opulence

    Túžia vaše intímne miesta po jemnom či vzrušujúcom dotyku? Obklopte ich touto luxusnou masážnou hlavicou Opulence, ktorá má nádherne pružnú a na dotyk mäkkú a príjemnú hlavu. Ukrýva sa v nej výkonný motor so 6 vibračnými funkciami a 5 rýchlosťami. A viete čo? Táto skvostná masážna hlavica poteší akékoľvek miesto na vašom tele, ktoré jej vibrácie bude zrovna potrebovať!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PMV20 Vice Double Vibrator

    Zoznámte sa s Vice, farebným vibrátorom pre trojnásobné potešenie! Jeho krivky budú rozumieť vášmu telu a zasiahnu všetky dôležité miesta. Vice je silný a šikovný, poláska G-bod, klitoris i vaše zadné vrátka a ukáže vám neuveriteľný svet zmiešaných orgazmov. Nechajte si to urobiť dobre a pozvite do svojho života pôvabnú, farebnú hračkou so zmyselnými funkciami.

    91,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper sľubuje potešenie pre oboch partnerov či partnerky. Ukrýva v sebe dva silné motory a je vyrobený z báječne hebkého silikónového materiálu, ktorý je príjemne pružný a prispôsobí sa tak kontúram vášho tela. Vyskúšajte s ním nové hrátky, nové pozície a objavujte nové vzrušenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hračka vás ohromí svojou jedinečnou funkciou rotácií! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled G&P Spot Vibrator Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie a objavenie vaginálnej či análnej rozkoše. Tento flexibilný vibrátor má nielen krásny, ale aj praktický tvar. Použiť ho môžete na súčasnú stimuláciu prostaty a hrádze alebo na stimuláciu G-bodu a klitorisu. Jeho dofukovacia funkcia zaistí pocit plnosti a pridať k tomu môžete aj vibrácie o 7 režimoch.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Panty Vibe Red

    Tento prémiový vibrátor za skvelú cenu sa uhniezdi vo vašich nohavičkách a tešiť vás bude kedykoľvek a kdekoľvek. Jeho efektívny zakrivený dizajn sa prispôsobí vašim intímnym kontúram a pohrať sa s ním môžete aj pri chvíľach sebalásky alebo pri predohre. Vychutnávať si môžete jeho funkcie so svojím náprotivkom alebo osamote, ponúkne vám 10 skvelých vibračných režimov pre rozmanitú zábavu, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládania!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Supreme Harness with Vibrating Plug Black

    Báječná sada obsahujúca nielen patentovaný nadstavec Vac-U-Lock, ktorý rozvibruje všetky vaše hračky, ale tiež pevný a účinný postroj. Umožňuje pripojenie k akejkoľvek vašej obľúbenej hračke! Bezdrôtový diaľkový ovládač sľubuje pohodlnosť a 7 vibračných funkcií zaručuje vzrušenie. Užite si vibrujúcu revolúciu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie, potešenie aj tréning svalov panvového dna. Tieto guličky majú výrazne stimulačnú textúru a je možné ich nafúknuť tak, že nimi budete doslova plná! Predstavujú efektívny tréning panvového dna a ponúknu vám aj 7 vibračných režimov. Vzrušujte sa a posilujte zároveň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Hovoríte si, čo asi táto pôvabná hračka dokáže? Nie je toho málo! Panacea je robustná pomôcka s 2 výkonnými motormi so 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Jej základňa má ružovo-zlatú farbu, LED svetielka a dokonca sa vie aj zahriať! Potešte sa dotykom hebkého silikónu a užite si ten slastný orgazmický pocit!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson iVibe Select iQuiver 7 Piece Set Red Velvet

    Potrebuje presne zamieriť a trafiť sa na to správne miesto? Inovatívny vibrátor iVibe Select iQuiver je nielen multifunkčný, ale aj praktický a to predovšetkým v tom, že vďaka svojej malej veľkosti vás bude stimulovať úplne presne! Vyberte si z 10 vibračných vzorcov a 6 vymeniteľných koncových nadstavcov z luxusného hebkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Rotating Love Ball Purple

    Tréning panvového dna a veľa vzrušenia a zábavy k tomu! Toto vzrušujúce šťastie v sebe skrýva guľôčky so schopnosťou rotácií o 8 režimoch! Patrí k nemu tiež ovládač s dosahom 5 metrov, ktorým si budete voliť intenzitu buď vy sama, alebo ho zveríte svojmu miláčikovi a necháte ho nad vami prevziať kontrolu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goodies Sugar G-Spot Silicone Vibe Fushsia

    Existuje zábavný a šikovný vibrátor za super cenu? Áno a kolekcia Goodies je toho dôkazom! Prináša kvalitné erotické hračky z prémiového silikónu a ABS a patrí medzi ne aj tento vibrátor Sugar so zaobleným tvarom pre perfektnú a presnú stimuláciu G-bodu. Vyberte si z 10 vibračných funkcií a zverte svoje potešenie výkonnému a tichému motoru.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Realm Silver Rechargeable Bullet

    Potrebujete malú zbraň, ktorú budete môcť mať neustále pri sebe, keby ste náhodou stretli vlkodlaka, čarodejnicu, upíra alebo inú príšeru? S týmto mini vibrátorom budete vždy pripravení a jeho 10 vibračných funkcií vás ohromí epickou silou. Zároveň ho môžete spárovať s obľúbeným Lock On dildom a ešte viac podporiť jeho neprehliadnuteľnú moc. Vyzbrojte sa!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    Akonáhle so svojím náprotivkom začnete objavovať funkcie a možnosti tejto multifunkčnej párovej hračky , nebudete chcieť prestať. Stane sa vaším obľúbeným vibračným pomocníkom a pocitom, ktoré vám prinesie, čoskoro podľahnete. Ukrýva v sebe 3 kvalitné a výkonné motory , 2 z nich sú v praktických, veľmi flexibilných ramenách a tretí priamo v tele. Vyberte si z 9 intenzívnych vibračných režimov a zamilujte si dotyk mäkkého silikónu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Cuties Mini Vibrator 0551147 Green

    Jedna z najroztomilejších hračiek z našej ponuky! Tento zelený-mini vibrátor má úžasne pružnú hlavu a nežnú zelenú farbu. Ponúkne vám hneď 7 vibračných režimov a šťavu mu dodáte cez pohodlné nabitie cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vibrácie a elegantný dizajn!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • PicoBong Transformer Čierna

    PicoBong Transformer, to sú v podstate stovky hračiek v jednom. Vytvorte si ten správny tvar práve pre vás, ako pre sólové hry, alebo pre zdieľanie s partnerom.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 167

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.