×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie modrá silikón

Položky 65 až 95 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy The Brave Vibrating Anal Plug Blue Metallic

    Rozbehnite to s The Brave! Je to dokonalý análny kolík s úchvatnou vibračnou funkciou. Poteší vás výkonným motorom so 7 rôznymi režimami a 3 vibračnými rýchlosťami. Každý režim je hlboký, dunivý a dostane vás do kolien!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Starlet 3 Indigo

    Niekedy vám v živote tú najväčšiu radosť prinesú tie najmenšie veci. Napríklad ako Womanizer Starlet 3! Skrz technológiu Pleasure Air do raja vezme váš klitoris a ukáže vám omamnú silu orgazmov počas pár minút. Nechajte si ukázať závratné výšiny dokonalého potešenia a užite si vizuálne potešenie vďaka krásnemu farebnému prevedeniu.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys RRRING One Nighter Cock Ring

    Tak vzrušujúce, dobrodružný a zábavný zároveň! Toto je Prring – hračka, s ktorou vystúpite zo svojej komfortnej zóny a objavíte nový svet slasti. Ponorte sa do svojich vážní a bavte sa!

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Nafukovací vibrátor pre fajnšmekrov! Tento modrý fešák vás poteší svojím aerodynamickým tvarom, vďaka ktorému zasiahne všetky dôležité body 10 vibračnými režimami. Najlepšie na ňom ale je to, že sa jednoduchým stlačením tlačidla nafúkne a úžasne vás zaplní. Vychutnajte si tiež jeho stimulačné drážky a praktickú elegantnú rukoväť, bude to jazda.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Puissante Coco Blue

    Hľadáte erotickú hračku, ktoré vás nikdy nesklame a vždy poteší? Pôvabný Coco od francúzskej značky Puissante si zaslúži vašu pozornosť! Je skvele mäkký, veľmi všestranný a pomôže vám spojiť sa sama so sebou. Ohromí vás funkciou sania a vibrácií, obe po 10 režimoch. Coco môžete ľubovoľne ohnúť tak, aby dosiahol na vaše citlivé miesta a potom už ich stačia vibrácie pre vagínu a sania pre klitoris.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zumio i Spirotip Vibrator

    Objavte nové vzrušujúce pocity s jedinečnou pomôckou Zumio! Pomocou eliptickej rotácie (nie však vibrácií) dosiahnete presnú stimuláciu tak, kde ju vaše telo vyžaduje najviac. Zakončenie v tvare maličkej lyžičky pomáha šíriť stimulačnú energiu a vytvára neuveriteľnú škálu pôžitkov! Vyberte si z 8 rýchlostí a upravujte si intenzitu použitým tlakom.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Tickle Brush C-Ring Blue

    Hľadáte spoločné šťastie? S týmto jedinečným krúžkom, ktorý myslí na všetko, ho máte na dosah ruky. Vaša erekcia s ním bude dlhšia a pevnejšia. Jeho vibrácie poteší klitoris, na ktorý vrúbkovaná časť perfektne zacieli. Takáto zábava bude zmyselná a nekonečná! Viete, ako skončí? Spoločným výstupom na vrchol, ach!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Icicles No. 83

    Túžite po dokonalých zážitkoch a elegantných hračkách? Icicle No. 83 naplní vaše túžby! Je to multifunkčný vibračný kolík zo skla s tvarom dvoch spojených guľôčok a s praktickou silikónovou základňou s účinnou prísavkou. Uchopte diaľkový ovládač a vyberte si z 10 vibračných funkcií pre seba alebo svojho partnera.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer G-Spot Flex 1 Petrol

    G-Spot Flex 1 je vibrátor bodu G a vibrátor rabbit v jednom. Vďaka vnútornému drôtu ho je možné ľubovoľne upraviť a nastaviť. Dva výkonné motory rozmazná klitoris a bod G príjemnými vibráciami.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibrátor rabbit Touch Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Tri výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod G a delený stimulátor klitorisu má dve ramená pre intenzívnejšiu stimuláciu klitorisu.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave 2 California Sky

    Rozpútajte v sebe nával vzrušenia a tiež následné potešenie s týmto luxusným vibrátorom od prestížnej značky Lelo! Čím je tak úžasný? Disponuje schopnosťou pohybov "poď sem" a tiež 12 vibračnými režimami. Zamilujte si jeho ultra hladký silikón a zažite orgazmickú búrku s INA WAVE 2!

