×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky texturovaný dobíjacie

Položky 33 až 64 z celkom 229

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Rocks-Off Desire Black

    Sofistikovaný, jemný, drobný, avšak veľmi výkonný análny kolík pre všetkých, ktorí chcú zažiť dokonalé potešenie a vzrušenie z análnych hrátok. Jeho pevná základňa je tvarovaná tak, aby sa prispôsobila vášmu telu. Vnímajte, ako vaše telo zaplavuje vlna vzrušenia z pulzujúcich vibrácií!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Rovnako ako každá žena či dievča, tak aj vy máte svoje potreby a túžby. Aby váš život mohol byť spokojnejší, je potrebné tieto túžby ukojiť, a preto je to Every Girl Rabbit Vibrator, ktorý vám s tým ochotne a rád pomôže! Je to krásny elegán z hebkého silikónu a ukrýva v sebe dva motory, prvý z nich pre vnútro vagíny a druhý pre klitoris. Vychutnajte si maximálnu spokojnosť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fun Toys Gjack 2 Mystic Noir

    "Veľmi ma nepozoruj a rovno si na mňa siahni!" Vibrátor Gjack 2 je vyrobený z revolučného Bioskin materiálu, ktorý nerozoznáte od ľudskej kože, ba čo viac, je tiež ekologický, hypoalergénny, hebučký, dokonalý a luxusný. Vibrátor ako taký je veľmi výkonný, ponúkne vám 6 rôznych vibračných režimov vo veľmi tichom chode, je dobíjací, vodotesný a jeho ovládanie je viac než jednoduché.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho už máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Gili pre vás bude dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a skrz jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Chiven3 Masturbator

    Užívať si orálny sex kedykoľvek sa vám zachce, nikdy nebolo jednoduchšie! Tento masturbátor vám ukáže skutočne realistické potešenie. Tak zamknite dvere a užite si chvíľku pre seba s touto hrejivou pusinkou.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Vibrating Feel Me G-Spot Vibrator Purple

    Chcete potešiť svoj bod G? Tento vibrátor je na to priamo určený! Je úžasne mäkký, pružný a navrhnutý presne tak, aby stimuloval váš bod G hneď 16 vibračnými režimami. Jeho tenký dizajn umožní ľahké a jemné vloženie a potom to už bude iba na vás, ako sa s ním pohráte!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Tento hravý vibrátor z kolekcie California Dreaming vás uchváti svojou úžasnou funkciou prirážania! Okrem toho si vezme do parády aj váš klitoris, ktorý bude stimulovať vibráciami, tak intenzívne, že orgazmické nebo, v ktorom sa čoskoro ocitnete, pre vás bude nekonečne návykové. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a dobíja sa cez USB.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Cocktail Black

    Máte chuť na lahodný koktelj plný potešenia a vášne? Tento Coctail bol navrhnutý pre maximálne spoločné uspokojenie, je výkonný a ukrýva v sebe hneď dva motory, takže poteší análik i vagínu zároveň. Nechať si ho v sebe môžete aj počas sexu, keď bude zmyselne dráždiť penis pri prenikaní. Zatvorte oči a vychutnajte si zamatový dotyk silikónu a tvar hračky, ktorý počúva vaše telo!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Joy Collection Purple

    Úžasná sada pre všetky dámy, ktoré majú rady možnosť voľby! Základným prvkom Joy Collection je mini vibrátor s naozaj silnými vibračnými schopnosťami. Jeho možnosti potom môžete rozširovať vďaka 4 nadstavcom, ktoré počas sekundy premenia mini vibrátor na jedinečnú hračku. Ktorý nadstavec bude váš najobľúbenejší? Nenechajte sa prehovárať a poďte si užívať!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Najlepšia hračka po potešení priamo na špičke penisu. Tento Glans masturbátor od značky Rebel vás prekvapí tým, aký je kompaktný a zároveň šikovný. Ukrýva v sebe hneď 2 motory a je pripravený stimulovať žaluď a uzdičku vďaka jemným bodkám a drážkam. Vyberte z 10 vibračných režimov a objavte slastnú rozmanitosť.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Purple

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej náprotivku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Romance Daisy Red

