×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie hladký čierna špeciálne pre ženy

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Máte radi luxusne vyzerajúce doplnky? Tento elegantne minimalistický čierny mini vibrátor si zamilujete! V jeho pomerne malom tele sa ukrýva veľa energie a poskytne vám maximálny vibračný výkon. Dráždite ním svoje citlivé miesta alebo si ho prizvite k párovým hrám.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú znateľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď ovládač alebo aplikáciu v mobile a predáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Carina Black

    Je elegancia, účinnosť a výkonnosť za priaznivú cenu to, čo preferujete? Vibrátor Carina od Pretty Love je tu presne pre vás! Jeho zvodné telo je tvarované tak, aby poláskalo vaše citlivé miesta ako zvnútra, tak zvonku, a jeho výkonné funkcie vás budú stimulovať hneď v 7 rôznych úrovniach. Zamilujte sa do jeho mäkkého silikónového materiálu a majte verného milenca na celý život.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo King Vibrating Thruster Obsidian Black

    Luxusné spracovanie, účinné funkcie a dokonalé uspokojenie, taký je Zalo King. Jeho revolučná technológia a vysoko výkonné motory dohromady tvoria prirážajúcu silu s neuveriteľnou frekvenciou. Užite si vzrušujúcu cestu k orgazmickému cieľu, ktorý nebude mať obdobu.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Zoznámte sa s vylepšenou Emmou, luxusným masérom s konštantnou funkciou ohrevu a ovládaním cez smart aplikáciu. Disponuje flexibilnou guľatou hlavou, pre ktorú nebude problém sa nakloniť a pohodlne potešiť akékoľvek citlivé miestečko na vašom tele. Nasaďte na ňu nadstavec v podobe králičích uší a objavte ešte trochu iné pocity. Takže kto bude o vašom potešení rozhodovať? Vy, váš partner na druhom konci sveta, kamoš na webke alebo svoju Emmu synchronizujete s interaktívnymi videami?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Máte rada skutočných chlapov? V tom prípade sa vám bude veľmi páčiť Real Deal Neal! Vo svojom sexi tele ukrýva výkonný motor s 8 vibračnými programami, 5 elektro-stimulačnými režimami a špeciálnym programom pre tréning panvového dna. Keď mu náhodou dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel. Vychutnajte si jeho vzrušujúci dizajn aj funkcie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Chýba vášmu spoločnému potešeniu iskra? Dodajte mu ju s týmto úžasným párovým vibrátorom! Je vyrobený z prvotriedneho liquid silikónu a je tak úplne flexibilný, takže si ho pohodlne prispôsobíte do tej najpríjemnejšej polohy. Má tiež dva výkonné motory, tak si ráčte vybrať z 10 intenzívnych vibračných funkcií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition Black Marble

    Womanizer Marilyn Monroe Special Edition vám predvedie magicky-orgazmické okamihy vo veľkom štýle. Rovnako ako vy, aj táto hračka je skutočným originálom, predstavuje dokonalú kombináciu elegancie, jednoduchosti a potešenia. Vzdajte s Womanizerom hold ikonu Marilyn Monroe a užite si svoju slasť s týmto nádherným stimulátorom klitorisu pre slobodomyseľných!

    189 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Rabbit Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor v štýle "rabbit" bude cielene dráždiť G-bod, ale zároveň aj klitoris. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s duálnou stimuláciou tých najcitlivejších bodov na ženskom tele.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Black

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Nairobi Vibrating Egg Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Toto vajíčko v sebe ukrýva super výkonný motor a svoje vibrácie bude sústrediť na svojím G-bod. Vychutnajte si extrémne intenzívne orgazmy a nezabudnite svoje potešenie tiež zdieľať!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Wand

    Tento štýlovec od California Exotics spĺňa všetky požiadavky, ktoré sú na moderné erotické hračky kladené. Je vyrobený z príjemne hebkého a tiež flexibilného silikónu, disponuje 10 vibračnými funkciami a jeho ohybný krk vám umožní dostať sa presne na to miesto, ktoré si najviac vyžaduje vibrácie. V jeho útrobách sa ukrýva silný motor dobíjaí skrz USB, zároveň je vodotesný a ľahko sa ovláda.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Soraya Wave Black