    309 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Goddes Collection Atropos Blue

    Potrpíte si na luxusnom a elegantnom vzhľade? Nádherné a tiež funkčné erotické hračky z kolekcie Goddless Collection sú vyrobené z tmavo modrého silikónu prvotriednej kvality a zdobia ich pôvabné zlaté detaily. Tento vibrátor Atropos vás poteší duálnou stimuláciou, má príjemne mäkkú špičku a je hodvábne hladký na dotyk. Nechajte ho vám ukázať svoju šikovnosť!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Pure Dark Blue

    Chcete zažiť skutočné nadšenie? Tak spozornite! Prestížna a celosvetovo obľúbená značka Svakom prichádza so svojou najnovšou patentovanou technológiou, ktorú predstavuje táto hračka. A čo vám Pulse Pure ukáže? Bude to hlboké potešenie spôsobené cieleným saním, pri ktorom sa neubránite hlbokému stonaniu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics 10 Bead Maximus Ring Blue

    Obyčajné krúžky nie sú nič pre vás a snívate o maximálnej blaženosti? Vyskúšajte Maximus Ring s jedinečným tvarom a textúrou! Efektívne s ním znásobíte svoje potešenie, je skvele pružný a lemovaný odvážnymi korálkami. Nasadzuje sa za semenníky a na penis, ktorý príjemne stiahne, čím posilní jeho výdrž a erekciu. Zapnite vibrácie a vyberte si z 12 funkcií, ktoré sú pripravené dostať každú dámu do raja cez orgazmickú stimuláciu klitorisu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 03

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho výkonný motor vám ponúkne 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním presne na G-bode, jeho tvar vám to umožní!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AWAQ.U Vibrator 01

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho 2 výkonné motory vám ponúknu 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte sa s ním hneď trojito!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Oh My Gem Ardor Aquamarine

    Milujete krásne veci? Tak sa držte, pretože vibrátor Ador bude dosť možná láska na prvý pohľad! Práve si prezeráte jedinečne tvarovaný pôvabne modrý vibrátor s koncovým kamienkom v štýle akvamarínu, ktorý stelesňuje slobodného ducha. Buďte vášnivá, otvorená a odvážna, s Adorom si budete svoje vzrušenie užívať kreatívnym a intenzívnym spôsobom!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Evolved The Ringer Blue

    Chceli by ste mať vo svojom nočnom stolíku šikovný vibrátor s úžasnými funkciami? The Ringer je kvalitná hračka, ktorá vás rozhodne nesklame. Vyniká dych vyrážajúcou funkciou prírazov, ktorá je ešte zosilnená 2 krúžkami na tele, ktoré sa pohybujú hore a dole o 3 rýchlostiach. K tomu pridáva ešte vibrácie pre klitoris a vodotesné prevedenie pre hrátky v kúpeľni. Splňte si svoje priania s The Ringerom!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N5 Multi-choice Massager with Remote Control Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento masážny prístroj, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho flexibilný dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu a okoliu. Chopte sa ovládače a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Malý a neuveriteľne výkonný! Tento extrémne flexibilný vibrátor Mini Rabbit je skvelý parťák na duálnu stimuláciu. Ohybná časť s výraznou hlavou bude intenzívne dráždiť vnútornú časť vagíny až k mocnému G-bodu a menšie ramienko svojim vzrušujúcim brnením poláska klitoris. Podľahnite sile 2 výkonných motorov a objavte orgazmické vrcholy!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Niya N1 Vibrating Kegel Massager with Remote Control Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkká prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Hodí sa pre tréning a posilnenie svalov panvového dna aj pre vzrušujúcu vnútornú stimuláciu kedykoľvek a kdekoľvek. Chopte sa ovládače a skúmajte svoje potešenie!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Niya N4 Discrete Palm Held Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve toto vibračné vajíčko, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Jeho premyslený dizajn vám pohodlne padne do dlane a vy budete môcť razom zistiť, aké to je, keď sa vibrácie venujú vášmu klitorisu, bradavkám alebo akémukoľvek inému miestu. Chopte sa ho a skúmajte svoje potešenie!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Chcete preskúmať svet potešenia? S touto luxusnou 6-dielnou sadou to bude jedna veľká slasť! Zlatá rukoväť je poháňaná kvalitným a silným PowerBullet motorom, ktorý vám poskytne hlboké vibrácie od miernych až po divoké. Tak si vyberte s 5 šikovných nástavcov a skúmajte seba, svoje túžby, vášne a citlivé miesta!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • AWAQ.U Vibrator 02