    Luxusný vzhľad, výrazná rubínová červená farba a dychberúci výkon, to je kolekcia Romance. Patrí sem aj toto elegantné a romantické vibračné vajíčko so silným motorom s 3 rýchlosťami a 7 vibračnými režimami. Jeho tvar vám dopraje vzrušujúce dráždenie, silu vibrácií si budete voliť skrz diaľkový ovládač a hebký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk. Urobte si dobre s moderným vajíčkom s neodolateľnými funkciami.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson G-Spot Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad tento vibrátor Jaimy D, s ktorým veľmi pohodlne a príjemne dosiahnete na G-bod a skočíte do víru vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Rechargeable Cock Ring & Anal Vibe

    Kto hovorí, že nemôžete mať všetko? Táto pánska hračka bude kolískou pre váš penis, ale pohojdá i anál. Dva krúžky pojmú penis i semenníky a prepojený vibračný análny kolík spôsobí úžasnú mágiu. Venujte pozornosť sami sebe, svojmu tvrdému údu a chtivému zadočku, bude to skvelé!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Discover Black

    Vydajte sa na zvodnú cestu análneho skúmania. Tento báječný vibračný pomocník bude vašim sprievodcom. Bude vás dráždiť a vzrušovať. Jeho pružný krk aj dokonalý tvar sa prispôsobia vašej polohe a ovládač môže spočinúť v ruke vašej alebo vašej protivníku. Doprajte si to, pretože inokedy, keď nie teraz?

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vibe Couture Rabbit Skater purple

    Snívate o prvotriednom uspokojení? Zverte svoje túžby tomuto zajačikovi, ktorý ich s radosťou vypočuje. Omámi vás intenzívnou stimuláciou bodu G skrz vzrušujúce prirážanie v 3 rýchlostiach a tiež vibráciami, ktoré budú cielene dráždiť klitoris. Váš nový milenec vás ohromí nielen funkciami, ale tiež luxusným spracovaním a hodvábne hebkým silikónom. Užite si s ním omamné orgazmy, ktoré sa ľahko stanú návykovými!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dipping Delight Berry

    Máte náladu na škádlení klitorisu? Dipping Delight je tu len pre vás, aby ste sa s ním ponorili do slastnej a hlbokej cielenej stimulácie klitorisu alebo pokojne len do nežného šteklenia. Jeho zosilnená, veľmi mäkká a zakrivená špička vo vás objaví nové vzrušujúce pocity. Hravý dizajn zaujme začiatočníčky aj skúsené milovníčky erotických hračiek!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rianne S Soiree Pussy & The Knight Couple Ring

    Precízny, elegantný a luxusný! Vibračný krúžok Soiree poteší jeho aj ju. Je dokonale navrhnutý tak, aby pri milovaní stimuloval klitoris tým najpríjemnejším spôsobom a zároveň podporoval erekciu a vďaka stiahnutiu penisu tiež zintenzívňoval vyvrcholenie. Vychutnajte si ešte lepšie milovanie, viac zážitkov, viac vášne a viac lásky pre oboch!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    O bode G toho už bolo toľko povedané! Teraz už nezáleží, či ho máte alebo ho stále hľadáte, vibrátor Lici bude pre vás dokonalý v oboch prípadoch. Jeho ladné telo sa dotkne priamo zázračného bodu G a cez jeho stimuláciu vám dopraje neskrotný orgazmus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Double Dipper

    Double Dipper sľubuje potešenie pre oboch partnerov či partnerky. Ukrýva v sebe dva silné motory a je vyrobený z báječne hebkého silikónového materiálu, ktorý je príjemne pružný a prispôsobí sa tak kontúram vášho tela. Vyskúšajte s ním nové hrátky, nové pozície a objavujte nové vzrušenie.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy I'm so Eggcited Remote Egg Turquoise

    Ste pripravená na orgazmické potešenie? I'm So Egg-cited poláska vaše erotogénne zóny nielen silnými vibráciami, ale tiež pulzujúcou funkciou v špičke. Vajíčko sa pýši vysokou kvalitou, 7 režimami stimulácie a pulzácie s jednoduchým ovládaním. Dotyk jemného silikónu si zamilujete a diaľkový ovládač vám ponúkne nové možnosti. Doprajte si vzrušujúcu spokojnosť a prémiovú šikovnú hračku!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Slay SpinMe Pink

