×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky dobíjacie čierna vodotesné

Položky 129 až 160 z celkom 265

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Black Velvets Silicone Anal Thruster

    Hľadáte prirážajúcu hračku? Anal Thruster vie, ako vám to urobiť! Vie vzrušujúco prirážať, ale aj vibrovať a jeho tvar s guľatou hlavou predstavuje ideálnu voľbu pre análnu stimuláciu. Vyberte si zo 7 vibračných režimov a 3 režimov prirážania skrz diaľkový ovládač a funkcie si užívajte vďaka vodotesnosti aj v sprche alebo vo vani!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Rude-Boy Xtreme Black

    Trafte sa do čierneho a užite si úplne presné potešenie! Ikonický Rude-Boy Xtreme je tu pre vašu hlbokú slasť z intenzívnej stimulácie prostaty a hrádze. Je vyladený k úplnej dokonalosti, je výkonný, obsahuje dva nezávislé motory, je pohodlný a prispôsobí sa vášmu telu. Tak chopte sa ovládaču a urobte dobre sebe alebo svojmu partnerovi!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off The-Vibe

    Jedinečná a plne flexibilná hračka pre mužov! Dokonale sa prispôsobí telu a bude stimulovať nielen anál. The-Vibe vibrátor je navrhnutý tak, aby vám pohodlne padol a malým "prstom" dráždil vašu prostatu. Tak uchopte ovládač a vyberte si takú úroveň oboch motorov, ktorú si vaše telo bude zrovna žiadať.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 10X P-FLEXER Prostate Stimulating Plug Black

    Je váš anál trochu smutný? Naplňte ho a rozmaznávajte svoju dierku vibráciami nielen zvonku, ale aj zvnútra. Stimulátor prostaty 10x P-Flexer disponuje diaľkovým ovládačom, kde si vyberiete z 3 vibračných rýchlostí a 7 pulzujúcich vzorov, v rytme ktorých sa rozozvučia hneď 2 motory. Ohybný krk sa prispôsobí vašim proporciám a vy už nemusíte nad ničím váhať!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Power Screw 10X Spiral Silicone Vibrator

    Máte radi také tie manuálne práce ako trebárs skrutkovanie? V tom prípade budete milovať aj tento vibrátor! Jeho skrutkovitá štruktúra vás rozparádi rovnako ako vibrácie o 3 rýchlostiach a 7 režimoch. Užite si jedinečnú hračku so špirálovitou textúrou a prenikajte znova a znova!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Rim Joy

    Milujete zo všetkého najviac jazýčok, krúžiaci okolo vášho análiku a niekedy aj v ňom? Sir Richard vypočul tieto túžby a tak vznikla táto jedinečná pomôcka so šikovným jazýčkom, ktorý vašu citlivú análnu oblasť bude olizovať  a pokojne i mierne prenikať do konečníku. Vychutajte si tiež príjemné zahrievanie a úroveň vibrácií si vyberte z 5 režimov a 2 rýchlostí.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Ste dokonalá a túžite len po dokonalých produktoch? Tento vibrátor je vrcholom dokonalosti na prvý pohľad a orgazmus, ktorý vašej kvetinke dopraje, bude dokonale intenzívny a uvoľňujúci. Silné a hlboké vibrácie vychádzajúce zo zamatovo hebkého silikónového tela vás okamžite dostanú! Skosenou špičkou si potom môžete zacieliť na akékoľvek miesto, ktoré si zrovna bude stimuláciu vyžadovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Air Remote Control Rotating Prostate Massager with Suction

    Najpresnejšia a najvzrušujúcejšia stimulácia prostaty! Cieľom tejto hračky je vaša prostata, ktorú poláska dvojrotačný hriadeľ s motorom, ktorý vás ohromí svojou silou. Vychutnajte si duálne pocity, stimulátor hrádze totiž využíva technológiou air suction, ktorá vás dostane do kolien vďaka najintenzívnejším pôžitkom!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Under Control Silicone Vibrating Egg with Remote Control