    Silná vlna vzrušenia pre zmyselný výbuch vašej mysle! Luxusná Lelo Soraya Wave vás bude tešiť duálne a vďaka technológii WaveMotion to bude lepšie než tie najšikovnejšie milenecké prsty. Jemným pohybom poláska bod G i klitoris a vy sa znovu a znovu budete dostávať na vrchol. Nechajte Sorayu zmeniť váš život k lepšiemu!

    389 €

    239 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit Realistic Black

    Tento elegantne čierny a realistický zajačik bude svojím autentickým koncom láskať váš G-bod, kým jeho ušká priľnú ku klitorisu a pohrajú sa s ním tak, aby ste mohli konečne okúsiť nekonečné blaho. Vibrátor Happy Rabbit je teraz väčší, lepší a radostnejší! Vývojári počúvali priania svojich zákazníčiek a vybavili ho 2 výkonnými motormi, urobili ho vodotesným a dobíjacím cez USB. Ste pripravená na slastnú duálnu stimuláciu a následné bezkonkurenčné orgazmy?

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Webb Black

    Chcete poznať tajomstvo intenzívneho potešenia a dychberúcich orgazmov? Práve si pozeráte hračku, ktorá vás k nim dovedie. Vibrátor Webb Pretty Love má premyslený tvar a zasiahne tak bod G i klitoris súčasne. V hebkom silikónovom tele ukrýva 2 výkonné motory s 12 vibračnými režimami. Nechajte svoje fantázie ožiť a potešte svoje telo i myseľ.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Flex Black

    Pomocou 3 výkonných motorčekov rozmaznáva model Double Flex so rovnakou pozornosťou bod G, klitoris aj vonkajšie stydké pysky. Vďaka technológii Silikon Flex je tento vibrátor veľmi poddajný – napriek tomu vás však nadchne silnými vibráciami ovládanými aplikáciou.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s pohyblivým koncovým jazýčkom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si ako hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s cielenou presnou stimuláciou.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Flexi Rabbit Heating Rabbit Vibrator Black

    To najlepšie pre vás a vaše potešenie? Tento „králik“ od Dorcel vás nikdy nesklame! Jeho neuveriteľne flexibilná bude súčasne láskať váš G-bod aj klitoris. Jeho silné vibrácie a textúrovaný povrch vám zaistia chvíle intenzívneho potešenia. Pridajte k tomu ešte funkciu zahrievania pre horúce pocity a vydajte sa objavovať sexuálne dobrodružstvo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Kissable Black

    Elegantne čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Klasika nadovšetko! Magny je typický mini vibrátor so super výkonom a moderným dizajnom. Má zaoblenú špičku pre presné zacielenie aj pohodlné zasúvanie a perfektnú veľkosť, pre ktorú ho budete zbožňovať. Svojim jednoduchým dizajnom bude stimulovať vnútro pošvy, ale potešiť ním môžete aj akékoľvek iné miesto na svojom tele alebo na tele vášho náprotivku. Vyberte si z 10 výkonných vibračných funkcií!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Je Joue Juno Flex G-Spot Vibrator Black