    Chcete niečo viac než len vibračné vajíčko? Táto zmyselne textúrovaná hračka vás ohromí svojou jedinečnou funkciou rotácií! Je fajn pre sólo i párové použitie, pretože funkcie sa ovládajú skrz ovládač s dosahom 10 m. Tak popusťte uzdu svojej fantázii!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Chcete pre seba len to najlepšie? Tento prémiový masturbátor s dômyselnou sacou schopnosťou, textúrovaným silikónovým puzdrom a dvojitým vstupom splní všetky vaše intímne priania. Volá sa Pow a počas používania sa príjemne uťahuje a pohlcuje tak penis, ventil na uvolnenie tlaku spôsobí intenzívne sanie a na vás budú čakať nové a absolútne neuveriteľné vrcholy.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Pretty Little Wands Bubbly Green

    Vzrušenie je niekedy aj magické! A magická je aj táto palička, respektíve vibrátor z kolekcie Pretty Little Wands. Chopte sa ho a vydajte sa v ústrety novým výšinám potešenia! Ponúkne vám 10 rýchlostí vibrácií, tenké a flexibilné telo a dizajn s dvoma použiteľnými koncami. Zasiahnite to správne miesto s touto hračkou je totiž všetkých možné!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Maia Toys Lola Teal

    Rozkošný vibrátorik na všetky príležitosti! Má 10 intenzívnych vibračných funkcií a jedinečný špirálovitý dizajn, ktorý si zamilujete. Hoci je pomerne malý, rozhodne to nie je na škodu, lebo ho aspoň môžete mať všade so sebou a neustále po ruke. Užite si hodvábne hebký dotyk jeho silikónového povrchu!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adrien Lastic Ocean Breeze 2.0 Purple

    Potešte sa príjemnými vibráciami kedykoľvek a kdekoľvek budete chcieť! Táto nová vylepšená verzia vibračného vajíčka Ocen Breeze má ešte silnejší motor a výkonnejšie funkcie! Ocen Breeze 2.0 je vibračné vajíčko z vysoko kvalitného silikónu, ktoré vás bude podpichovať vibráciami o 10 režimoch, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača . Zverte tento ovládač partnerovi a nechajte ho prevziať kontrolu nad vaším vzrušením, a to pokojne aj na verejnosti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Ya Cock's Gonna Love it Donut Masturbator Strong Vibrations

    Malý, výkonný a priamo do ruky! Tento exkluzívny a veľmi ľahko použiteľný mastrubátor premení každú vašu chvíľku sebauspokojenia na neuveriteľný zážitok. Pre sólo aj párové hrátky, na doma aj na cesty. Račte sa zoznámiť!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Do Jopen Amour Wand sa zamilujete na prvý pohľad. Je to totiž sladko ružový vibrátor s 35 nastaveniami vibrácií a hodvábne hebkým povrchom. Okrem toho je tiež vodotesný, vysoko výkonný a má báječne pružné telo, takže sa prispôsobí nielen vašim proporciám, ale aj potrebám. Urobte si radosť touto krásnou hračkou s prekrásnym koncovým srdiečkom a podľahnite nekonečne príjemným orgazmom.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adam & Eve Rechargeable Couples Enhancer

    Myslíte si, že vaše zdieľané potešenie s vaším náprotivkom už nemôže byť lepšie? Omyl! Tento erekčný krúžok posilní pevnosť erekcie a okrem toho sa vášnivo rozvibruje a pri každom príraze bude neuveriteľne stimulovať klitoris. Intenzít vibrácií má hneď 10 a jeho super pružný materiál obopne každý penis. Vstúpte do ríše spoločných orgazmov!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Deep Stormer Vibrating Plug with Remote Control Black

    Potrebujete niečo super intenzívne, čo vo vás prebudí hlboké vzrušujúce pocity? Deep Stomer je vybavený špeciálnou technológiou automatického prirážania, ktorá vás očarí pohybom hore a dole v 3 úrovniach. Je vám to málo? Pridajte vibrácie a svoju slasť si voľte pomocou diaľkového ovládača.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 229

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.