    Toto vajíčko vyzerá síce decentne, ale vie svojimi vibráciami urobiť veľkú parádu! Ovláda sa bezdrôtovo cez ovládač a bude len na vás, či si s ním budete užívať v pohodlí domova alebo ho vezmete na vzrušujúci výlet kamkoľvek von. Vyrobené je z kvalitného a príjemne hebkého silikónu, je nabíjateľné a vodotesné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Luxusné slasť? Áno! Masážna hlavice Monica z kolekcie Prestige sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorými budete prepínať medzi 7 vibračnými režimami a 3 rýchlosťami. Monica vie potešiť svojou flexibilnou hlavou nielen vaše intímne miesta, ale aj unavené svaly na celom tele. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Simul8 Plug Edition Vibrating Dual Motor Anal Cock & Ball Toy

    Ak dohromady spojíte stimuláciu všetkých vašich citlivých miest, tak docielite maximálnu spokojnosť. Tak to je, bodka. Simul8 od prestížnej značky Nexus sa zameriava na penis, semenníky, hrádzu a prostatu. Užijete si ako osamote, tak v spoločnosti vášho náprotivku. Je úžasne pružný a ukrýva v sebe dva motory, ktoré mieria na prostatu a hrádzu. Potešte sa všade!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anne's Desire Dual Pleasure Watchme Wireless Technology Black-Gold

    Zháňate hračku, ktorá by tešila vás oboch? Anne’s Desire párový vibrátor bude ideálny! Je elegantný, zmyselný a predovšetkým vzrušujúci. Disponuje technológiou WATCHME, ktorá umožňuje jednoduché a pohodlné ovládanie vibrácií skrz hodinky a vibrátor ako taký si najviac užijete pri milovaní, pretože bude stimulovať ako vagínu, tak penis. Poďte zistiť viac!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Happy Rabbit G-Spot Stroker Rabbit Vibrator Black

    Chcete byť happy každý deň? Happy Rabbit vás bude robiť šťastnou kedykoľvek budete chcieť! Ukrýva v sebe totiž 2 motory, a okrem vibrácií má tiež funkciu v pohybe, teda jemné zdvíhanie celého hriadeľa, čím bude nebesky dráždiť G-bod. Pripravte sa na orgazmickú extázu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Po čom vaše srdce túži? Po ďalšom srdci a lahodnej elektro-stimulácii a vzrušujúcich vibrácií? Možno je to práve toto srdiečko od Mystim, ktoré vypočuje vaše túžby a dopraje vášmu telu absolútnu slasť. Jeho dizajn sa prispôsobí vašim telesným kontúram a silný, avšak tichý motor vás poteší 8 vibračnými programami. Komu to nestačí, môže zapnúť funkciu elektro-stimuláciu a dopriať si tak jemné brnenie alebo intenzívnu a silnú pulzáciu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Chcete svoje citlivé miesta potešiť intenzívnymi vibráciami? Táto prémiová masážna hlavice má ergonomicky tvarovanú rukoväť pre pohodlné uchopenie, takže sa s ňou dostanete všade, kde bude jej sila žiadaná. Hladká a široká hlava tejto pomôcky bude centrom vibračných vĺn a jemne ohybný krk zmierni nežiadúce trenie. Hlavicu dobijete cez USB a diskrétne viečko využijete nielen na cesty. Premasírujte sa k orgazmu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Elegance Dual Vibrating Toy Purity Black

    Elegantné vibračné vajíčko na diaľkové ovládanie, ktoré vibruje tiež! Objavte nekonečne veľa možností s Toy Purity. Užívajte si na verejnosti, zverte ovládač do rúk partnera, vzrušujte sa, alebo s ovládačom stimulujte klitoris. Ako vajíčko, tak ovládač v sebe ukrývajú super silný motor F1 so silou 9500 a 6800 otáčok za minútu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Heat Wave Black

    Dva silné motorčeky a ergonomický tvar modelu Heat Wave stimulujú zároveň bod G aj klitoris. Túto príjemnú masáž doplňuje funkcia ohrievania, vďaka ktorej je možné tento vibrátor s ovládaním pomocou aplikácie zahriať až na 39 stupňov Celzia.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    So svojim elegantným kompaktným dizajnom a zaujímavou kombináciou tlakových vln a vibrácií je Satisfyer Pro To Go 3 vyrobený zo silikónu ideálnym spoločníkom na cesty. Dopraje vám nebeský orgazmus kedykoľvek a kdekoľvek a jeho dva výkonné motory vám ukážem vrchol blaha!