    Juno nie je len tak nejaký vibrátor, je to bohyňa G-bodu! Je to ten najkrajší a zároveň najelegantnejší vibrátor na G bod na svete a poskytne vám hlboké dunivé vibrácie cieliácie priamo na toto citlivé miesto. Vychutnajte si vášeň, ktorá bude prúdiť celým vašim telom a doputujte až do neuveriteľne slastného orgazmického neba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Malý, ale šikovný Buzzy Butterfly na diaľkové ovládanie pristane vo vašich nohavičkách a nachystá vám vzrušujúce dobrodružstvo. Vďaka praktickému magnetu bude držať na svojom mieste a nevykĺzne. Ten, kto sa chopí diaľkového ovládača budete môcť vyberať z 9 rôznych nastavení vibrácií a vzorov. Okúste sexi hrátky na verejnosti a nachystajte si tú najlepšiu predohru ever!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba je vibrátor s diskrétnou veľkosťou a zároveň ideálny parťák nielen na cesty! Poteší vás silnými a prenikavými vibráciami, ktoré s ním zacielite tam, kde ich práve budete potrebovať vďaka skosenej špičke. Okrem vibrácií sa vie aj zmyselne zahriať, čo je viac sexy, než si vôbec dokážete predstaviť. Laskujte s ním klitoris, prsia alebo čokoľvek, čo práve budete chcieť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Twister Vibrating and Rotating Rabbit Massager Black

    Twister predstavuje dokonalú kombináciu vibrácií a nového rotačného systému. Ponúkne vám teda trojrozmerné rotácie, vďaka ktorým sa sama bude krútiť od rozkoše! Vychutnajte si úžasné dráždenie bodu G i klitorisu zároveň s touto silnou a šikovnou pomôckou!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ritual Shushu New Generation Clitoral Black

    Sú vaše chvíle sebalásky zároveň vaším intímnom rituálom? Jeho intenzita a sila slasti môžu byť ešte mocnejšie s Ritual Shusha stimulátorom klitorisu. Svojou veľkolepou technológiou kombinuje vákuum a pulzáciu, čím neuveriteľne vzrušujúcim spôsobom dráždi nervové zakončenia v klitorise bez toho, aby sa ho dotýkal a vyvoláva vo vás dychberúce momenty, pri ktorých sa pod vami prepadne zem. Nie je Shusha presne to, čo chýba k dokonalosti vášho rituálu?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    Klasika s jedinečnými funkciami. Tento pôvabný hladký vibrátor vám dá všetko, po čom túžite. Je výkonný a zároveň veľmi tichý, ponúkne vám 8 vibračných programov a 5 úžasných elektro-stimulačných režimov plus program pre tréning panvového dna. A keď mu dôjde šťava, jednoducho ho dobijete cez USB kábel.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Black

    Moderný, krásny, šikovný a maximálne luxusný, taký je tento duálne stimulujúci vibrátor IDA. Je ovládateľný cez aplikáciu v telefóne a disponuje patentovanou technológiou WaveMotion, ktorá vás nikdy nesklame, napodobňuje totiž pohyb prsta a prináša tak neuveriteľné vlny vášne. Doprajte si to najlepšie, nebudete ľutovať!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Inflatable + Remote Controlled Love Balls Black

    Šikovná a kvalitná hračka pre zmyselné naplnenie, potešenie aj tréning svalov panvového dna. Tieto guličky majú výrazne stimulačnú textúru a je možné ich nafúknuť tak, že nimi budete doslova plná! Predstavujú efektívny tréning panvového dna a ponúknu vám aj 7 vibračných režimov. Vzrušujte sa a posilujte zároveň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Egg Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Toto vajíčko vás prekvapí viac než Kinder vajíčko! Je diskrétne, výkonné, hebké a šikovné. Je tvarované presne pre kontúry vášho tela a jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk. Disponuje tiež technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si užijete ako v sebe, tak pri dráždení klitorisu. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s oblázkovým tvarom vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením klitorisu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures Rabbit Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Secret Pleasures z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Venovať sa bude vnútru vagíny i klitorisu, takže vás dvojitou stimuláciou dovedie k tým najlepším orgazmom. Urobte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Majte svoje obľúbené vibrácie stále pri svojom klitorise a buďte stále vzrušená. Moxie+ od We-Vibe je diskrétny, je zmyselný, je dráždivý a je sladký. Pohodlne vďaka magnetu padne do všetkých nohavičiek a jeho tiché vibrácie budú viditeľné len vám alebo vášmu milencovi, ktorému zveríte buď vylepšený diaľkový ovládač, alebo aplikáciu v mobile a odovzdáte mu tak kontrolu nad vašou slasťou.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.