    Milujete štýl a kvalitu? Tento vibrátor od Awaq.u má trendy fialovú farbu a je vyrobený z prvotriedneho silikónu s hodvábnym Soft Touch povrchom. Jeho 2 výkonné motory vám ponúknu 10 intenzívnych a hlboko vibrujúcich režimov. Potešte s ním G-bod a klitoris zároveň, jeho duálna stimulácia bude dych vyrážajúca!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Niya N2 Couple Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento vibrátor nielen pre páry, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Chopte sa a skúmajte vibrácie na tých najcitlivejších miestach na vašom tele alebo na tele vášho partnera či partnerky.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Niya N3 Precision Point Finger Massager Light Blue

    Túžite po kvalitnej erotickej hračke? Jedinečná kolekcia Niya prichádza na trh s luxusnými a modernými pomocníkmi, ktorí vám spríjemnia váš intímny život. Pokiaľ si vyberiete práve tento vibrátor s očkom na prst, bude vás orgazmicky tešiť mäkký prvotriedny silikón so zmyselnými vrúbkami. Pretiahnite prst koncový otvorom a skúmajte vibrácie na tých najcitlivejších miestach na vašom tele.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Mini Coco Blue

    Malý potešiteľ pre vašu absolútnu slasť! Mini Coco do nášho e-shopu dorazil z Francúzska a nechýba mu tak typický francúzsky šarm. Postará sa o váš klitoris, ktorý prostredníctvom vzrušujúceho vákua bude vytvárať tlakové vlny simulujúce sanie o 10 úrovniach intenzity. Majte ho neustále pri sebe a doprajte si lahodné orgazmy do pár sekúnd kedykoľvek sa vám zachce!

    149 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Puissante Toupie Blue

    Perfektný vibrátor pre všetky erotogénne zóny! Vďaka svojmu špičkovému tvaru vám veľmi pohodlne padne do ruky a vy s ním rozvibrujete celé svoje telo. Vyrobený z kvalitného silikónu lekárskej kvality, je teda skvele mäkký a hladký. Vychutnajte 10 rôznych intenzít!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasický a štýlový pulzátor Satisfyer Pro 2 je vybavený patentovanou technológiou Air-Pulse, ktorá rozvibruje váš klitoris a privedie vás k vytúženému cieľu. Vďaka tichému motoru a mäkkej silikónovej hlavici vás Pro 2 uspokojí raz dva.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Love Me Blue

    Vibrátor rabbit Love Me ponúka neobmedzené potešenie vďaka dvojitej stimulácii. Dva výkonné motory rozmaznávajú klitoris aj bod! Na rozdiel od iných vibrátorov podobného typu je Love Me výnimočný tým, že ponúka zosilnenú stimuláciu zhora, skôr než zdola. Rameno pre klitoris je príjemne zakrivené a zvlnené, takže si s ním užijete maximálnu slasť!

    80,90 €

    34,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníkov aj skúsených milovníkov erotických hračiek!

    45,90 €

    18,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 65 až 95 z celkom 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.