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Zero Tolerance Vibrating Ball Cradle Black

    Za všetkého najviac milujete stimuláciu semenníkov? Máme tu hračku špeciálne vyrobenú pre spokojnosť vašich guličiek vďaka 9 vibračným vzorom. Vkĺznite do dvojitej slučky, uvelebte v nej ako penis, tak semenníky, stlačte tlačidlo na ovládači a ráčte to rozbehnúť!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Majestic Duo

    Vďaka otočnému pútku je možné model Satisfyer Majestic Duo, vyrobený z príjemného a šetrného silikónu, používať veľmi flexibilne. Inovatívny dizajn je zavŕšený intuitívnym ovládaním a intenzívnymi vibráciami.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Backdoor Lover Black

    Silikónový model Satisfyer Backdoor Lover je vďaka okrúhlemu tvaru a silným vibráciám ideálnym análnym vibrátorom pre začiatočníkov. Široká základňa je zárukou bezpečných hrátok.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Hľadáte všestrannú masážnu pomôcku, ktorá vás zbaví stresu každodenného života a keď budete chcieť, zmyselne poteší aj vaše citlivé miesta? Relyme je presne to, čo potrebujete! Je to kvalitné vibračné hlavice s výkonným motorom a 10 vibračnými funkciami od jemných a relaxačných až po výkonné a vzrušujúce! Pridajte lubrikačný gél na vodnej báze a vychutnajte s maximálnou potešenie a uvoľnenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Inflatable Fuck Seat with Remote Black

    Zažite orgazmickú senzáciu a vibračnú extázu! Toto nafukovacie sedátko od Taboom bude behom chvíľky pripravené vás maximálne uspokojiť. Je navrhnuté pre dlhé náročné jazdy, má semišovo zamatový poťah dve oporné rukoväte pre pohodnú cestu za slasťou. Uchopte diaľkový ovládač a ovládajte vibrácie dilda alebo ho zverte svojmu náprotivku!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos Butt Plug with Vibration

    Malý, kompaktný a taktiež veľmi výkonný! Tento análny kolík má príjemný a pohodlný tvar a ponuke vám 20 omamných vibračných režimov. Vychutnajte si vzrušujúce potešenie za vašimi zadnými vrátkami a ovládajte kolík pomocou tlačidla priamo na hračke.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Eclipse Roller Ball Probe. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež vás prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky osamote alebo v spoločnosti svojej polovičky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cleopatra Secret Pleasures G-Spot Vibrator Black

    Luxusná slasť? Áno! Vibrátor Pleasure z kolekcie Cleopatra sa bude vynímať na vašom nočnom stolíku vďaka kombinácii čierneho hebkého silikónu a trblietavých kamienkov so zlatým lemovaním, ktorým budete prepínať medzi 10 vibračnými režimami. Navyše, je v prostrednej časti ohybný, takže sa s nám pohodlne dostanete na všetky citlivé miesta. Robte si to luxusne, vy si to zaslúžite!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Massager

    Štýlová masážna hlavica kompaktných rozmerov z kolekcie Hype poteší nielen vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po náročnom dni. Vyrobená je z hebučkého silikónu a jej flexibilná hlava sa pre vás rozvrní v 10 silných vibračných režimoch. Užite si dôkladnú stimuláciu osamote alebo so svojím náprotivkom, ktorého budete môcť s hlavicou Hype aj pohnevať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus B-Stroker Remote Control Unisex Massager with Unique Rimming Beads

    Zo všetkého najviac milujete análne prenikaniu? S týmto kolíkom si ho budete môcť užívať neustále! Na krku má totiž drobné pohyblivé koráliky, ktoré sa pohybujú hore a dole a napodobňujú tak pocit podobný rpenikaniu. Okrem toho vie aj vibrovať a vonkajšia texturovaná časť bude príjemne podpichovať hrádzu. Vychutnajte si zážitky podobné rimmingu a oddajte sa svojím vášňam.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Belou Be Satisfied Remote Controlled Vibrating Stimulator Black

    Chýba vám poriadny orgazmus spôsobený dvojitou stimuláciou? Túžite po elegantnej hračke, na ktorú bude radosť pozerať a ešte väčšiu radosť sa s ňou urobiť? Vaše sny sa čoskoro stanú skutočnosťou, na trh totiž prichádza tento skvost, ktorý si pohrá s vnútrom vagíny a tiež s klitorisom vďaka šikovnému ramienku. Potešte sa účinným luxusom, hračkou, ktorá má štýl a ukáže vám nebo menom orgazmus.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 265

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.